6
jul
Seneste opdatering: 9/7-08 kl. 0438
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nu hvor Abdul Petersen netop har foretaget en meget omtalt vielse nede p√• Langeliniepavillionen, t√¶nkte vi det kunne v√¶re tidspunktet at genopfriske, hvad han sagde p√• Islam Channel for et lille √•r siden. Lysten blev styret af¬†kun otte minutters bagtalelse og fordrejninger. Jeg har ikke¬† haft s√• v√•de¬† √łjne, siden jeg¬† s√• en video med Guru Maharaji i 1974.

Banale¬† drengestreger: “Enten t√¶nder de ild af kedsomhed, eller ogs√• er det en slags protest”

Det m√•tte¬† jo komme¬† s√• sm√•t. Men 75 mio. kroner og 250 danske¬†brande er dog stadig pebern√łdder i forhold til Sveriges over 500 brande til en pris af over en halv millliard. Kedsomhed er √łjensynligt¬†tidens store¬† sv√łbe. Det er ikke nemt¬† at v√¶re ung, og s√• er det dyrt og¬† livsfarligt:

Antallet skolebrande steg fra 150 i 2005 til 250 i 2007, og Beredskabsstyrelsen sk√łnner, at cirka halvdelen er p√•satte. Det var blandt andet tilf√¶ldet flere steder i februar i √•r, hvor is√¶r Gladsaxe blev h√•rdt ramt af uroligheder i k√łlvandet p√• genoptrykningen af Muhammed-tegningerne. Men ogs√• banale drengestreger kan g√• galt, som da Gr√łnh√łjskolen i Taastrup i 2005 br√¶ndte delvist ned p√• grund af elevers leg med ild. Det kostede over 30 millioner kroner. Hvor erstatningerne i 2003 og 2004 l√• p√• omkring 25 millioner kroner, m√•tte selskabet i 2007 d√¶kke ind for over 75 millioner kroner, og halvt inde i 2008 er man allerede oppe p√• over 30 millioner kroner.
Hos politiet oplever man, at det er de f√¶rreste brandstiftere, der ligefrem √łnsker at futte hele skolen af. Enten t√¶nder de ild af kedsomhed, eller ogs√• sker det som en slags protest, forklarer kriminalinspekt√łr Lars Nicolai Jensen, K√łbenhavns Politi.
Hvis man ikke f√łler sig som en del af f√¶llesskabet og tilmed har sv√¶rt ved at klare sig i skolen, s√• er der nogle, der vender deres frustration mod skolen, politiet og brandv√¶senet.

Brændende skoler koster millioner og    Svenske skolebrande  fordoblet på ti år (40 på en enkelt  weekend)

Shariaens dragende sirenesang

Jeg ved ikke hvad drivkraften er. Jeg ved ikke hvilken rolle fedtede arabiske petrodollars spiller i dette. Jeg kan kun konstatere misforholdet mellem iveren efter at indf√łre sm√• salamiskiver sharia i vores demokratiske lande fra apologetisk side, og s√• den kendsgerning, at vi taler om en tilvandret gruppe der i √łjeblikket udg√łr 5-10% af befolkningen. Bem√¶rk hvor ofte ordet “inevitable” forekommer i lokketonerne derovre i vanviddets h√łjborg Storbritannien. Hvorfor er det “uundg√•eligt”, hvis ikke denne minoritet fylder meget, meget mere end dens antal berettiger til? Hvorfor “uundg√•eligt”, hvis der ikke i dette ligger en implicit trussel om vold?

Vi s√• et lille forskr√¶p herhjemme forleden i anledning af den (sikkert af hensyn til medierne) hemmeligholdte konference om sharia p√• Aarhus Universitet. Det synes klart, at de europ√¶iske eliter rummer adskillige v√¶gtige stemmer der – for nu at pakke det lidt ind – handler i √•benlys modstrid med befolkningernes √łnsker og disses frihed.¬† Nu m√• dette vanvid bringes til oph√łr. Jeg kan kun gentage mine kyniske forh√•bninger om at det g√•r helt, helt galt √©t sted i Europa snarest muligt, s√• resten af kontinentet kan v√•gne op, snarere end at vi alle afvikler vores frihed i takt. Det bedste sted at starte ville v√¶re Storbritannien (LFPC).

Islamic law will “inevitably” become part of the British legal system and work should start immediately on specific changes, according to a leading barrister. The news comes after Lord Phillips of Worth Matravers, the most senior judge in England and Wales, said Islamic or sharia could play a role in some parts of the legal system, such as family mediation. Stephen Hockman QC, a former chairman of the Bar Council, said: “It is vital and inevitable that sharia will become part of British law in some shape or form.

“Given the world situation and our own substantial Muslim population it is vital that we now look at ways to integrate Muslim culture into our own traditions. […]

[mine fremh√¶velser, LFPC] Sharia will ‘inevitably’ become part of British law, says barrister

EU: Ikke Tusindårsriget, men det begynder at ligne

Mon ikke dette handler om meget mere end rimelige krav om adgang for handicappede? N√•r der bliver endnu bedre mulighed for sags√łgere for at h√¶vde sig diskrimineret, ligner dette en √•ben invitation til yderligere at belaste vores domstole med sager der skal etablere offerstatus for ‘grupper’ der m√•tte have en tilb√łjelighed til at opfatte sig som dette. Via Europe News (LFPC):

The European Union aims to forbid discrimination on the grounds of sexual orientation, religion, age and disability. Anti-discrimination rules have so far only been implemented in the workplace. Now, discrimination in issuing insurance policies, Anti-discriminationlending mortgages and renting homes is being tackled.

European Equal Opportunities Commissioner Vladimir Spidla says 15 percent of the EU’s population has experienced discrimination due to age, religion, disability or sexual preference and it is important to do something about it. […]¬† Dutch Green Left MEP Kathalijne Buitenweg calls it a big step:

“Of course, this will not mean the end of discrimination, but people will be able to cite the regulations and take legal action. This will bring about a practical change in the equal opportunities situation. So it’s really an important step.” […] [mine fremh√¶velser, LFPC] Tough European plans on discrimination

Vold anskuet som “refleks”: “Hvis man selv bliver trampet p√•, s√• tramper man ogs√• selv p√• nogle”

Gr√łnl√¶ndere i Gellerupparken er n√¶rmest fredl√łse. Det er √łjensynlig en sociologisk betinget refleks, n√•r udsatte grupper i samfundet hakker p√• dem placeret lavere i hierarkiet.I Gellerupparken er der en klar rangliste over hvem, der hakker p√• hvem. I bunden ligger de danske medborgere fra Rigsf√¶llesskabet Gr√łnland. Det generelle i ranglistens form er s√•ledes:

Danskerne var her f√łrst, s√• de ligger √łverst. De s√• ned p√• tyrkerne og gav dem skylden for social ulykke. Tyrkerne betragtede herefter de tilrejsende arabere som et problem, i takt med at tyrkerne selv fik fat. I dag bor der nu langt f√¶rre tyrkere i Gellerup end tidligere.

Araberne lod s√• skylden g√• videre til de senere ankomne end dem selv – somalierne.[…]

Brabrand Boligforenings boligsociale indsats, Naboskaberne, oplever, at gr√łnl√¶ndere er den nederste gruppe i Gellerup og udsat blandt andet p√• grund af muslimers aversion mod alkohol, og fordi de, n√•r de er fulde, er lette ofre for overfald. Hvis man selv bliver trampet p√•, s√• tramper man ogs√• selv p√• nogle, lyder forklaringen herfra. […] Gellerups racem√¶ssige hierarki

Denne betragtningsvinkel m√• jo s√• implicere, at aben ender hos os selv, som de √łverste i hierarkiet. Sammenhold dette med en anden af d√łgnets nyheder:

[…] – En gruppe, der beskrives som ‘indvandrer-typer’, p√• 8-10 personer var til stede under en privat f√łdselsdagsfest. De optr√•dte st√¶rkt provokerende hele aftenen og ved 4-tiden lykkedes det dem at komme i slagsm√•l med en person, som blev stukket med en kniv. Det samme skete for to m√¶nd, der kom til for at hj√¶lpe, siger politiets centrale vagtleder, Rene Hansen. […] Tre m√¶nd stukket ned med kniv

Her går volden så pludselig opad i hierarkiet. Måske er konklusionen, at det er mest givtigt at fokusere på den voldelige gruppe selv? (LFPC)

Obama: Damned if he does, damned if he doesn’t

Hvad pokker skal man g√łre n√•r man hedder Barack Hussein Obama, og p√• den ene side gerne vil have et tolerant image (og del i ‘the Black Muslim vote’), og samtidig skal passe ikke at give n√¶ring til (givetvis usande) rygter om hans personlige forhold til Fredens Religion. Skal man afl√¶gge et bes√łg i en mosk√©?

[…] But some Muslim leaders said Obama needs to do more to make it clear that he welcomes their support in his campaign. Though he’s spoken at many churches and synagogues — including a conservative congregation in Boca Raton — he has never visited a mosque, said Altaf Ali, executive director of the South Florida chapter of the Council on American-Islamic Relations. There are between 200,000 and 400,000 Muslims in Florida and about seven million nationwide.

It would be refreshing if Obama said something like this: “I won’t visit a mosque in the company of anyone affiliated with the unindicted co-conspirators of the Council on American Islamic Relations, and I won’t visit any mosque at all unless and until Muslims in America definitively renounce, in deed as well as word, the jihad ideology and Islamic supremacism.” […] Robert Spencer: Obama website the latest thing that offends Muslims

Ud over at krumspringene har en vis underholdningsv√¶rdi har jeg det l√łnlige h√•b, at dette ansp√¶ndte/uafklarede forhold til islam kan give utilsigtet fokus p√• disse emner, som under George W. Bush absolut ikke er kommet ind i den offentlige debat (LFPC).

El Inglés: Nu ude på en pessimistisk tangent

S√• kender man El Ingl√©s igen, efter det lille intermezzo fra Gates of Vienna i g√•r med en nogenlunde optimistisk fremskrivning af situationen i Storbritannien og Europa anno 2022. Dette handler selvf√łlgelig hverken om n√łjagtige profetier eller om sv√¶lgen i sortsyn, men om afd√¶kning af spillerummet af mulige udkomme, givet de pr√¶misser der er etableret i dag. Intet ville gl√¶de mig mere end at se vores s√¶dvanlige debatmodstandere g√• helt ind i denne diskussion og argumentere for hvorfor El Ingl√©s’ scenarier ikke bare ikke vil finde sted, men ikke kan finde sted. Men at de vil tage dette uh√łrte spring er nok s√•dan cirka lige s√• sandsynligt som at der i 2022 vil blive opf√łrt en katedral, en synagoge og et hindutempel i Mekka som en goodwillgestus over for os vantro (LFPC).

[…] The riots, though contained in London itself through the deployment of 2,000 riot police backed up by armed units, spilled out of control in parts of the North of the country, with a patchwork of commercial and residential areas across the region left vulnerable to the depredations of rioters and looters.

In a particularly ominous tactical shift, organized arson attacks were conducted in Blackburn during the riots. In a fashion suggesting a high degree of preparation and planning on the part of the perpetrators, entire streets in one residential area were torched by mobile squads of Muslim arsonists working with military precision. The ongoing chaos ensured a tardy and poorly conducted response on the part of emergency services. Though only two people were killed, entire rows of terraced houses were gutted, with property damage estimated as being in excess of a hundred million pounds. Even where the riots were largely contained, running street battles between gangs of whites, Muslims of various ethnic and national backgrounds, and other ethnic minorities resulted in 87 deaths across the country (including those killed in the Blackburn arson attacks), over a thousand injured (including 189 police), and hundreds of millions of pounds of property damage. […] A Crystal Ball for Britain: Part 2

 

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henrik Ræder Clausen

24Timer skrev i en stort opsat artikel, at der er flere, der konverterer til buddhismen (en relativt lille religion) end til islam.

Mit forsigtige g√¶t er, at de nye buddhister b√•de er klogere og mere medf√łlende end de nye muslimer…

JensH
JensH
12 years ago

@Janne

Hehe, Klods-Hans er ogs√• en god illustration n√•r det kommer til f√¶nomener som Kurrild-Klitgaard ūüôā

Janne
Janne
12 years ago

JensH Det ved jeg ikke. :o) Men jeg ved at Peter Kurrild-Klitgaard og flere af samme kaliber f√•r mig til at t√¶nke p√• olderm√¶nd og skrivere i Klods-Hans. “”Det kan jeg lide!” sagde Kongedatteren, “Du (Klods-Hans) kan da svare! og Du kan tale og Dig vil jeg have til Mand! men veed Du, at hvert Ord vi sige og har sagt, skrives op og kommer imorgen i Avisen! ved hvert Vindue seer Du staae tre Skrivere og en gammel Oldermand, og Oldermanden er den V√¶rste for han kan ikke forstaae!” og det sagde hun nu for at gj√łre ham bange.… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Janne

“For meget b√łger og for mange sm√• sorte tegn og grammatik og for lidt erindring og forst√•else for det almindelige levede”

Var det ikke Oscar Wilde der engang sagde noget i retning af: “Min herre, De m√• v√¶re et meget h√łjtuddannnet menneske, for det skal man v√¶re for at sige noget s√•dan noget sludder og vr√łvl”

Eller var det en anden der udtalte disse ord??

Anuslaban
Anuslaban
12 years ago

En gr√łnlandsk avis (husker ikke hvilken) bragte i √łvrigt nogle af Muhammed-tegningerne.

Janne
Janne
12 years ago

JensH Tak for citaterne. Jeg har ogs√• efterh√•nden f√•et et noget andet syn p√• Punditokraterne. ‚ÄúEr det kun mig, der synes, at det er ganske hylende morsomt, at alle de mest ubehj√¶lpsomt d√•rligt skrevne tilf√¶lde af dansk i denne blogs kommentar-sektion er skrevet af selverkl√¶rede ‚Äúnationalkonservative‚ÄĚ, der hylder dansk kultur og danske traditioner, men som tilsyneladende oftest ikke synes at vide, hvordan man staver, kommaterer e.l. ‚Ķ?‚ÄĚ Av for en hoven starut. Dansk kultur, skikke og traditioner er vist lidt st√łrre, dybere og mere uh√•ndterbare st√łrrelser end hvad grammatik kan rumme. M√•ske det er det egentligt problem for f.eks. Peter… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Vivi Andersen Taqk for tippet. Jeg var lige ovre p√• Punditokraterne, og du har helt ret. Peter Kurrild-Klitgaards kommentarer er ufatteligt arrogante overfor de debatt√łrer han er uenig med. Bare tag denne her: “Er det kun mig, der synes, at det er ganske hylende morsomt, at alle de mest ubehj√¶lpsomt d√•rligt skrevne tilf√¶lde af dansk i denne blogs kommentar-sektion er skrevet af selverkl√¶rede “nationalkonservative”, der hylder dansk kultur og danske traditioner, men som tilsyneladende oftest ikke synes at vide, hvordan man staver, kommaterer e.l. …?” Der er intet faktuelt i det indl√¶g, men udelukkende nedladenhed overfor med-debatt√łrers evne udi Dansk.… Read more »

olsen
12 years ago

An. Tusinder af danskere vender sig til Islam. Selvom man kan stille sig meget kritisk til denne p√•stand, s√• er det da godt, at det g√•r den anden vej med befolkningerne i muslimske lande, der vender sig mod islam til kristendommen. Her uddrag fra artikel: “Islam h√¶vder at v√¶re verdens hurtigst voksende religion, det skyldes hovedsageligt det h√łje f√łdsestal i islamiske lande, hvis b√łrned√łdelighedsantal er faldet takket v√¶ret medicin fra vestlige lande. Den kristne for√łgelse er fremkommet ved voksnes omvendelse. Som den f√łrende evangelist Wolfgang Simpson skriver, “Mange flere muslimer er kommet til Kristus i de to sidste √•rtier ,… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

PS

Har I læst Peter Kurrild-Klitgaards mildt sagt 2 platte indlæg ovre på Punditokraterne i forbindelse med McHangamas svar til Lars Hedegaard ?

DET havde jeg godt nok ikke forventet af lige netop ham!

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Enten er de ansl√•ede 5-10% for lavt sat eller …….. Herhjemme tales der officielt om et antal p√• 2-300.000 . Men det forbavsende ved dette er, at s√• relativt lille antal mennesker her i landet i den grad form√•er at s√¶tte sig igennem som en faktor, der skal medt√¶nkes i snart sagt alle forbindelser. I mange sammenh√¶nge er det muligt for f.eks. pressen at opst√łve og afsl√łre forbindelser og aftaler som ikke skulle have v√¶ret bragt til offentlighedens kendskab. Men ingen finder det tilsyneladende n√łdvendigt at grave i de mulige forbindelser Europ√¶iske politikere kunne t√¶nkes af have etableret ud over… Read more »

Skjoldungen
12 years ago

Vi s√• et lille forskr√¶p herhjemme forleden i anledning af den (sikkert af hensyn til medierne) hemmeligholdte konference om sharia p√• Aarhus Universitet. N√¶h, nej… If√łlge Samarbejds-Politikens kronik havde sharia-tilbederne bedt PET om en risikovurdering fordi Uriasposten havde omtalt seancen og Hodjas Blog liges√• – den sidste illustreret med en ganske almindelig, hverdagsagtig sharia-situation (halshugning) ud for deltagernes navne!!!…Man ser det for sig: shariaristerne bel√¶rer den m√•bende PET-agent om at “disse yderligtg√•ende h√łjreorienterede bloggere vil hugge vores hoveder af! – og det selvom sharia blot er Fredens Religions udgave af spejderloven – alts√• s√•dan ŇĄoget med at f√łlge gamle damer… Read more »