12
jun
Seneste opdatering: 15/6-08 kl. 1158
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

to friske videoer om den rent Kafka´ske sag, hvor et tidskrift trækkes i “retten” af en mulimsk organisation for at optrykke et afsnit af Marks Steyns “America Alone”. Rob Breakenridge Interviews Ezra Levant – del 1 (del 2 her)

“It’s hate speech!” yelled one man. “It’s free speech!” yelled another.

In the United States, that debate has been settled. Under the First Amendment, newspapers and magazines can say what they like about minority groups and religions – even false, provocative or hateful things – without legal consequence. The Maclean’s article, “The Future Belongs to Islam,(2006)” was an excerpt from a book by Mark Steyn called “America Alone.” The title was fitting: The United States, in its treatment of hate speech, as in so many areas of the law, takes a distinctive legal path.

IHT: Hate speech or free speech? What much of West bans is protected in U.S.

Også en helt ny video i 5 dele med Mark Steyn om emnet, desværre mangler del 1, såvidt jeg kan se, men det er højinteressant alligevel: Mark Steyn on The Michael Coren Show, hvor Steyn bla. forklarer hvordan det pseudo- juridiske mareridt har spredt sig som en virus til stadig flere områder. Kan man overhovedet lære noget af det, så er det dette, at jo flere “hate-speech-love” politikerne stifter, jo værre vil disse naragtige processer forgifte hele samfundsklimaet. Steyn: “En sovjetisk forfatter, der flygtede til Canada, kom her fordi han ville leve under vore love i frihed. Disse mennesker vil ikke leve eller lade leve i frihed. De vil importere Saudisk lov – og regeringen lader dem”. (Mark Steyn – America Alone – 2006 pdf – hele bogen kan downloades her)

New York Times smæder Mark Steyn ved associationstrick, smæder ytringsfriheden

New York Times er på mange måder den amerikanske pendant til Politiken, men sandt at sige er mediebilledet derovre ikke meget bedre i almindelighed. Den samme berøringsangst, den samme modvilje mod at beskæftige sig med et voksende problem der kommer til at sætte sit præg på dette århundrede, de samme uargumenterede antagelser om islams moderate natur. Men NYT er måske specielt perfid i sin dækning af islamkritik. Nu er det Mark Steyns tur til at blive svinet til, og avisen pisser lige i samme omgang på ytringsfriheden, som måske i dagens verden er bedst forankret i USA gennem the First Amendment til Forfatningen. Som Robert Spencer skriver i denne særdeles vigtige post om NYT og Steyn, så er der imidlertid kræfter i USA der gerne ser beskyttelsen af ytringsfriheden ophævet eller slækket.

Jeg skrev for et par dage siden her, at ytringsfriheden herhjemme ringeagtes og tilsyneladende ønskes afskaffet af venstrefløjen og de kulturradikale, uden at det på noget tidspunkt er blevet klart, hvordan dette skulle implementeres og håndhæves. Er der grupper – mere præcist én bestemt gruppe – der altid kan påstå sig krænkede og lukke munden på kritikere? Skal den blotte påstand om krænkelse give én medhold? Tankegangen er ikke blot farlig, den er idiotisk og uigennemtænkt. Nøjagtigt det samme kan siges om denne artikel fra New York Times (LFPC).

[…] “But in the United States,” Professor Schauer continued, “all such speech remains constitutionally protected.”

Canada, England, France, Germany, the Netherlands, South Africa, Australia and India all have laws or have signed international conventions banning hate speech. Israel and France forbid the sale of Nazi items like swastikas and flags. It is a crime to deny the Holocaust in Canada, Germany and France.

These are all foolish laws, including the Holocaust denial laws. The Holocaust happened, but laws restricting speech, even speech like this, set a dangerous precedent. The problem is that “hate speech” is in the eye of the beholder, and such laws become weapons in the hands of those who wield political power, or who are jockeying for that power — weapons to silence their opponents. The Times will never tell you, of course, that there is a worldwide and ongoing movement by Islamic jihadists and their allies and dupes to classify all critical examination of Islamic supremacism as “hate speech.” And who will be the chief beneficiary if they succeed? Why, the Islamic supremacists, and only the Islamic supremacists. We will be mute and hence defenseless in the face of the jihadist onslaught — as the State Department and DHS are well on the way to rendering us already. […] New York Times isn’t sure that free speech is such a good idea

Endnu ledige pladser til Daniel Pipes d. 19 i Forfatterforeningen

Den verdensberømte amerikanske historiker Daniel Pipes, der fik Trykkefrihedsselskabets pris i 2007, er igen på vej mod Danmark. Du kan møde ham den 19. juni kl. 13.30 i Dansk Forfatterforening, Strandgade 6 på Christianshavn , hvor han taler om “Truslen mod Israel”. Mødet er arrangeret af sappho.dk. Inden Pipes’ tale vil den danske Raoul Wallenberg Forening tildele Sapphos chefredaktør Helle Merete Brix årets Raoul Wallenberg-medalje. Den er tidligere gået til Sapphos anden chefredaktør, Lars Hedegaard samt bl.a. journalist på Berlingske Tidende Bent Blüdnikow og udenrigsminister Per Stig Møller. Det hele foregår på engelsk. Pris kr. 125.
Tilmelding helmerbri@gmail.com eller 22 92 70 46. SAPPHO.DK

Mediernes mytiske enhjørning: Den moderate islam

Der er nogle bestemte historier og et lille udvalg af forenklede argumenter der præger dækningen af islam i de vestlige medier. En historie der dukker op igen og igen er den med at myndighederne i et eller andet land har opdaget, at undervisningsmateriale benyttet på en muslimsk skole her indeholder stærkt nedsættende ytringer om jøder eller vantro i almindelighed, eller i umisforståelige termer opfordrer til at bekæmpe og undertvinge disse, ligesom teksterne vidner om særligt strenge leveregler for de troende selv. Historien tager udgangspunkt i dette som noget chokerende eller uhørt, og der gisnes om at der her er tale om propaganda fra saudiske wahabister. Det er en uargumenteret antagelse at dette er ekstremisters fordrejning af den jævne mands islam, som antages at være mild, pluralistisk og tolerant. At undersøge denne antagelse falder aldrig journalisten ind, eller emnet antages for så kontroversielt, at man vælger at lukke øjnene og pludre ligegyldigheder for læserne. For Robert Spencer er disse historier ‘just another day at the office’, for det der postuleres er ekstremisme, er i virkeligheden almindelig mainstream-islam, og dokumentationen – de autoritative muslimske kildetekster – ligger frit tilgængelig for de der har viljen til at se den. Via Jihad Watch:

Textbooks at a private Islamic school in northern Virginia teach students that it is permissible for Muslims to kill adulterers and converts from Islam, according to a federal investigation released Wednesday. Other passages in the school’s textbooks state that “the Jews conspired against Islam and its people” and that Muslims are permitted to take the lives and property of those deemed “polytheists.”

Here is a hadith from Bukhari (the hadith collection Muslims consider most reliable) in which the Jews conspire to murder Muhammad. There are plenty more where that one came from. Here is a hadith from Bukhari in which Muhammad says that the lives and property of unbelievers are safe from him as long as they convert to Islam — implying that if they don’t, their lives and property are fair game.

The passages were found in selected textbooks used during the 2007-08 school year by the Islamic Saudi Academy, which teaches 900 students in grades K-12 at two campuses in Alexandria and Fairfax and receives much of its funding from the Saudi government. The academy has come under scrutiny from critics who allege that it fosters an intolerant brand of Islam similar to that taught in the conservative Saudi kingdom.

Shock horror! Mainstream Islamic teaching taught at Virginia Islamic school: adulterers and apostates should be killed

Det Muslimske Broderskab bag valgsvindel i USA? Frontorganisation knyttet til Demokraterne

Ret fantastisk, hvis dette viser sig at holde. Historien handler om den registreringsproces man skal gennem for at kunne stemme i USA, hvor tilmeldingskort systematisk er blevet udfyldt med ugyldige navne. Hvorfor? Alt der kan sabotere fjendens samfundsorden er også medvirkende til at fremme islams sag i kampen for verdensherredømmet – dette er ikke paranoia, men Broderskabets erklærede mål (LFPC).

LGF has an astonishing story about voter fraud in Louisiana. Now, voter fraud in Louisiana may not seem to be astonishing at all, and about as common as gators or crawdads, but this story has a twist: the perpetrator is the Muslim American Society — that is, the Muslim Brotherhood in the United States. The MAS, you see, runs the VIP organization that is criticized in the report below.

Remember that Muslim Brotherhood memorandum? The one outlining its strategy for the United States? The members of the Brotherhood, it said, “must understand that their work in America is a kind of grand Jihad in eliminating and destroying the Western civilization from within and ‘sabotaging’ its miserable house by their hands and the hands of the believers so that it is eliminated and Allah’s religion is made victorious over all other religions.”

This looks like a nice little piece of sabotage right here.

“State probes voter registration drive,” by Marsha Shuler for Advocate Capitol News Bureau, June 11:

Secretary of State Jay Dardenne said Tuesday he will meet today with a Democrat-affiliated group responsible for a voter registration effort that is inundating East Baton Rouge and other parish registrars with bogus and incomplete applications.

Dardenne said his investigators are trying to determine if any state election laws have been violated as thousands of voter registration cards have been dumped on registrars offices through the efforts of VIP.

“We have some very real concerns about the data we are getting from them,” Dardenne said.

VIP is a Washington, D.C., group hired by national Democrats to register some 70,000 new voters in advance of the presidential and other federal elections this fall….

Dardenne said cards are being submitted for people already on the voter rolls and “a significant percentage are being submitted without necessary information to register someone and “blatantly false information.”

Two cards received in Caddo Parish had George W. Bush as the voter applicant with a 1600 Pennsylvania Ave. address in Shreveport, Dardenne said. Other cards have been filed for prisoners who cannot vote and dead people. In Jefferson Parish, a voter registration card was filed for the registrar of voters…. […] Muslim American Society committing voter fraud in Louisiana

 

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Update: Snaphanen 12 juni 2008 – Steyn-Processen: Ytringsfrihed i Canada vs. USA […]

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x