6
mar
Seneste opdatering: 21/9-12 kl. 1955
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

, men vi Mennesker er det ikke
(Knagsted til Over-Clausen, Livsens Ondskab af Gustav Wied) – en passende hilsen til de af Snaphanen sĂĄ højt elskede svenske vulgærfeminister (ikke mindst “bitter-fissen” Marie Sveland, s. 16) pĂĄ forfatterens 150 ĂĄrs fødselsdag. PĂĄ mit toilet (undskyld, Wied) hænger et foto af min ikke sĂĄ fjerne forfader. Han holdt af børn og kvinder trods ovenstĂĄende, og af livet trods det at han skød sig. – Hans børn fik lov at lege nøgne i haven til hans selvtegnede hus Kastellet om sommeren, til Roskildes store forargelse, og om hvorfor han havde lagt sit hus midvejs mellem Domkirken og sindssygehospitalet, sagde han: “Af praktiske grunde, man ved aldrig hvor man havner først.”

Jyllands Postens fødselsdagskronik: Fra de store hartkorn (affotografering af Fr. Riise foto – Snaphanen)

wied.jpg

Wied var en tidlig Dursley Petersen aficionado   

GWcykel.jpg

To nye Kurt Westergaard – tegninger

Kurt Westergaards egne ord om tegningen: “Det er mig til højre. Mit hoved er ved at eksplodere af raseri over krænkelsen af min person. Samtidig er jeg vred over terrorhandlingerne i New York, Madrid og London. Specielt New York har jeg et personligt forhold til. Jeg elskede at sidde i den pragtfulde boghandel Borders i World Trade Center. Og sĂĄ har jeg lagt den gamle Muhammed-tegning ind, fordi den satte det hele i gang. Haren symboliserer mit eget personlige mod, som ikke er sĂĄ stort. Den del af mig, som mĂĄske helst ville væk, og som ikke kan styre det hele.”

Kurt Westergaard illustrerer sine oplevelser som mordtruet i tegning

Frank jøde torteret af muslimer

The incident of brutal abuse began at 10 A.M. on February 22. Mathieu Roumi, 19, whose father is Jewish, was strolling through his neighborhood in the Paris suburb of Bagneux, which has been the site of violent riots by immigrants in the past two years. The suburb became notorious as the scene of Ilan Halimi’s 2006 murder, which horrified France.

Roumi ran into two youths he knew. They discussed a sum of money that he supposedly owed them. An argument ensued, after which they beat him and, with the help of a third friend, dragged him to a dark basement. The three assailants were joined by three other youths, all neighborhood residents and neighbors of Roumi.

For two hours the attackers tortured the young man. One shoved cigarette butts into his mouth, another took issue with Roumi’s Jewish origin, grabbed correction fluid and scrawled “dirty Jew” on his forehead. The six men proceeded to scream at him and threaten that he would die the way Halimi did.
They identified themselves as members of the “Barbarians,” the same gang that kidnapped Halimi from his store, demanded ransom for his release, and when that was not forthcoming, tortured the 23-year-old over the course of three weeks. Moments after he was dumped on the street, Halimi died.

Roumi told police investigators that throughout his ordeal, his assailants employed measures with sexual and sadistic connotations. When the issue of his sexual orientation arose, one of them placed a condom on the tip of a stick and shoved it in Roumi’s mouth.

“We admire Youssouf Fofana!” they shouted at him, referring to the leader of the gang that murdered Halimi. Fofana and 29 other suspects are on trial for abduction, torture and murder. If convicted, they can expect a life sentence.

Roumi’s life was spared because one of the assailants, who owned the basement space, had to leave and take the key with him. Roumi was set free and returned home, battered and broken. When he got to his parent’s home, they sent him immediately for a medical examination.

The next day Roumi went to the police. In a matter of hours, the six assailants were arrested. Most are in their 20s, two come from Muslim homes, two are “fully” French, and another two are African and Portuguese immigrants. They told interrogators that they had not meant to hurt Roumi.

Sami Gozlan, a former police investigator appointed by the Jewish community to monitor anti-Semitic incidents, visited the Roumi family the day after the incident.

“The family was in a terrible state,” he told Haaretz Wednesday. “The father was weeping like a baby and couldn’t believe that such a thing could happen to his son in France. The mother was also deeply upset. They told me that their younger children were forced to stay with relatives outside the neighborhood. Mathieu himself is still in shock.”

“Sadly the lesson of Halimi’s murder has not been learned,” Gozlan added. “The fact that angry immigrant youth can kidnap a Jew in broad daylight and abuse him proves that the lesson has yet to be learned.”

Jewish organizations condemned the attack and urged the authorities to increase police vigilance in mixed immigrant neighborhoods, where fear of attacks against Jews runs especially high

Jewish teen tortured in French town where Ilan Halimi was killed

Tortured Jewish Teen Leaves Paris Suburb

Kulturmuslimer som frihedens bolværk?

Engang imellem er det godt at fĂĄ ansigter pĂĄ det vi debatterer her i blogosfæren. Ægteparret her virker i enhver henseende gennemsympatiske og ærlige, og deres ønsker for fremtiden reelle. Jeg skal ikke dryppe malurt i bægeret, og hĂĄber bare at sønnens handlinger var en svipser, og ikke udtryk for islamiske værdier der alligevel var annammet i det miljø som familien er en del af. Nok om denne konkrete anledning. Der er dog nogle mere generelle perspektiver som det er afgørende at fĂĄ frem i debatten, hvis ikke det store billede skal fortrænges af positive enkelthistorier: “Se, de er almindelige mennesker som os, og de vil bare have et godt liv her i Danmark, og blive accepteret som danske”, er en typisk indvending vi uanstændige islamofober med et forkvaklet menneskesyn mødes med. Skam fĂĄ derfor den der alligevel punker videre med skepsis og frygt for fremtiden. Men debatten anno 2008 kan ikke have sĂĄdanne begrænsninger. DĂ©t som enkelthistorierne alligevel savner, er svar pĂĄ altafgørende spørgsmĂĄl: I 2050 er 30-40% af Europas befolkning muslimsk. Kan denne fordanskede, demokratiske, pluralistiske identitet overleve nĂĄr ummaen er sĂĄ dominerende? Kan nok sĂĄ oprigtige, velmenende kulturmuslimer garantere vores frihed og fremtid, nĂĄr de mødes med solid mainstreamislamisk teologi? Er der nogle historiske fortilfælde der giver anledning til optimisme hvad dette angĂĄr?

Jeg ønsker dette ægtepar alt godt. Hvis europæerne ønsker at bevare deres frihed – hvilket man kan have gode grunde til at tvivle pĂĄ – mĂĄ der til stadighed arbejdes for at fĂĄ kulturmuslimerne af-islamiseret 100%. Dette er den grimme sandhed, som ikke bliver mindre sand af at blive udtrykt af en uanstændig, ond højreblogger med et forkvaklet menneskesyn (LFPC)

Foto: Teitur Jonasson/Avisen.dk Besim og Susan Aydogmus mĂĄ i øjeblikket køre til Vestre Fængsel for at besøge deres 18-ĂĄrige søn. Han er anholdt for brandstiftelse…
[…]
»Alle partierne bør sætte sig ned sammen og skabe en dansk drøm, som alle kan stå sammen om: Man skal vise respekt for grundloven, individets rettigheder, for sin næste. Nogle indvandrere vil have sharia-lov, men det er ikke det danske samfund, der skal ændre sig. Det er tilflytterne, der skal tilpasse sig,« siger 45-årige Besim Aydogmus.
[…]
En del af opskriften på den danske drøm er ifølge forældrene at gå uden om de imamer, som hævder, at de repræsenterer danske indvandrere.

»Imamerne taler ikke dansk, de har ikke været på en dansk arbejdsplads, og de forstår ikke de unge, for de har aldrig været unge i Danmark eller gået i skole her.
[…]
Til gengæld bør danskerne også acceptere indvandrerne en gang for alle, når de bekender sig til danske normer.

»SĂĄ skal de respekteres som rigtige danskere. […],« siger Besim Aydogmus.

Forældre til dømt: Vores søn skal elske Dannebrog


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.