17
feb
Seneste opdatering: 17/2-08 kl. 2127
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

The first act of DOGS, the musical by Lars Vilks and music by Neurobash, documenting the happenings around the so called “Modog”-affair – the conflict following Vilks’ drawing of the prophet Muhammad as a “round-about-dog” (svensk- engelsk – tekstet p√• arabisk)

 

Dagens bedste nyhed? – ¬ĽArabere vil boykotte Danmark¬ę

Desv√¶rre er det nok den s√¶dvanlige storskrydende arabiske overbudsretorik uden s√• meget substans, men ville det ikke bare v√¶re noget af det bedste der kunne ske? Ikke mere kr√¶mmermentalitet forkl√¶dt som bekymring for “mindretal”, ikke nogen presserende grunde for statsministeren til at st√• skoleret. S√• mangler vi bare at boykotte islam i vores land (LFPC).

Formanden for en arabisk forbrugergruppe opfordrer til en “uigenkaldelig boykot” af danske varer som geng√¶ld for genoptryk af en tegning af profeten Muhammed i danske aviser. “Boykotten af danske produkter er blevet en pligt, der skal efterleves af alle forbrugere i arabiske og islamiske lande i lyset af danske avisers manglende respekt for muslimernes f√łlelser under p√•skud af friheden til at t√¶nke og ytre sig,” l√łd det fra Mohammad Obeidat i Jordans hovedstad, Amman. Arabere vil boykotte Danmark

Ung bilist s√• r√łdt

Er disse eksplosive temperamenter en berigelse for Danmark? Er det udtryk for “krigstraumer som er v√¶vet ind i familiens historie”, som et bud fra en ansat i behandlerindustrien l√łd forleden? Kan temperamenterne holdes permanent i ave med et “ungdomshus”? Eller med lommepenge, som foresl√•et af Kalundborg Kommune? Skyldes de udelukkelse fra det danske samfund? “Racisme”? Ydmygende visitationer fra politiets side? Skal vi fors√łrge dem p√• ubestemt tid, bare fordi de nu er her? Hvor er Charles Bronson, nu man har brug for ham? (LFPC)

En ung bilist, som k√łrte over for r√łdt, blev s√łndag ved middagstid s√• tosset over, at en buschauff√łr rystede p√• hovedet af ham, at han truede med at br√¶nde buschauff√łren af. Det skriver netavisen sjaellandske.dk. Buschauff√łren p√• linje 500 i Kors√łr havde rystet p√• hovedet af bilisten i en gr√łn Opel Astra, som k√łrte over for r√łdt i et lyskryds. Det s√• bilisten, som siden satte efter bussen og indhentede den.[…] Bilisten f√≥r ud af bilen og steg ombord i bussen, hvor buschauff√łren fik besked p√• ikke at vise sig igen i Kors√łr. – Hvis du viser dig i byen igen, br√¶nder vi dig af med fire liter benzin, l√łd truslen. Vidner har over for politiet beskrevet bilisten og passageren i den gr√łnne bil som unge andengenerationsindvandrere. Ung bilist s√• r√łdt

¬†Engelsk blogger s√łger asyl i USA

A controversial ‘web logger’ from Dunstable is seeking asylum in America because he faces arrest in the UK for stirring up racial hatred.Paul Ray, who regularly writes an online diary as ‘Lionheart’, was due to attend Bedford’s Greyfriars Police Station on February 18 as part of Bedfordshire Police’s investigation into his blog.

However, he has decided to apply for political asylum in America because he risks charges which carry a maximum prison sentence of seven years. His blog includes his opinions on the heroin trade, Islamic fundamentalism and police corruption.Mr Ray, 31, speaking to told Luton on Sunday on the phone from South Carolina, said : “I was going to meet Bedfordshire Police on Monday. But I don’t want to come back to England and get arrested.

“I had death threats in Dunstable and I wrote everything down.I did it because if anything happened to me then I wouldn’t just be another statistic.I have just written my thoughts down while I have been on the run.I am applying for political asylum on the grounds of political persecution and human rights issues.”

Web logger seeks asylum in States via GoV der også har hele forhistorien. Interview med Lionheart i tre dele via V Universalgeniet fra 1 februar

Pia Kjaersgaard: ¬ĽFem minuter i tolv¬ę

Vi kommer i forts√§ttningen att tvingas att vaccinera v√•ra barn mot Islam.Politiker fr√•n alla Folketingets politiska partier kunde den 080212 m√∂tas i ett gemensamtavst√•ndstagande mot det avv√§rjda attentatet mot JP¬īs tecknare Kurt Westergaard. PET s (S√§po¬īs) resoluta ingripande aktualiserade p√• nytt √•ter debatten om islamisternas framv√§xande i Danmark. Det √§r nu fj√§rde g√•ng p√• n√•gra f√• √•r som PET (S√§po) ingriper och f√∂rhindrar ett terrorangrepp i Danmark, vilket de skall ha ett stort ber√∂m f√∂r.

Efterhand har det gått upp för de flesta av Folketingets partier, att vi i Danmark, såväl som i andra europeiska länder, har ett problem med extrema muslimer, som helt uppenbart har en påträngande önskan att spränga oskyldiga människor i luften.

Det har diskuterats otroligt mycket om orsakerna till den sk, radikaliseringsprocessen bland muslimer, som det heter på på politisk korrekt danska. Vi känner helt enkelt inte till orsakerna , att muslimer plötsligt känner ett starkt behov av att mörda människor, verkar det som .

Orsaken ligger i Koranen.

Jo visst är det så! Orsaken ligger i Koranen.Det är från Koranen som islamisterna hämtar ammunitionen till terror. Det är möjligt att där fortfarande finns politiker ,som hellre tassar som katten runt den heta gröten, än att identifiera problemet. Men så länge vi undviker att se på roten till ondskan, kommer vi aldrig detta in på livet.

Det verkar onödigt att nämna, att alla muslimer naturligtvis inte är terrorister! Men det är också så, att det alltid är muslimer, som gång på gång bliver avslöjade med att förbereda terrorangrepp i Danmark. Och eftersom tiden går kommer det hela att bli till en fråga, när det lyckas för terroristerna att utföra attentaten.

Tiden är därför inne att sätta handling bakom orden. Förutsättningen för att vi skall komma till rätta med islamismen är, att vi behandlar denna på samma sätt som vi skule bemöta andra ,våldsamma samhällsomstörtande rörelser, som utgör ett hot mot vårt samhälle. Först i det ögonblicket som vi erkänner, att vi står inför ett potensiellt dödsbringande hot, som kan utgöra slutet på hela den fria världen, vill vi vara rustade till tänderna för att gå emot hotet. Denna insikt har tyvärr inte alla fått i sig , ännu!

Kampen skall gå på alla fronter

Kampen mot islam är en kamp som måste tas på alla fronter. Det är en kamp där underrättelsetjänst kommer att spela en avgörande roll, därför islamisterna i motsättning mot tidigare totalitära motståndare av den fria världen inte spelar med öppna kort! Men det är ochså en kamp som måste bemötas med ett bestämt, öppet sinnelag.

Vi kommer att n√∂dgas att ber√§tta om hur ilvilliga och onda v√•ra motst√•ndare kommer till att vara i folkskolan, om de hemska terrorangreppen i London, Madrid, New York osv…om hur islamisterna skar halsen av p√• oskyldiga n√∂dhj√§lpsarbetare och journalister i Irak och om hur islamisterna m√∂rdade saksl√∂sa muslimer i Algeriet, och om hur islamisterna stenar kvinnor till d√∂ds och h√§nger homosexuella till offentligt spott och spe innan d√∂dsstraffet. Vi har i √•ratal f√∂rsummat att ber√§tta om dessa ohyggliga historier f√∂r v√•ra barn, och d√§rmed har vi undl√•tit att hj√§lpa v√•ra barn med en vaccinering mot den fasansfulla sjukdom som heter islam.

Det skall upphöras med bidrag till islamska friskolor. Koranskolor och moskeer skall övervakas noga, och avslöjas det att här förkommerhat och terrorpredikningar skall skolorna omedelbart stängas! Hizb ut-Tahrir och liknande extremistiska rörelser skall totalförbjudas och och islamistiska terrroranhängare skall omedebart utvisas.

Invandrargängen som vi vet är rekryteringsbaser för islamisterna skall jagas upp. Varenda lagöverträdelse,om det så bara gäller att ha gått mot rött ljus-skall det slås ner på. Endast noll-tollerans kommer att få effekt.

De intiativ som vi hittills har tagit , har l√•ngt ifr√•n varit tillr√§ckliga. Vi tvingas nu att √§ndra kurs 180gr. Vi skall helt enkelt inte acceptera en islamisk uppblomstring i detta land. Jag appellerar till alla partier om att f√∂rst och ta till sig allvaret i detta, v√•rt fria samh√§lle √§r i stor fara-och klockan √§r fem minuter i tolv.?….

Pia Kjaersgaard, trykt i Jyllands Posten

Krigen er i gang
Af SVEN OVE GADE

¬ĽI, DER tror! Bek√¶mp dem af de vantro, der er i n√¶rheden af jer! Lad dem finde jer sk√•nselsl√łse! I skal vide, at Gud er med de gudfrygtige.¬ę (Sura 9, v.123).

Et budskab, eller snarere en befaling, der ikke er til at tage fejl af, og som er en del af virkeligheden for en ægte muslim, for, som det hedder i vers 89 i samme sura:

¬ĽTil dem har Gud beredt haver med rindende floder; d√©r skal de forblive til evig tid. Det er den v√¶ldige sejr.¬ę Paradis venter om hj√łrnet.

Nok kan stemmef√łringen v√¶re forskellig, men det ildnende budskab g√•r igen og igen i Koranen. Et eksempel er sura 4, v.76:

¬ĽDe, der tror, k√¶mper for Guds sag, og de, der er vantro, k√¶mper for afgudernes sag. S√• bek√¶mp Satans venner! Satans list er svag.¬ę

At bek√¶mpe ‚ÄĚSatans venner‚ÄĚ, dvs. de ikke-troende, er for en √¶gte muslim ikke noget midlertidigt, men en kamp, der ikke standser, f√łr islam hersker overalt. Et led i denne kamp kan for den enkelte muslim v√¶re at dr√¶be en hollandsk filminstrukt√łr eller at planl√¶gge mord p√• en dansk tegner, som har trampet p√• hellige forestillinger. Det kan v√¶re at udstede fatwa, alts√• d√łdstrusler mod fremtr√¶dende forfattere, som har dristet sig til at anf√¶gte islam.

Eller det kan v√¶re krav om at indf√łre islamisk lov, shariaen, i de vesteurop√¶iske lande, hvor der efterh√•nden er over 30 millioner muslimer. En lovgivning parallel med den sekul√¶re er s√•ledes m√•let for euroislam, som for sekul√¶re vesteurop√¶ere er blevet identisk med moderation – et n√¶rmest agtv√¶rdigt fors√łg p√• at f√• islam til at glide ind i et moderne demokratisk samfund.

Men g√• endelig stille med d√łrene, anbefaler ideologen bag euroislam, Tariq Ramadan, som forl√¶ngst har fundet ud af, at tilsyneladende moderation er mere effektiv i en vestlig sammenh√¶ng end primitive trusler. M√•let kan han dog ikke skjule: islamisk dominans, og for ham og ligesindede er midlet mission.

At ville dr√¶be en dansk tegner er indlysende et fors√łg p√• at amputere ytringsfriheden, og det m√• forbl√łffe, at agtv√¶rdige aviser som Berlingske Tidende og Politiken skulle bruge flere √•r til at finde ud af denne denne kendsgerning. Men det er andet og mere, for det er ikke mindst et udtryk for det vanvid, der er indbygget i islam. Et vanvid, som sekulariserede vesteurop√¶ere i deres automatiske tilbedelse af fornuften har vanskeligt ved at fatte. Integration r√•ber de, men der er alts√• id√©er, der ikke lader sig integrere, hvis man √łnsker, at demokratiet skal v√¶re andet og mere end en abstraktion.

Hvad g√łr man? Man kunne for eksempel begynde med at l√¶se Koranen i den nye danske udgave.

For man kan lige s√• godt se i √łjnene, at krigen er i gang, utvivlsomt den vigtigste i dette √•rhundrede, dog ikke en krig, hvor m√•let helliger alle midler, herunder overgreb, bevares formelt legale, p√• retssikkerheden. Men som i enhver anden krig er der brug for en effektiv efterretningstjeneste. Hvad er fjendens m√•l? Hvad er hans metoder?

Da religi√łs-ideologiske trusler ligesom ligger uden for vor tidsregning, falder det toneangivende akt√łrer i den herskende klasse naturligt at r√•be fred i vor tid, uanset at krigen forl√¶ngst k√łrer p√• flere fronter. Sande muslimer er i hvert fald ikke i tvivl.

Jyllands Posten 17.2 – S.O. Gade er fhv chefredakt√łr p√• Ekstrabladet

Pittelkow: Muslimer i offerrollen

Jeg s√¶tter stor pris p√• Ralf Pittelkows klummer, for s√• vidt at de f√•r nogle vigtige pointer ud til et stort publikum, men jeg betragter ham som en light-udgave af de synspunkter vi her i h√łjreblogosf√¶ren selv st√•r for og udbreder dagligt. Der er ikke nye indsigter at hente for os, kun befriende klar tale – indtil et vist punkt. Klummen her er et godt eksempel. Han kommer med nogle fine betragtninger om offerrolleretorik, om selvhadet i vores kultur der bytter rundt p√• gerningsmand og offer, og p√• det underbelyste faktum at problemerne findes i de muslimske milj√łer, ikke i andre etniske grupper. Der hvor jeg s√• synes at han t√łver, er i udeladelsen af at p√•pege offerrollen som en naturlig konsekvens af islamisk supremacisme, ikke blot noget der opdyrkes af de “islamister” som Pittelkow og Jespersen gerne standser ved:

Denne s√¶rlige muslimske offermentalitet kan ikke forklares med sociale forhold eller med islamdebatten i Danmark. Den findes overalt i Europa og bunder i kultursammenst√łd – de forst√¶rkes s√• yderligere af politiske konflikter.

De unge muslimers offerrolle henter n√¶ring i flere ting: Frustrationer i de muslimske lande. Religi√łse og politiske dogmer. √Üresbegreber. Manglende debatkultur. Islamistisk p√•virkning.

Men den henter i h√łj grad ogs√• n√¶ring fra den politisk korrekte skyldf√łlelse, som bekr√¶fter de unge mennesker i, at de bliver frygtelig d√•rligt behandlet af samfundet.

[…]

Tidligere var det s√•dan, at shariaen kun gjaldt for muslimer og muslimske lande. Det var s√•ledes almindeligt accepteret blandt muslimer, herunder hjemlige imamer, at ikke-muslimer m√•tte f√łlge deres egne regler for ytringsfrihed.

Men det √¶ndrede sig med Muhammed-konflikten. Nu l√łd kravet, at ogs√• ikke-muslimer i et ikke-muslimsk land som Danmark skulle rette sig efter de islamiske regler.

Dermed blev det gjort til en k√¶mpekr√¶nkelse af muslimer, at man holdt fast i den danske tradition for ytringsfrihed. Denne nye opfattelse fandt st√łtte hos de altid forst√•ende politisk korrekte kr√¶fter, som bekr√¶ftede muslimerne i, at JP-tegningerne bevidst kr√¶nkede dem.

Offermentaliteten udvidede sit territorium. Det mærker vi igen i disse dage.

Den muslimske offermentalitet er en afg√łrende barriere for integration. Desv√¶rre virker den s√• st√¶rk som nogensinde.

Jo, Pittelkow n√¶vner “religi√łse og politiske dogmer”, men dette kan siges at v√¶re utilstr√¶kkeligt, og m√•ske oven i k√łbet udtryk for ber√łringsangst, i og med at det religi√łse og det politiske er uadskillelige i islam – ikke blot i “islamismen”. S√• l√¶nge mainstreamislam er supremacistisk – og det er den, alle fire sunni-lovskoler bekr√¶fter dogmet om islams dominans som m√•l – lige s√• l√¶nge kan rettroende g√łre islam til et offer for alskens ugudelige konspirationer, n√•r den nu ikke hersker som det tilkommer den. Derfor er alle velmente tiltag formentlig ogs√• forg√¶ves, fordi de er oppe imod solid mainstreamdogmatik, som ikke engang erkendes af vores side. Hvor Sven Ove Gade g√•r mere ind til benet, mangler Pittelkow s√• vidt jeg kan se, at g√• det sidste stykke (LFPC).

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mackety
Mackety
13 years ago

Jeg tænkte det samme, da jeg læste om den lovede boykot i aviserne.

Jeg tænkte, ja gid det dog bare var så vel, men de skide arabere holder sku aldrig hvad de lover.

N√¶h, lad os f√• al dansk eksport til Mellem√łsten stoppet. Om ikke af andre grunde, s√• bare for at forr√¶derne i Arla kan f√• deres l√łn som fortjent.