23
feb
Seneste opdatering: 24/2-08 kl. 1419
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

………. danske muslimer er gidsler i en borgerkrig, en s√¶r asymmetrisk √©n af slagsen, den f√łres nemlig kun fra √©n side, den side, der ogs√• mente, at Jyllands-Postens Muhammed-tegninger var en diskriminerende provokation mod et stakkels mindretal. Den anden side f√łrer ogs√• krig, kunne man h√¶vde. Men det mener jeg ikke er tilf√¶ldet. Den markerer blot, ganske jordbundet, at i Danmark g√¶lder dansk skik, og at den danske nation har en selvf√łlgelig ret til at regulere, hvem og hvor mange der skal ind i landet. Taler√łr for den krigsf√łrende part er Politiken, der nyligst har gjort sig bem√¶rket ved at svulme over af forst√•else for nogle h√•ndfulde andengenerations indvandreres b√łlleopt√łjer og imod alle fakta forklare dem som en reaktion p√• ¬Ľsocial og etnisk stigmatisering¬ę og ¬Ľikke mindst den offentlige debats ekskluderende karakter¬ę. ………..Dette er salonv√•s.

L√¶st og P√•skrevet, Berlingske….og i disse dage skal Politiken helt ud til Enhedslisten for at finde kronik√łrer, der er stuerene nok til avisen.

Kosovo¬īs pr√¶cedens

bryssel__18_oktober_2007_145.jpg
M.K. Arieh Eldad is member of Israel’s parliament-the Knesset, and a world renown plastic surgeon on the faculty at Hebrew University. (foto Snaphanen Рklik f. helbillede)

The fear of the spread of Islam is expressed today in increasing support for conservative parties in Denmark, Holland, Belgium, Switzerland, and Germany. These are not extreme right or neo-Nazi parties but rather mainstream conservative parties. They view Israel as a frontline fortress of Western culture facing jihad, and they fear that this fortress may fall under Arab pressure and because of the weakness of Israel’s leaders. Such Europeans fear the separatist trends among millions of Moslem immigrants in Western Europe, the demands to apply Islamic Sharia law in those countries

The flag of Kosovo is that of Islamic proliferation and a source of serious anxiety to Europe. Those European countries recognizing Kosovo are doing so under economic pressure from oil-rich Arab countries, the markets of Islamic countries, and internal pressure by millions of Moslem voters in Europe. […] If Israel joins in recognizing Kosovo, there will be no political, legal, or moral claim it can make to oppose establishing an Arab state in the Galilee and Northern Negev. For what is the difference? An ethnic minority with territorial contiguity to neighboring enemy states demands, following a bloody war, to tear pieces from a sovereign country, and proclaim its independence. […] And we cannot forget that Arabs and the haters of Israel in Europe portray Israel in colors no less cruel than those used to portray the Serbs, and accusations of genocide are thrown at us just as they were thrown at them. When the day comes when the Arabs in the Galilee declare independence, Israel will have no way to oppose it, assuming it today recognizes a country formed on exactly the same basis. […]

ACT via Brussels Journal

Serbisk demonstration i K√łbenhavn

foran den amerikanske ambassade. En venlig l√¶ser sender fotos: (fuld st√łrrelse 1 , fuld st√łrrelse 2 )

Putin.JPG

Man_meds_flag_p___ryggen.JPG

Dansk Folkepartis EU-ordf√łrer Morten Messerschmidt med i serbisk demonstration mod Kosovos l√łsrivelse. – Vi forst√•r vreden, siger han.

Et selvst√¶ndigt N√łrrebro
Han frygter for, hvad denne aktuelle sag om Kosovo kan bringe med sig i andre lande Рogså Danmark.

– Det, man skal g√łre sig klart, det er, at man skaber pr√¶sedens for, at man kan indvandre til et land og s√• erkl√¶re selvst√¶ndighed. Det √•bner teoretisk set for, at hvis der er muslimer nok p√• N√łrrebro om x antal √•r, s√• kan det blive en muslimsk selvst√¶ndig stat. Det vil vi ganske enkelt ikke have, siger Morten Messerschmidt.

DF protesterer mod Kosovos l√łsrivelse At det er sv√¶rt at f√• √łje p√• en id√©el Kosovo l√łsning, g√łr ikke den nuv√¶rende bedre:

“An independent Kosovo will serve as a nod to secessionists worldwide,” and “history will show what no one cares to understand: the current world war began officially in Yugoslavia.”

Granting Jihadist Muslims independence in Kosovo after they have conducted ethnic cleansing of non-Muslims will establish an extremely dangerous precedent. Not only is it immoral to sacrifice the freedom or perhaps existence of smaller nations, be that the Serbs or the Israelis, in order to save your own skin. As the example of Czechoslovakia demonstrated during WW2, it is also counterproductive. Supporting independence for Muslim Albanians in Kosovo will not lead to stabilization of the Balkans; it will rather lead to the Balkanization of the West. The new thug state will serve as a launching pad for Jihad activities against non-Muslims, just like an independent Palestinian state would do in the Middle East.

Fjordman: Why We Should Oppose an Independent Kosovo

Bernard Lewis: ¬ĽIran Doesn’t Mind Getting Nuked Back¬ę

Jeg var ikke opmærksom på at jeg kunne embedde videoen fra i onsdags, så her får den en reprise. Kan afspilles i fuldskærm WMP spiller.

S√łren Krarup: Fl√¶bepotterne

Allerede i 1986 advarede S√łren Krarup f√łrste gang mod indvandringspolitikken.
Det skete, da han, i forbindelse med Dansk Flygtningehj√¶lps landsindsamling det √•r, indrykkede en annonce i Morgenavisen Jyllands-Posten, hvor han kaldte til kamp mod ‚Äėflygtningevennerne‚Äô.
¬ĽDet er b√•de dybt ulykkeligt og dybt deprimerende at opleve den udvikling, jeg advarede mod allerede dengang,¬ę siger S√łren Krarup [..] Men de unges problemer k√łber S√łren Krarup ikke:¬ĽDet er fl√¶b. Der er kun en ting at sige: Det er fl√¶b!¬ę ¬ĽDet er selvmedlidenhed. Det er en ynkelighed, der bare skal dyrke sig selv og sin egen trang til at fl√¶be.Vi m√• sige til dem, at med det fl√¶b kan de aldrig blive ordentlige borgere i dette land. Heldigvis er der mange afde unge med fremmed baggrund,der tager fat og arbejder og respekterer det land, de er kommet til,¬ę siger S√łren Krarup og tilf√łjer, at netop den store gruppe af lovlydige og velintegrerede indvandrere har et k√¶mpe¬īansvar for at holde selvjustits i egne r√¶kker.¬ĽDe m√• tage sig af alle fl√¶bepotterne, der fors√łger at starte en borgerkrig. Udl√¶ndingene har selv et ansvarfor at blive integreret,¬ę siger S√łren Krarup, der i √łvrigt slet ikke anerkender selve integrationsbegrebet, der handler om, at udl√¶ndinge fungerer p√• danske pr√¶misser uden at give afkald p√• deres kulturbaggrund.

Sndagsavisen_Uge_8_Kbh_V__Frederiksberg__Valby___st_23_02_2008_15_49_00.jpg

Det er et m√łde p√• halvvejen, mener S√łren Krarup. Han foretr√¶kker, at staten fremover stiller krav om, at udl√¶ndinge skal assimileres, hvis de skal have lov til at blive i Danmark. Det betyder med andre ord, at de skal blive danskere med krop og sj√¶l. Det er den eneste m√•de til at f√• l√łst det mere end tusind √•r gamle, men evigt aktuelle mods√¶tningsforhold mellem islamog kristendommen p√•, mener S√łren Krarup.

¬ĽHvis en muslim vil v√¶re borger i dette land, skal han leve sig ind i den danske kultur, danske traditioner og dansk historie. De skal tilegne sig historien, som var det deres egen, og blive en del af den,¬ę siger han. For at blive assimileret m√• de vel n√łdvendigvis give afkald p√• islam, deres tro?

¬ĽDe skal give afkald p√• noget, der er indlysende for muslimer – nemlig at det er Koranen og sharia, der skalforme lovgivningen. De m√• give afkald p√• at ville sammenblande politik og religion.¬ę

S√łndagsavisen: Vi styrer mod en borgerkrig, pdf side 6 ( en overskrift der er minimalt bel√¶g for i teksten)


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.