22
mar
Seneste opdatering: 3/10-10 kl. 0158
32 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Egentlig burde den tragiske drabssag fra Polensgade ikke bruges i politisk øjemed, i hvert fald ikke på nuværende tidspunkt, hvor omstændighederne endnu er uklare, og familierne burde have fred. Men sagen er med ekspresfart blevet politiseret, og dette med aktiv medvirken fra drengens nærmeste. Steen har gennemgået de betændte aspekter her under, og for mit vedkommende er alene indblandingen fra tyrkiske medier nok begrundelse til at tage bladet fra munden: Hvis dette ikke til overmål demonstrerer. at vi har at gøre med herboende udlændinge m/u statsborgerskab, og ikke ‘nydanskere’, så ved jeg ikke hvad det viser. Den dræbte dreng er i alle henseender et sagesløst offer, nu er der kun en – sag.

Det laveste plan man kunne synke ned på ville være, hvis vi gik ind i en dyst med de der mener at Dansk Folkepartis lange fangarme står bag alt ondt, og prøvede at ‘konkurrere’ på grusomme drabssager. Her vil jeg bare bringe måske det eneste eksempel jeg kan mindes på klarsyn i Ekstra Bladet, post-Gade. En halvandet år gammel kommentar til to modbydelige drabssager i Storbritannien indeholdt nogle glimrende betragtninger fra journalisten:

Anthony Walker, en student fra Liverpool, blev jaget igennem en park, indhentet og fik en issyl banket ned i hjernen, fordi han tillod sig at promenere med sin kæreste i hånden.Walker var sort. Og kæresten var hvid. Det kunne en bande af hooligans ikke lide.[…]

England piskede i de dage sig selv med selvkritik i tabloid-aviserne, og i Liverpools kirker var der sørgegudstjenester. BBC sendte live fra begravelsen af den myrdede student.[…]

I Glasgow var det en hvid dreng, Kriss Donald , der blev slagtet og brændt på grund af sin hudfarve, men samme opmærksomhed som Walker har den 15-årige aldrig fået.[…]

Hvori forskellen på de to sager egentlig består, har psykologer kigget på, men kun få peger på det indlysende. Gennem årtier har Europa vænnet sig til at se alle indvandrere som ofre, og godhedsindustrien har vokset sig så magtfuld, at når virkeligheden pludselig vendes på hovedet, så må det være virkeligheden – og ikke beskueren og hans eller hendes verdensbillede – der er noget i vejen med.

En af de fremmede er pr. definition undskyldelig og allerbedst et offer. Og en af vore egne er som udgangspunkt en fordømt skurk Ellers er der ingen mening i ’Onkel Toms Hytte’ og systemets tårevædede raslebøsser. Dødens hykleri (EB 31.10.2006)

Ikke sandt? Journalisten siger jo nøjagtigt hvad der siges så ofte her i blogosfæren. En sandhed som burde eksponeres maksimalt, men som kun alt for sjældent bliver det i de traditionelle medier (LFPC).

Langfredag: “Erbarme dich, mein Gott”

Alt arie, Bach : Matthäus Passionen

»Ligrøveriet i Polensgade«

Det er med største ulyst, man beskæftiger sig med det tragiske mord i Polensgade. Fra alle ender og kanter er det søgt udnyttet, længe inden det er ordentlig afklaret. Ikke mindst af familien, der skamløst har optrådt på flere TV kanaler, inviteret mindst to professionelle fotografer , BT´s Claus Bech og Ünsal Turan ind for at fotografere den døende dreng og hans sørgende forælde, involveret den tyrkiske ambassadør osv. ad nauseam. Jeg havde lyst til at gengive fotografiet, men så får jeg vel bare dødspornograferne efter mig. Turan glemte forresten at fjerne sine briller fra drengens dyne, inden han trykkede på aftrækkeren. Havde han for travlt med at instruere forældrene ?

Alle havde en lille aktie at skulle indløse i dette tilsyneladende politisk korrekte mord. Også de, der mener at det i virkeligheden er Pia Kjærsgaards skyld, da det jo er hende der har skabt enklaven Holmbladsgade kvarteret, ligesom så mange andre landet rundt, ikke sandt ? Socialdemokraten Yildiz Akdogan greb således det gyldne øjeblik: ‘Politisk gift har banet vejen for mordet på 16-årig’ , som om det ikke var hendes parti der ivrigst havde anlagt disse etniske krudttønder. Snart kommer vel også den myrdede Anton Njie´s stedfar på skærmen, nu vi måske har nogle mere politisk bekvemme gerningsmænd, og hvorfor ikke Tyrkiets Erdogan, der tidligere har blandet sig i tysk og hollandsk indenrigspolitik?

Én ting står fast om Holmbladsgadekvarteret. Det har en “etnisk” befolkning på 42 % og har længe været præget af vold, opløsning og forfald, så det var bare et spørgsmål om hvor når det ville gå rigtig galt. Københavns skvattede politisk flertal har ikke vist nogen vilje til at gøre noget ved problemerne (se Søren Pind der i det mindste har vist politisk vilje i 2005, til at gøre noget radikalt), og vi ved faktisk ikke engang om der overhovedet er noget at gøre, hvis de først tog sig sammen. Hele sagen stinker, og må den i det mindste havne på den talentløse. impotente Mikkel Warmings bor i en fart. Selvom det ikke ville hjælpe noget som helst, burde han fyres nu !

Endnu inden liget er koldt, mener den ulækre, chauvine tyrkiske sprøjte Zaman, at vide alt om sagen:Turkish youth dies a day after racist attack in Copenhagen , hvor dele af dansk presse dog kan styre sin utålmodighed: Politiken:Politiet tvivler på racistisk motiv til drab Politiet undersøger beskyldninger om at racisme var årsagen til drab på et 16-årig avisbud. Drabschef og gadeplansarbejder tvivler.

Lad mig til slut minde om, at det er mindre end 14 dage siden to indvandrede knivdræbte en ung dansker i Husum. Uden ret megen presseståhej, da det er mindre ualmindeligt. Og læs så en god , ædru blogpost om miséren: Multikulturel vold går begge veje – pressen hykler, og de svage taber. Der tegner sig, nu også med det iranske dobbeltmord i Hørsholm, et billede af politi og socialmyndigheder, der ikke længere kan følge med de etniske problemer, vi har påført os selv. Det er dog stadig vores refleks at bebrejde myndighederne, men refleksen tilhører en mere lykkelig fortid, hvor vi kun havde problemer der kunne løses. Nu prøver de samme  partier , der har installeret elendigheden, at overgå hinanden i  fantasiløse forslag til løsninger, på et problem der ikke længere  kan løses. Tror befolkningen virkelig stadig på deres besværgelser? Tror de selv på dem ? Når dette land ikke engang kan bekvemme sig til at smide 500 dybt kriminelle maffiosoer og samfundsparasitter af værste skuffe ud ?

Lad mig så lige minde pressen om proportionerne: Selv om nydanskerne kun udgør 10 pct. af befolkningen, er de indblandet i 40 pct. af alle årets drabssager (2005), en fuldstændig uhyrlig overrepræsentation på seks gange (!)

Her forlader vi emnet, for om 14 dage har vi det igen, at dømme efter mordsager i København det seneste år. Og det vil blive værre, kan jeg roligt love for. Nu skal de afmægtige lige aflevere deres primalskrig – der skal gås i fakkeltog. Fakkeltog er en institution, der er opfundet af amatører, der har vedtaget en katastrofe der ikke er andet at gøre ved, end at græde snot over. Enoch Powell siger nedenfor: “Det er statskunstens ypperste funktion at styre uden om undgåelige onder”. Havde det danske folk fulgt den parole i seneste generation, ville efterspørgslen på fakler være betydeligt mindre

»Demos og os«

En pige fra Krogerup højskole taler til sidst som en af de få ikke kun om samfundets ansvar:

»Jeg går på en højskole, der er meget, meget venstreorienteret,
og vi snakker integration dag ud og dag ind.
Men alligevel sidder danskere og indvandrere hver for sig i kantinen.«

Dem, os og demos, Debatmøde. Nærer det nye SF højrebølgen? Oppositionen møder sine nordsjællandske vælgere. Arne Hardis Weekendavisen 19.03.08

Så hensynsfuldt !

befolkningen skal skånes. For hvad mon ? Jo:

” man ikke ønsker at skræmme befolkningen unødigt eller stigmatisere bestemte grupper i det danske samfund” fordi

Rigspolitiets officielle banderapport omtaler 141 monitorerede medlemmer af kriminelle bander. Men det reelle tal er tre-fire gange højere. De korrekte tal frigives først om et år, siger politiet. Politikere vil have besked nu.Omfanget af organiseret bandekriminalitet i Danmark er langt værre, end politiet hidtil har givet udtryk for. Rigspolitiet har indtil nu kun fortalt offentligheden, at der findes 141 personer med tilknytning til bandemiljøet. Men reelt er tallet helt op imod 500, bekræfter Kim Kliver, leder af Rigspolitiets Nationale Efterforskningscenter

rep_abdalla_a_20_03_330190d.jpg

Envher der følger Sverige, ved at de i realiteten har tabt kampen mod tilvandrede maffiosoer for en rum tid siden. Indsatsen for bare at holde bandevæsnet stangen, er paramilitær.Det er ikke sket i Danmark endnu, men der skal helt nye boller på suppen, og det skal være radikale boller, men lille “r”. Og med det menes ikke flere klubhuse og pædagoger, men en aktiv udvisningspolitik, også af folk der misbruger et opnået dansk statsborgerskab. Etablerer det sig først solidt, er det en permanent plage. Der er altså et før og et efter, men ingen ved hvor grænsen går. (Lad mig minde om de maffiøse angreb der allerede har været på svensk retsvæsen, politistationer og dommere)

Politiet tier om bandemedlemmer og Abdalla har uindskrænket magt, Laue Traberg Schmidt skaffede ham tålt ophold

Slet skjulte opfordringer til mord på Wafa Sultan fra Al-Qaradawi

Wafa Sultan fortjener størst mulig eksponering i medierne for hendes mod til at tale Mekka midt imod. Må man foreslå en fremtrædende dansk organisation til forsvar af ytringsfriheden – nej, ikke PEN – at tildele hende en pris for hendes ukuelighed? Hun fortjener det, og kunne desværre i den kommende tid få brug for al den støtte hun kan få. Mange har nok set hendes anden legendariske optræden på Al-Jazeera, hvor hun på smældende arabisk talte mørkemændene imod, og vakte efterfølgende postyr. Så meget, at mørkets fyrste Yusuf Al-Qaradawi har fordømt hende i vendinger der i virkelighedens verden kan opfattes som opfordring til mord (via Jihad Watch):

She said unbearable, ghastly things that made my hair stand on end. She had the audacity to publicly curse Allah, His Prophet, the Koran, the history of Islam, and the Islamic nation. She did not spare anything.

“It was all based on ignorance. If only she had some knowledge… But she doesn’t have any knowledge. She doesn’t know the Koran or the Sunna. When she cited a hadith to back up her statements, she used a hadith that scholars consider unreliable.”

“In all the raids conducted by the Prophet Muhammad, he was the one attacked. If she knew anything about the Koran and the Sunna…

“She should read the Torah and tell us what it says. With regard to distant cities, the Torah says: ‘Slay all their males by the sword.’ It does not exclude elderly men or children. As for the nearby cities of Palestine, which they call the Promised Land, the Torah says: ‘When you enter them, annihilate everyone, and do not leave a breathing soul.’ The concept of annihilation originated in the Torah. What does that woman have to say about this? This is the Torah in which Bush and the Christian Right believe.

This Woman Had The Audacity To Affront All That Is Sacred”

“What does that woman have to say about this? She defends the West and sanctions the killing of Muslims in Gaza and elsewhere, claiming that they

deserve to be killed.

I do not want to discuss this at length, but in my view, this woman had the audacity to affront all that is sacred – the entire Islamic nation, its past, its present, and its future. She had the audacity to affront the Prophet, the Koran, and Allah. She even said that Allah prattles in the Koran. She did not omit anything sacred…. Sheikh Yousef Al-Qaradhawi Accuses Arab-American Psychiatrist Wafa Sultan of ‘Cursing Allah’ on Al-Jazeera TV

Qaradawi er ikke uvidende om den effekt en toneangivende lærd som ham kan have på de infantile temperamenter blandt hans tilhørere. At anklage Sultan for “forbande” Allah og hele piwtøjet er så tæt man kan komme på at udstede fripas til den der dræber hende (LFPC).

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

32 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Tom
Tom
12 years ago

Lars, Hør nu lige her: Steen startede sit indlæg her på Snaphanen med flg. liner og under den usmagelige overskrift “Ligrøveriet”: “Det er med største ulyst, man beskæftiger sig med det tragiske mord i Polensgade. Fra alle ender og kanter er det søgt udnyttet, længe inden det er ordentlig afklaret. Ikke mindst af familien, der skamløst har optrådt på flere TV kanaler,…” Hvis det virkelig var med med så meget “ulyst” hvorfor i alverden hoppede man så på Snaphanen straks selv med på vognen af “udnyttelse”? Og som du kan se, fortsatte man så med at skrive at mordet var… Read more »

Lars
Lars
12 years ago

“Men jeg friholder omvendt ikke nogen. Og jeg forbeholder mig derfor retten til at sige min mening, især når etiske grænser og helt almindelig menneskelig pli overskrides på ganske usmagelig facon. Og jeg bryder mig ikke om når almindelige menneskelige følelser og naturlige rygmarvsreaktioner pludselig gradbøjes af “politiske” hensyn. For det er lige præcis her at ens egen kynisme pludselig begynder.”

Jeg ser Snaphanens indlæg som en imødegåelse af den politisering af mordet, som både den myrdedes familie og ikke mindst (dansk-)tyrkiske politikere har startet. Kynismen ligger altså i udgangspunktet hos de personer, der slår politisk plat på mordet.

Tom
Tom
12 years ago

Hej Lars, Du misforstår desværre lige præcis hele min hovedpointe: AT netop “vi” civiliserede demokrater (det håber jeg da) nødigt selv skulle blive lige så kyniske og nederdrlgtige som andre – og her islamistiske – fanatikere. Jeg leder ikke bestemte steder, for jeg har ledt, set og oplevet rigelig med fanatisme i mange yderst selvretfærdige politiske og religiøse lejre rundt omnkring i verden. Men jeg friholder omvendt ikke nogen. Og jeg forbeholder mig derfor retten til at sige min mening, især når etiske grænser og helt almindelig menneskelig pli overskrides på ganske usmagelig facon. Og jeg bryder mig ikke om… Read more »

Lars
Lars
12 years ago

“Tom said En parallel: Ville I som jeg måske ikke blive infamt rasende, hvis et par skingre, kyniske islamister i Danmark havde anlagt samme usle vinkel på de senest dræbte danske soldater, og straks var gået over til at sjofle ofrenes familier – eller angribe den danske “imperialist-kultur” eller hvilken floskel man ville dække sig ind under ?” Tja. Da World Trade Center var blevet bombet, kørte et par palæstinensere jublende rundt i København med hornet i bund. Og de var såmænd skamløse nok til at give udtryk for deres glæde over angrebet på tv. Mens danske soldater mistede liver… Read more »

Lars
Lars
12 years ago

Avisbudet var fra Taastrup. Hvorfor delte han aviser (reklamer?) ud på Amager?

Lars
Lars
12 years ago

“RasmusE said

Alt hvad familien måtte foretage sig af små fejltrin lige nu, burde et menneske med bare et minimum af empati i betragtning af familiens meget svære situation kunne se igennem fingre med, men det kan du altså ikke.”

Når politikere politiserer overfaldet, er det nødvendigt at forholde sig kritisk til denne politisering. Det er stærke sager at diskutere en sag, hvor liget knap nok er blevet koldt, men det er nødvendigt, når politikere på skamløs vis forsøger at slå politisk plat og mønt på episoden.

LFPC
12 years ago

RasmusE: “om man nu virkelig mener vi bør glemme anstændigheden, bare fordi man er træt af ofte at blive kaldt uanstændig. Måske er der en gang imellem rent faktisk noget om snakken”. Rasmus, fra utallige debatter med dig andre steder ved jeg godt at vi ikke kommer nogle vegne. Prøv dog i det mindste at forstå at det er forgæves at appellere til “anstændigheden” (og derved implicere din egen anstændighed…). Jeg har sagt det mange gange, men du fatter det stadig ikke: Jeg gør ikke krav på at blive opfattet som “anstændig”. So-fucking-what? En dig ukendt netskribent er uanstændig? So-fucking-what?… Read more »

RasmusE
RasmusE
12 years ago

Jeg synes Tom har sagt det rigtige der er at sige i denne sag. Håber at man på Snaphanen i fremtiden måske lige vil overveje det en ekstra gang, om man nu virkelig mener vi bør glemme anstændigheden, bare fordi man er træt af ofte at blive kaldt uanstændig. Måske er der en gang imellem rent faktisk noget om snakken.

Til Steen:
Ja, jeg ville da også ønske, der var mere interesse for det tyske. Du gør i hvert fald dit til at øge den. Synes under alle omstændigheder det er prisværdigt.
mvh

Tom
Tom
12 years ago

Nå, jeg kan se, at kritik er ilde hørt, og så vælter det frem med alt muligt, og tilsat lidt flere halvsure citroner. Easy on the Mustard nu…! Som jeg igen understreger, er jeg i vid udstrækning enig i den “multietniske suppedas”, også i Sverige), men det klæder jer bare dårligt alene at henvise til fortidens elendigheder, som forsvar for at I her – undskyld mig – altså virker kyniske og distancerede i forhold til offeret, i forhold til angreb på offerets familie, og at I ganske enkelt ikke har kendt jeres almindelige menneskelige pli i dette tilfælde. Det er… Read more »

LFPC
12 years ago

Steen har rundet af, så heller ikke mere fra mig i denne anledning. Bemærk dog, at jeg gerne understreger at jeg er uanstændig og har et rystende menneskesyn, og stueren, dét bliver jeg aldrig – så er præmisserne ligesom klargjort på forhånd – jeg har ikke utilsmudsede, rene hænder som dig.

Kimpo
12 years ago

“Tom”, du er en underlødig debatobstruerende grædekone som stinker langt væk af hykleri. Fis af, hvis du ikke vil debattere politik.

Tom
Tom
12 years ago

@ LFPC og Steen: Jeg siger tak for grundige svar, men jeg synes stadig ikke det ændrer ret meget. Denne gang er I gået over stregen, og det gør mig fortsat dårlig. Hvis “Snaphanen”s ønske var og er at diskutere sagen “politisk”, så burde man ikke have så skide travlt, og ikke falde i de dybe grøfter som andre mere rabiate og slet skjulte små- og helracister straks og lynhurtigt kastede sig ud i, og hvor man næsten ikke hurtigt nok kunne skynde sig væk fra en almindelig, kristen “vore tanker er lige nu først og fremmest hos de efterladte”,… Read more »

LFPC
12 years ago

– Tom: “Diskutér gerne i hverdagen baggrund, indvandring, krminalitetsrater, Danmark som “multietnisk samfund”, hvad som helst, hvilket skam heller ikke er nogen naturlov for undertegnede, men her skulle du straks begynde at dissekere og kritisere. Det er heri det uetiske består. Hvis dine egne børn eller familie var blevet brutalt myrdet, og du befinder dig i CHOK, uanset om du sætter TV på eller ej, skal vi andre da ikke i det mindste have format til at forstå din sorg, din desperation, de næste 48-72 timer ?” Der er en risiko for at begynde et “I startede altså først”-palaver, hvor… Read more »

Tom
Tom
12 years ago

Steen, Det glæder mig at du nu har ændret overskriften på dit oprindelige indlæg, så det usmagelige ord ”ligrøveri” er fjernet – tak for det. Jeg har dog gemt din gamle version i arkivet. Min pointe er stadig, at du desværre har overskredet en grænse, og det er både skuffende og beklageligt: Denne lynhurtige “politisering” af et tragisk mord. Dét burde du simpelthen have holdt dig for god til ! Diskutér gerne i hverdagen baggrund, indvandring, krminalitetsrater, Danmark som “multietnisk samfund”, hvad som helst, hvilket skam heller ikke er nogen naturlov for undertegnede, men her skulle du straks begynde at… Read more »

Gunner
Gunner
12 years ago

Hvad hedder denne journalist?

Kirsten Madsen
Kirsten Madsen
12 years ago

Til Snaphanen Jeg er helt enig med dig i din fremlægning af den i sig selv tragiske hændelse i Polensgade. Det var dødspornografi af værste skuffe, der blev serveret i alenlange udsendelser. Mediernes skringre fremførelse af sagen står i dyb kontrast til den omtale eller rettere manglende omtale af de hundredvis af overfald i flere tilfælde med døden til følge, der udøves af islamister mod danske landsmænd. De ansvarlige for de gerninger og optrapningen af volden i det hele taget er vore i årtier forræderiske politikere, der har belemret det danske folk med en islamisk besættelse med den hensigt at… Read more »

Tom
Tom
12 years ago

Du snakker udenom, det hjælper ikke på den kyniske distance overfor sorgen over for endnu et meningsløst mord – og det er netop dén distance, jeg bliver dårlig over at læse. Nu er du bare – ligesom som mange andre men med modsat politisk fortegn – allerede i fuld gang med at “udlægge tingene”. Og så mærker man hvad der åbenbart er vigtigst i denne kyniske dagsorden – og der er åbenbart ikke respekten for ofrene, men altid at gradbøje enhver tragisk begivenhed, så den passer i ens “egen” politiske dagsorden. Fy pokker. Jo, jeg kender skam kvarteret, som min… Read more »

Tom
Tom
12 years ago

Snaphane, hvor er det dog dybt uetisk, det du gør, og ligeledes et par af jer andre kommentarer her. En ung gut er blevet brutalt myrdet af en bande afstumpede slyngler som burde sendes mindst 20 år til det nu nedlagte Alcatraz på vand og brød, og alligevel begynder du straks at “dissekere” i denne begivenhed. Er er da slet ingen nedre etisk grænse for denne slags dødsporno? For pokker, en totalt uskyldig knægt er blevet myrdet, og jeg er i den sammenhæng totalt ligeglad med hans oprindelse, om han er dansker, tyrker, det er jo et bare et ungt… Read more »

RasmusE
RasmusE
12 years ago

Jeg vidste ikke de havde været i tv, men jeg mener dog stadig, man bør have så meget forståelse, at man ikke kalder forældre til et myrdet barn for skamløse. Man ville nok heller ikke selv kunne styre sine følelser i en tilsvarende situation. Selv om jeg ikke er enig i alt, bl.a. deler jeg som ungt menneske på ingen måde din fremtidsskepsis, så synes jeg du skriver en utroligt god og interessant blog. En af fordelene er i mine øjne, at den normalt ikke er lige så skinger, som andre islam-kritiske blogs kan være. Så bliv endelig ved. Off… Read more »

Kimpo
12 years ago

Er der en af jer som lige gider poste følgende på http://www.blog.kvinderforfrihed.dk/?p=343 ? Jeg er banned fra deres blog. -> Mere fra jeres elskede Yildiz Akdogan: “- I årevis har tonen i den politiske debat været medvirkende til at skabe et giftigt klima af had og mistænksomhed mellem befolkningsgrupperne. Det har givet anledning til mange konflikter, som nu kulminerer i et mord på en uskyldig 16-årig dreng. Derfor opfordrer jeg til, at politikere på højre- og venstrefløjen begynder at tænke sig om.” (fra http://snaphanen.dk/2008/03/22/erbarme-dich/ ) Jeg går ud fra at Kvinder for Frihed er bekendt med hvilke partier der har… Read more »

RasmusE
RasmusE
12 years ago

“Ikke mindst af familien, der skamløst har optrådt på flere TV kanaler, inviteret en professionel fotograf og journalist Ünsal Turan ind for at fotografere den døende dreng og hans sørgende forælde, involveret den tyrkiske ambassadør osv. ad nauseam.” Jeg synes ellers normalt der holdes en sober tone på snaphanen, men her skraber du altså bunden. Jeg ved ikke om du forventer, at den tyrkiske familie, der altså lige har mistet deres dreng, skal gå bodsgang for alle forbrydelser begået af indvandrere, eller hvad pokker du vil. Alt hvad familien måtte foretage sig af små fejltrin lige nu, burde et menneske… Read more »

laila zabell
laila zabell
12 years ago

man sidder jo her i total afmagt, Hvad er der dog galt med ungdommen idag???? jeg tror helt personligt det er fordi de ikke får en rigtig.regurert røvfuld som små,når de laver noget virkeligt galt. og det skal de have mens de er små.for prøver man ikke det kan man jo heller ikke vide hvor ondt det gør at blive slået,derfor alt det vold. jeg ved godt man ikke må slå sine børn,men brændt barn skyer ilden,sådan er det bare. har vi så travlt med os selv,at vi glemmer at stille grænser for vores børn hvad man må og ikke… Read more »

Henrik Ræder Clausen
12 years ago

Yildiz Akdogan er hurtigt ude med “Det er samfundets (og DF’s) skyld”:

http://avisen.dk/politisk-gift-banet-vejen-mordet-16aarig-210308.aspx

Erdogan prøvede noget tilsvarende efter en brand i Ludwigshafen, som han straks udlagde som den værste racistiske handling i nyere tid, og brugte som afsæt til at kræve etablering af et tyrkisk parallelsamfund i Tyskland:

http://europenews.dk/en/node/6878

Desværre for Erdogans ambitiøse planer viste det sig, at årsagen til branden var at tyrkerne havde kortsluttet elmåleren for at stjæle elektricitet…

polinos
polinos
12 years ago

Well, Steen – dit valg af musikledsagelse til al denne hykleriske elendighed kunne ikke være mere passende. Mattæus-passionen – lige hvad vi har brug for, den rene, ægte religiøse følelse destilleret, så selv vi ateister får fugtige øjne.

Men tillad mig dog lige at tilføje dette link, der nærmest profetisk synes at ramme, hvad der foregår i vor tid – Talking Heads 30 år gamle “Life During Wartime”:

http://www.youtube.com/watch?v=RGeyx7pduwQ

God påske, i øvrigt!

2008
2008
12 years ago

Faderen beder myndighederne om at lave en tilbundsgående undersøgelse.

Når en dansker overfaldes af udlændinge, får det lov at passere uden tilbundsgående undersøgelser.

2008
2008
12 years ago

Det er skrækkeligt, når et ungt menneske bliver offer for afstumpet vold.

Men det virker mærkværdigt, at familien har en sådan interesse i at gøre opmærksom på et racisme-motiv, der måske slet ikke er til stede i forbindelse med denne ugerning.

Desuden beskrives den ene gerningsmand i Politiken som “mørkhåret”, hvilket muligvis kan oversættes til anden etnisk herkomst end dansk.

Vi ved heller ikke meget om den dræbte. Var det et internt opgør eller tilfældig og meningsløs vold?