17
mar
Seneste opdatering: 18/3-08 kl. 0011
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

»Islamofobien er vår tids farligste ideologi« 

Marte Michelet giver et interessant  indblik i  en tankegang, der  næppe  har fremtiden for sig,  og i en del af  norske presse, man kun kan ynke landet for. Hun kalder  rask væk folk som Bat Ye Or og Anfindsen for amatører, hvor  hun selv er  uddannet….kok. Hvor placerer hun mon meriterede  akademikere som   Robert Spencer, Andrew Bostom eller Patrick Sookhdeo, Sam Solomon, Paul Belien, Lars Hedegaard, Nidra Poller, David Littman m.fl.,  der blandt mange andre også deltog i den “suspekte konference”?

Marte Michelet (født 26. mai 1975) er en norsk journalist. Michelet var leder i Rød Ungdom fra 1996 til 1998 og redaktør i RadiOrakel fra 2002 til 2003. Hun er utdannet kokk. Hun læner sig tungt  op ad “ekstra parlamentariske” Expo, der senest  har gjort sig  bemærket ved at bryde personskyddslagen (post- og telefonhemmeligheden) i Sverige, og slippe afsted  med det. Hvad  har Norge dog gjort, for at fortjene sådanne “journalister” ?

 I oktober i fjor ble en stor «kontrajihadkonferanse» arrangert i Brussel, der folk fra disse partiene kunne møte likesinnede fra Europa, USA og Israel. En av deltakerne Expo trekker fram er norske Jens Thomas Anfindsen som driver det islamkritiske nettstedet honestthinking.org og er tidligere konsulent for Hege Storhaugs Human Rights Service (HRS). Nå er det hans bror, Ole Jørgen Anfindsen, som er ansatt i HRS. Der pøser han daglig ut tilsvarende islamkritiske tekster på organisasjonens hjemmeside, med hyppige lenker til suspekte «kontrajihad»-nettsteder. Hovedtaler på konferansen i Brussel var amatørhistorikeren Bat Y’eor, forfatteren av islamofobenes bibel «Eurabia», som advarer om en muslimsk konspirasjon mot Europa. Boka er omtrent like troverdig som den antisemittiske forestillingen om den jødiske sammensvergelsen ZOG, men anbefales varmt av HRS.

Storhaug og Anfindsen-brødrene er Norges mest høylytte kritikere av islam, og mange oppfatter det de driver med som fornuftig og nødvendig religionskritikk i god liberal tradisjon. Å påpeke at de fremmer en islamofob agenda i nært samspill med rasistiske og høyrepopulistiske krefter fremstilles som usaklig brunbeising. Men det er altså helt unødvendig å på sleipt vis «assosiere» dem med disse kreftene – de assosierer seg selv med dem, helt frivillig.  

Dagbladet

»Kungsbacka: sexualbrotten har ökat med 265% på ti år «

 

ikke_navngivet__vellinge.bmp

De anmälda sexualbrotten i Kungsbacka kommun har ökat med 265% mellan åren 1996 och 2007 (anmälda brott per 100 000 invånare enligt BRÅ). Motsvarande siffra för Vellinge kommun, som politiker och tjänstemän i Kungsbacka är extremt förtjusta att jämföra sig med, är en ökning med 13 procent.Vad kan den enorma skillnaden i anmälda sexualbrott mellan Kungsbacka och Vellinge bero på? se videre om voldforbrydelser Swedewatch

Vellinge blev kendt for nogle år siden, for ikke at ville modtage flygtninge.

»Boykot ? – så gerne«

De muslimske lande køber mindre hos os end en gennemsnitlig tysk delstat. Derfor vil dansk økonomi næsten ikke blive ramt, selv om der skulle opstå en totalboykot i de muslimske lande.
En stor del af de varer, vi eksporterer, er desuden fremstillet ved hjælp af råvarer, vi selv har importeret, så tabet for Danmark ville kun blive omkring ti milliarder kroner.

Muhammedkrise billig for Danmark

»Vicar attacked for ‘being a Christian’ after hate campaign by yobs who claimed his church ‘should be a mosque«

Og vel at mærke ikke et par lussinger fra “fredens religion”, men ti dage på hospitalet. Historien er åbenbart så smertefuld for engelsk presse, at det har taget dem ni dage at offentliggøre den. Gates of Vienna har de links, samlede tyve nyhedsartikler her.:

Melanie Phillips: Jihad in east Londonistan

I wrote yesterday about the attack on Canon Michael Ainsworth in his own east London churchyard by three ‘Asian’ youths. From the rather fuller stories about this incident in today’s papers, it is clear that this is far from the first such attack in the area. Indeed, there appear to have been many attacks on vicars or churches by Muslims who are clearly intent on turning east London into a no-go area for Christians (and, given the stoning of the Jewish group visiting the area on Holocaust Remembrance Day, for Jews as well.

The jihadi nature of the attack on Canon Ainsworth, who was taken to hospital after being kicked and punched in the head when he asked three ‘Asian’ youths who had gathered in the churchyard of the ancient church of St George-in-the-East to quieten down, is unmistakeable. The Mail on Sunday reports that the church
has regularly had windows smashed by youths – who on one occasion shouted: ‘This should not be a church, this should be a mosque.’…In another attack on the church, families were showered with glass when a brick was thrown through a window during a service. Mr Allan Ramanoop, a member of the Parochial Church Council, said often parishioners were too scared to challenge the gangs. The Asian church member, who lives nearby, said: ‘I’ve been physically threatened and verbally abused on the steps of the church.
On one occasion, youths shouted: “This should not be a church, this should be a mosque, you should not be here”. I just walked away from it – you are too frightened to challenge them. We have church windows smashed two to three times a month. The youths are anti-Christian.’ … The Reverend Alan Green, Area Dean for Tower Hamlets, said it was the latest in a series of ‘faith hate’ crimes in the borough… ‘There are one or two incidents of faith hate every month across the borough and across all faiths’.

The Sunday Telegraph further reported:

A survey of London clergy by National Churchwatch, which provides personal safety advice, found that nearly half said they had been attacked in the previous 12 months. The organisation suggested that vicars should consider taking off their dog collars when they are on their own.

Pinch yourself. This is Britain.

Spectator

Kristeligt Dagblad: Halleluja, vi er dhimmier

Man kunne hævde, at kristendommens Achilleshæl er ønsket om at komme næsten i møde, selv når denne ‘næste’ ser det som et guddommeligt bestemt mål at undertvinge én. Sammenhold dette med en kollektiv skyldfølelse over uret ens egen side menes at have begået over for de ædle vilde, og man har udstukket en selvmordskurs. På Kristeligt Dagblad mestrer man denne tilgang til religionen/ideologien hvis navn betyder ‘underkastelse’ på fingerspidserne. Var man lidt mere kynisk kunne man sige, at avisen skrives og redigeres af berøringsangste hattedamer m/k. Tag denne seneste artikel, der behandler islam som nonnen behandlede sømandens. Det glade budskab “nej til terror. Nej til drab på uskyldige civile” indleder fr. Anna Klitgaards epos; resten af artiklen tager så udgangspunkt i dette spørgsmål – intetsteds stilles der spørgsmålet om dette, selv om det skulle være sandt, også betyder at den hellige grav er velforvaret. Disse manglende spørgsmål må De gå til blogosfæren for at blive gjort opmærksom på:

– Har Deoband afskrevet islams dominans og sharia for alle som endemål?

– Anerkender Deoband ikke-muslimers ret til frit og åbent at dyrke deres religion i muslimske områder?

– Accepterer Deoband frafald fra islam?

– Accepterer Deoband demokratiet?

– Vil Deoband tolerere kritik af Muhammed?

Der er mange spørgsmål som journalisten kunne have stillet. I stedet stiller hun sig tilfreds med udtalelser om at “koranskolerne i Pakistan var langt mere elementære og mindre teologisk sofistikerede end universitetet i Deoband” og at de bliver “afradikaliserede”. “Sofistikerede” og “afradikaliserede” er plusord. Implikationen er, at Deoband derved ville være mere spiselige for os, men er “sofistikeret” og “afradikaliseret” islamisk teologi udtryk for positive, demokratiske og pluralistiske svar på de spørgsmål jeg gav eksempler på her? Den samme blinde plet går igen i dækningen af hjemlige forhold – man antager ureflekteret, at hvis man kan få imamers hjælp til at undgå ‘radikalisering’ af unge muslimer, skal det nok gå altsammen. Men hvad nu hvis endemålet er det samme? At journalist Klitgaard slet ikke går så langt som til at stille sådanne elementære – og for en kristen afgørende – spørgsmål, er nok det mest rystende (LFPC).

Nej til terror. Nej til drab på uskyldige civile. Sådan lød det ifølge BBC fra den lille by Deoband i det nordlige Indien. Og det er ikke en gruppe ukendte islamiske lærde, der nu tager bladet fra munden.

Bag erklæringen står nemlig universitetets leder, Maulana Marghoobur Rahman, samt 6000 lærde fra andre islamiske skoler, og det giver udmeldingen en vis betydning, siger Indiens-ekspert og seniorforsker ved Nordisk Institut for Asien Studier, Stig Toft Madsen:

– Deoband har status. Den har stor gennemslagskraft i Indien, Pakistan og Bangladesh, hvor den er en af de vigtigste islamiske bevægelser.[…]

– Koranskolerne i Pakistan var langt mere elementære og mindre teologisk sofistikerede end universitetet i Deoband. De lokale skoler var mere enøjede og fanatiske, og det passede Taleban fint, fordi de så kunne bruge Deoband-bevægelsens skoler til at hverve krigere.

Deoband i Indien har dog på intet tidspunkt været talibaniseret som i Pakistan, slår Stig Toft Madsen fast.[…]

– Deoband-bevægelsens politiske parti i Pakistan, Jamiat Ulema-e-Islami (JUI), fik et dårligt valg i det nyligt overståede parlamentsvalg. Partiet er kommet på kant med Taleban, og vælgerne støtter dem ikke længere. Derfor tyder noget på, at de er i gang med en afradikalisering, og det har muligvis smittet af på Deoband-bevægelsen i Indien, siger han. Talebans teologer siger nej til terror

Venstreekstremister varsler voldeligheder

Spændende at se hvor længe de kan regne med opbakning fra deres bagland af kulturradikale, gamle venstrefløjsfolk og eftergivende politikere. Går den, så går den, men nu hvor der skal sættes adresse på deres ungdomsfæstning er entusiasmen ligesom kølnet. Vil Ritt Bjerregaard hilse ulovlighederne mod Borgerrepræsentationen velkomne, og byde dem på dialogmøder for at forstå hvordan de er blevet gjort uret? (LFPC)

En gruppe ungdomshustilhængere forbereder sig på konfrontation med politiet ved en aktion mod Københavns Borgerrepræsentation torsdag den 3. april.

De unge er så utilfredse med, at planerne om et nyt ungdomshus står stille, at de har varslet en såkaldt ulydig masseaktion i forbindelse med det næste møde i Københavns Borgerrepræsentation den 3. april.

Under overskriften “Københavns Rådhus belejres 3. april” varsler aktionsgruppen blokR, at de vil modsætte sig enhver ordre fra politiet under aktionen.[…]

Gruppen har ifølge netmagasinet Modkraft afholdt seminar i den forløbne weekend for at forberede sig på konfrontationen med politiet.

Her har gruppen blandt andet uddelt hundredevis af gasmasker i tilfælde af, at politiet gør brug af tåregas ved belejringen.

BlokR har desuden instrueret de unge i, hvordan de gennembryder politirækker og fabrikeret kæmpeskjolde til formålet, skriver Modkraft.dk.[…]

De unge er f.eks. blevet beordret til at lave armbøjninger og hoppe og springe iført gasmaskerne for at forberede sig på, at masken nedsætter iltindtagelsen til 30 pct.

“Bliver vi skubbet, så skubber vi igen. Vi medbringer desuden personligt beskyttelsesudstyr til at opretholde belejringen,” skriver blokR om aktionen på sin hjemmeside. Ungdomshusaktivister varsler gadekamp


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.