3
jun
Seneste opdatering: 23/4-11 kl. 1753
38 kommentarer - Tryk for at kommentere!


Geert Wilders visits Copenhagen

Geert Wilders holding a speech in the Danish Parliament building (Landstingssalen) about his recent film “Fitna”, Sunday, June 1st. Mr. Wilders also gives his opinion on Islam in general, followed by some thoughts on the Islamisation of Europe (“The Eurabia project”). Wilders was invited to Denmark by the Danish Free Press Society (Trykkefrihedsselskabet). If you experience any technical problems watching it through the link given here, please watch it directly at Vimeo.com. Another  video here, from my own  camera, but also containing Lars Hedegaards  introduction,  45 minutes :

Shortened You Tube version at 9:48 also.

TRANSCRIPT:  GEERT WILDERS’ SPEECH IN THE DANISH PARLIAMENT, JUNE 1, 2008

Short mobilevideos from the debate after the speech – question from Helle Merete Brix: (earphones recommended)

Ouestion from Katrine Winkel -Holm and Mrutyuanjai Mishra

Søren Krarup skriver bla. om mødet med Wilders følgende i Kristeligt Dagblad:

“Kunne personen og politikeren Geert Wilders leve op til dette niveau, spurgte en skeptisk dansker, som kun kender til ham via mediernes mistænkeliggørelse?

Jeg skal hilse og sige, at det kunne han! Det var en oplevelse at møde ham og høre hans tale og argumentation i Landstingssalen på Christiansborg. Jeg forlod Christiansborg med en respekt for mandens indsigt, karakter og uforfærdethed, som kom bag på mig selv.

Han havde holdt en lang tale om Europas åndelige og folkelige situation, som meget få danske politikere kunne have holdt. Og han gjorde det med en humor og styrke, som ikke undlod at gøre indtryk på tilhørerne. De hyldede ham bagefter med minutlang, stående ovation, som han tog imod med en tiltalende beskedenhed. Der var ikke antydning af de billige politiker-uvaner, som vi kun kender alt for godt, og som jeg havde frygtet ved ham. Virkelig en mand af format, som derfor tør se den islamiske trussel i øjnene, som udgør nutidens dødelige fare mod Europa. Mod Holland, i hvilket land han må leve under konstant beskyttelse på grund af dødstrusler. Mod Danmark, hvor en tegner må leve under jorden på grund af dødstrusler, og hvor politikere må dækkes af bodyguards døgnet rundt på grund af samme slags trusler. Mod Frankrig og England og snart sagt ethvert europæisk land, hvor ytringsfriheden trues konstant, og fejheden og frygten derfor hersker hos dem, der fordømmer en islamkritisk film uden at have set den.

TALEN VIL BLIVE oversat og trykt på dansk, ved jeg. Men hvad der ikke kan læses, er den stemning, der herskede i Landstingssalen, og de kloge og lødige svar, han fremkom med på spørgsmål og indlæg fra tilhørerne. Jeg gik til en af hans hollandske bodyguards efter mødet og spurgte: Er dette den virkelige Geert Wilders , er denne mand af klogskab og karakter den Geert Wilders , som I kender fra dagligdagens Holland? Politimanden nikkede. Sådan er han, svarede han. Det andet skyldes journalisterne.

Jeg vil sende Geert Wilders ‘ tale til statsminister Anders Fogh Rasmussen (V).”

»22. juli 1985«

af Uwe Max Jensen

Journalister er udstyret med en endog ganske kort korttidshukommelse. Og hverken historisk bevidsthed eller viden står i høj kurs i journalistikkens verden. Alligevel må man med mellemrum undres over den uvidenhed, der bliver åbenbaret, når det gælder faktuel viden.

I forbindelse med terroranslaget mod Danmarks ambassade i Pakistan omtaler flere medier anslaget, så man skulle tro, at bombesprængningen er den første terrorhandling vendt mod Danmark.

Nyhedsavisens chefredaktør Simon Andersen tager imidlertid prisen, når han i avisens leder (“Terror”, 3. juni 2008, s 24) skriver følgende:

“Så skete det. Danmark blev i går ramt af terror – det første angreb mod vor nation siden 2. verdenskrig. Dette var et angreb mod Danmark, imod os. Heldigvis døde få, men det er ikke længere et spørgsmål om, hvorvidt vi også i hjemlandet rammes af et angreb; spørgsmålet er hvornår.”

Simon Andersen overser imidlertid, at Danmark allerede i 1985 var hjemsted for et islamisk relateret terroranslag.

På en varm sommerdag – 22. juli 1985 – klokken 10.27 bliver en bombe bragt til sprængning foran det amerikanske luftfartsselskab Northwest Orient Airlines’ kontor i Imperialbygningen på Vesterbro i København. Én person dør, mens 25 mennesker bliver kvæstet. 10 minutter senere sprænger en ny bombe – denne gang ved den jødiske synagoge i Krystalgade. Syv personer bliver lettere kvæstet.

Et par minutter i 11.00 er terroristerne fra den palæstinensiske organisation PFLP-GC på spil igen. En terrorist placerer en kuffert op af den bygning på Vesterbrogade, hvor det israelske luftfartsselskab El-Al har hovedkontor. Da terroristen har sat kufferten og skal til at vende sig om for at stikke af, står der en ældre dame og kigger på ham.

“Unge mand, De glemte Deres taske,” siger den ældre dame, og i panik griber terroristen kufferten og forsvinder fra stedet. Han spadserer derefter omtrent to en halv kilometer gennem Københavns indre by med en kraftig bombe i hånden. Flere vidner lægger mærke til den nervøse mand med kufferten på hans vej mod Kongens Nytorv, hvor han går i retning mod Nyhavn og smider kufferten i kanalens grumsede vand. Herefter tager han flugten med flyvebåd til Sverige. Da politiet senere fisker kufferten op af Nyhavn og sender den til undersøgelse, viser det sig, at bomben i kufferten er langt kraftigere end de to bomber, der detonerede. Terroristernes sidste bombe skulle have fuldbyrdet en nøje tilrettelagt aktion mod jødiske og amerikanske interesser i den danske hovedstad.

Forud for terroraktionen 22. juli 1985 var der ingen trusler og tilsyneladende ikke andet motiv, end at terroristerne i København kunne få ram på de to landes interesser på behørig afstand. Senere finder politiet et fingeraftryk på bomben, der fører til anholdelse af den islamiske terrorist, Mohammed Abu Talb, der nu afsoner en livstidsdom i Sverige.

Vi har brug for historisk viden, der klargør, at terroranslag mod vesten ikke er nogen ny foreteelse med rod i nogen tegninger i Viby. De fleste medier forsømmer at formidle den. Chefredaktør Andersen slutter med følgende fundering: “”At trykke dem (tegningerne, red.) igen var måske en fejl.”

Uwe Max Jensen

(foto fra Berlingske Tidende 2005. I alt blev 20 kvæstet. Manden på billedet, en turist, døde senere)

Strammere indrejseregler i USA – når virkeligheden ikke kan forties længere

Dette er faktisk en god nyhed, som giver anledning til håb om mere af samme slags. Når myndigheder verden over, også i USA, foretager umulige krumspring for ikke at nævne problemet ved navn – jihad og islamisk supremacisme – men skubber konfrontationen yderligere ud i fremtiden, så indskrænker de selvfølgelig derved vores handlerum i samme grad, at pæne løsninger umuliggøres som en yderste konsekvens. Après nous le déluge. Imidlertid kan virkeligheden blive tvunget ud i lyset, når konkrete trusler her og nu kræver handling som ikke lader sig udskyde. Dette er måske et første lille skridt hen imod en åben forholden sig til virkeligheden, uden berøringsangst og frygt for at ‘krænke’. Hvis det på et tidspunkt lykkes jihadister at sprænge transatlantiske fly på vej til og fra USA, vil sådanne krav formentlig være uomgængelige, og ligeledes den så forkætrede screening og profiling af passagerer (LFPC).

Europæiske virksomheder udtrykte sidste år bekymring over en amerikansk ide om, at passagerer, som ankommer til landet, på forhånd skal registrere sig 48 timer før indrejsen. Det vil nemlig gøre det sværere at gennemføre forretningsrejser med kort varsel. […]

Målet med det nye system er at gøre det sværere for mulige terrorister at rejse ind i landet. Ifølge Financiel Times udtaler en amerikansk embedsmænd, at der er frygt for en stigende radikalisering i Europa. Snart skal du registrere dig for at rejse ind i USA

Seidenfaden til skafottet i Jordan?

Desværre nok mere af den velkendte ‘Baghdad Bob’-overbudsretorik som den arabiske verden svælger i – en fattig kompensation for de lidet glorværdige realiteter på disse kanter – men få mediebegivenheder kunne være mere underholdende end at opleve Tøger S. på anklagebænken hos det trængte og uglesete mindretal, muslimerne (LFPC).

[…] Blandt de stævnede er tegner Kurt Westergaard, kulturredaktør på Morgenavisen Jyllands-Posten Flemming Rose, chefredaktør på Berlingske Tidende Lisbeth Knudsen og chefredaktør på Politiken Tøger Seidenfaden.

Tiltalen lyder på blasfemi, forhånelse af profeten og forsøg på at splitte det jordanske samfund ved på mediernes netaviser at have vist Muhammedtegningen.

Morgenavisen Jyllands-Postens chefredaktør Jørn Mikkelsen har svært ved at tage sagen alvorligt.

“Det er vist mest til brug indadtil i den islamiske verden. Jeg vil se det, før jeg tror det, at der skulle blive taget noget som helst skridt via internationale retskanaler. Under alle omstændigheder må denne sag lige være noget for det dansk-arabiske dialogcenter i Cairo, som regeringen jo har tillagt stor betydning. Her har man virkelig en chance for at fortælle om, hvordan den fri presse fungerer i en fri verden,” siger han. Danske mediefolk stævnet i Jordan

DF Ungdom og den farlige ironi

Pointen er skarp og reel, og den ironiske form den bliver fremført i er sjov, men pas nu på. Alt hvad der udgår fra Dansk Folkeparti kan som bekendt udlægges som bevis på deres afgrundsdybe umenneskelighed og uanstændighed, og samtidig bekræfte kritikerens godhed. Hvis dette bliver ‘taget ud af konteksten’ kan de mest rabiate motiver skydes dem i skoene (LFPC).

Dansk Folkepartis Ungdom vil også have et ungdomshus og har tilbudt overborgmester Ritt Bjerregaard (S) at ødelægge dele eller hele bydele for at få adressen Rådhuset, 1599 København V.

Ungdomspartiet reagerer dermed på Folketingets afvisning af at gå ind i sagen.

“Vi er en gruppe unge mennesker, som er blevet bekendt med, at man i din kommune kan få stillet et hus til rådighed, hvis man har en alternativ adfærd. Vi er en gruppe unge, som har en stor interesse for Danmark, dansk kultur og politik. Vi er ikke som alle andre unge og mener derfor, at vi også er en alternativ gruppe unge mennesker,” skriver Dansk Folkepartis Ungdom i dag i et åbent brev til Ritt Bjerregaard. […] DF Ungdom tilbød at jævne bydel

Inger Støjberg (V): Margrethe Vestager går terroristernes ærinde

Personligt kan jeg godt finde internetskribenters brug af skældsord og lidet smigrende prædikater anstrengende eller uinteressante at læse, så jeg vil her afholde mig fra de kontante og bramfrie vurderinger af dette seneste udspil fra de Radikale, selv om det unægteligt kalder på dem. Men Støjberg siger jo det der skal siges her. At S i dette tilfælde vælger den rette side er selvfølgelig godt, men ikke værd at spilde tid på, så længe deres synspunkter er så inkonsistente og modsigelsesfyldte (LFPC).

[…] S-formand Helle Thorning-Schmidt lægger skarp afstand til den radikale leder Margrethe Vestager, som efter angreb på den danske ambassade i Islamabad har talt for en drejning af dansk udenrigspolitik i en mere blød retning.

“Det er et meget dårligt tidspunkt at diskutere ændringer af dansk udenrigspolitik på,” sagde Helle Thorning-Schmidt efter at have forladt et møde hos Udenrigspolitisk Nævn, som blandt andet drøfter gårsdagens terrorangreb. […]

Efter nævnsmødet afviste den radikale leder alle beskyldninger.

Hun erklærede sig endvidere meget skuffet over, at politisk ordfører Inger Støjberg (V) i dag i sin blog, har beskyldt hende for at gå terroristernes ærinde. […]

“Hun kommer alligevel ufrivilligt til at gå terroristernes ærinde netop på en dag, hvor vi har været ude for et terrorangreb. Det er helt galt,” siger Inger Støjberg […] Thorning langer ud efter Vestager

Den norske Muhammedtegning: Nu med alskens figenblade og forbehold

Ikke at jeg kunne drømme om at spotte og håne den norske tegner for at prøve at beskytte sig selv, for han ved selvfølgelig godt at han løber en risiko uanset hvad han siger, og han lavede altså tegningen alligevel, og lagde navn til den. Men helt ærligt, behøver han at sige så meget sludder som han ingen som helst dækning har for – den gamle traver med at misbruge eller dække sig bag religionen. Jan O. Henriksen kan ikke dokumentere eksistensen af en demokratisk, pluralistisk og ikke-supremacistisk mainstreamretning af islam, eller et land med en stor muslimsk befolkningsandel som er sammenligneligt med vores bedste-af-alle samfund. Spørgsmålet er om han godt ved dette, eller slet ikke har tænkt så langt. Det bedste man kan håbe om denne tegning er at den i det store perspektiv er med til at styrke opfattelsen af vestlig assertivitet (LFPC).

[…] – Jeg ville selv aldri vært med på å tegne Muhammed bare for å provosere. Jeg var uenig med mine kolleger som viste støtte til de danske tegnerne som har tegnet Muhammed.

– Muhammed-karikaturene var en provokasjon som ikke var nødvendig.

Han sier at dette er en helt annen situasjon.

– Det provoserende ligger i at man gjør en slik terrorhandling. Da kryper man i skjul bak religionen. Det provoserende er at man mener at hvis man bare vifter med islam-kortet kan man gi opp enhver kritikk av det som er en reell terrorhandling. Bli med i karikatur-debatten

“Er vi selv ude om det?” – spænd sikkerhedsselen og find brækposen, så kører selvhadstoget

Jeg er ked af at JP giver dette spørgsmål legitimitet ved overhovedet at stille det. Som forventet kommer dækningen heller ikke denne gang til at handle om nogle konkrete mennesker af kød og blod der ved deres egen fri vilje har planlagt og udført denne udåd. At oppositionen altid vil sætte kampagnen mod regeringen, Dansk Folkeparti og danske interesser over alt er velkendt, men der savnes et samlet modspil i mainstreammedierne. Svar til JP: Nej (LFPC).

Pakistans ambassadør i Danmark udpeger Muhammed-tegningerne som årsag til terrorangrebet. De radikale peger på den danske udenrigspolitik.[…]

Har den aktivistiske danske udenrigspolitik eller Muhammed-tegningerne udløst angrebet? Spørgsmålet splitter Folketinget i en grad, så radikale venstre, SF og Enhedslisten efterlyser et kursskifte til en mere blød og konfliktløsende udenrigspolitik.[…]

Naser Khader fra Ny Alliance er målløs over Margrethe Vestager:

»Hun har igen og igen undervurderet de islamistiske modstandere, vi står overfor. Dem kan man ikke gå i dialog med,« fastslår Khader og opfordrer danske aviser til igen at genoptrykke Muhammed-tegningerne, hvis de har været motivet bag bombesprængningen af den danske ambassade.

Den pakistanske ambassadør i Danmark, Fauzia Mufti Abbas, udpeger Morgenavisen Jyllands-Posten som ansvarlig for bombeangrebet, fordi avisen står bag Muhammed-tegningerne:

»Det er ikke kun det pakistanske folk, som har følt sig forulempet af det, som din avis har påbegyndt. Jeg vil gerne vide, om din avis føler sig tilfreds med, hvad den har gjort, og hvad den har udløst?« lyder det retorisk fra ambassadøren. […] Er vi selv ude om det?

 

 

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

38 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Atlas Shrugs. Pam says: Here’s the whole 40 minute speech Posted in Uncategorized Tagged Islam, Islamic brutality, Islamic history, Islamic Intolerance […]

trackback

[…] Islam and the Future of Europe This was sent to me by a friend. The whole video can be found here. The transcript in .pdf is […]

trackback

[…] Video: Geert Wilders´ speech at Christiansborg, Copenhagen Hvis dette bliver ‘taget ud af konteksten’ kan de mest rabiate motiver skydes dem i skoene (LFPC). Dansk Folkepartis Ungdom vil også have et ungdomshus og har tilbudt overborgmester Ritt Bjerregaard (S) at ødelægge dele eller hele … […]

Akira
12 years ago

Hi I was wondering, what’s the mood in Denmark these days? I mean on “the Danish Street” I listen to Radio Netherlands and Radio Sweden sometimes and all they ever have are stories about how wonderful and misunderstood Muslims are, and how people like Wilders are just trouble-makers. I’m sure that is not the general opinion about Islam. Is there any movement to seriously stop immigration from “Muslim countries”? (I used quotes because when do you ever hear about “Christian countries” or “The Holy City of Rome,” “The Holy City of Canterbury”?) Suggestion: use the recent attacks on Danish and… Read more »

Sultan van Kobnhavn
12 years ago

Efen tho I am de Dansk person, I am also vant to writink in Enklish, ja?

Anyway, I just vant to say how Profit Mohammad (Piss Be Upon Him) would never say the kind ov evil dings dat sese peeple would to say he have say. He may have sexed little giel Aisha but she is probably seduced him! He is victim of such a coquettish charms, ja?

Islam is a religion of piss! Efen George Bush have sayed it!

Anyones who disagrees must be to lose the head.

ALLAHHAHUAHUHUA AKHBAARRRRRARARARRR

Janne
Janne
12 years ago

Hi Michael

J would like to write in english, but I’m not good at it, so I have to write in danish. Maby you kan find a person who can translate these blogtext, because it is af very important knowledge and point of view yon kan get here. :o)

LFPC
12 years ago

Jeg vil heller ikke ubetinget kalde mig selv for “kulturkonservativ”. Det miljø jeg voksede op i var i den grad venstreorienteret og/eller kulturradikalt. Jeg har fået en grundlæggende antiautoritær holdning og en foragt for kritikløst at gøre hvad andre forventer af én, ind på rygmarven. Heldigvis aldrig ukritisk, og heldigvis aldrig med socialistisk dogmatik eller sværmeri for alskens ‘befrielsesbevægelser’ som en del af pakken. Så ville jeg for alvor være flov, men der er nok at være flov over – jeg husker f. eks. hvor vred jeg var over Ekstra Bladets kampagne Godhedens Pris, og afsløringerne af grov udnyttelse af… Read more »

Michael
Michael
12 years ago

Guys, speak some english please! Danes is ok for vikings, hey let us join in!

Janne
Janne
12 years ago

Læs her hvorfor noget af G. Brandes tankegods kan bruges i forbindelse med den øgede islamisme og nypuritanisme i Danmark: “For et stort antal mennesker var han i en lang årrække den mest afskyede og hadede skikkelse, personliggørelsen af al den undergravning af gamle værdier, respekt, tradition, moral, kristendom og fædreland…” Hvad Georg Brandes var for (eller retter mod) kristendommen kan han også blive for (mod) andre religioner, der ønsker at fylde for meget i det offentlige rum i Danmark. http://www.adl.dk/adl_pub/fportraet/cv/ShowFpItem.xsql?nnoc=&ff_id=2&p_fpkat_id=indl P.S. Det er mit indtryk at ligesom venstrefløjen har det meget svært med tiden før 1960′erne, så har Dansk… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

DF skal også lukke meget mere klassisk musik og jazz ind i varmen. Dansk klassisk musik og jazz ditto.

Janne
Janne
12 years ago

Og jeg ved godt at I kulturkonservative ikke bryder jer om kulturradikale, men hvis du spørger mig, så er noget af det mest danske faktisk bl.a. Poul Henningsen og Georg Brandes ånden. At nutidens kulturradikale så er gået fra snøvsen og gør det modsatte af G.B.’s ånd i forhold til den tilrejsende religion, islam, det er bare rigtig ærgerligt. Jeg tror faktisk at hvis DF skal kunne vokse, så skal der åbnes lidt op for netop visse kulturradikale tanker, og DF bruger dem jo allerede i forhold til netop islam, er det mit indtryk. Nu kan DF f.eks. prøve at… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Steen Selv tak DF bør snuse til Poul Henningsen og Georg Brandes, og samtidig naturligvis ældre dansk kultur og kunst (vi har faktisk så meget at være stolte (og vokse) af og som både unge generationer og indvandrere kan have glæde af at stifte bekendtskab med). I forhold til multikultursekterismen og islamisme må vi bruge de redskaber vi allerede har, som faktisk har vist sig brugbare. Multikulturalismen kaprer mere og mere af højskolekulturen, så også der er der en kulturkamp der skal kæmpes. Det kan ikke passe at det er islamisterne og kulturrelativisterne der skal sætte sig på højskolerne, som… Read more »

Steen
12 years ago

tak for tippet, Janne.

Så også denne på Pol. – Peter Mogensen har reddet min dag:

De radikale er som aldrig før marginaliseret i dansk politik. Meningsmålingerne taler deres tydelige sprog. Partiets politik er usmidig og er aldrig blevet udviklet til partiets nu snart mangeårige tilværelse langt væk fra magten.

Janne
Janne
12 years ago

Se her hvad der diskuteres på Politiken. Det er virkelig spændende. Jeg håber meget at Dansk Folkeparti vil tage handsken op og gøre noget med kulturpolitikken. Vise at Dansk Folkepartis kunst og kulturpolitik er meget mere end bare Tre hvide duer eller måger eller hvad den sang nu hedder. Jeg håber inderligt at Dansk Folkeparti vil gøre sig en masse gode overvejelser over hvad god kunst og kultur er og også kan være. At DF vil vise at partiet har mere viden om kunst end en den brølende hjort. Jeg mangler virkelig at se nogle gode udspil fra partiet. At… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

På et tidspunkt blev der trykt nogle saudi arabiske annoncer i danske aviser med pålydende om at det kunne frygtes at der ville ske mere terror mod danske interesser hvis islamiske lande ikke fik en undskyldning af den danske regering. Der er endnu ikke kommet en undskyldning fra den danske regering og vi har nu set at danske besiddelser er blevet bombet i Pakistan.

Janus
Janus
12 years ago

Angående “Er vi selv ude om det?”. Naser Khader opfordrer til at trykke Kurt Westergaards tegning endnu engang:

“»Hun (Margrethe Vestager) har igen og igen undervurderet de islamistiske modstandere, vi står overfor. Dem kan man ikke gå i dialog med,« fastslår Khader og opfordrer danske aviser til igen at genoptrykke Muhammed-tegningerne, hvis de har været motivet bag bombesprængningen af den danske ambassade.”

http://jp.dk/udland/asien/article1359991.ece

Janus
Janus
12 years ago

Hvis Islamisk Trossamfunds tidligere talsmand Kassem Said Ahmad vitterligt er blevet overfaldet, skal han naturligvis melde det til politiet. Det har Kassem Said Ahmad ikke gjort.

Hvorfor?

LFPC
12 years ago

Det vil selvfølgelig aldrig ske. I andre sammenhænge er man så hysterisk optaget af skamfølelse at man vil slå familiemedlemmer ihjel for at rense sig for den, og ‘skammen’ accepteres altså som noget man kollektivt pådrager sig. Og pakistanere i vore lande har ikke nogle skrupler med at opfatte sig selv som pakistanere i det fremmede – jfr. Kamal Oliver Qureshis traditionelle pakistanske pludderbuksemundering ved Dronningens nytårskur. Anderledes med terrorangreb. Her føler man sig sjovt nok ikke grebet af skamfølelse. Interessant. Islamisk Trossamfund hævder i øvrigt nu at have været udsat for vold og chikane efter angrebet. At det kunne… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Har I set eller hørt at pakistanske foreninger i DK har beklaget det der er sket mod dansk ejendom og personer i Pakistan?

Janus
Janus
12 years ago

SIAD’s Modstandsavis opfordrer læserne til at sende Muhammed-tegninger til den pakistanske ambassade på følgende adresse:

Valeursvej 17, 2900 Hellerup, eller til email: parepcopenhagen@hotmail.com

Janus
Janus
12 years ago

»Det er ikke kun det pakistanske folk, som har følt sig forulempet af det, som din avis har påbegyndt. Jeg vil gerne vide, om din avis føler sig tilfreds med, hvad den har gjort, og hvad den har udløst?« lyder det retorisk fra ambassadøren.
_

Okay. Det er Jyllands-Posten, der står bag bombeangrebet ifølge ambassadøren. Det svarer jo til at påstå, at det er voldtægtsofferet, der er den skyldige i forbindelse med en voldtægt. Nå ja, det gør man jo også i flere islamiske lande.

Frederik
Frederik
12 years ago

Janne: ““Simon Andersen: “At trykke dem (tegningerne) igen var måske en fejl.”” Med den udtalelse viser han da først alverdens terrorister at trusler og terror mod Danmark virker. Skidt for vores frihedsrettigheder at det bl.a. er mus som ham der er en del af de danske medier. Og dermed vores kulturs ansigt ud ad til.” Simon Andersens udtalelse er naturligvis forkastelig. Men den virker også en anelse besynderlig for at sige det mildt. Øverst på side 4 i dagens avis bringer Nyhedsavisen nemlig Kurt Westergaards tegning, og Nyhedsavisen har også bragt Westergaards tegning på nettet i dag. Simon Andersen plæderer… Read more »

Frederik
Frederik
12 years ago

RasmusE: “Simon Andersen har sådan set ret. Angrebet i 1985 var ikke rettet mod Danmark. Det foregik i Danmark, men det var ikke rettet mod Danmark.”

Når terrorister sprænger en bombe midt i en storby, så er bomben, selvom den er rettet mod et udenlandsk firmas kontor, også rettet mod værtslandet.

Det understreges yderligere af det faktum, at en tilfældig forbipasserende blev dødeligt såret ved eksplosionen. At denne forbipasserende så var turist, kan vi nok tillade os at henregne til tilfældighederne.

Janne
Janne
12 years ago

“Simon Andersen:

“At trykke dem (tegningerne) igen var måske en fejl.””

Med den udtalelse viser han da først alverdens terrorister at trusler og terror mod Danmark virker.

Skidt for vores frihedsrettigheder at det bl.a. er mus som ham der er en del af de danske medier. Og dermed vores kulturs ansigt ud ad til.

LFPC
12 years ago

Pyha, sikke en lettelse, Rasmus. Hvor er det dog godt at vide. Det var jo også bare en turist der måtte lade livet. Så hvis den gamle dame var røget med den anden bombe kunne vi sige som de siger i The Godfather, “it’s nothing personal, it’s only business”. Tak for denne berigende oplysning, det kunne jeg aldrig have regnet ud selv.

RasmusE
RasmusE
12 years ago

Simon Andersen har sådan set ret. Angrebet i 1985 var ikke rettet mod Danmark. Det foregik i Danmark, men det var ikke rettet mod Danmark.

RettenTilSelvforsvar
12 years ago

Mon Arne Blix er klar over at muhammed selv var en afskyelig terrorist?

Frederik
Frederik
12 years ago

Adresseavisens Muhammed ligner ligefrem en pædofil:

http://nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.5873917

Frederik
Frederik
12 years ago

Mere Muhammed (denne gang i Norge): “Norsk avis laver Muhammed-tegning Af THOMAS HEINE, Jyllands-Postens korrespondent Offentliggjort 03.06.08 kl. 15:08 ”Jeg er Muhammed og ingen tør trykke mig,” lyder teksten på dagens karikatur i Adresseavisen i Trondheim. Terrorangrebet i Islamabad har fået det norske dagblad Adresseavisen til at kaste sig ind i balladen med en tegning af en turbanklædt mand med bombebælte om livet og en trøje med teksten: ”Jeg er Muhammed og ingen tør trykke mig”. Trondheim-avisens chefredaktør, Arne Blix, forsikrer imidlertid over for tv- og radioselskabet NRK, at der ikke er tale om en tegning af profeten Muhammed, men… Read more »

Casper | Borgerlig bums

Han sidder ikke i fængsel så meget længere, det var måske en fejl at betro ham til svenskerne for sfsoning:

Krystalgade-bombemand snart på fri fod
http://www.dr.dk/Regioner/Kbh/Nyheder/Hovedstadsomraadet/2008/04/16/181839.htm

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
12 years ago

Det jublende morsomme i det her er da at ingen danskere døde ved terroranslaget. Sikke en lærestreg for Danmark- terrorister dræber 6 pakistanere…..Så kan vi lære det! Hvis vi er heldige napper de 6 afganere næste gang, og hvis vi virkelig er heldige, så ta’r de 12 palæstinensere….hehe.

Frederik
Frederik
12 years ago

Se i øvrigt den kedelige afslutning på redaktør Simon Andersens leder.

Simon Andersen:

“At trykke dem (tegningerne) igen var måske en fejl.”

Frederik
Frederik
12 years ago

Svenskerne droppede endnu engang at vise Muhammed-tegningerne. Til trods for at de svenske medier igen og igen har givet udtryk for, at de vile vise tegningerne, hvis de havde nyhedsværdi:

“”Den typen av hänsyn tar vi ganska ofta”

INBLICK Flera tittare har reagerat på att Aktuellt igår inte visade Muhammedkarikatyrerna och menar att redaktionen är feg. Aktuellts ansvariga utgivare Eva Landahl bemöter kritiken.”

http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=77476&from=program_ao

Matti
Matti
12 years ago

Det lär inte i alla fall inte främja mångkulturalisternas agenda , att islamisterna gång efter gång visar vad dom går för. Egentligen – och det här kan låta cyniskt – dessa aktioner faktiskt höjer allmännhetens krismedvetenhet.

Om det inte var för terroristerna , vi skulle antagligen sömngå till sharia. Inte för att situationen är bra – makthavarna i medierna löper fortfarande islamisternas ärenden – men andelen vakna stiger.

38
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x