15
jun
Seneste opdatering: 18/6-08 kl. 0105
Ingen kommentar - Tryk for at kommentere!

Hamas¬ī f√łrstemand i Europa talte¬†til svenske socialdemokrater forleden. Han har bla. kaldt det afv√¶rgede terrorangreb p√• transatlantiske flyvninger august 2006 for “et svindelnummer”. (Video: Hamas front man in London, claims that the London bomb plot is a hoax). 41.6 % af svenskerne er pt.¬† parate til stemme p√• Socialdemokraterna, hvad der viser at svenskerne¬† i bund og¬† grund er upolitiserede, et levn fra en¬†fredeligere og rigere¬†fortid. Det er en uskyld, der lever p√• l√•nt tid.

Mona Sahlin talade för en tid sedan i Stockholms synagoga om vikten av att både verka för en tvåstatslösning och motverka antisemitismen i Europa.
Trots detta inbjuder hennes parti g√•ng p√• g√•ng till m√∂ten d√§r det manas hat. Och Mona Sahlin √§r tyst om Palmecentrets hatg√§ster precis som hon var tyst n√§r Broderskap h√§rom√•ret bj√∂d in judehataren Gilad Atzmon. Vad s√§ger alla de socialdemokrater som ogillar flirten med totalitarism och hatl√§ror?¬† I onsdags var jag p√• en konferens Palmecentret h√∂ll “med sikte p√• h√•llbar fred”. Det √§r bra att socialdemokraterna f√∂r en intern diskussion kring mellan√∂sternpolitiken. Djupt orov√§ckande √§r dock att man f√∂r en konferens som p√•st√•s handla om fred bjudit in Azzam Tamimi och Ghada Karmi som b√•da f√∂rnekar existensen av ett judiskt folk och Israels r√§tt att existera. √Ąr man verkligen intresserad av fred och dialog finns s√• m√•nga f√∂rnuftiga r√∂ster att bjuda in. Varf√∂r v√§ljer man dessa?Vilka √§r d√• Azzam Tamimis √•sikter? L√•t mig peka p√• n√•gra √•terkommande teman:
1) Israel är en cancer som måste utrotas.
2) Självmordsbombningar är rätta sättet att tillfredställa gud.
3) Kvinnor vill och bör bli misshandlade av sina män.
4) Palestinier som accepterar fredsförhandlingar med Israel är förrädare
Sahlins sossar lierar sig med extremister , Tamini kan ses her i BBC Hard Talk fra januar 2008, 3 dele

“Dr” Azzam Tamimi Declares Support For Terrorism

De “indvandrerfjendtlige, h√łjrenationalistiske” Sverigedemokrater

kommer i Riksdagen:

Det indvandrerfjendtlige parti Sverigedemokraterne st√•r til at klare sp√¶rregr√¶nsen p√• fire procent i ny meningsm√•ling. Det h√łjrenationalistiske parti Sverigedemokraterne er i en meningsm√•ling over sp√¶rregr√¶nsen og st√•r dermed til at f√• pladser i den svenske riksdag ved et valg.

skriver Ritzau. Mon de aner¬† hvad de taler om ? ¬†Selv Jyllands Posten kalder udmattede, svenske Folkhemssossar for “Svenske h√łjrenationalister“. Ikke engang Dagens Nyheter bruger de to till√¶gsord i artiklen Sverigedemokraterna √∂ver sp√§rren. I Sverige, hvor shaming effekten og underrapporteringen m√• forventes at v√¶re st√łrre end i Danmark, kunne det v√¶re interessant at vide, hvor mange flere procent end de 4.2, et valg ville vise.

30 procent mere gadevold på tre år

2 042 personer hamnade på akuten på Södersjukhuset i Stockholm förra året efter gatuvåld, nära 30 procent fler än tre år tidigare. Gatuvåldet har krupit ner i åldrarna och det är oftare fler gärningsmän som angriper (!) Nästan vartannat offer är under 24 år, enligt en kommande rapport om storstadsvåld.
Det kan kännas hopplöst när man ser hur vi får in allt fler våldsutsatta unga, konstaterar rapportförfattaren Sören Carlsson Sanz, vårdchef på akutkliniken.
Fler unga till akuten efter våld

Vi kan ikke umiddelbart sammenligne med K√łbenhavn, for der skrives ikke hvor stor en del af Stockholm unders√łgelsen d√¶kker, og vi ved ikke i hvilken af disse danske grupper, svenskerne anbringer voldsofrene: Simpel vold, Alvorligere vold , S√¶rlig alvorlig vold, Vold mod sagesl√łs, Fors√¶tlig legemsbeskadigelse, Forbr. mod liv og legeme (DS Statistik)

42 brande i Rosengårdskvarteret i maj måned

Visse dage op til tre om dagen og nu skal der s√• politi med hvergang. Expressen skriver “at hver anden er p√•sat”. Vi skal alts√• tro, at 21 brande har t√¶ndt sig selv spontant. De kunne lige s√• godt skrive: “Vi regner med at kunne binde dig alt p√• √¶rmet, da du formodes at v√¶re idiot” , og det er m√•ske ikke helt sk√¶vt t√¶nkt om en, der kunne t√¶nke sig at k√łbe Expressen.

‚ÄėG√• med fred, Jamil‚Äô er netop n√łgtern

I mange √•rtier har Rahbek og andre i Danmarks Radio derimod forf√łrt den danske befolkning til en sentimental, idyllisk opfattelse af alverdens islamiske milj√łer, hvad der her i landet har gjort integrationen til en slibrig historie, ligesom den internationale politik er blevet forvandlet til et stort illusionsnummer, st√łttet af naive politikere og Politiken-segmentet, som nu st√•r for en brat opv√•gnen. Mogens Rukov i Information

S√łrlander: Dommerne skal fremst√• neutrale

“Hensynet til den anklagedes religionsfrihed vejer tungere end hensynet til dommerens religionsfrihed, fordi den anklagede kun optr√¶der som sig selv, mens dommeren repr√¶senterer statsapparatet” […]

“Hvis vore politikere tror, at religionsfriheden indeb√¶rer, at vi ikke kan forbyde vore dommere at b√¶re religi√łse symboler og specielt islamisk t√łrkl√¶de, s√• medvirker de til opl√łsningen. S√• medvirker de ikke til at styrke religionsfriheden, men til at undergrave den. S√• vort demokrati kan ikke overleve for mange politikere af Charlotte Dyremoses kaliber. Der skal ikke kun tages hensyn til dommernes religionsfrihed, men til de anklagedes religionsfrihed. Og s√• m√• det erkendes, at alles religionsfrihed kun er mulig, s√• l√¶nge der er enighed om, at de love, som g√¶lder alle, skal begrundes og administreres ud fra en sekul√¶r rationalitet. Derfor b√łr det ogs√• kr√¶ves, at dommere fremst√•r neutralt.” Kai S√łrlander i Information

Spencer: Obamas h√•bl√łse forklaringsproblem

As noted here yesterday, Barack Obama’s half-brother Malik says that the candidate has a “Muslim background.”

Barack Obama himself, however, says he doesn’t.

This is question of his honesty, but it also raises another question: by all this increasingly implausible denial that he was ever identified as a Muslim, Barack Obama is implying what he would almost certainly strenuously deny if asked directly. He is implying that there is something wrong, something that would raise questions about one’s loyalties, about being a Muslim. He is implying that people would have legitimate concerns about a Muslim President of the United States.

His followers have tried to get around this by saying, “Barack Obama is not a Muslim — not that there’s anything wrong with that except in the eyes of crazed right-wingers.” In line with that, Obama himself might reply, if cornered, that no, he doesn’t think those concerns are legitimate, but was only recognizing that a significant percentage of the American electorate thinks them legitimate. But that is precisely the portion of the American electorate for which he and his supporters have the most contempt.

So in other words, he is either pandering to what he and his supporters would almost certainly identify as “racism,” or he is tacitly acknowledging that Islam’s political and societal program makes it a threat to American Constitutionalism. Is there another choice that I am missing? And to do whichever one of these he is doing, he is lying.

And this man could be our next President. Barack Obama throws a billion Muslims under the bus


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?


Comments are closed.