7
mar
Seneste opdatering: 7/3-08 kl. 1551
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

28 minutters brandtale mod Danmark, danskerne og danskheden. Vi omtalte programmet forleden. Uriasposten har uploadet på You Tube og gennemgår replikkerne minutiøst. Det er sandt at sige heller ikke nogen helt almindelig politisk kaffeklub, SVT lader Elisabeth Ohlson Wallin ( Ecce Homo m.m.) afholde på licensbetalernes regning. Selv efter SVT-målestok. Klik over på Uriasposten

Tyfonen Wafa Sultan

her for fuld udblæsning, video 13 min. – den gik selvfølgelig ikke:

The Aljazeera Arabic News Channel has apologized to its viewers for offensive comments against Islam made by “Wafa Sultan, a Syrian- born lady” a guest of its last Tuesday programme Al Itijah Al Mu’akis (The Opposite Direction).

The live debate programme was on the reprinting of cartoons in Denmark that insult the Prophet Mohammed (PBUH). The channel had also cancelled the rerun of the programme which was to be telecast on Wednesday and Thursday.
“Wafa Sultan” Al Jazeera apologises for comments against Islam (foto Snaphanen)

sultan.jpg

»Et tilbud man kan afslå«

Henrik Sass Larsen, politisk ordfører, S :

Min og socialdemokraternes konklusion er, at integrationen i Danmark grundlæggende har slået fejl……………må vi også se i øjnene, at der altså er en gruppe indvandrere i Danmark, der reelt ikke ønsker at blive danske. Mennesker, der ikke respekterer vores værdier om frihed og demokrati. Mennesker, der ser med foragt på det samfund, vi har indrettet i Danmark. Mennesker, der f.eks. drømmer om at indføre sharia og diktatur og ikke går af vejen for at true danskerne.Til dem er mit svar meget klart: I har en anden mulighed; I kan forlade vores land.

Socialdemokraterne foreslår, at vi udvider repatrieringsordningen, så indvandrere, der ikke vil være danske, får et økonomisk incitament til at forlade vores land, så de kan starte et nyt liv i et land, der passer til deres værdier og livssyn. For i Danmark vil de aldrig få held med deres middelalderlige projekt.Plads til alle, der vil

Nu mangler vi snart kun at Jelved og Vestager begynder at slå huller i luften. Tror Sass Larsen at Hizb ut Tahrir, der er forbudt i 40 lande, deriblandt det´meste af Mellemøsten, forlader Danmark frivilligt? Men HUT er blandt de mindste af de problemer hans parti og venstrefløjen har påført Danmark . Når f.eks. ” 42 pct. af de 30-64-årige kvindelige ikke-vestlige indvandrere er på dagpenge, kontanthjælp eller lignende, mens det kun er tilfældet for 9 pct. af kvinderne med dansk oprindelse,” som man kan se nedenfor, kunne man måske mene det var noget andet, og mere omfattende, der var “slået grundlæggende fejl” – sociademokraternes dømmekraft, for eksempel. Men måske drejer det hele sig ikke om virkeligheden, men bare om at Sass Larsen også kan læse meningmålinger, og de blir værre og værre.

Etterkommere i Danmark kraftig overrepresentert i kriminalstatistikken


En analysepublikasjon om innvandrere i Danmark fra Danmarks Statistik viser at andregenerasjon innvandrere har mer enn dobbelt så høy kriminalitetshyppighet som de med dansk bakgrunn. I aldersgruppen med høyest kriminalitet, 20 – 29 åringer, ble hele 22 prosent av mannlige andregenerasjon funnet skyldig i ett eller flere lovbrudd i 2005. Tilsvarende tall for førstegenerasjon og etniske dansker var henholdsvis 12,5 og 9,8 prosent. Hvorfor har ikke Norge en tilsvarende undersøkelse?

HRS har tidligere henvist til analysepublikasjonen fra Danmarks Statistik i desember i fjor, som viser at innvandrere er spesielt sterkt overrepresentert innen voldskriminalitet. Undersøkelsen viser at mannlige etterkommere (andregenerasjon, dvs. de som er født i Danmark) var mer enn fem ganger så ofte registrert for voldskriminalitet, som de med dansk bakgrunn.

Målt per 1.000 innbygger ble 16,5 blant etterkommerne funnet skyldig i voldskriminalitet, mens tilsvarende tall for førstegenerasjon (dvs. de som er født utenfor Danmark) og de med dansk bakgrunn var 7,1 og 3,0. Statistikken viser at etterkommere (og førstegenerasjon) også er sterkt overrepresentert innen andre former for kriminalitet, som sedelighets- og vinningsforbrytelser. Det er spesielt de ikke-vestlige innvandrerne som re registrert med mye kriminalitet. Ikke-vestlige innvandrere ble for eksempel fem ganger så ofte funnet skyldige i voldskriminalitet som vestlige innvandrere.

Etterkommere mer kriminelle enn førstegenerasjon
Et sentralt funn i statistikken er at mannlige etterkommere har langt høyere kriminalitetshyppighet enn førstegenerasjon. Dette gjelder for samtlige hovedgrupper av forbrytelser. Etterkommere ble for eksempel dobbelt så ofte siktet for volds- og vinningskriminalitet som førstegenerasjon.

Også blant kvinnene er etterkommerne mer kriminelle enn førstegenerasjon. Kvinnelige etterkommere ble dobbelt så ofte kjent skyldig i voldskriminalitet som førstegenerasjon, og hele fem ganger så ofte som kvinner med dansk bakgrunn.

Fortsatt markant overrepresentasjon selv om det kontrolleres for alder og sosial bakgrunn

Undersøkelsen viser også at førstegenerasjon og etterkommere har en klart høyere kriminalitetshyppighet enn de med dansk bakgrunn, selv om det korrigeres for alder og sosioøkonomisk bakgrunn. Korrigert for alder og sosial bakgrunn, begår mannlige ikke-vestlige innvandrere 46 prosent mer voldskriminalitet enn de med dansk bakgrunn. Også blant kvinner har ikke-vestlige innvandrere høyere kriminalitetshyppighet enn menn, selv om det korrigeres for sosial bakgrunn. Dette gjelder spesielt for vinningsforbrytelser.

Behov for tilsvarende undersøkelser i Norge og Sverige

Kriminalstatistikk fra både Norge og Sverige viser en markant økning i antall voldsforbrytelser og spesielt voldtekter. Fra 1995 til 2006 økte for eksempel antall voldtekter i både Norge og spesielt Sverige med over 140 prosent, mens det i Danmark var en langt mer moderat økning på 15 prosent. Kan det være fordi Danmark tør løfte frem ulik problematikk, og dermed settes i beredskap til å kunne iverksette effektive tiltak?Dersom statistikkbyråene i Sverige og Norge hadde vært like bevisste sitt kritiske uavhengige samfunnsoppdrag som statistikkbyrået i Danmark, så hadde vi kanskje hatt mer kunnskap om årsakene til den sterke økningen i kriminaliteten også i Norge og Sverige.

HUman Rights Service

Les mer: ”Innvandrere i Danmark 2007 ” hos Danmarks Statistik
Se SSBs kriminalstatistikk

Se svensk kriminalstatistikk fra BRÅ

Børn brugt som menneskeskjolde af Hamas

Den grimme virkelighed som ingen ønsker at høre om, fordi den strider mod gængs opfattelse af skurk og offer. Hætter over hovedet på terroranholdte i Danmark? Udvisning af tunesiske jihadister? Ydmygelser begået af amerikanerne i Abu Ghraib? Forargelsen vil ingen ende tage, men at Hamas rapporteres at bruge børn som menneskeskjolde vil aldrig opnå samme udbredelse (LFPC).

Yediot Ahronot correspondent Itamar Eichner reports in today’s edition that
an officer in Israeli Military Intelligence revealed in a briefing by FM
Livni to foreign ambassadors that “before the IDF attacks Qassam workshops
or warehouses it distributes flyers asking the residents to evacuate the
area. But Hamas exploits the flyers and places small children on the
rooftops in order to foil the attacks. And thus because of this trick the
IDF is forced to halt many such bombings at the last moment.”

“We are working with our hands tied because of all these laws and because we
are part of the free world and because this is part of our values,” FM Livni
said.
Hamas placed children on rooftops as human shields preventing Israeli attack on Qassam workshops and warehouses


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.