2
jun
Seneste opdatering: 2/6-08 kl. 2123
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hvem var disse ofre, hvad havde de gjort sig skyldige i, og hvilken religion/ideologi tilhørte de? Spørgsmål der næppe vil blive stillet eller give anledning til forargelse hos Tordenskjolds soldater på godhedsfløjen herhjemme. Her går man meget mere op i vores egen angivelige ondskab, der udmønter sig i udvisning af fjender af landets sikkerhed, eller i Guantanamofangernes ve og vel (LFPC).

A suicide car bombing outside the Danish embassy in the Pakistani capital Islamabad has killed at least eight people and wounded nearly 30 others, state television and officials said.The blast left a huge crater outside the embassy, damaging the building and a nearby development agency. Several cars were destroyed by the force of the explosion and some were on fire, an AFP reporter said.Denmark had downgraded the embassy and moved out most foreign staff in recent months due to threats linked to a row over the reproduction in February of cartoons of the Prophet Mohammed in Danish media.

ABC AU fotos Mindst otte mennesker mistede livet og fire andre blev sĂĄret, Bombe reaktion pĂĄ genoptrykte tegninger – med nogen forsinket udløsning. Det er fire mĂĄneder siden. Video fra Islamabad . Mon det var disse tegninger de protestbombede imod ? Danmarks samhandel med Pakistan er sĂĄ diminutiv, sĂĄ man spørger sig om vi opretholder en ambassade for andet end at servicere de pakistanere, der alligevel er tilvandret til Danmark ? En slags “hjemmeservice” nĂĄr de er pĂĄ ferie.

Iran: The fourth Reich

The last speaker of the conference, Henryk M. Broder, was the most prominent figure among the German participants. An author for liberal-left outlets, above all Germany’s most influential political weekly magazine Der Spiegel, is notorious for his defamatory polemics. In his 2006 best-seller Hurra, wir kapitulieren! [Hurray, we capitulate!], he accuses the West to “cave in” vis-à-vis Islamists and thus to promote Europe’s “Islamization.” He stressed that the situation at hand was as “terrible and cruel” as in the 1930s. In an unmistakable reference to Nazi-Germany, Broder remarked that the topic Iran “looks somehow familiar to us.” But there was an important difference between 1939/40 and 2008, he added: nowadays, there was no Churchill who was able to act after negotiations failed. On his co-edited web-blog, Die Achse des Guten [The Axis of Good], which assembles a pool of writers and registers nearly 400,000 unique visitors per month, Broder called Iran the “Fourth Reich.” The “idea of war” was “horrifying” to him, but this option could not be omitted, he underscored Neo-Con Conference Pushes for War on Iran

Der er huuul midt i ho’det pĂĄ Berlingeren

Berlingske, engang en bastion for solide borgerlige meninger. I dag et museum for sniksnakkende værdirelativisme og berøringsangst, og almindelig uvidenhed.

“Svært ved at respektere“: Lisbethknudsensk for stigende spændinger i de europæiske lande.

omfatter hele den troendes tilværelse“: Lisbethknudsensk for totalitær, og altsĂĄ omfattende hendes og hendes efterkommeres hele tilværelse.

som burde kunne eksistere side om side“: Burde – lille ord, store implikationer. Og hvad gør vi sĂĄ, kære Lisbeth, kære Lisbeth, hvad gør vi sĂĄ, nĂĄr virkeligheden ikke former sig som den “burde”?

“Forudsætningen er imidlertid, at man ikke stirrer sig blind pĂĄ begreberne, men prøver at forholde sig til virkeligheden”.

Det har du ret i, kære Lisbeth, kære Lisbeth (LFPC).

[…] … Danmark bestĂĄr af forskellige kulturer, som tilsammen danner et nationalt fællesskab.SĂĄdan har det været i gennem historien. NĂĄr det pludselig bliver et problem udmøntet i en diskussion om, hvilke ord det er korrekt at anvende, skyldes det, at vi gennem en ĂĄrrække har fĂĄet en voksende befolkningsgruppe, der bekender sig til islam. En religion der omfatter hele den troendes tilværelse og levevis. Det kan være vanskeligt for mange danskere at acceptere, fordi vi betragter religion som en del af privatsfæren. Omvendt har nogle muslimer svært ved at respektere, at religion i Danmark ikke er altomfattende. Det er en konkret problematik. Men den rokker ikke ved, at Danmark i dag rent faktisk bestĂĄr af flere kulturer, som burde kunne eksistere side om side. Forudsætningen er imidlertid, at man ikke stirrer sig blind pĂĄ begreberne, men prøver at forholde sig til virkeligheden. INGEN CENSUR I UNDERVISNINGEN

»Pia Kjærsgaard er Danmarks sande leder«

Det er jo dĂ©t, Margrethe Vestager og Jørgen Poulsen altid siger. “See, Andersen han kan fortælle Eventyret om Lykkens Galoscher — men jeg kan fortælle Eventyret om Skoen som trykker” – Det sagde Søren Kierkegaard profetisk, da det var længe før der var tænkt pĂĄ de Radikale og NA:

Den kontroversielle hollandske politiker Geert Wilders talte søndag på Christiansborg. Han kritiserede Anders Fogh Rasmussen for manglende lederskab – og kaldte Dansk Folkepartis formand Pia Kjærsgaard for Danmarks sande leder . Lederskabet i Danmark kommer ikke fra statsministeren – men fra Dansk Folkepartis Pia Kjærsgaard.

Det sagde det hollandske parlamentsmedlem Geert Wilders, der står bag den islamkritiske film Fitna, efter at han i går talte i Landstingssalen på Christiansborg foran tilhængere, der rejste sig op for at tage imod ham med lange klapsalver.

»Hvis man skal se efter en leder her i Danmark, så er Pia Kjærsgaard en stærk person. De stramninger af love, der er sket i den danske regering, er blevet til på hendes bord i højere grad end på statsministerens bord. Jeg synes, at hun er lederen i højere grad end nogen anden i disse år,« sagde Geert Wilders i et interview med Nyhedsavisen efter sin tale.

Geert Wilders ankom til Christiansborg fulgt af sikkerhedsvagter. På stolene var Dansk Folkeparti repræsenteret af blandt andre partileder Pia Kjærsgaard samt frontfigurer som Søren Espersen og Søren Krarup. Skuespiller Farshad Kholgi og den borgerlige debattør og Berlingske Tidende-blogger Mikael Jalving var også med.

Geert Wilders havde ønsket, at en af hans kritikere, Anders Fogh Rasmussen, var kommet. Anders Fogh Rasmussen fordømte Geert Wilders Fitna-film for at være krænkende mod muslimer uden selv at have set filmen. (Nyhedsavisen interviewer Wilders – fotos Snaphanen)

Fogh mangler lederskab
»Anders Fogh Rasmussen og andre europæiske ledere mangler lederskab til at lægge andre ting til side og kæmpe for vores overlevelse. Overlevelse for vores identitet, kultur, værdier. Det er langt vigtigere end at lægge budgettet for næste ĂĄr. Det her kan ikke laves om, hvis vi venter for længe,« sagde Wilders. Flere af tilhørerne grinte hĂĄnligt af Fogh, da Wilders nævnte Foghs fordømmelse i en sidebemærkning fra talerstolen. […]

»Jeg vil gerne have, at muslimer skaffer sig af med Koranen og skriver en ny og mere moderat koran. Jeg anerkender, at flertallet af Europas muslimer ikke er voldelige eller terrorister. Det ville være latterligt at påstå. Men hvis deres antal vokser, så vil deres holdninger ændre sig. Den ekstreme minoritet vil råbe højere. Det ser vi hver dag i Holland,« siger Wilders, som har foreslået at forbyde Koranen i Holland, da han mener, at bogen opfordrer til vold.
Leny Malacinski Varm støtte fra Wilders til Pia Kjærsgaard

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
12 years ago

Margrethe Vestager er en slap og principløs madamme når det gælder vores frihedsrettigheder:

”Ethvert alvorligt angreb vil give anledninger til overvejelser om, hvorvidt vi gør det rigtige,” sagde Margrethe Vestager.”

http://jp.dk/indland/indland_politik/article1359380.ece

Det kunne meget let resultere i at jo mere der udøves terror mod Danmark og dansk ejendom, jo mere magt får islamister.

Villy Søvndal har været ude med at terroren viser at vi skal løse problemet med Israel. Han får det næsten til at lyde som om det er israelernes skyld at Danmark terroriseres. Hvor kan han altså være klam, hr. Villy Søvndal.

Jacob A
12 years ago

Ang. terror-angrebet, så får man en vis modvillig respekt for Minoritets-Runes retoriske snilde. Læg mærke til hvordan han skam ikke giver Kurt Westergaard og JP skylden for angrebet, MEN..

http://blog.politiken.dk/engelbreth

VH
Jacob

Janne
Janne
12 years ago

Vestager mener at Geert Wilders har en skinger tone.

Der var ikke tale om nogen form for skinger tone, da en terrorbombe sprang foran den danske ambassade i Pakistan. Det hørte vi i hvert fald ikke Vestager sige. Da fik tonen en anden lyd hos Vestager, som talte om dialog og konsensus.

Det er det vi danskere er gode til, sagde Vestager. Gode til dialog og konsensus. Bare ikke når det gælder Wilders der viser en film om f.eks. terrorbomber mod ambassader.

LFPC
12 years ago

Al dækning af Wilders handler om manden, ikke om bolden. Prøv at se ordvalget hos EB, der ikke tør være kritisk over for islam: “Der var politiske amoriner i luften, da Pia Kjærsgaard bød hollandsk højreekstremist pĂĄ frokost i Tivoli Af Sverre Quist Hele 12 sikkerhedsvagter var pĂĄ arbejde, da Pia Kjærsgaard i gĂĄr hyggede sig med den højreekstremistiske hollandske politiker og filminstruktør Geert Wilders i Tivoli. […] Til gengæld havde hun ikke meget tilovers for statsminister Anders Fogh (V), der nægter at mødes med Wilders og tager afstand fra hans islam-fjendske film Fitna.[…]” Ikke sĂĄ meget som en antydning… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Steen

Du kan da ikke forvente at DR, der laver dyds-tørklædekonkurrence kun for kvinder, skal se nogen fordel eller noget folkeoplysende i at bringe indslag af religionskritisk karakter.

Janne
Janne
12 years ago

Min pointe er, at hvis vi dykker ned i kulturradikale Georg Brandes tankegods, sĂĄ kan vi finde mange argumenter for at kritisere islamisme og religion i det hele taget. Og at det er nødvendigt med religionskritik i dag – uanset hvilken religion det drejer sig om.

Janne
Janne
12 years ago

LFPC

Jeg hæfter mig ved at Vestager netop IKKE går ind og debatterer de propblemer, som Geert Wilders bringer til debat, men udelukkende koncentrerer sig om at tale om toneleje, hvilket intet har med emnet at gøre.

Hollandske Geert Wilders gør som kulturradikale danske Georg Brandes fordrede:

Problemer skal bringes til debat.

LFPC
12 years ago

Jeg kan godt garantere, at nĂĄr man kommer lige fra dette arrangement med Wilders, og sĂĄ i TV2-nyhederne hører først Margrethe Vestager tale om hans “skingre tone”, og Eyvind Vesselbo sige “jeg mener at han er en lille mand”, sĂĄ ryger ens blodtryk op under loftet. Man ser i denne situation igennem politikerflosklerne og lige ind i den kolde beregning der ligger bag. Fremstillingen er mĂĄlrettet til deres vælgersegment, og formentlig bevidst løgnagtig, men de mangler Wilders’ mod, og det er ikke politisk opportunt at sige hvad han siger.

Janne
Janne
12 years ago

“Geert Wilders havde ønsket, at en af hans kritikere, Anders Fogh Rasmussen, var kommet.”

Men Venstre kom ikke. Fra Venstre lød det tværtimod at Geert Wilders er en lille og ubetydelig mand. Ikke en man vil lytte til.

Det er næsten som at høre Poul Nyrup Rasmussen sige at “…stuerene – det bliver Dansk Folkeparti aldrig”.

Mon ikke Venstre kommer til at æde den sætning i sig igen på et tidspunkt.