29
mar
Seneste opdatering: 29/3-08 kl. 1014
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 Henryk R. Broder skærer igennem i interview i Deutschlandfunk 28.3: “Islam har et problem med vold, Wilders har begået en ægte dokumentar…….. For én gangs skyld  agerer Vesten i stedet for blot at stikke hovedet i busken og reagere. En stor taktisk  fordel………. Hollands  regering er en skændsel”.  audio, 8 min 13 sek  (tysk)

»Til Holland«

Quixotic Media : “What the West Needs to Know” nu med  hollandske  undertekster (fås også som DVD)  Fremragende  dokumentar, især på en dag hvor FN´s generalsekretær “det det mest indtrængende fordømmer  Geert Wilders ytringsfrihed” – og ret. Jeg fordømmer FN, skriver  Drokles, men hvad  Fitnas eksistens angår,  er nettet én lang hån mod skvat og mørkemænd, lige  fra Ban ki- Moon til Villy  Søvndal. Hvorfor ikke med hollandske undertekster ? (når den er væk, er der kommet ti nye)

 Og hvordan kan Anders Fogh forresten på én gang fordømme  filmen, og ikke have se den ? Var her ikke et  gyldent  øjeblik til en Fogh specialitet ? At holde sin kæft.

Kontrol er tidens  løsen

Det er vel i det krydsfelt at  europas snerpede venstrefløj og islamisterne har deres egentlige åndsfællesskab. Det “är jätte-poppis”. Jørgen Leth og Jeppe Kofoed skal nære  sig med damerne, og ivørigt skal alle føre  høvisk tale.Er sandheden for grim – stik en køn løgn!  Markedsføring.dk: Den nyeste reklamefilm for Coke Zero har sat sarte svenske sjæle i oprør

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
falkeøje
falkeøje
13 years ago

Muslimerne er ikke venligt stemte overfor Vesten.
De vil beherske Vesten.
Derfor undgår vi ikke et væbnet opgør.

falkeøje

Kenneth
Kenneth
13 years ago

Alle snakker om at laaaangt størstedelen af muslimer er demokratisk sindede! I går i DR var man f.eks hjemme hos en “helt almindelig muslimsk familie” og snakke om Wilders film. Manden i denne familie var landinspektør og kvinden tandlæge. De var intellektuelle, lignede almindelige danskere og deres hjem var også ganske gennemsnitsdansk. Jeg kender en del muslimer, men ingen som dem. Dette var bestemt ingen “helt almindelig muslimsk familie”! Ren propaganda fra DR! Med hensyn til den store, store majoritet af muslimer der er fredelige og bare ønsker at blive en del af vore samfund i Vesten, så vil jeg… Read more »

Henrik Ræder Clausen
13 years ago

“Og hvordan kan Anders Fogh forresten på én gang fordømme filmen, og ikke have se den?”

Han er vel blevet presset til det for at bevare opbakningen til at han kan få en EU-toppost. Det er så fristende, at han kaster integritet og saglighed over bord.

Hans valg. Og vores valg om vi vil stemme på ham næste gang.