12
feb
Seneste opdatering: 13/2-08 kl. 1134
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

¬†V√¶rterne er fulst√¶ndig m√•ll√łse¬† over¬† Erdogans fremfart ved¬† massem√łder i Tyskland. Her kan han have talt¬† sit lands EU medlemskab langt ud i centralasien p√• ubestemt¬† tid, og det skal han ikke have¬† utak for:

In scharfem Ton haben Politiker der Koalition am Dienstag die K√∂lner Rede des t√ľrkischen Ministerpr√§sidenten Erdogan kritisiert. Der SPD-Fraktionsvorsitzende Struck r√ľgte die √Ąu√üerungen als ‚Äěv√∂llig unakzeptabel‚Äú. Erdogan hatte in seiner auf T√ľrkisch vorgetragenen Rede in der K√∂ln-Arena eine Assimilation der in Deutschland lebenden T√ľrken am Wochenende als ‚ÄěVerbrechen gegen die Menschlichkeit‚Äú bezeichnet.

Der CSU-Vorsitzende Huber warf Erdogan vor, ‚Äět√ľrkischen Nationalismus auf deutschem Boden gepredigt‚Äú zu haben und stellte in Frage, ob weitere EU-Beitrittsverhandlungen mit der T√ľrkei √ľberhaupt noch sinnvoll seien.

Frankfurter  Allgemeine : Erdogan fördert Entwicklung von Parallelgesellschaften   (engelsk: Turkish PM speaks out against assimilation)

Tayyip Erdogan Köln Arena

  Slap af !

Udenrigsministeriet , Arla osv bider allerede¬† negle¬† over muligheden for en ny krise. For mange er¬† krise en livsform, man kan blive god til dem. Det vil vi ogs√• blive.¬†Ellers¬†s√• luk de ambassader og stop den eksport¬† til Mellem√łsten – det er¬† v√¶rst for Mellem√łsten. Slap af, tegn nogle¬† flere¬† tegninger og skriv nogle¬† flere Muhammed b√łger,¬†det g√łr K√•re Bluitgen. Og Lars Vilks har tegnet en ekstra¬† hund i dagens anledning. Smil til profeten mens I¬† endnu kan.¬† Det er¬† f√łrst om 15¬† -20 √•r der er s√• mange muslimer i Europa, at vi for alvor mister handle- og tegnefrihed. Til den¬†tid vil vi have oplevet s√• mange “Muhammed-kriser”, at vi kan type-¬† og artsbestemme dem ligesom orkaner¬† og tsunamier. Selovom 57 svenske¬† aviser skriver at “mordplanerne har chockat Danmark“, s√• passer det ingen steder. Det er noget politikere¬† siger, fordi deres ordforr√•d er s√•¬† fantasil√łst og¬†pressen skal leveres punchlines. T√¶nk bare p√• S√łvndal, der siger “ekstrem” hver gang han ser en mikrofon.¬†Vi er skam¬†allerede¬† ved at l√¶re¬†at omg√•s psykotikere.

Vi skal ikke lade os skræmme af mordtrusler, lyder det fra forfatteren Kåre Bluitgen, der startede hele Muhammed-sagen. Om en måned udgiver han selv en ny, illustreret bog om den muslimske profet

Ny bog med Muhammed-tegninger 

¬†Flemming Rose i Spiegel Online idag : Unfortunately it doesn’t come as a surprise to me. I have known about the threat for a while and last year three young men were convicted of conspiring to plan a terrorist act somewhere in Denmark. Part of their plan was also to attack Jyllands-Posten. And in the first phase of their planning, they also discussed killing me.

    (foto © Snaphanen)

vilks_2__oktb_2007_105.jpg

Limerick 

Att döda en konstnär
om dan
är lätt om du i din
turban
gömt bomber och
och krut
tittelitut och sen var det slut
Tomas Rimströmmer

¬ĽTo Hell With the Archbishop of Canterbury¬ę

The archbishop of Canterbury has proposed a partial introduction of Islamic Shariah law in Great Britain. This is yet another step on the part of the Western world to subjugate itself to a Muslim immigrant minority unwilling to integrate.

Christopher Hitchens, Slate og  Henryk M. Broder, Spiegel

¬†¬ĽDie Gnade des¬† sp√§ten Heldentums¬ę – eller….

da “skidt var ved at komme for sent til √¶re.” – Jeg har selv opfundet begrebet ovenfor for at komme Lisbeth Knudsen og T√łger Seidenfaden til unds√¶tning, nu de idag begge – to √•r og fire m√•neder efter Jyllands Posten og med stor fare for deres sikkerhed og anseelse, trykker Kurt Westergaards verdenskendte tegning. Historien vil vide at bel√łnne dem, thi har vi ikke her ustandselig ladet en mulighed st√• √•ben for , at de sidste kunne blive de f√łrste ?

(Seidenfaden skriver ganske vist lidt upr√¶cist “Politiken vil naturligvis i morgen endnu engang genoptrykke Kurt Westergaards kontroversielle karikatur af Muhammed” og han er ogs√• lidt vagt informeret om de aspirerende mordere ‚Äúen gruppe mennesker i √Örhus‚ÄĚ – men vi storsindede, han falder ind under vores nye n√•de alligevel.)

vilks_2__oktb_2007_047.jpg

(foto: Knud Westergard, Uwe Max Jensen, Lars Vilks og Lisbeth Knudsen -© Snaphanen)

Kristendommens kommende offerd√łd

Man m√• lade de dhimmikristne, som forekommer at tegne denne religion mere og mere, at d√łdsdriften er gennemf√łrt med en sj√¶ldent set intensitet. Ikke nok med at man st√•r i k√ł for p√• vegne af troen at undskylde denne og hin ugerning; der √•bnes endog op for imamer i kirkerne, m√•ske i en forventning om en gylden mellemvej mellem ‘en treenig gud’ og ‘en absolut monoteistisk gud der ikke har nogen s√łn’, og Jesus som Guds s√łn og ‘Jesus/Isa, den muslimske profet’, nej, nu har hollandske katolikker omd√łbt deres faste til ‘kristen ramadan’:

Dutch Catholics have re-branded the Lent fast as the “Christian Ramadan” in an attempt to appeal to young people who are more likely to know about Islam than Christianity. The Catholic charity Vastenaktie, which collects for the Third World across the Netherlands during the Lent period, is concerned that the Christian festival has become less important for the Dutch over the last generation. “The image of the Catholic Lent must be polished. The fact that we use a Muslim term is related to the fact that Ramadan is a better-known concept among young people than Lent,” said Vastenaktie Director, Martin Van der Kuil. Lent fast re-branded as ‘Christian Ramadan’ (via Dhimmi Watch )

Nogle hard facts om den seneste generation som van der Kuil omtaler: I 1970 var der omkring 30.000 muslimer i Holland, i dag er der omkring en million. √Čn generation, en 30-dobling af antallet af muslimer – nu nok til at fortr√¶nge kristendommen fra de flestes bevidsthed. Kan en religion der har det villige soneoffer som centrum, overleve m√łdet med en religion/ideologi der har en sejrrig h√¶rf√łrer som rollemodel, og hensynsl√łs supremacisme som fremdrift? Mit eget bud – med de tegn vi ser igen og igen, i denne uge ogs√• √¶rkedhimmien af Canterburys shariaunderkastelse, m√• det komme til et brud engang i dette √•rhundrede, med en fl√łj der l√¶ner sig op ad islam, og m√•ske en mere traditionel kristendom i tredjeverdenslande. Dette vanvid kan ikke forts√¶tte uden at det f√•r fatale konsekvenser. (LFPC)

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mamey
Mamey
13 years ago

erdogan siger at assimilering er en forbrydelse, bla bla… Tyrkiet har selv assimileret kurder. hvorfor siger erdogan ikke noget til det. kurderenes sprog er ved at blive glemt, kurderenes historie er ved at g√• tabt. Det kalder man en forbrydelse mod menneskerettigheder. Tyrkerne i Tyskland er bare indvandre og det er tyskernes land de kan g√łre det de vil, men kurderne er nu ogs√• tyrkiets folk bedre sagt de er en af de f√łrste folk i anatolien og nu kommer tyrkerne og pr√łve udrydde dem. Kurderne f√•r ikke rettighederne som de tyrkere i tyskland. kurderne m√• ikke lave en skole… Read more »

Skåning
13 years ago

Hah! Den hycklande islamistiska skitst√∂veln. Erdogan har v√§l om n√•gon valt att f√∂respr√•ka assimilation f√∂r “sina” minoritetsgrupper. Vilken respekt visar han och hans turkiska stat f√∂r kurder, assyrier och armenier? Turkiet m√∂rdade ju till och med dessa i hundratusentals f√∂r att de br√∂t mot Turkiets planerade etniska hegemoni. Och d√• finns det trots allt en en grundl√§ggande moralisk skillnad. Dessa folkgrupper har levt inom dagens turkiska stats gr√§nser sedan Jesus dagar. Turkarna i Tyskland √§r G√ĄSTER och borde enligt alla rimliga moraliska principer antingen √•terv√§nda hem eller sm√§lta in. Erdogan ska verkligen inte kacka i eget bo. Hur fan kan… Read more »

fg
fg
13 years ago

Bedre sent end aldrig, men hvor er det tyndt og kujonagtig af s√•dan en som Seidenfaden…….slesk f√¶tter.