29
apr
Seneste opdatering: 1/5-08 kl. 1549
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Universitetsbiblioteket 1 afdeling, Fiolstræde-Frue Plads. Tidlig industriarkitektur i italiensk stil, dvs. jernskonstruktion beklædt med delvist glaserede teglsten. Herholdt  1857- 61, bla. også arkitekt  for den gamle nationalbank, nedrevet i slutningen af tresserne.  foto © Snaphanen

Var femte svensk: ¬ĽV√•ldtagna kvinnor f√•r skylla sig sj√§lva¬ę
Sverige er ikke bare f√łrende i Norden (Europa?) med forf√¶rdende 4.750 anmeldte voldt√¶gter. (De fleste blir, som der st√•r i rapporten, aldrig anmeldt, s√• det kan nemt dreje sig om 40 eller 50.000.) De er det ogs√• mht et mere………globaliseret syn p√• forbrydelsen. Et gammelt samfund smuldrer, et nyt titter frem og dets kvindesyn henter inspiration fra 4- 500.000 svenske muslimer:

Var femte svensk tycker att kvinnan f√•r skylla sig sj√§lv om hon blir v√•ldtagen ‚Äď om hon √§r berusad eller kl√§r sig p√• ett utmanande s√§tt. Det visar en unders√∂kning som Amnesty International har gjort.
Cirka var femte tillfrågad anser att en kvinna som blir våldtagen får skylla sig själv, om hon är berusad, inte gör motstånd eller har utmanande kläder på sig. Mest skuld på kvinnan lägger den äldsta och yngsta åldersgruppen av män.
РDet är allvarligt att man efter årtionden av jämställdhetsarbete skuldbelägger kvinnor för det våld och de övergrepp de utsätts för. TV 4 . Fra Amnestyrapporten:

1) Drygt 20 procent av de svarande tycker att kvinnan har ett ansvar vid v√•ldt√§ktom hon kl√§r sig och beter sig ‚ÄĚutmanande‚ÄĚ.
2) Omkring en fjärdedel av de svarande anser att kvinnan har ett ansvar vid våldtäktom hon flörtat och hånglat med mannen före våldtäkten.
3) Var femte person tycker att kvinnan har ett ansvar vid våldtäkt om hon inte gör fysiskt motstånd eller skriker.
4) Var femte person anser att kvinnan själv har ett ansvar vid våldtäkt om hon är påverkad av alkohol eller droger.
5) Mindre än var tionde person anser att det är en förmildrande omständighet vidvåldtäkt om gärningsmannen är påverkad av alkohol/droger.
6) Drygt en av tio tycker att det är en förmildrande omständighet för gärningsmannen om han har ett fast förhållande med våldtäktsoffret.

Man ser ogs√• at kun 34 % af svenskerne kender problemets egentlige omfang. Hvor mange kender s√• den n√¶rmere √•rsag og gerningsm√¶ndene ? Resultatet af veludf√łrt svensk journalist-cover-up:

Hur många våldtäkter tror du polisanmäldes under år 2006?
11,1 procent tror att över 100 våldtäkter polisanmäldes under år 2006.
25 procent tror att över 1 000 våldtäkter polisanmäldes .
29,9 procent tror att över 2 000 våldtäkter polisanmäldes.
24,7 procent tror att över 4 000 våldtäkter polisanmäldes.
9,3 procent tror att över 6 000 våldtäkter polisanmäldes.

Sverige, “landet hvor m√¶nd er m√¶nd og kvinder er…kv√¶g” som Pat Condell sagde om Saudi Arabien. Problemet her er, at kvinder i vid udstr√¶kning selv har stemt for det, og at de ikke har kunnet bekvemme sig for at smide h√¶rv√¶rksm√¶ndene m/k ud af Riksdagen. Og nu er l√łbet antagelig k√łrt. Det “ny samfund ” er for fremskredent. “Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. but it is, perhaps, the end of the beginning……….”

Don’t mention the jihad: Nu ogs√• forbud i det amerikanske udenrigsministerium mod at n√¶vne problemet ved navn

Jeg kan godt lide El Ingl√©s’ betegnelse for den uforudsigelige fremtid her i Europa, i hans meget omtalte essay “Surrender, Genocide… or What?” – han kalder dette en ‘diskontinuitet’ eller en ‘singularitet’, matematisk definerede omr√•der hvor modellerne ikke l√¶ngere kan anvendes. N√•r jeg l√¶ser om f√łrst den engelske regerings forbud mod at tale om ‘islam’ og ‘terrorisme’ i samme s√¶tning, og nu amerikanske regeringsorganers bandlysning af ordet ‘jihad’ n√•r man taler om …. jihad, s√• pr√łver jeg uvilk√•rligt at projicere de mange velkendte fors√łg p√• at forbyde omtalen af et problem der vokser desuagtet at man ikke taler om det, ud i fremtiden for at g√¶tte hvor dette leder hen. Men jeg kommer til kort. Det er virkelig en diskontinuitet. Noget m√• give efter, derude i fremtiden, og det eneste bud jeg kan komme med m√• blive at det er denne fortielse der bliver det f√łrste der ryger en tur. Hvis begivenheder af en tilstr√¶kkelig stor st√łrrelsesorden rammer verdenssamfundet – atomterrorisme, √łkonomisk nedsmeltning, eskalerende opt√łjer i Europa, f. eks. – s√• kan ikke nok s√• mange bizarre regler eller totalit√¶re tiltag fra EU holde l√•get p√• gryden. S√• bliver ordet frit, og det bliver ikke k√łnt at h√łre p√•, men hvad der s√• end sker herefter vil ikke blive fortiet l√¶ngere (LFPC).

[…]The Bush administration has launched a new front in the war on terrorism, this time targeting language.

Federal agencies, including the State Department, the Department of Homeland Security and the National Counter Terrorism Center, are telling their people not to describe Islamic extremists as “jihadists” or “mujahedeen,” according to documents obtained by The Associated Press. Lingo like “Islamo-fascism” is out, too.

The reason: Such words may actually boost support for radicals among Arab and Muslim audiences by giving them a veneer of religious credibility or by causing offense to moderates.[…]

U.S. officials may be “unintentionally portraying terrorists, who lack moral and religious legitimacy, as brave fighters, legitimate soldiers or spokesmen for ordinary Muslims,” says a Homeland Security report. […] ‘Jihadist’ booted from government lexiconet muligt nej ?

 

Mon ikke EU skulle finde sig en ny og mere lydig befolkning?

¬†Endnu en EU-afstemning, endnu en trussel om konsekvenserne ved ikke at f√łlge diktatet fra oven. Er dette demokrati? M√•ske fordi EU er s√• kompliceret et monster har de fleste af os nok tilb√łjelighed til at skubbe denne “soft totalitarian” (som Baron Bodissey p√• Gates of Vienna siger) monolit for meget i baggrunden. Men alt hvad vi diskuterer her om diverse fremtidsperspektiver og udvikling i forhold til islams rolle her i Europa skal ses i lyset af EUs hensigter, love – og mulighed for voldsanvendelse over for ops√¶tsige gammeleurop√¶ere – i en fremtid hvor kolossen f√•r mere magt. “There’s a monster loose”, som Steppenwolf sang.

Irish Prime Minister Bertie Ahern has issued a stark warning on the
consequences of rejecting the EU treaty as the latest poll shows a
narrowing gap between the yes and no side.

A no vote would have “repercussions that would do immense damage to
Ireland,” and would be a “disaster for the country,” he said on Sunday

(27 April), according to the Irish Times.[…]

Dagens lille glimt af håb (LFPC):

All member states need to approve the treaty for it to come into
force. So far 11 of the 27 have done so. Ireland is the only country
having a referendum on the document, with a no vote likely to put the

treaty on hold for good. As polls narrow, Irish PM warns of ‘disaster’ if EU treaty defeated

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
13 years ago

Meget apropos står der i dag i et læserbrev i Jyllandsposten:

“Sura 59 siger, at de muslimske kvinder skal d√¶kke sig til for ikke at blive forulempede (af de muslimske m√¶nd). Dette kan enhver ikke-muslimsk s√•vel som muslimsk kvinde i et hvilket som helst muslimsk domineret samfund skrive under p√• betyder: At dersom du ikke b√¶rer dette t√łrkl√¶de, s√• bliver du forulempet.”

http://jp.dk/meninger/breve/article1330864.ece

LFPC
13 years ago

Jeg mener at huske at Lars Hedegaard engang sagde – vistnok til debatten i Forfatterforeningen i februar – at han havde pr√łvet at finde ud af om der var tilf√¶lde hvor indpakkede kvinder var blevet voldtaget, men at han ikke havde kunnet finde nogle eksempler. De eneste tilf√¶lde hvor muslimer har beg√•et voldt√¶gt mod muslimske kvinder har formentlig v√¶ret i ‘√¶res’-sager og i vendettaer. Der var en sag for nylig, s√• vidt jeg husker i Storbritannien, hvor nogle br√łdre voldtog deres s√łster f√łr de slog hende ihjel. Det er vist ogs√• almindeligt f. eks. i Pakistan med massevoldt√¶gt i s√•danne… Read more »

Janne
Janne
13 years ago

Er det kvinder med eller uden t√łrkl√¶de der bliver voldtaget i Sverige?