23
jun
Seneste opdatering: 20/8-14 kl. 1649
24 kommentarer - Tryk for at kommentere!

og svarer på et lidt rustent skoleengelsk fra en over 30 år gammel studentereksamen fra Skellefteå. Øvrig uddannelse: socialdemokrat. Hun var førstevalg som S formand efter Anna Lindh, der som en undtagelse var veluddannet, men hun foretrak forståeligt nok EU til den dobbelte løn og med de halve problemer.

The European Commission president stated the Treaty of Lisbon is not dead, despite its rejection in a referendum. In this clip, Margot Wallström, vice-president of the European Commission, is asked what voters would have to do to kill the Treaty. She repeatedly avoids the question. The implication is that there is nothing voters can do, because the European Commission will push on regardless.

 Nuklear eskalation med islam: USA vinder, “but like the boogeyman in Seven, Islam would take its soul”

Vi har ved et par lejligheder de seneste dage berørt de værste mareridtsscenarier vedrørende terrorisme med atomvåben. Jeg henviste til nogle tanker om et udvidet afskrækkelsesbegreb der måske kunne komme på tale, hvis vi udsættes for et atomangreb uden en stat som afsender – måske kunne vi i egen overlevelses interesse blive nødsaget til at holde fjendens bagland ansvarligt, for at undgå gentagelser. Jeg kan nu se, at USA i et frigivet dokument fra 2002 allerede har forbeholdt sig denne mulighed:

The United States … reserves the right to respond with overwhelming force — including through resort to all of our options — to the use of WMD against the United States, our forces abroad, and friends and allies.” The Three Conjectures

Artiklen der citeres fra går ud i scenariets yderste konsekvens: At den teknologiske udvikling på et tidspunkt vil gøre gentagne angreb med masseødelæggelsesvåben mulige. Da islam ikke har en central ‘paveautoritet’ som man kan indgå fred med, og de løst forbundne terrornetværk ikke har en kommandostruktur der kan afblæse yderligere angreb, åbnes der op for en voldsspiral som kun i sin eskalation kan medføre sejr for USA, sejr forstået som massive dødstal i den muslimske verden, sammenlignet med relativt færre i vores. Man kommer til at tænke på den kulsorte humor i Dr. Strangelove, hvor General Turgidson, forespurgt om udsigten til amerikanske tab ved et angreb på Sovjetunionen, siger “I’m not saying we wouldn’t get our hair mussed”. Turgidson har også en bog liggende med den sigende titel “World targets in megadeaths”. Kubricks Dr. Strangelove gav mulighed for at le over den groteske virkelighed som et par år før, under Cuba-krisen, kunne have medført dødsfald i megaklassen. Det kunne se ud til at vi også kommer til at sætte pris på at se virkeligheden fra den sort-humoristiske side (LFPC).

[…] The so-called strengths of Islamic terrorism: fanatical intent; lack of a centralized leadership; absence of a final authority and cellular structure guarantee uncontrollable escalation once the nuclear threshold is crossed. Therefore the ‘rational’ American response to the initiation of terrorist WMD attack would be all out retaliation from the outset. […]

James Lileks and the Pew respondents would not lose America; but like the boogeyman in Seven, Islam would take it’s soul. The most startling result of this analysis is that a catastrophic outcome for Islam is guaranteed whether America retaliates or not. […] [ibid.]

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

24 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] nået nogen steder udenfor politik, hvor karrierne koster håndfaste kvalifikationer. Se f.eks. Margot Wallström, som næsten alle i Bryssel anså en uskyldig kølerfigur uden evner, nu kan hun træde lige ind i […]

JensH
JensH
12 years ago

@Monse

Okay, Klods-Hans-analogien er nok i dette tilfælde bedre end min ‘Kejsernes nye klæder’-analogi.

JensH
JensH
12 years ago

@Janne

“Selv er jeg trist, virkelig trist over den form for systematisk afvikling af Sverige”

Helt enig. På bare en generation er det lykkedes deres elite at sætte alt over styr. Sverige var før masse-indvandringens begyndelse et af verdens sikreste, rigeste, socialt trygge og mindst kriminelle lande. At sætte alt det over styr på bare en generation må vel nærmest siges at sætte verdensrekord i politisk uansvarlighed. Måske i skarp konkurrence med Robert Mugabe.

Janne
Janne
12 years ago

JensH

“…så er Sverige med den indvandring de allerede har taget et totalt forandret land, i forhold til det Sverige som eksisterede for bare en generation siden.”

De svenske socialdemokrater må godte sig. Selv er jeg trist, virkelig trist over den form for systematisk afvikling af Sverige.

JensH
JensH
12 years ago

@Janne “Men mon ikke SD vokser netop fordi SD behandles som de gør” Man må håbe de Svenske vælgere reagerer som de Danske gjorde da DF kom frem og blev groft dæmoniseret af ‘the establishment’, (de var ikke stuerene ect). Men jeg er nu ikke helt sikker at tilpas mange Svenskere vil gøre det. Alle meningsmålinger tyder på at næste Riksdagsvalg vil give et solidt fletal til venstrefløjen, og at Mona Muslim dermed bliver Sveriges næste statsminister. Men betyder det så meget?? Er det ikke allerede for sent?? Selvom Sverige indførte et totalt stop for ikke-vestlig indvandring efter næste valg,… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Dehumanisering

Det er så tydeligt at SD i Sverige nu skal igennem helt samme hademaskineri som Dansk Folkeparti har været det i Danmark. Men mon ikke SD vokser netop fordi SD behandles som de gør. Sådan er det i hvert fald gået for DF. DF har helt sikkert fået tilhængere fordi folk er trætte af at et demokratisk politisk parti behandles og omtales så ubehageligt.

Jeg mener, hvorfor stemme på partier der siger at de er gode og ønsker en god tone, men taler ekstremt skidt om andre?

Janne
Janne
12 years ago

JensH

“Små ‘bagatel’-historier som overfald på nogle homoseksuelle i Oslo eller jøder i Paris kan ikke vække interessen hos det bredere pubikum af avislæsere. Desværre, fordi det betyder også, at størstedelen af befolkningen ikke har øjnene for det ‘mønster’ der tegner sig uanset hvor islam trænger frem.”

Der er faktisk et ubehageligt mønster. Men det må vi ikke tale om. Og det taler venstrefløjen slet ikke om og det er netop venstrefløjens store fejl og svigt.

Janne
Janne
12 years ago

JensH “Hvis disse islamiske overfald på homoseksuelle og jøder var forgået i Danmark er jeg sikker på, at flertallet af aviserne ville have historien, (nogle endda på forsiden vil jeg tro).” Nu vides det vel faktisk ikke om det var muslimer der overfaldt homoseksuelle og jøder i omtalte nyheder. Faktum er dog at det var homoseksuelle og jøder der blev overfaldet og det er udtryk for racisme. Men det er da ofte sådan at hvis det er muslimer der overfaldes i udlandet, så når historierne da uden problemer ud til danske seere og læsere uden problemer. Så prioriteres de af… Read more »

monse
monse
12 years ago

>JensH
HC Andersen-analogien er glimrende. Jeg tænker imidlertid ogå på historien om Klods-Hans, hvor dennes stads-karle til brødre i virkeligheden er de provinsielle og Klods-Hans verdensmanden. Han kan tale, han kan svare, mens brødrene der ellers kan leksikonet og laugs-artiklerne udenad kun kan sige Bæ! når det kommer til stykket. Oldermanden med avisen som intet forstår, og som ender med at få pludder smidt i synet, har også sin analogi i dagens Danmark.

JensH
JensH
12 years ago

@steen “men OGSÅ blandet helt almindelige vesterlændinge, der færdes på nettet. Og bloggere, naturligvis. Næsten FOR stor interesse.” Som jeg skrev: “Hvis nogen overhovedet skulle da lige være vores venner i den islam-kritiske blogsfære”. Jeg kunnet så have tilføjet: “og deres læsere”. Men når jeg læser de islam-kritiske udenlandske blogs, så er Danmark et forbillede. Et eksempel til efterfølgelse. Og taget landets størrelse i betragtning bliver der faktisk skrevet utrolig meget om Danmark. Men det er jo nok ikke lige de steder ‘die gutmenschen’ ønsker at Danmark skal modtage ros og anerkendelse:-) Dog findes der også (elitære) menningsdannere i Europa… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@steen “Så hvem er de egentlige provinsielle……?” Det er virkelig et relevant spørgsmål. ‘Die gutmenschen’ har jo så travlt med at fortælle os, at Danmarks anseelse er styrtdykket i ‘det store udland’ på grund af vores stramme udlændingepolitik, Dansk Folkeparti, ‘debattonen’ og Muhammed-tegningerne. Kort sagt er ‘udlandet’ (meget belejligt) forarget over alle de ting ‘die gutmenschen’ er så utilfredse med herhjemme. Nu kan det godt være, at du blandt Europæiske journalister og andre menningsdannere kan finde nogen, som virkelig er forargede over Danmark mht. de ovennævnte områder. Det er ikke kun et Dansk fænomen, at journalister politisk set ligger til… Read more »

J, Olsen
12 years ago

Ved et besøg i Uganda umiddelbart før Påske sagde den mageløse Muammar Gaddafi, Libyen følgende: “Den Bibel vi har i dag er er ikke den som blev åbenbaret for Issa (jesus) og det Gamle Testamente er ikke det som blev åbenbaret til Musa (Moses). Det betyder således at den er blevet forfalsket,” sagde Gaddafi og tilføjede at den ægte Bibel endnu ikke er fundet. Ikke overraskende var der ingen vrede udbrud fra andre muslimske ledere over Gaddafi’s forhånende bemrækninger. Ingen medlemmer af OIC, som på det kraftigste fordømte Gert Wilders film, og som Libyen tilhører, havde censur overfor Gaddafi og… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Janne “Hvorfor er danske medier helt tavse omkring overfald på homoseksuelle i Norge og på overfald på jøder i Paris?” Hvis jeg et øjeblik må indtage rollen son ‘djælvens advokat’, så tror jeg faktisk ikke det er et udtryk for censur. Ihvertfald ikke hvad angår flertallet af medier. PÅ readktionerne kan de trods alt ikke vælge at bringe alle døgnets historier, men må selvfølgelig prioritere hvilke historier de vælger at bringe. Ifølge det jeg har fået at vide så skeler de meget kraftigt til hvad der kan interessere netop deres læsere, (selvom de ikke altid vil indrømme dette). Desværre tror… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Hvorfor er danske medier helt tavse omkring overfald på homoseksuelle i Norge og på overfald på jøder i Paris? Overfaldene er da udtryk for rendyrket racisme.

Jeg har i hvert fald ikke set eller hørt overfaldene omtalt andre steder end her i denne uortodokse blogavis.

Janne
Janne
12 years ago

“At de så formentlig ikke ville gøre det, viser hulheden i fløjens monomane fremhævelse af den selvpålagte censur: “Men den skal bruges med omtanke”. I virkelighedens verden vil denne “omtanke” også byde én at tie om disse uhyrligheder, ligesom man ikke kan opstille klare kriterier der gør f. eks. Rushdie acceptabel, men Westergaard ikke (LFPC).” Det er et destruktivt MEN, kulturrelativisterne og multikulturalisterne har skabt sig, for det er kvinder og vores (alles) frihedsrettigheder der ofres med det MEN. Men’et lukker munden på de mennesker der vil kritisere undertrykkelse af kvinder i teokratier og undertrykkelsen af det enkelte individ og… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

I FN rangerer en religion der er skabt af mænd og for mænd højere end kvinders frihed og velfærd. Religion rangerer også højere end vestlige frihedsrettigheder i det hele taget.

Føj for et FN. Lad os komme ud af den frihedsfjendske sump.

LFPC
12 years ago

Og i og med at det er et dilemma er det forhåbentlig også en Achilleshæl.

Janne
Janne
12 years ago

“Flere tilfeller av brutal vold mot homofile i Oslo i sommer.”

Venstrefløjens store dilemma: Hvordan både være tolerante og rummelig overfor religiøs intolerance og overfor homoseksualitet som religiøse tilhængere foragter?

monse
monse
12 years ago

Om Margot Wallström: Ud over at hun er vicekommissionsformand og socialdemokrat er hun også meget, meget langt ude i disrespekt for irernes demokratiske demokratiske afgørelse om traktaten. Hun grilles, det er ingen overdrivelse. Men hun er også en glat demagog, det må man lade hende: hun siger faktisk at traktaten skal tvinges igennem uanset nej’et for at fjerne det demokratiske underskud i EU! Så skal man da være kold et vist sted, trods grillningen.

24
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x