4
mar
Seneste opdatering: 5/3-08 kl. 1419
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

 Sheik Yousuf Al-Qaradhawi: The Islamic Nation’s Problem is That Muslims Do Not Work. The Zionist Gang Has Turned the Desert into an Oasis. Yorkshireminer  har transkriberet teksten.

 Fordom eller bagdom ?

 Villaveien 5-15 Borettslag på Dikemark stempler asylsøkere som overgripere, vandaler, tyver og dyremishandlere.
“Kvinner følte seg utrygge og ble trakassert av mannlige asylsøkere”. “Det var økning i tyveri fra nærbutikken rundt blokker og privatboliger. Kommer et transittmottak regner vi med å se de samme problemene igjen”.”Asylsøkerne hadde negative holdninger til dyr, og vi så flere tilfeller av dyremishandlinger”. “Da asylmottaket ble avviklet sist var hjelpepleierskolen totalt rasert. Dette vitner om manglende ansvarsfølelse for midlertidig oppholdssted”.
Hardt ut mot asylsøkere

 »Vi er faktisk  overraskede over, at tallene ikke er højere«

 af en  baggrundssbefolkning på under 20 procent:

Mere end seks ud af 10 unge under 18 år, der i 2007 blev fremstillet i Københavns dommervagt, var af udenlandsk herkomst. 65 procent af de unge var af fremmed herkomst, mens 35 procent var danskere. Dét viser en dugfrisk opgørelse fra Københavns politi, som bt.dk har modtaget.Billedet er det samme, når alle aldersgrupper tælles med: 63 procent af de 1715 personer, der sidste år blev fremstillet i dommervagten, var af udenlandsk herkomst, mens 37 procent var danskere.

Flest indvandrere i dommervagten

  »Tre t-banestationer kan stängas«

“Uroligheder”  ?……kom til Sverige, min far :

En månad. Om inte läget har förbättrats då hotar polisen att stänga av de tre sista stationerna på den blå linjens ena sträckning i tunnelbanan i Stockholm. Då skulle alltså Rinkeby, Tensta och Hjulsta bli utan t-bana.
 Tunnelbanepolisen säger till TV4 Nyheterna att hoten, vandaliseringen och sabotagen blivit allt värre. Spärrvakter hotas, och det är många utlösta nödbromsar i tåg och nödstopp i rulltrappor.Nu finns ständigt cirka 35 poliser på de tre stationerna. SL har satt in runt 15 väktare och trafikvärdar. Men om den närvaron inte hjälper inom en månad kan alltså de tre stationerna stängas.  DN.SE    S-toget, Blå linje,  “Muhammed”, Eftersom det är ett av de mest kända namnen i världen   (mobilfoto)

muhammedaa6.jpg

 »Hjalmar Söderberg bör få plats i Stockholm«

Om den store , svenske forfatter der mødte sin anden, danske kone i Mølle på Kullen og mange  år efter endte sit liv for egen hånd i Øster Søgade 96, i det mørkeste besættelsesår 1941. Morfar til den stærkt savnede danske forfatter, Henrik Stangerup, Rifbjergs uvillige fætter, posthumt kåret til socialdemokrat af Politiken og omegn. Hvor havde Stangerup, der døde i 1998, befundet sig i dagens diskussion ? Det er et spørgsmål jeg flere gange har stillet mig selv. En “sand pariser”, ikke for fasttholdere, så spørgsmålet er ikke nemt at besvare:

Johan Lundberg funderar över varför det är så svårt att få till stånd en staty i Stockholm av den författare som mer än någon annan har satt det sena 1800-talets Stockholm på kartan.

Det är onekligen ledsamt att höra att problemen med Hjalmar Söderberg-statyn inte lösts. Frågan tas upp i en artikel i dagens DN, där också skulptören Peter Linde intervjuas. Jag har själv sett statyn i olika versioner i hans ateljé i Saltsjöbaden och kan bara konstatera att den har den ovanliga egenskapen att den verkligen lyckas levandegöra den avbildade på ett sätt som har få motsvarigheter i offentlig utsmyckning i Sverige idag. Det är svårt att inte se motståndet mot statyn som genererat ur en uppfattning att det är mycket finare att göra konceptuella statyer än naturtroget föreställande. Axess

hjalmar.bmp

Ibn Warraq i København, søndag den 9. marts

offentlig adgang, men tilmelding nødvendig. Se nedenfor:

Ibn Warraq får årets Trykkefrihedspris

Den verdensberømte islamforsker Ibn Warraq er årets modtager af Trykkefrihedsprisen. Prisen uddeles hvert år af Trykkefrihedsselskabet, der i dag er Danmarks største forening til beskyttelse af ytringsfriheden. Trykkefrihedsprisen gives til meningsdannere, der uforfærdet og utrætteligt har forsvaret ytringsfriheden.

Prisen overrækkes søndag den 9. marts kl. 14.30 i Vartov, Farvergade 27, København. Inden da afholder Trykkefrihedsselskabet generalforsamling samme sted.

I forbindelse med prisoverrækkelsen holder Ibn Warraq en forelæsning med titlen “Totalitarismens apologeter”. Forelæsningen er på engelsk uden oversættelse.

Formand for Trykkefrihedsselskabet, Lars Hedegaard, begrunder tildelingen med Ibn Warraqs pionerindsats for at gøre islam og den islamiske trussel begribelig i den vestlige verden. Han fremhæver især Ibn Warraqs banebrydende klassiker Derfor er jeg ikke muslim fra 1995, der kom i en dansk oversættelse i 2004. “Har man kun tid eller lyst til at læse én bog om islam, så er det den, man skal læse,” siger Lars Hedegaard.

Selv om Ibn Warraq ligesom så mange andre islamkritikere har måttet betale for sin sandhedssøgen ved at sætte livet på spil, fortsætter han ufortrødent sin videnskabelige og kritiske virksomhed.

Trykkefrihedsprisen består af et diplom og et stykke glaskunst udført af kunstneren Helle Klint. Tidligere prismodtagere er den amerikanske historiker Daniel Pipes (2007) samt den britiske menneskerettighesforkæmper Roy Brown og den pakistansk-norske stand-up komiker Shabana Rehman, der delte prisen i 2006.

Alle er velkomne til prisoverrækkelse og forelæsning. Man behøver ikke være medlem af Trykkefrihedsselskabet. Entré kr. 100. Dørene åbner kl. 14. Ingen fotografering.

Selskabets medlemmer har gratis adgang.

NB: Hvis du indmelder dig i Selskabet – det kan ske ved indgangen – kommer du gratis ind.

Af sikkerhedshensyn beder vi om en tilmelding på sappho_kommentar@yahoo.dk eller mobil 22 92 70 46.

Dørene åbnes kl. 14. Det er vigtigt, at du kommer i god tid.

Om Ibn Warraq: Ibn Warraq er et pseudonym. Han er født i en muslimsk familie i Indien, opvokset i Pakistan, uddannet i England og lever i dag i USA. Ibn Warraq slog sit navn fast med bogen Why I Am Not a Muslim, der udkom i 1995 og kom på dansk i i 2004. Hans seneste udgivelse er Defending the West: A Critique of Edward Said’s Orientalism. Ibn Warraq er også redaktør af bøgerne The Origins of the Koran, The Quest for the Historical Muhammad, What the Koran Really Says og Leaving Islam.

For yderligere oplysninger:

Lars Hedegaard 36 46 15 48

Helle Merete Brix: 22 92 70 46

Trykkefrihedsselskabet

Radikalt bundfald

Nej, det er undtagelsesvis ikke den berømte tone som denne uanstændige blogger med det forkvaklede menneskesyn har skærpet med sin overskrift. Men i stedet for de sædvanlige fyldige citater fra medierne som springbræt for en Snaphane-post vil jeg denne gang blot uddestillere nogle sigende udsagn fra Informations artikel. Man mærker tendensen …:

“Hvad bliver det næste [efter stuearrest]? Skal myndighederne også kunne pålægge forældrene at give deres børn en skideballe?”

“[Socialdemokraternes forslag om en grænse på 30 procent indvandrere i boligområder, skoler eller børnehaver] er en måde, at sige til mennesker med anden etnisk baggrund, at det er dem, der er problemet. Det er ikke just fremmede for integrationen,” siger hun og betoner at ‘integration er ikke noget, man gør ved nogle, men noget man gør sammen.’

“Man må være meget i tvivl om, hvorvidt det krav [at familiesammenførte ægtefæller skal stå til rådighed for arbejdsmarkedet] skulle virke,” siger R-formanden….

“[Det Socialdemokratiske punkt: ‘Deltag eller forsvind’] ligger os meget, meget fjernt for at sige det på jysk. Der stilles i forvejen mange krav til at blive dansk statsborger og at vise sin vilje til integration. Når man først er blevet dansk statsborger er der ikke noget ‘andet hjem’,” siger Margrethe Vestager.

“Jeg er bange for, at man foregøgler befolkningen, at politibetjente er større socialpædagoger end socialmedarbejderne,” siger Simon Emil Ammitzbøll.

“[Stuearrest] er en form for overgreb mod den personlige frihed. Det er i retslig henseende uholdbart og en krænkelse af, hvad staten kan tillade sig over for borgerne,” siger Simon Emil Ammitzbøll.

Margrethe Vestager advarer mod, at strafsanktioner ofte ‘fører til en adfærd, der fører til mere straf’. I stedet skal der satses på dialog og en styrkelse af SSP-samarbejdet.. Radikale kritiserer S-integrations-udspil

Dette koncentrat kan yderligere nedfældes til dets hovedkomponenter: Hellere mangel på konsekvens end krav fra samfundet til forældrene. Vi skal påtage os et medansvar for de andres hærgen. Krav virker ikke. Intet ultimatum til dem der misbruger vores tillid – vi hænger på dem. Ingen påbud og krav til ballademagere. Stuearrest krænker menneskerettigheder. Straf virker mod hensigten. Dialog og flere pædagoger er vejen frem.

I guder. Måske – måske – kan der skabes bevægelse hos den blødere venstrefløj. Hos ekstremisterne i Enhedslisten og hos godhedsekstremisterne i de Radikale synes alt håb at være ladt ude (LFPC).

Igen: Trussels/offerretorik, denne gang iblandet slesken

“Beskytte” på samme måde som mafiaen “beskytter” når man betaler “beskyttelsespenge”. “Der skulle jo nødigt ske noget med vores elskede Danmark …” Jeg vil meget hellere beskyttes mod denne gruppe af ansvarlige politikere og ordenshåndhævere. Spar mig for den klamme, sleske snak med truslerne lige oppe i ærmet – trussel ved stråmand (LFPC).

Vi vil beskytte vores elskede Danmark mod en ny krise og mulige terrorangreb, lyder det fra en ny muslimsk bevægelse, der fredag vil samle tusinder til protest mod hån af profeten Muhammed. De kalder sig ‘Muslimer i Danmark’ og er en ny muslimsk bevægelse i Danmark, der består af en række moderate muslimske centre, moskeer og foreninger.

Og på fredag vil de afprøve deres demokratiske styrke ved at gennemføre en fredelig demonstration på Christiansborg Slotsplads, hvor de vil opfordre politikerne til at tage afstand fra ‘de bespottende tegninger af profeten Muhammed. Målet er – siger bevægelsens talsmand Adel Hassan Boshehri – at forhindre en ny krise og eventuelle terrorangreb mod Danmark.

– Vi vil i dialog med de ansvarlige politikere og opfordre dem til at aktivere blasfemiparagraffen for at sikre, at alverdens muslimer ikke igen blive krænket af bespottende Muhammed-tegninger. Ellers frygter vi, at vores elskede Danmark, som vi også vil kæmpe for at beskytte, bliver offer for ekstremister, der vil misbruge konflikten til at ødelægge landet på alle mulige måder, i værste fald med terrorangreb, siger Adel Hassan Boshehri til Avisen.dk. Ny muslimsk gruppe vil beskytte Danmark


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Deltag i debatten...

avatar
  Subscribe  
Notify of