23
feb
Seneste opdatering: 24/2-08 kl. 1419
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

………. danske muslimer er gidsler i en borgerkrig, en sĂŠr asymmetrisk Ă©n af slagsen, den fĂžres nemlig kun fra Ă©n side, den side, der ogsĂ„ mente, at Jyllands-Postens Muhammed-tegninger var en diskriminerende provokation mod et stakkels mindretal. Den anden side fĂžrer ogsĂ„ krig, kunne man hĂŠvde. Men det mener jeg ikke er tilfĂŠldet. Den markerer blot, ganske jordbundet, at i Danmark gĂŠlder dansk skik, og at den danske nation har en selvfĂžlgelig ret til at regulere, hvem og hvor mange der skal ind i landet. TalerĂžr for den krigsfĂžrende part er Politiken, der nyligst har gjort sig bemĂŠrket ved at svulme over af forstĂ„else for nogle hĂ„ndfulde andengenerations indvandreres bĂžlleoptĂžjer og imod alle fakta forklare dem som en reaktion pĂ„ »social og etnisk stigmatisering« og »ikke mindst den offentlige debats ekskluderende karakter«. ………..Dette er salonvĂ„s.

LĂŠst og PĂ„skrevet, Berlingske….og i disse dage skal Politiken helt ud til Enhedslisten for at finde kronikĂžrer, der er stuerene nok til avisen.

KosovoÂŽs prĂŠcedens

bryssel__18_oktober_2007_145.jpg
M.K. Arieh Eldad is member of Israel’s parliament-the Knesset, and a world renown plastic surgeon on the faculty at Hebrew University. (foto Snaphanen – klik f. helbillede)

The fear of the spread of Islam is expressed today in increasing support for conservative parties in Denmark, Holland, Belgium, Switzerland, and Germany. These are not extreme right or neo-Nazi parties but rather mainstream conservative parties. They view Israel as a frontline fortress of Western culture facing jihad, and they fear that this fortress may fall under Arab pressure and because of the weakness of Israel’s leaders. Such Europeans fear the separatist trends among millions of Moslem immigrants in Western Europe, the demands to apply Islamic Sharia law in those countries

The flag of Kosovo is that of Islamic proliferation and a source of serious anxiety to Europe. Those European countries recognizing Kosovo are doing so under economic pressure from oil-rich Arab countries, the markets of Islamic countries, and internal pressure by millions of Moslem voters in Europe. […] If Israel joins in recognizing Kosovo, there will be no political, legal, or moral claim it can make to oppose establishing an Arab state in the Galilee and Northern Negev. For what is the difference? An ethnic minority with territorial contiguity to neighboring enemy states demands, following a bloody war, to tear pieces from a sovereign country, and proclaim its independence. […] And we cannot forget that Arabs and the haters of Israel in Europe portray Israel in colors no less cruel than those used to portray the Serbs, and accusations of genocide are thrown at us just as they were thrown at them. When the day comes when the Arabs in the Galilee declare independence, Israel will have no way to oppose it, assuming it today recognizes a country formed on exactly the same basis. […]

ACT via Brussels Journal

Serbisk demonstration i KĂžbenhavn

foran den amerikanske ambassade. En venlig lĂŠser sender fotos: (fuld stĂžrrelse 1 , fuld stĂžrrelse 2 )

Putin.JPG

Man_meds_flag_p___ryggen.JPG

Dansk Folkepartis EU-ordfĂžrer Morten Messerschmidt med i serbisk demonstration mod Kosovos lĂžsrivelse. – Vi forstĂ„r vreden, siger han.

Et selvstĂŠndigt NĂžrrebro
Han frygter for, hvad denne aktuelle sag om Kosovo kan bringe med sig i andre lande – ogsĂ„ Danmark.

– Det, man skal gĂžre sig klart, det er, at man skaber prĂŠsedens for, at man kan indvandre til et land og sĂ„ erklĂŠre selvstĂŠndighed. Det Ă„bner teoretisk set for, at hvis der er muslimer nok pĂ„ NĂžrrebro om x antal Ă„r, sĂ„ kan det blive en muslimsk selvstĂŠndig stat. Det vil vi ganske enkelt ikke have, siger Morten Messerschmidt.

DF protesterer mod Kosovos lÞsrivelse At det er svÊrt at fÄ Þje pÄ en idéel Kosovo lÞsning, gÞr ikke den nuvÊrende bedre:

“An independent Kosovo will serve as a nod to secessionists worldwide,” and “history will show what no one cares to understand: the current world war began officially in Yugoslavia.”

Granting Jihadist Muslims independence in Kosovo after they have conducted ethnic cleansing of non-Muslims will establish an extremely dangerous precedent. Not only is it immoral to sacrifice the freedom or perhaps existence of smaller nations, be that the Serbs or the Israelis, in order to save your own skin. As the example of Czechoslovakia demonstrated during WW2, it is also counterproductive. Supporting independence for Muslim Albanians in Kosovo will not lead to stabilization of the Balkans; it will rather lead to the Balkanization of the West. The new thug state will serve as a launching pad for Jihad activities against non-Muslims, just like an independent Palestinian state would do in the Middle East.

Fjordman: Why We Should Oppose an Independent Kosovo

Bernard Lewis: »Iran Doesn’t Mind Getting Nuked Back«

Jeg var ikke opmÊrksom pÄ at jeg kunne embedde videoen fra i onsdags, sÄ her fÄr den en reprise. Kan afspilles i fuldskÊrm WMP spiller.

SĂžren Krarup: FlĂŠbepotterne

Allerede i 1986 advarede SĂžren Krarup fĂžrste gang mod indvandringspolitikken.
Det skete, da han, i forbindelse med Dansk FlygtningehjĂŠlps landsindsamling det Ă„r, indrykkede en annonce i Morgenavisen Jyllands-Posten, hvor han kaldte til kamp mod ‘flygtningevennerne’.
»Det er bÄde dybt ulykkeligt og dybt deprimerende at opleve den udvikling, jeg advarede mod allerede dengang,« siger SÞren Krarup [..] Men de unges problemer kÞber SÞren Krarup ikke:»Det er flÊb. Der er kun en ting at sige: Det er flÊb!« »Det er selvmedlidenhed. Det er en ynkelighed, der bare skal dyrke sig selv og sin egen trang til at flÊbe.Vi mÄ sige til dem, at med det flÊb kan de aldrig blive ordentlige borgere i dette land. Heldigvis er der mange afde unge med fremmed baggrund,der tager fat og arbejder og respekterer det land, de er kommet til,« siger SÞren Krarup og tilfÞjer, at netop den store gruppe af lovlydige og velintegrerede indvandrere har et kÊmpeŽansvar for at holde selvjustits i egne rÊkker.»De mÄ tage sig af alle flÊbepotterne, der forsÞger at starte en borgerkrig. UdlÊndingene har selv et ansvarfor at blive integreret,« siger SÞren Krarup, der i Þvrigt slet ikke anerkender selve integrationsbegrebet, der handler om, at udlÊndinge fungerer pÄ danske prÊmisser uden at give afkald pÄ deres kulturbaggrund.

Sndagsavisen_Uge_8_Kbh_V__Frederiksberg__Valby___st_23_02_2008_15_49_00.jpg

Det er et mÞde pÄ halvvejen, mener SÞren Krarup. Han foretrÊkker, at staten fremover stiller krav om, at udlÊndinge skal assimileres, hvis de skal have lov til at blive i Danmark. Det betyder med andre ord, at de skal blive danskere med krop og sjÊl. Det er den eneste mÄde til at fÄ lÞst det mere end tusind Är gamle, men evigt aktuelle modsÊtningsforhold mellem islamog kristendommen pÄ, mener SÞren Krarup.

»Hvis en muslim vil vÊre borger i dette land, skal han leve sig ind i den danske kultur, danske traditioner og dansk historie. De skal tilegne sig historien, som var det deres egen, og blive en del af den,« siger han. For at blive assimileret mÄ de vel nÞdvendigvis give afkald pÄ islam, deres tro?

»De skal give afkald pĂ„ noget, der er indlysende for muslimer – nemlig at det er Koranen og sharia, der skalforme lovgivningen. De mĂ„ give afkald pĂ„ at ville sammenblande politik og religion.«

SĂžndagsavisen: Vi styrer mod en borgerkrig, pdf side 6 ( en overskrift der er minimalt belĂŠg for i teksten)


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.