8
mar
Seneste opdatering: 10/3-08 kl. 2124
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Enten blev unge SĂžvndal meget sent voksen, eller ogsĂ„ har han ikke helt styr pĂ„ hvad der kommer ud af munden. Villy var 32 Ă„r i 1984. En lille ting, men dum og komisk. Man siger sĂ„ meget , nĂ„r musikken spiller, og det gĂžr SF musikken virkelig. De unge nye vĂŠlgere, der  strĂžmmer til,  aner alligevel ikke en dyt om historie. 1984,  1048, 1848 eller 1864, “vem bryr seg”?

SÞvndals nye usandhed pÄ YouTube

Bitterfisser og pseudodebatter
Det kan godt vĂŠre at ” svensk “feminismedebat er mere kompleks” end dansk. Men det er fĂžrst og fremmest en erstatningsdiskussion, en sutteklud folket skal debattere i stedet for langt mere presserende emner. Ikke engang Information synes om svensk feminisme. Hvad svenske journalister derimod helt har valgt at ignorere, er at hele den danske venstreflĂžj netop i denne tid opsiger sit hidtil kĂŠrlige samarbejde med islam. (NĂ„ ja, minus Vestager og Enhedslisten) . En selv i europĂŠisk sammenhĂŠng epokegĂžrende nyhed. Tystnad i reservatet . Berlinmuren fra Hven til Saltholm synes uigennemtrĂŠngelig. “Øresundsintegrationen” er 20.000 ellers arbejdslĂžse svenskere, der fĂ„r deres fortjente udkomme i Danmark. Jeg hĂ„ber de bliver her og efterlader svenske journalister uden et publikum. Mens de kagler videre, dĂžr Sverige en lille smule hver dag. Det er nemlig ikke Dencik og Ohlsson Wallin, der er Europas avantgarde. Det er Danmark. Svenske intellektuelle er den sorteste reaktion personificeret.

Varför protesterar inte de svenska mĂ€nnen nĂ€r de beskrivs som regelrĂ€tta svin av de unga kvinnliga författarna? undrar de danska kritikerna. ”Er svenske mĂŠnd virkelig bare nogle store svin?” frĂ„gar danska Information över ett helt uppslag.

Artikeln handlar om den svenska feminismen, och om hur böcker om ojĂ€mstĂ€lldheten i det vardagliga, som Katarina Wennstams ”Smuts” och Maria Svelands ”Bitterfittan”, hyllas i Sverige men möts med massiv skepsis i Danmark. Varför protesterar inte de svenska mĂ€nnen nĂ€r de beskrivs som regelrĂ€tta svin av de unga kvinnliga författarna? undrar de danska kritikerna.

En annan frÄga skulle kunna vara: Varför blir danskarna sÄ förbannat provocerade? Svensk feministisk debatt Àr nog ÀndÄ mer komplex Àn sÄ. Vad den framförallt har, som den danska motsvarigheten verkar lida brist pÄ, Àr en viss förstÄelse för individens relation till maktstrukturen. En sak Àr att gestalta en manlig överordning i en skönlitterÀr bok. En annan sak Àr att identifiera varje enskild individs individuella skuld och ansvar.

Wennstam och Svelands svenska mansskildringar provocerar pÄ andra sidan Sundet

Pat Condell: Appeasing Islam – Condell i skarpere sovs end ellers.

Sultan of swing: Den uovertrufne islamofobi fra de frafaldne

Det er faktisk let at omgĂ„ ad-hominem-refleksen fra apologeterne, hvis man holder sig til at henvise til de frafaldne muslimer i stedet for de velkendte vestlige kritikere. Jo, de prĂžver godt nok at sĂŠtte negative etiketter pĂ„ isĂŠr Ayaan Hirsi Ali, som gerne betegnes “ytringsfrihedsfundamentalist”, “hĂžjreorienteret” eller “oplysningsfundamentalist”, men komikken og associationstricket (implikationen at ‘hun selv er en fundamentalist, og derfor ikke bedre selv’) skriger til himlen, sikkert ogsĂ„ for dem selv. Netop Hirsi Ali er god for mange gode citater og interviews, og ikke mindre citatvĂŠrdig er den formidable, frygtlĂžse Wafa Sultan, som vi henviste til nedenfor d. 7.3. Sultan gĂ„r godt i spĂŠnd med en af vore egne, Pat Condell som der ogsĂ„ linkes til her, sĂ„ her er et uddrag fra Al-Jazeeras interview med hende:

All religions and faiths, throughout the history of humanity, have been subject to criticism and affronts. With time, this has helped in their reform and development.

Any belief that chops off the heads of its critics is doomed to turn into terrorism and tyranny. This has been the condition of Islam, from its inception to this day. Islam has sentenced [its critics] to prison, and whoever crosses the threshold of that prison meets his death.

The Danish cartoons have managed to break down the first brick in the wall of that prison, and to open up a window, through which the sunrays enter, after a lengthy darkness. The Danish newspaper exercised its freedom of speech.

Liberties are the holiest thing in the West, and nothing is more important. But if Islam were not the way it is, those cartoons would never have appeared. They did not appear out of the blue, and the cartoonist did not dig them out of his imagination. Rather, they are a reflection of his knowledge.

Westerners who read the words of the Prophet Muhammad ‘Allah has given me sustenance under the shadow of my sword’ cannot imagine Muhammad’s turban in the shape of a dove of peace rather than in the shape of a bomb. The Muslims must learn how to listen to the criticism of others, and maybe then they will reexamine their terrorist teachings. When they manage to do so, the world will view them in a better light, and consequently, it will draw them in a better light.

The reactions of the Muslims, which were characterized by savageness, barbarism, and backwardness, only increased the value of these cartoons, and gave them more importance than they merited, simply because they proved that these cartoons were true, and that the message they were conveying was true. The Muslim is an irrational creature ruled by instincts. Those teachings have deprived him of his mind, incited his emotions, and reduced him to the level of an inferior creature that cannot control himself or react to events rationally.”

Den stĂžrste forskel pĂ„ Condell og Sultan er at den fĂžrste pĂ„ forhĂ„nd mĂ„ afskrives som islamofob, fremmedfjendsk osv. af de pĂŠne, mens Sultan i hĂžjere grad har ‘lov’ til at sige de samme ting fra hendes udgangspunkt

(LFPC).


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.