24
jan
Seneste opdatering: 25/1-08 kl. 0147
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

 Troen på den er  stor, især blandt pædagoger. Det svarer ikke til min erfaring:

Det regjeringsoppnevnte voldtektsutvalget la torsdag frem sin utredning av voldtektsproblematikken i Norge, og avslørte et rystende bilde av situasjonen:Bare en av ti voldtekter anmeldes – 16.000 voldtekter  hvert år. 

Ikke-vestlige innvandrere er overrepresentert i voldtektsanmeldelser. Gruppen utgjør om lag 65 prosent av alle anmeldte voldtektsforbrytelser i Oslo i 2004.

Voldtektsutvalget anbefaler at Regjeringen utarbeider «et opplæringsprogram om holdninger, grensesetting og norsk kultur under temaet voldtekt og likestilling.»

Vil gi innvandrere kurs for å hindre voldtekter

 Muhammed: »Krig er bedrag«

Volume 4, Book 52, Number 268:Narrated Abu Huraira:Allah’s Apostle called,: “War is deceit”.Volume 4, Book 52, Number 269:Narrated Jabir bin ‘Abdullah:The Prophet said, “War is deceit.” ( Fighting for the Cause of Allah (Jihaad) )

Og verden vil bedrages. Ingen mainstreammedier kontekstualiserer dette seneste eksempel på manipulation i lyset af islams tekster, og Muhammed som ‘uswa hasana, al-insan al-kamil’, rollemodel og fuldkomment menneske. De ‘palæstinensiske’ offerkæledægger har frit spil, vel vidende at ethvert forsøg på at stille kritiske spørgsmål til inspirationen og legitimationen stigmatiserer kritikeren som islamofob. Via Jihad Watch :

On at least two occasions this week, Hamas staged scenes of darkness as part of its campaign to end the political and economic sanctions against the Gaza Strip, Palestinian journalists said Wednesday. In the first case, journalists who were invited to cover the Hamas government meeting were surprised to see Prime Minister Ismail Haniyeh and his ministers sitting around a table with burning candles. In the second case on Tuesday, journalists noticed that Hamas legislators who were meeting in Gaza City also sat in front of burning candles. But some of the journalists noticed that there was actually no need for the candles because both meetings were being held in daylight. “They had closed the curtains in the rooms to create the impression that Hamas leaders were also suffering as a result of the power stoppage,” one journalist told The Jerusalem Post. “It was obvious that the whole thing was staged.” ‘Hamas staged some of the blackouts’ (LFPC)

  Stemmekvæg

 Detta har varit en politisk förskjutning som systematiskt genomförts av (S) där man “importerat” ungefär 10 % vänsterröster och “exporterat” 5 % borgeliga röster. Jag bedömer att invandringen är till 2/3 vänsterröster men det är nog en för låg siffra. I många invandrargrupper är det över 70 % S-röster.Så utan invandring skulle vi inte haft en S-regering efter 1986 ungefär. Hade man haft en politiskt neutral invandring med 50 % borgeliga röster som invandrade och ingen tioårssregel för utlandssvenskars röstande hade vi inte haft en S-regering efter 1976 eftersom då och 1979 samt 1982 var det oerhört jämnt.

Jan Kalberg via EKP

Dagens lille jødehader

For at par dage siden omtalte vi her Enhedslistens Bjarne Thyregod, som ikke kunne styre sin trang til at sværte Nyhedsavisens Leny Malicinsky med henvisning til hendes (formodede, men Bjarne syntes at have visse oplysninger i baghånden?) religion/etnicitet. I forbindelse med et indlæg på Mikael Jalvings blog, også om Blekingegadebandens “Dr. Død”, Kari Havsland Jørgensen, kommer en John Salisbury bl. a. med flg. betragtninger:

Det var den fra Polen stammende ,jødiske Leni Malicinsky, som i Nyhedsavisen byggede sin historie op ved at nævne navnet.Men kvinden fra Gentofte bør lades i fred, for hun var givetvis presset af sin mand, ligesom selve tidsånden var en anden.Manden var ligesom de andre medlemmer af banden opsat på at hjælpe palæstinenserne, et iddelt mål

Eksistensen af Israel har fra 1973-2003 kostet amerikanske skatteydere 1600 milliarder dollars.Heri er omkostningerne til Oliekrisen medregnet.(som ikke ville være sket hvis Isdrael ikke lå dette smæk-forkerte sted). Havde Israel ikke eksisteret , ingen Blekingebande.[…]  Så når den ene side får i hoved og røv, så er det at forvente at andre vil gøre deres for at forsyne den undertippede. Sig navnet!

Bemærk, at det ikke umiddelbart er klart om skribenten er nazist, eller venstreekstremistisk sympatisør med Blekingegadebanden. Jeg gætter dog på det sidste, fordi det er apologi for denne bande som ligger ham på sinde. Og så er der de apologetiske kneb som lugter mest af klassisk venstreekstremist, frem for nazisme: “for hun var givetvis presset af sin mand, ligesom selve tidsånden var en anden”. Fremstillingen af terrorister som viljesløse ofre uden personlig skyld – “Havde Israel ikke eksisteret , ingen Blekingebande” – er også et træk som gerne forefindes i venstreorienterede hjerner. Men at venstreekstremisme og nazisme har det med at glide sammen, kan man overbevise sig om ved at klikke på disse links:

Enhedslistens Asmaa Abdol-Hamid i selskab med Hizbollah-sympatisører ved en anti-israelsk og antijødisk demonstration i 2006

Holger K. Nielsen taler ved en anti-israelsk/antijødisk demonstration med Hizbollah-flag blafrende i forgrunden

Hizbollah går strækmarch

Hizbollah heiler:

Hizbollah_salut_hitlerien_2.jpg

(LFPC)

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Dorte
Dorte
13 years ago

SF anbefaler boykot af Israel på boykotisrael.dk hjemmesiden, men samme SF vil ikke forbyde Hizb ut- Tahrir i Danmark.

Det sidste undrer mig knap så meget, efter at jeg har set denne blogs billeder af SF og islamister i samme demonstration i KBH.