1
jun
Seneste opdatering: 1/6-08 kl. 2245
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Man kunne ønske at nogen med it-forstand ville plotte disse demografiske ændringer ind på et kort. “Interessant” at følge (LFPC). Via Dhimmi Watch:

Variants of Islamic prophet’s name discovered to be most popular among baby names in Milan

What is the most popular name for children born in the Italian city of Milan? The city’s municipality reported what some may find a strange turn of events on the subject: The names Mahmoud, Ahmad, and Hamid are currently the most popular names given to infants born in the economic capital of Italy.

The Saudi newspaper al-Watan reported that the reason for the names’ newfound Italian popularity is due to the rising birthrate among the city’s Muslim community.Muhammad takes Milan by storm

Sektiv kritik af islam

Kritikken haglede ned over den hollandske politiker Geert Wilders, da han i marts offentliggjorde sin islamistkritiske film, ‘Fitna’. Til gengæld undlod de skarpeste kritikere at forholde sig til de grusomheder, som filmen viser, begås i islams navn – og de har næppe heller bemærkninger til, at Wilders må politibeskyttes, når han den 1. juni gæster Trykkefrihedsselskabet i København. Hvad er det, som i særdeleshed får venstrefløjen til at tage mere afstand fra islamismekritik end fra islamistisk vold og trusler?
Michael Sandfort, Brønshøj, Metro-Express

Genus-professor : “Fuck you, fuck you, fuck you”

(egentlig vil hun helst kaldes “queer-feminist” , det skal ikke skille os ad ) – Måske er det fordi hun studerer genus hver dag, at hun har fået kønsakten lidt på hjernen :

En rasande Tiina Rosenberg avbröt underhållningen på promoveringsmiddagen och skrek ”fuck you, fuck you, fuck you!” till artisterna innan hon flydde ut ur salen.Det var väldigt olustigt och vi blev väldigt ställda, berättar Henrik Béen i gruppen Last Call som förolämpades av professor Tiina Rosenberg. Promoveringsmiddagen är ”festernas fest” i det akademiska Lund.

Men årets mest högtidliga händelse i fredags kantades av ett pinsamt intermezzo. Inför cirka 500 häpna middagsgäster blev gruppen Last Call utskällda av Tiina Rosenberg, professor vid Centrum för genusvetenskap.
– Plötsligt stod hon framför scenen med blixtrande ögon och ett papper i handen, skrikandes något om ”hur vågar ni” och att vi ”trampade på vänsterrörelsen” och avslutade det med ett trefaldigt ”fuck you”, berättar Henrik Béen i Last Call.
Rasande professor skällde ut artister på promoveringsmiddag – læs sangteksten – den er go !

“Også du, Günther Wallraff” ?

stor islamkritisk konference i Køln denne weekend. Vi holder udkig efter evt. videomateriale:

Der Publizist Ralph Giordano hat Deutschland eine “verfehlte Immigrationspolitik” und “falsche Toleranz” im Umgang mit dem Islam vorgeworfen. Noch bis Sonntag findet in Köln die Kritische Islamkonferenz statt – auch Günter Wallraff ist zu Gast. – “Ich glaube nicht an eine kollektive Integration der türkisch dominierten Minderheit”, sagte Giordano.

Kritische Islamkonferenz in Köln Giordano kritisiert Immigrationspolitik Tysklands Centralråd for ex- muslimer

Japan: Indvandring, nej tak !

“There are people who say that if we accept more immigrants, crime will increase,” Fukuda said. “Any sudden increase in immigrants causing social chaos [and] social unrest is a result that we must avoid by all means.”
A health minister last year described women of childbearing age as “birth-giving machines” and instructed them to do “their best per head” to produce babies. Wash. Post

Outlandish toner rent flag: Under Broderskabets vinger i USA

Cat Stevens/Yusuf Islam blev nægtet indrejse i USA og måtte slukøret vende hjem. Tariq Ramadan er på amerikanernes terrorliste, og ligeledes forment adgang. Gid Outlandish måtte opleve at stå i en amerikansk lufthavn og blive afvist, uden adgang til de rare kuffar-dollars. Desværre er der ingen konsistens i den amerikanske linje, hvilket enhver der læser Jihad Watch/Dhimmi Watch kan se dokumenteret hver eneste dag, hvor den seneste dille hos administrationen er at bekæmpe jihad … ved at udrense alle henvisninger til det fra sprogbruget hos embedsmænd. Dét skal nok hjælpe (LFPC).

Den danske gruppe Outlandish er i de kommende uger hovednavn på en turné i USA, der er arrangeret af den muslimske ungdomsbevægelse MAS Youth. […]

Ifølge den italiensk-amerikanske forsker Lorenzo Vidino fra Tufts University i Boston er Muslim American Society (MAS) grundlagt af kernemedlemmer i Det Muslimske Broderskab i USA. Det arbejder for, at samfundet skal ledes efter islamiske principper og love.

»Det blev dokumenteret af et ledende medlem i et interview i dagbladet Chicago Tribune for et par år siden. MAS udtrykker ofte stolthed over denne relation (til Det Muslimske Broderskab, red.), selv om man også forsøger at nedtone den ind i mellem,« siger Lorenzo Vidino, der skriver en ph.d.-afhandling om Det Muslimske Broderskab.[…]

Lorenzo Vidino understreger, at på trods af at Outlandish er inviteret af MAS Youth, kan man ikke pr. automatik betegne den danske gruppe som ubetinget islamistisk.

»MAS Youth inviterer alle typer af muslimske kunstnere, ikke kun islamistiske. Til gengæld er der ingen tvivl om, at hvis du vil ind på det muslimske amerikanske musikmarked, er der ingen vej uden om MAS,« siger han. […] Band løber risiko med turné

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
12 years ago

“The names Mahmoud, Ahmad, and Hamid are currently the most popular names given to infants born in the economic capital of Italy.”

Aggressiv kulturel og religiøs neo-imperiralisme, er det.

Vi ser ikke samme udvikling med omvendt fortegn i Mellemøstlige lande. At Jens, Peter eller Pedro, Mette eller Åse bliver mere almindelige navne i Mellemøstlige lande.

Janne
Janne
12 years ago

Tiina Rosenberg har godt nok latterliggjort sig selv. Det kan jeg ikke beklage.

petter
petter
12 years ago

Outlandish er islamister.

Nu står det klart.

Lenny Martinez er med som dhimmi for at understrege den islamiske supremacisme.