28
jun
Seneste opdatering: 29/6-08 kl. 0430
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 De ældste vidnesbyrd om mennesker i Odsherred er fra fundet af 2 urokser, begge skudt under jagt for ca. 9.000 år siden. Fundet blev gjort i sommeren 1904, under tørvegravning.Det fik stor betydning for viden om de mennesker der levede for 9- 10.000 år siden. I et af oksens ribben sad en flintflække (pilespids) fast. Den var afskudt fra en stenaldermands bue. Den havde kilede sig fast, men blev ikke årsag til oksens død. Den levede med pilespidsen i flere år. Næste gang oksen mødes med mennesker gik det dog ikke så godt, den blev såret endnu engang, flygter og synker om i en sø og går til bunds i et lille lag dyng. (Nationalmuseet, Uroksen fra Vig,  foto © Snaphanen, klik f. helbillede)

»Det er langt fra overstået«

»Abu Laban  kunne stille sig op og sige, at fordi vi er muslimer, påberåber vi os ret til at blive behandlet på en særlig måde af hensyn til vores tro. Det var for mig helt utroligt. At en gruppe kan gøre krav på rettigheder og ikke individet, at gruppen kommer før individet, det er den forestilling der driver etnisk udrensning og konflikt. Det er en trussel mod demokratiet, synes jeg. Men vi er kommet foran i Danmark i denne diskussion«.

På hvilken måde er vi kommet foran?

»Der var ingen redaktører, der i anden omgang med muhammedtegninger var i tvivl om, at de tegninger skulle trykkes som relevant illustration af debatten. Det gjorde man bare. Det var til gengæld kun i Danmark, det faldt naturligt«.   [..]

 Det viste sig så, at da han [Fogh] blev testet på det med muhammedkrisen, havde han måske ikke helt så meget is i maven«.

Hvad mener du?

»Altså, der var det dér interview med Al Arabiya, hvor han sad og havde udsigt til at formøble en eksport for milliarder af kroner. Arlas topchef forsøgte jo at ringe til ham … Men jeg vil jo så også sige, at han gjorde det bedre end sine kolleger, eksempelvis den svenske statsminister. Fl.Rose i Berlingske Søndag -interview

Anders Fogh slår døde mænd  ihjel igen

Statsminister Anders Fogh Rasmussen (V) sammenligner Det Radikale Venstres kritik af den danske udenrigspolitik med besættelsestiden samarbejdspolitik. Oppositionen vil give terrorister frit spillerum, mener han.

“Senest så vi ånden fra Scavenius dukke op i nogle af kommentarerne til terrorbomben mod den danske ambassade,” lød det fra statsministeren, der dermed sendte sin kritik direkte i favnen på den tidligere radikale statsminister Erik Scavenius’ efterfølger, Margrethe Vestager (R).  Fogh: Oppositionen føjer terrorister

Jeg er ikke imponeret. For det første – hvorfor i alverden  spilde  krudt på de Radikale skadevoldere,  der er  forduftet ud i ubetydelighed  for  seks et halvt år  siden ? For det andet – nu er  jeg træt  af Jyllands Posten og AFR´s sort-hvide, bekvemme udgave   af Scavenius og deres “vi ved  meget bedre  hvad vi ville have  gjort d. 9 april og hvis vi havde  været statsminister  i 1943, og   valget stod mellem  død, ødelæggelse og overlevelse”. Scavenius  fik lov at betale for sin indsats de sidste  17 år han levede som  en ikke-person, som alle kunne lette  ben op af. Det  ved  jeg ret detaljeret fra  hans meget yngre  kone, Alice, der levede  helt til 2001. Selvom hun var “kontroversiel”, er hun ikke  helt uanvendelig som kilde. Bagklogskab er den billigste klogskab i verden,  men måske  talen  var en specialdesignet  læse-let udgave til Venstre Ungdoms jubilæumslandsstævne ? Hvorfor studerer Fogh ikke  lidt islam i stedet for. Det er  et område med  fremtiden for sig, og Venstre  er ikke imponerende langt  fremme  i skoene, heller  ikke med den ny Ellemann junior, der ikke kan se  forskel på en landsdækkende mini-intifada – en aktion mod danske avisers selvbestemmelse – og autonome  gadebål midt på Nørrebrogade, som havde med et enkelt  hus at gøre.

Statslig liderlighed i trygge, faste rammer

Da jeg  så helsidesannoncen i Sydsvenskan den forgange  uge for svenske apotekers “lystprodukter” – bla. en  ergonomisk klitorisvibrator til en spotpris af 790 kroner, –  alle  i friske, glade  pastelfarver  hentet lige  fra barnekammeret –  tænkte  jeg at skrive  noget statsfjendtligt  og mavesurt om det, men nu er  Axess kommet  mig i forkøbet. I mellemtiden er  borgerlige  kvindeforbund kommet  på banen med  krav om mindst et års fængsel “for køb af sex”.  For som Annika (C) siger “Ska straffet ha ett avskräckande syfte, så måste det ju kännas”, og det er jo ikke løgn.  Sammenfattende kunne man sige, at det private  initiativ på de mere intime  områder, bare har  at pakke sig  sammen. Staten har ikke bare overopsyn med dine dine børn, men også  med den glæde du eventuelt måtte producere dem. Sidespring tolereres ikke.

I stället för att förbättra sin service eller att börja sälja kontinentala mirakelmediciner mot influensa satsar nu apotelet på att profilera sig inom sexbranschen med en serie så kallade sex- och lustprodukter, vilka ser ungefär lika upphetsande ut som en karta med Iprem-tabletter.
Svenska apotekets sinne för väsentligheter firar nya triumfer med hårdlansering av en serie “sex- och lustprodukter”. Enligt reklamen är de speciellt utvalda av apoteket, vilket man i och för sig inte hade behövt påpeka, emedan”produkterna” ifråga mer leder tankarna till kurser i ergonomi än till Amsterdams ”glädjekvarter”.    Mer och mer sexleksaker

Gare du Midi – et  brusebad  mellem hver voldtægt

Noget læsning er  simpelthen for infamt……..

Notice the details in the victim’s testimony about the shower after each rape. Muslims are required by the Sunnah to wash after sex. Her assailants were undoubtedly Muslims.

A few seconds later, the older man, in his thirties, raped her a second time. “Without a condom, the same as the youngest one, who was about 18 years old.”Mathilde was again sent to the shower. “Then they put me in a room with a double bed. A third man arrived. I asked him not to do anything to me. He said: Shut up.” According Mathilde, the third man paid her second rapist. “I was sold.”

After being beaten again, Mathilde was raped another time. “She’s covered in bruises from head to toe. It’s unimaginable.”

The third rape, and unfortunately not the last. After being passed through the shower again, a fourth man came to take his turn. “He was in his fifties. He couldn’t speak French. It was the 30-year-old who was translating.”

Mathilde was then made to get drunk. “They forced me to drink whisky. It was at this point that the oldest guy raped me, too.” This fourth rape was followed by a fifth.Taking advantage of the weakness, distress, and drunkenness forced on their victim, the rapists returned again and again.

GoV Taken from the Gare du Midi and Gang-Raped


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

4
Deltag i debatten...

avatar
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
TobiasVivi AndersenJanne Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Tobias
Guest
Tobias

De radikale går i øvrigt frem efter Margrethe Vestagers knæfald for islamo-fascismen.

Trist.

Janne
Guest
Janne

Vivi Andersen

“Desværre for os er vi oppe imod ikke bare de Rettroende, men også en betragelig del af vores egne politikere og ikke mindst adskillelige af meningsdannerne fra pressen, kultureliten, samt de selvudnævnte Progressive…”

Her kommer De Radikale ind på en virkelig grim førsteplads.

Vivi Andersen
Guest
Vivi Andersen

Janne det giver jeg dig aldeles ret i ! Desværre for os er vi oppe imod ikke bare de Rettroende, men også en betragelig del af vores egne politikere og ikke mindst adskillelige af meningsdannerne fra pressen, kultureliten, samt de selvudnævnte Progressive. Jeg ved ikke hvad der kan få disse mennesker til at vågne. Ser vi på Spanien og England, så har den terror de har været udsat for ikke ændret en tøddel ved deres Topdogs villighed til at indrette samfundene efter de Rettroendes krav. For mig at se er der efterhånden kun 2 muligheder tilbage. Den ene er at… Read more »

Janne
Guest
Janne

“…påberåber vi os ret til at blive behandlet på en særlig måde af hensyn til vores tro. Det var for mig helt utroligt. At en gruppe kan gøre krav på rettigheder og ikke individet, at gruppen kommer før individet, det er den forestilling der driver etnisk udrensning og konflikt.” Tro og religion sættes over alt andet og bruges som nøgle til at få særhensyn og særstatus på bekostning af alle andre som nedgraderes og på bekostning af fællesskabet og helheden. Det er egocentri så det basker og jeg synes at det ligner ækel herremandsmentalitet. Den form for religiøs og kulturel… Read more »