17
mar
Seneste opdatering: 18/3-08 kl. 1826
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ibn_Warraq_003.jpg

Helle Klint og Corneille, VinGalleriet, Vestergade 8, København, K (foto © Trykkefrihedsselskabet)

Kai Sørlander: »Ytringsfrihed og demokratisk debatkultur«

pdf 41 sider , fra Nomos 1: 2006, nu tilgængelig på nettet.

  »Learn from Denmarks  recipe for social disaster«

Denmark was once a country with an extremely liberal immigration policy. Today it has one of the strictest in Europe. Why? A recipe for social disaster was at play in Denmark. Take a very liberal post-World War II immigration policy, combine it with a very generous welfare program, mix in Muslim immigrants demonstrating a stubborn unwillingness to integrate into Danish society while enjoying welfare status, add a dash of reality that that Muslim population is rapidly outgrowing the native one, and it does not take long to create a bankrupt state nurturing an anti-democratic guest population and seeking to eventually replace the host country’s laws and culture with its own. Susan MacAllen, an American citizen who lived in Denmark, last year wrote a fascinating, but frightening, article for Family Security Matters providing specifics as to how this happened and the steps being taken to reverse course.

Supporting MacAllen’s concerns are statistics from a 2002 article by Daniel Pipes and Lars Hedegaard. They point out that Danish Muslims, while making up only five percent of the population, consume 40% of welfare spending and are responsible for a disproportionately high percentage of the nation’s crime. Recognizing increasing population numbers favor them, Muslim leaders “openly declare their goal of introducing Islamic law once Denmark’s Muslim population grows large enough.”   Human Events

»Islam violates our Constitution«

By Mogens Rukov, March 14th 2008, WeekendAvisen

“Spørgsmål til Margrethe Vestager”

Hvad siger du til billedet, at hvis Det Radikale Venstre står på midten af dansk politik, så er midten en isflage, der driver væk?

Den sidste halal-hippie?

Kristdemokrater mellem adskillige negle

det pikante er at KD faktisk er mindre end SD pt…..men nu er den “borglige” blok alligevel så langt bagud, at der er mange hvis´ser. Sahlin og Ohly kommer til at spare ham for det svære valg.´, ikke mindst hvis KD ryger helt ud af Riksdagen. Hägglunds æstetiske sjælkvaler er ubarmhjertigt skrevet ud her.

Göran Hägglund om sd-riksdagsinträde 2010

»Som om befolkningen slet ikke eksisterede«

To adskilte virkeligheder, nogle ville kalde det skizofreni, men jeg synes ikke om at man bruger psykiatriske diagnoser på psykologisk-politiske tilstande. Bare hør på Hägglund ovenfor, han er jo ikke syg i klinisk forstand, bare lidt utilpas ved virkeligheden, nærmere en eksistentiel kvalme ved visse politiske perspektiver:
´

Två världar – Janne Josefsson i SVT:s underhållningsprogram “Debatt” den 13/3 -08- fra min 49:50:

“Problemet är att det är för litet möjligheter för folk att komma fram…”

“Vi har ju inte någon riktig offentlig demokratisk debatt i det här landet, ett torg där alla vågar säga vad man tycker och tänker, utan det är just det här, man kommer fram vida sms, anonymt. Här sitter vi alla och tycker att vi ska ta emot halva Irak, medan åker man ut på arbetsplatser, vid fikabord, kanske hemma hos sig själv, så förs en helt annan diskussion om dom här frågorna.

Och så förs det en diskussion i de program du är med, Maria, välpolerat, analytiskt, intellektuellt… . Det är två skilda världar idag, och det är den stora utmaningen idag.”

“Hela sociala skikt… dom är helt bortrensade från media överhuvudtaget idag. Det är samma cirkussällskap, det här gänget, som alltid är med. 99 procent av svenska folket skulle kunna försvinna genom en grop i kväll… det skulle inte märkas i morgon, annat än som en nyhet. Sedan skulle samma lilla gäng fortsätta och babbla om precis allting.”

BGF: Två världar

“Er jeg så ikke racist længere?”

Højre- eller venstre-racist? af Carsten Ringsmose

Hver gang SF skifter holdning i indvandrer- og integrations-diskussionen, så spørger jeg mine venner i SF: “Er jeg så ikke racist længere?”

Når SF præsenterer nye synspunkter, så er det som regel holdninger, jeg har markeret et eller flere år tidligere, og i den anledning har jeg måttet høre på, hvor “reaktionær” og “racistisk” jeg efterhånden er.
Forrige gang havde SF (med kun få års forsinkelse) fundet ud af, at vi i stedet for den velkendte berøringsangst burde stille klare krav til de fremmede, og forklare dem, hvordan man fungerer i et demokratisk samfund.

Nu er den store nyhed, at SF-formand Villy Søvndal først har meddelt de fundamentalistiske kalifat-drømmere i Hizb-ut-Tahrir, at de skal opgive deres anti-demokratiske drømmerier, eller forlade landet. Senere opnåede han stor opmærksomhed ved at sige, at integrationsproblemerne ikke kun skyldes sociale problemer, men også skyldes den kultur, mange indvandrere har bragt med sig.

Man får en smule medlidenhed med SF-ere, som i den sidste tid har haft travlt med – også i Stiften – at forklare den undrende offentlighed, at der ikke var noget etnisk eller religiøst ved fremmedkriminaliteten! De kan glæde sig over, at SF er et demokratisk parti, hvor det stadig er tilladt at mene det modsatte af partiformandens nye erkendelse, for ellers ville en række medlemmer få problemer.

Lad os erindre den store bevægelighed, der præger synspunkterne. Man behøver ikke nogen særlig lang hukommelse for at huske påstanden om, at de fremmede slet ikke var mere kriminelle end danskerne. Da påstanden brød sammen, så blev den ændret til, at de fremmede ikke var mere kriminelle end danskerne, når man kompenserede for forskellene i alder og socio-økonomisk stilling. Den bortforklaring er også forlængst brudt sammen (selvom alle ikke har opdaget det), men nu hedder det, at de fremmedes store kriminalitetsomfang (som man ellers benægtede) skyldes deres traumer på grund af oplevelser i krige og flygtningelejre.

Men hvorfor blev de danske politifolk og jøderne ikke mere kriminelle eller voldelige af Hitlers koncentrationslejre? Hvorfor var de tamilske flygtninge ikke med ude at brænde biler af for nylig? Hvorfor har indvandrere fra de krigsplagede lande Iran og Irak en meget lavere kriminalitet end folk fra fredelige lande som Tyrkiet og Pakistan? Når flygtninge fra Vietnam har en endnu lavere kriminalitet, skyldes det så, at Vietnamkrigen var så mild og human, at man ikke fik traumer af den? Nej! Traume-forklaringen er kun en ny bortforklaring!

Nu må man pludselig – ligesom SF’s formand – sige, at der er kulturelle årsager til problemerne. Det er nyt – og rigtigt! Jeg sagde det i en fælles-kronik sammen med psykolog Kirsten Damgaard i Stiften den 4. marts (“Urealistisk selvværd fører til børnevold”). Kronikken var skrevet halvandet år tidligere, og var i mellemtiden blevet afvist af nærmest samtlige danske aviser og tidsskrifter (historien er gengivet på Respublica.dk , fordi det var både “racistisk” og “ekstremt højre-orienteret” at sige den slags.

Mon jeg så ikke er “racist” og “ekstremt højre-orienteret” længere, når SF’s formand siger det samme? Og er det “reaktionært” at være foran?

Carsten Ringsmose, Harndrup, 11.03.08 Fyens Stifttidende

Mand bider hund? Katolsk kirke under planlægning i Saudi-Arabien

Tiden vil vise om dette er en ren propagandagestus. Det vil selvfølgelig aldrig være godt nok, så længe landet ikke har fuld religionsfrihed – samtidig med at det poster milliarder i undergravende virksomhed i Vesten, støtter terrorister, og lyver om undertrykkelse af muslimer i vore lande. Jeg venter lidt med at åbne champagnen til en gang svineshawarma (via Dhimmi Watch) (LFPC).

The Vatican is in negotiations with Saudi Arabia to open the first Catholic church in the kingdom.
Archbishop Mounged El-Hachem, the papal envoy to Kuwait, Qatar, Bahrain, Yemen and the United Arab Emirates said talks had started a few weeks ago, in the wake of King Abdullah’s visit to Pope Benedict last November.
Currently, all Saudi citizens are required by law to be Muslim, and the Mutaween, or religious police, strictly prohibits the public practice of non-Muslim religions.The last Christian priest was expelled from the kingdom in 1985.

However, the Vatican’s relationship with the Muslim world is improving rapidly, and Qatar opened its first Catholic church on Sunday. Mgr El-Hachem said a church in Saudi Arabia would be an important sign of “reciprocity” between the faiths. Vatican plans to open church in Saudi Arabia

Halløj på fødeklinikken

Vi har vist alle lært at afkode bestemte typer nyheder for afgørende oplysninger der ikke bliver nævnt. Står der f. eks. noget om at “et stort antal unge mænd forsamlede sig hurtigt omkring ulykkesstedet”, ja, så ringer der nogle klokker. Også hos pæne mennesker med et anstændigt menneskesyn, selv om de ikke indrømmer det. Denne her er en ny variant, men lur mig: Dette var ikke en strid mellem Månsson og Jönsson og kammeraterne nede fra bodegaen. Alene de demografiske realiteter sandsynliggør dette (LFPC).

Ett stort bråk utbröt på förlossningsavdelningen på Karolinska universitetssjukhuset på måndagskvällen.Ett 20-tal personer var inblandade.

– Vi har avvisat flera personer från platsen, säger Björn Engström, presstalesman på polisen i Stockholms län.

Larmet inkom till polisen klockan 19.45. Det är ännu okänt vad som orsakat bråket.

– Ett 20-tal personer var inblandade, säger Björn Engström, presstalesman på polisen i Stockholms län.

Polisen lyckades lugna ner den uppretade skaran genom medling. Flera personer avvisades från förlossningsavdelningen.

– Vi får hoppas att det är lugnt resten av kvällen, säger Engström.

Det är ännu okänt vad som orsakat bråket. Stort bråk på Karolinskas BB

Uh-oh. Så er den næste ‘krænkelse’ under optræk

Disse nedrige anslag mod et ugleset mindretal på 1,1-1,2-1,3-1,4-1,5-1,6 milliarder (jeg ved ikke hvor mange det er i denne uge) bliver da også mere og mere udspekulerede (via Hodja) (LFPC).

A campaign launched by an imam in central Italy and other local Muslims against a toilet seat featuring verses of the Koran has made it to the frontpage of London-based Arabic daily Al-Quds al-Arabi.”Uproar in Italy over the ‘Koranic’ toilet seat cover,” screamed a banner headline in the paper – one of the best-selling in the Middle East.

The imam of the mosque in the town of Latina in the central Italian region of Lazio, Sheikh Yusuf, on 26 October heckled interior minister Giuliano Amato about the toilet seat as he presented Italy’s new ‘Charter of values, citizenship and integration’ for immigrants’ at Rome’s Grand Mosque.

“This is an insult to the Muslim faith that we must react to,” Yusuf called out to Amato, who reassured Yusuf, saying: “I would like to tell our friends from Latina that we have been informed of this matter and are taking action because it is offensive.”

Frustrated by the Italian authorities’ apparent inability to ban the offending toilet cover from stores in southern Lazio following complaints from local Muslims, Yusuf and other Muslims took their protest to the Arabic media.

Al-Quds al-Arabi reported that local Muslims are planning further non-violent protests against the toilet seat until it is removed from stores. Italy: Muslims campaign against ‘Koranic’ toilet seat

Årvågen passager gjorde sin borgerpligt

Politikens vinkel “Hysteri og antipati mod folk af mellemøstlig udseende” er forventelig. Politiken mener åbenbart, at pænhed og angst for at være ‘racist’ skal overtrumfe sikkerheden. Avisen har, ikke overraskende, en allieret i amerikanske CAIR, the Council of Islamic-American Relations, der med aggressive sagsanlæg netop prøver at skræmme passagerer fra at rapportere deres bekymring videre. Der har været flere situationer på amerikanske indenrigsflyvninger hvor imamer og andre har opført sig åbenlyst provokerende, og i flere tilfælde efterlignet kaprernes adfærd på 9/11. Herved kan de måske gennemtvinge lovgivning mod ‘profiling’, som ville gøre en passager som den hollandske her ansvarlig ved domstolene. Man kunne håbe, men næppe forvente, at Politiken ville vælge en anden vinkel på denne hændelse: At dette er prisen for at leve i en tid med terrortrusler fra Mellemøsten. Og at de fem irakere var ansat i et luftfartsselskab er ingen garanti for noget som helst. Er Systemet Politiken ikke noget af det mest afskyvækkende vi har på dansk grund? (LFPC).

En hollænder blev så forskrækket over fem irakere i går, at han nægtede at gå ombord i et fly fra København.
Flyet til Amsterdam måtte aflyses.
Hysteri og antipati mod folk af mellemøstlig udseende var årsagen bag, at et fly til Amsterdam i går måtte aflyses.

Det vurderer politiets efterforskningsleder René Hansen, som kalder sagen »en storm i et glas vand«. SAS-flyet blev tilbageholdt og senere aflyst, fordi en hollandsk passager fattede mistanke til fem irakere.

De fem – som er ansat i det irakiske luftfartsvæsen – var på vej hjem fra en konference i Helsingfors i Finland, da de mellemlandede i Københavns Lufthavn.

Da en af dem ville træde af på naturens vegne, fik han en kollega til at holde sine ting, og det vakte mistanke hos hollænderen. Hysteri fik aflyst Amsterdam-fly

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mikael
13 years ago

“Rome’s Grand Mosque.”

Der er et eller andet fuldstændigt surrealistisk ved den sætning. Svarer vel nærmest til “stor-synagogen i Mekka.”

Anna Lyttiger
13 years ago

Enten er grise begyndt at kunne flyve, eller også når kirken ikke at blive opført, før den bliver futtet af og samtlige arbejdere halal-slagtet.