27
mar
Seneste opdatering: 27/3-08 kl. 1653
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

    Endnu en aktionær har meldt sig, med det definitive argument:

Danish Muslims link the racist murder of a Muslim teen last week to an increasing Islamophobic atmosphere fanned by the reprinting of a cartoon satirical of prophet Muhammad (peace and blessings be upon him).
“Deniz Ozgur Uzun was killed because of his dark, Middle Eastern skin,” Jihad Abdelalim Alfara, the chairman of the Islamic Council in Denmark, told IslamOnline.net.
Alfara, the Muslim community leader, believes the racist attack is directly linked to an Islamophobic atmosphere in the Scandinavian country fanned by the recent reprinting of the prophet cartoon.

“Was it necessary to have someone killed for people to realize that racism is on the rise in Denmark following the cartoon crisis.” Islam Online

Denmark to correct IslamOnline, Jihad Alfara fra det islamiske råd i Danmark har ikke ønsket at udtale sig til Radioavisen. Afpresningen har samme virkelighedforankring som denne Politiken traver: Prof. emeritus Curt Sørensen: Danmark er med Dansk Folkeparti på vej mod et nyt holocaust. Seidenfaden kunne selv ha´ skrevet den, bare lidt bedre.

Bemærk også den rutinemæssige glidning fra religion til hudfarve. Når Ayaan Hirsi Ali, Naser Khader og Ibn Warraq bliver truet på livet, skyldes det så deres hudfarve? Når nigerianske kristne bliver terroriseret, bliver de så dette på grund af deres hudfarve? Kristne indonesiske skolepiger halshugget – på grund af mørk hudfarve? Hvilken hudfarve har eks-narkodømte Abdul Wahid Pedersen? Racekortet er så latterligt primitivt og manipulerende, at det er vanskeligt at tro at nogen kan hoppe på det. Men det er en af livets triste kendsgerninger at dette er tilfældet (Steen/LFPC).

Skruen strammes: Endnu en dag, endnu et grænseoverskridende voldstilfælde

Dette er en af de historier hvor jeg skimmer hurtigt ned til signalementet: Ja, ganske rigtigt. Og til de anstændige – hvis mine forventninger ikke var korrekte, ville jeg ikke engang være flov over det. Fordommenes berettigelse er der jo sat tal på i kriminalstatistikkerne. Mon ikke man godt kan gå ud fra at de anstændige har de samme forventninger til signalementet? En anstændig er bare en der ikke vil indrømme at han tænker som os andre (LFPC).

“Det er et af de groveste voldstilfælde, jeg har oplevet. Ofret er simpelthen banket sønder og sammen.” Sådan beskriver politet et groft overfald i påsken.[…]

– Manden er simpelt hen blå, sort og ophovnet over hele kroppen, og alle hans stifttænder er slået ud. Det er meget groft, siger Kenneth Højlund, der opfordrer de to unge par, som hjalp den 51-årige i området ved Vinkelvej og på Borup station til at kontakte politiet.[…]

Overfaldsmændene er ifølge den 51-årige mellem 14 og 17 år for de fires vedkommende, mens to af dem er 18-20 år. Der er tale om indvandrertyper, som talte dansk, men som også talte arabisk indbyrdes. De var iført mørkt tøj og havde hætter trukket op om hovederne. 51-årig maltrakteret af seks røvere

 Oprop fra ørkenen

Om morgenen den 9. april 1940 nedkastede repræsentanter for det tyske herrefolk et »OPROP! Til Danmarks Soldater og Danmarks Folk!«, som gjorde det klart, at besættelsesmagten havde de bedste hensigter, forudsat at danskerne opførte sig ordentligt og ikke indlod sig på modstand. Et nyt herrefolk har i mellemtiden meldt sin ankomst og har for et par dage siden markeret den med en »Henvendelse til det danske folk«, som er indrykket i flere aviser. Grammatikken, idiomatikken og syntaksen er en del bedre end i Opropet, og det skyldes, at den berømte danske imam Abdul Wahid Pedersen har bistået den saudiske organisation, »Det Globale Program til at gøre Barmhjertighedens Profet kendt«, med udformningen.

Ligesom tyskerne ikke brød sig om at blive gjort til grin, vil de nye herrer heller ikke finde sig i hån eller latterliggørelse af deres nu afdøde talsmand, Big Mo. Han var en guttermand ligesom Jesus, der i henvendelsen er degraderet fra sin tidligere position som Guds søn til en plads som rimeligt fremtrædende profet. Det kunne nærtagende elementer i det danske folk naturligvis vælge at opfatte som en latterliggørelse af deres religion, men Groft sagt må advare mod alle uoverlagte ytringer i den forbindelse. Abdul Wahid vil øjeblikkeligt indberette ethvert udslag af opsætsighed til ørkenens sønner, og så bliver de endnu mere rasende, end de var i forvejen.    Lars Hedegaard, Groft Sagt ,   Pengestærk muslimsk organisation står bag annoncer i danske dagblade. Projekterne ses ifølge en ekspert som en slags investeringer, der skal fremme radikal islam i Europa

oprop.jpg

fuld skærm her

“Ny islamkritisk film på vej i Holland” – men hvilken bås skal instruktøren nu puttes i?

Når virkeligheden ikke stemmer med stereotyperne, kan der opstå ‘kognitiv dissonans’. Hvordan håndterer man islamkritikere med brun hud, for ‘racister’ kan de ikke så godt kaldes, dette er jo forbeholdt hvide, og når nu islam opfattes som en race, fordi det gør afvisning af kritikere så nem og bekvem … ? Hvad skal man så gribe og gøre i? Med Ayaan Hirsi Ali så vi at man så måtte nøjes med at hæfte gummiprædikatet ‘højreorienteret’ på hende, eller lidt mere kreativt, ‘ytringsfrihedsfundamentalist’. Så passede pengene, bare man ikke gik logikken for meget i sømmene. Nu er Hollands blonde bæst Geert Wilders ved at få konkurence fra en brunøjet landsmand med lignende filmplaner. Hvad skal Ehsan Jami mon så udskammes som? (LFPC)

En tidligere muslim og politiker fra det hollandske arbejderparti vil den 20. april offentliggøre en film, der siges at være stærkt kritisk over for islam.

Det skriver hollandsk radio på sin engelsksprogede netavis.

Ehsan Jami hedder producenten af filmen, og han sagde allerede sidste år, da han fortalte om filmplanen, at filmen bliver mere krænkende end de danske Muhammedtegninger.

Filmen hedder “Muhammeds liv” og viser blandt andet profetens seksuelle interesse for hans ni-årige kone, Aisha. Ny islamkritisk film på vej i Holland

90 pct. af de børn, der bliver tvangsanbragt uden for hjemmet, har etnisk baggrund

“Vi kan se, at op mod 90 pct. af de børn, der bliver tvangsanbragt uden for hjemmet, er børn med anden etnisk baggrund. Der er tale om massivt dår­lig omsorg,” siger Jette Bergenholz Bautrup (S), der er formand for udval­get, til avisen. Årsagerne er ofte psy­kisk sygdom, traumer og andre sociale problemer hos forældrene.
“Der er forældre, som tror, at de må slå deres børn, eller opdrage dem på en hård måde,” forklarer Jette Bergenholz Bautrup (S).

Socialborgmester Mikkel Warming (EL) forklarer det høje antal af anbringelser af indvandrerbørn med, at familier af anden etnisk herkomst end dansk er fattigere end danskere. Det viser en fattigdomsundersøgelse, kommunen for nylig har lavet. TV 2

Marianne Jelved vasker hænder

De skulle hun hellere have ladet være med. De er så indfedtede at hun er nødt til at opfinde denne forskruede teori…..og hvad er det med de svenske skoler? Hun og hendes parti skal nok gå over i historien, men næppe på den måde de foretrækker:

TAGE BJERG er i gang med at tæppebombe JyllandsPostens debatspalter med sine indlæg om, at jeg – og Det Radikale Venstre – er en skurk, hvad angår indvandrere i Danmark. [..]

DF’s og VK’s strategi
Det er DF’s strategi at modarbejde en vellykket integration, så der hele tiden er en gryde at røre rundt i.

Og VK hjælper gladeligt til ved at tale om problemerne med f.eks. dårlig indlæring i folkeskolen uden på nogen måde at ville følge den viden, der er om, hvad der virker i andre landes skoler, f.eks. i Sverige.

Men det vås bliver ikke sandhed, fordi Tage Bjerg og VKO-kumpaner gentager det i én uendelighed. JP

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Snaphanen  Posted by dafa08 Filed in Denmark, Islam, Kurt Westergaard, Middle East, Mohammed, Terror Tags: […]