16
jun
Seneste opdatering: 16/6-08 kl. 2312
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er nok ikke så vanskeligt at spinne resultatet her positivt, trods alt: At 47% ikke går imod at forbyde hate speech afspejler formentlig ikke andet end at ordet hate forståeligt nok opfattes som negativt, og derfor bør begrænses af lovens vej. Af denne andel vil formentlig mange under en kvalificeret debat let kunne se begrebets elasticitet, og potentialet for misbrug til at forbyde kontroversiel, men sand, information. De 53% der går imod et forbud er selvsagt ikke hadefulde KKK’ere osv. der bare vil have fri udfoldelse for deres bigotteri, men folk der netop indser denne potentielle mulighed for misbrug.

Det vil derfor nok være en rimelig antagelse, at en forudgående debat forud for indførelse af hate speech-lovgivning ville forskyde tallene til ‘vores’ – tilhængerne af de traditionelle borgerlige frihedsrettigheder – fordel yderligere. Men dertil skulle det nødigt komme. Kommunismen fik som bekendt dødsstødet ved bortfaldet af diktaturerne bag Jerntæppet, selv for de marginale grupper der ikke havde disse lande som forbilleder. Drivkraften bortfaldt bare. På samme måde ville bortfald af ytringsfriheden i USA sende destruktive chokbølger ud i verden. Mon ikke rigtig mange af antiamerikanismens ureflekterede medløbere også ville opleve dette som en katastrofe? Via Jihad Watch (LFPC):

The overwhelming majority of Americans strongly guard their right to free speech (88%). But, a new Rasmussen Reports telephone survey found that just over half (53%) say the United States should refrain from banning so-called “hate speech.”

Twenty-eight percent (28%) think it is a good idea to ban hate speech, which is loosely defined as comments intended to put down or incite violence against people on the basis of race, religion, gender, sexual orientation and other legally protected categories. Nearly one in five voters (19%) are undecided on whether such a ban is necessary.[…]

Support for a ban on hate speech declines when voters are reminded that government would define what constitutes “hate speech.” Seventy-four percent (74%) say it is better to allow free speech without government interference than to let the government decide what types of hate speech should be banned. Only 11% disagree and would give government the power to decide what speech should be banned. These answers parallel findings in other recent Rasmussen Reports surveys showing that voters overwhelmingly view the government as a special interest group that looks out primarily for its own interests.[…] 88% Say Free Speech is Good, But Only 53% Oppose Ban on Hate Speech

En svensk stud. med. med mere

Oh, at blive syg i Umeå , men nu betyder “patient” jo den tålmodige. Historie der indgiver ordet “Swedistan” helt ny vitalitet.

Läkarstudenten stod och skrek att han hatade judar. Han ska dessutom gett sig på och misshandlat en utländsk student som han var mentor för. I förhör säger läkarstudenten att han tvivlar på att Förintelsen har haft den omfattning som många tror. Mannen är åtalad för hets mot folkgrupp och misshandel.I januari kommer läkarstudenten att avsluta sina studier men han vikarierar redan nu som läkare. [..]

I samband med detta ska läkarstudenten även ha uttalat sig negativt till en judisk student.Han skickade också under kvällen SMS till den person som ansvarade för de internationella studenterna och talade om att han var släkt med Osama bin Laden. Enligt den ansvarige har läkarstudenten tidigare uttalat sig nedsättande om handikappade och flera studenter är rädda för honom. Mannen har efter den här händelsen stängts av som mentor.Vid samma fest anmälde en kvinnlig student den läkarstuderande mannen. Han ska enligt henne sagt att han hatade judar och att den ende kloke var Hitler som utrotade judar.

Skrek skällsord
Under kvällen ska läkarstudenten fortsatt att skrika skällsord mot judar. Enligt vittnen stod mannen utanför kårhuset och skrek att han hatar judar och att judar ska dö samtidigt som han hade knytnäven i luften. Efter festen kom läkarstudenten i bråk med den utbytesstudent som han var mentor för och ska ha slagit till honom med knytnäven i ansiktet. Själv menar dock läkarstudenten att det var han som blev misshandlad.Mannen har medgett att han diskuterat politik under festen men förnekar att han skulle ha hetsat mot judar. Läkare skrek ut judehat

“Les Jeunes” : Nye optøjer i Frankrig

ikke meget dækket af engelsksprogede (eller danske) medier. I alt brændte 45. 588 biler i Frankrig i 2007, kun en fjerdedel af dem under novemberuolighederne.

Dozens of French youths clashed with police in a town in northeast France overnight, burning cars during a rampage triggered by the killing of a 22-year-old man, an official said on Sunday. Two police officers, two firefighters and five residents suffered minor injuries during the violence that raged until Sunday morning in Vitry-le-Francois, said Sylvaine Astic from the regional prefect’s office. Armed with baseball bats and firebombs, about 50 youths went on a rampage, torching cars and setting fire to garbage bins in the town of 17 000 people.
French youths clash with police og Islam in Europe : New Riotts

Video : Emeutes à Vitry le François, France 3, jt12h 15 06 08 min 1:16

Globaliseringen kræver 4000 ekstra politifolk

Norway is going to need nearly 4,000 more police officers over the next decade, to keep up with population growth and a rising crime rate. Police Director Ingelin Killengreen was due to deliver a report on staffing needs to the Justice Ministry on Monday. In it, she notes that Norway’s population is expected to grow not least through immigration, and that poses new challenges.

There are now 460,000 immigrants living in Norway, mostly from Sweden and other European countries but also from the Americas, Asia and Africa. The total number of immigrants in Norway is expected to rise to 1,050,000 by 2020.

Politidirektøren er så bange for at blive misforstået, at hun foretrækker at abstrahere fra sandheden. Idet vi tillader os at gå ud fra, at norske forhold er nogenlunde som danske:

Vil ikke misforstås. Med det sterke innvandrerfokuset i rapporten er politidirektøren redd for å bli misforstått. Hun presiserer at behovet for flere politifolk er knyttet til befolkningsveksten, ikke til hvilken del av befolkningen som vokser.

For henne er det viktig å få frem at innvandrerne ikke er mer kriminelle som gruppe enn nordmenn flest, men at ikke-vestlige innvandrere lett havner i en sosial undergruppe med de farer det innebærer for å bli involvert i kriminalitet.

Aftenposten, og Aftenposten.no, Danmark: Flere udlændinge dømmes for vold og Mænd med indvandrerbaggrund begår stadig væsentlig mere kriminalitet end danskere

Brandmand i Rosengård: “Ubekvemt”

Kollegan berättar om en händelse som inträffade när Rosengård plågades av flera anlagda bränder i soprum i april i fjor.

– Tänk dig när man kommer till området och ser en rökpelare stiga upp i luften, man ser lågorna. Och känna att ”jag kan inte gå ut, för där står femtio sextio stycken och väntar”. Det är rätt obekvämt”, säger han. Brandmän i krismöte om våld på Rosengård

“Ubekvem” turistreklame

Två amerikanska turister hittades vid halv sex-tiden på måndagen rånade och allvarligt misshandlade i Märsta i Sigtuna kommun. De två männen hittades i närheten av Steningebadet av en man som var ute och joggade. De båda männen är förda till sjukhus med okända skador. Enligt polisen var männen mycket förvirrade, och det är oklart hur de kommit till platsen.
Turister rånade och svårt misshandlade

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robban - Malmö
Robban - Malmö
12 years ago

Rosengård

Varför inte bara låta bli att köra in i Rosengård helt och hållet? De kanske kan bilda sin egen brandkår?? Att försöka skada dem som kommer för att hjälpa. Ett rejält kok stryk skulle ungarna ha!! De har ingen som helst skam i kroppen. Men det är bra och bekvämt att bo i Sverige. Det är så man spyr!

Victor
Victor
12 years ago

Klik på linket til historien om lægen i Umeå. Kommentarerne fra denne lokalavis er fantastiske – det ser ud som om, sygehusets ledelse længe har vidst, at der er et problem med denne dr. al-mengele. Men at man har valgt ikke at gøre noget.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x