1
mar
Seneste opdatering: 1/3-08 kl. 2017
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Three weeks ago three people were arrested for planning to kill Kurt Westergaard, the cartoonist who drew the famous ‘bomb in the turban’ Mohammed cartoon. But many of the 81 other Danes called Kurt Westergaard (with a ‘v’ or ‘w’) have also received death threats, either by phone or mailNyhedsavisen had called over 20 of the Kurt Westergaards and found out that the Danish Security Service PET offers protection to some of them. Europenews

Billedstormerne i Moabit

som jeg har set omtalt som Berlin´s “Kleinasien”. Videointerview med galleriets kurator Kurator Ralf Hartmann, min 6:13 . Figaro, Le Monde, Spiegel, Die Zeit, BBC, The Times osv. behandler historien, men ikke svenske journalister, der derimod højtideligholder årsdagen for stormen på Ungdomshuset. Åndelig provins, eller hur ? Se også GoV´s ironiske :Hasidic Threats Force Art Exhibition to Close

»Den snyltende klasse«

Sammenlignet med svenske politikere, er danske af enhver partifarve nærmest populære. De 349 i Riksdagen har adskillige måde at sørge for sig selv på, og endnu flere at sørge for at holde andre ude på. Hvorfor skal Sverige f.eks. have så mange i parlamentet ? Danmark har 179, Holland med dobbelt så mange indbyggere som Sverige, har 150 (plus et ubetydeligt overhus med 75 medlemmer). Ikke dårligt at hæve 50.000 om måneden i årevis, uden at røre en finger, særligt ikke i den lavkonjunktur som landet er på vej ind i. En svensk folkepensionist skal klare sig for ca. 5000 sv. kr om måneden – 3.965 danske kr.
Riksdagsledamöterna som inte behöver jobba på tio år eller mer:

1. Tuve Skånberg, inkomstgaranti till och med 31 mars 2021
2. Johnny Gylling, 28 februari 2021
3. Lars Ångström, 28 februari 2021
4. Lennart Gustafsson, 30 november 2019
5. Pär Axel Sahlberg, 30 april 2019
6. Sven-Erik Sjöstrand, 28 februari 2019
7. Thomas Högström, 31 januari 2019
8. Mikael Odenberg, 30 november 2018
9. Ann-Marie Fagerström, 30 september 2018
10. Owe Hellberg, 31 juli 2018
11. Lars Bäckström, 28 februari 2018
12. Ulla Wester, 31 januari 2018
Totalt har drygt 100 ledamöter inkomstgaranti.

Hundra år av återhämtning, Vad sägs om 50.000 kronor i månaden i fem år? Utan att behöva lyfta ett finger. se også uddrag af Anders Isakssons “Den politiske adeln”

»Der er større glæde på Snaphanen over en omvendt synder end over 99 retfærdige Radikale«

Men det er smil gennem tårer, for Socialdemokraterne bærer på en historisk skyld, som – alt efter hvor ilde det går i de nærmeste årtier – meget vel kan udslette partiet helt, eller i al fald reducere det til et almindeligt 15 % parti, der af og til vil have indflydelse, af og til ikke. Alligevel må vi hilse Helle Thorning velkommen i den virkelighed, hendes parti har skabt, med trofast hjælp af partier der er endnu værre:

»Vi kan ikke leve med, at der er ekstremister, som i tide og utide skal true os. Derfor vil jeg opfordre udenrigsministeren til at tage det op med de øvrige ledere i EU for at få en principiel debat om, at vi ikke vil finde os i det«, siger S-formanden.»Der er brug for, at vi tager det op og anser det som et fælles problem, vi skal have løst. Vi bliver pålagt en urimelig selvcensur, og det er blevet et europæisk anliggende«.

Thorning kræver fælles EU-front mod muslimsk pression

Søren Pind griber om nældens rod – de skadelige og forældede konventioner

Så kom det første svar fra en ekspert – advokat Tyge Trier. Ja, siger han – i konsekvens af vores indstilling til menneskerettighederne må vi – Danmark – tåle, at selv folk der vil os til livs, der vil begå mord i vores midte, skal have lov at blive. […]

Ærlig talt: Det gør vores tiltræden af den europæiske menneskerettighedskonvention til en parodi. Det påtvinger os en forpligtelse til at beskytte mennesker, der vil os til livs, mennesker vi aldrig har bedt om kom hertil, mennesker vi i givet fald står magtesløse overfor. Hvis “tålt ophold” i Sandholmlejren er det bedste svar til de af os, der er RASENDE over at vi skal påtvinges at huse mennesker, der er direkte skyldige i at Danmarks navn nu brænder i dele af den islamiske verden, der gør at en tegner og hans kone skrækslagne skal holde sig i skjul – så hører alting op.

Nej. Svaret er simpelthen ikke godt nok. Det må kunne gøres bedre. Ellers må vi lovgivere til at tænke os rigtig rigtig godt om i relation til de forpligtelser tidligere generationer af politiker har hæftet Danmark op på. Jeg kender en del af dem. At det skulle blive svaret, resultatet, har aldrig indgået i deres overvejelse da de besluttede at konventionen skulle være en del af dansk ret i 1992. Konventioner er ikke guddommelige forpligtelser. Det er aftaler, indgået af lande mellem lande. Aftaler der indgås, kan opsiges. Søren Pind.dk

»A Muslim’s Way Out of Islam«

Frontpage Interview’s guest today is Hossain Salahuddin, a poet, essayist and an ex-Muslim

They were constantly reminding me that Islam doesn’t approve poetry, music, painting, mixing with non-Muslims or reading texts of other religion and it really confused me.

There was only one way to find out: by reading Quran and Hadith in my mother tongue. I read the Quran over and over again and couldn’t believe what I was reading. I started to mark the questionable verses and wrote comments beside them. I wondered, are these versus full of hate being spread and preached everyday in all corners of my town? I was completely dumbstruck. Initially, I thought it was the translation that was to be blamed. But I collected many different translations of the Quran and very reputed Islamic scholars translated some of them. You can say I was really shocked and I spent almost two years of my year 9 and 10 searching for answers. Frontpage

»Der er større glæde på Snaphanen over en omvendt synder end over 99 retfærdige Radikale«, II

Jeg skal være den sidste til at spille bedrevidende fordi Villy Søvndal nu begynder at rette ind efter virkelighedens verden. Jeg stemte på dette skrækkelige parti i mange år, og jeg var selv med til at udskamme islamkritikere, fordi jeg ville bevare hænderne rene. Nu skal dette ikke udarte sig til et bekendelsesmøde i Oxfordbevægelsen, men jeg tror det i almindelighed kan være gavnligt, hvis man foregår med et eksempel og viser, at det ikke er så farligt at indrømme man har fejlet. Som “omvendt synder” forstår man i øvrigt i debatten hvad fornægtelse og virkelighedsresistens er for nogle størrelser. Man ved godt, at fakta og argumenter ikke er nok, men at det kræver en bearbejdning, så “synderen” til sidst oplever kognitiv dissonans, og indser, at benægtelse bliver mere og mere umulig at opretholde. Så er man på vej mod virkeligheden (LFPC).

– Jeg står nu der, hvor jeg startede. Tegningerne var nødvendige, og jeg kan ærgre mig over, at jeg i kampens hede trak i land. Men der skete mange ting undervejs. Jeg blev i tvivl om, hvor det hele ville ende, da Jyllands-Postens Flemming Rose ville indgå et samarbejde med en iransk avis om at trykke satiretegninger over Holocaust, siger SF’s formand til netavisen Altinget.
[…]
– På det tidspunkt slog jeg bak. Men jeg burde have nøjedes med at tage afstand fra satiretegninger over et folkemord – og samtidig fastholdt, at der skal være plads til satire over religiøse symboler, siger Villy Søvndal. Søvndal: Jeg fortryder

»Der er større glæde på Snaphanen over en omvendt synder end over 99 retfærdige Radikale«, III

Den måske mest benyttede udenomsmanøvre i islamdebatten er opstilling af “moralsk ækvivalens”, dvs. at opponenten finder angiveligt tilsvarende træk i kristen dogmatik eller i kristendommens historie og tekster, som han så mener beviser at “vi” ikke er bedre selv, eller endda værre end i den islamiske verden. Denne ækvivalens antages så at overflødiggøre indgriben over for vold med legitimering i islamiske tekster og traditioner. Opstillingen af ækvivalens bygger gerne på de blodige begivenheder der skildres i det Gamle Testamente, eller på de strenge jødiske leveregler og renhedskrav her. At argumentet er en ren afværgereaktion der ligger på den kollektive rygmarv ses af, at disse apologeter aldrig har bemærket de åbenlyse modsætninger mellem islam på den ene side, og kristendommen og jødedommen på den anden: Volden i Gamle Testamente er deskriptiv, og handler om begivenheder i historien, ikke som forbilledlige påbud om bekæmpelse af andre trosretninger i dag. Ingen kristne eller jødiske terrorbevægelser i dagens verden som repræsenterer mainstreamtolkninger bekæmper andre troende med belæg i denne dogmatik. Ingen steninger med belæg i samme dogmatik finder sted. Anderledes i islam, hvor den skildrede vold er præskriptiv, og kravet om bekæmpelse af de vantro i Koranen er almengyldigt, f. eks. i vers 9:29 og 9:5. Mennesker stenes eller lemlæstes den dag i dag med legitimering i islam.

Nu kommer så denne lille hjertevarmende historie fra Holland, hvor et tv-selskab som modtræk mod Geert Wilders’ Koranfilm havde planlagt en film der skulle vise den formodede ækvivalens med vold i Bibelen. Det katolske tv-selskab måtte skrinlægge planerne, da det gik op for dem at de ikke kunne smæde deres egen religion på dette grundlag. Nu kan så bare ønske at dette har været så lærerig en erfaring, at de laver et tv-program om denne mangel på ækvivalens. Via Jihad Watch: (LFPC)

THE HAGUE, 29/02/08 – Public broadcaster KRO has dropped plans to make a Biblical variant of MP Geert Wilders’ short film on the Koran. “After exhaustive discussion, journalists on various editorial staff have decided not to make a film on the Bible,” KRO said in a statement. “The aim of the project was to make a contribution to the debate on the method that Geert Wilders – according to Wilders himself – wants to apply in his film on the Koran. This aim could not however in the view of KRO journalists be achieved satisfactorily.”

In his short film Fitna, intended to be shown in March, Wilders wants to show gruesome events said to be inspired by the Koran. KRO, nota bene itself a Catholic broadcaster, wanted to show that such a film could also be made about the Bible. The film was “one of the plans for participating in the debate that Geert Wilders has aroused with his proposal to ban the Koran. After extensive research, linking Bible quotations with real political events and acts of violence however produced an insufficient basis for a thorough journalistic production.” Public Broadcaster Axes Film on ‘Violent Bible’


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.