15
jul
Seneste opdatering: 15/7-08 kl. 2353
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

af nogle af ¬†Jelveds, Arnolds, Kj√¶rums, ¬†Dybkj√¶rs, Holger K.s¬†¬†og Nyrups √¶resg√¶ster. I¬†Danmark bruger politiet offentligheden, ogs√• n√•r der er tale om politisk ukorrekte gerningsm√¶nd. Derfor er¬† opklaringsprocenterne¬† gode.¬†¬†¬†¬† Artikel, flere¬† fotos¬†og video. Bem√¶rk pistolen i h√łjremandens h√•nd. Et rent¬†tilf√¶lde ingen mistede livet p√• Christianshavn i weekenden. Vi g√¶tter¬† igen p√•, at de sidder¬† fast i morgen. Bedre var det dog, om deres mentalitet pronto¬†blev smidt¬†hjem til de¬†maffi√łse lande, hvor den passer¬†og h√łrer hjemme. Intet straffesystem kan alligevel¬†√¶ndre den. Maffia¬†er en uadskillelig del af volds- og klankulturer, alts√•¬†ikke¬†enkeltindividers¬† karakterafvigelse,¬†¬†tv√¶rtimod. Det er normen, ikke undtagelsen. Derfor kan man heller ikke¬† endnu overskue omfanget af de¬† ovenn√¶vnte politikeres √łdel√¶ggelser. En del danske, men mange, mange¬† svenskere har b√łdet med liv og f√łrlighed. Hvorn√•r¬†¬† befolkningen for alvor s√¶tter sig¬†¬†til modv√¶rge, ved ingen. ¬†Det er den bombe, danske politikere har placeret os allesammen p√•. Politiet kontrollerer det – “√§n s√• l√§nge”. Ser man til Sverige, er den kontrol for en stor del ved at v√¶re¬†forsvundet.

Ciao Sweden!

Fan f√∂r det… har netto ca 32.000 kr i Danmark f√∂r ett jobb som jag hade f√•tt ca 28 brutto i Sverige. L√§nge leve Danmark. S-W – MALM√Ė

Jag önskar att inte komma tillbaks till Sverige . Jag trivs så bra med den Danska mentaliteten, allt är positivt här. I sverige är det skitsnack bakom ryggen, dålig stämning, reserverat folk och dåligt betalt. Sverige och Svenska folket har mycket att lära sig av Danskarna. Gosta

Fler svenskar på dansk arbetsmarknad Svenske sygeplejersker tjener 10.000 mere i Danmark Р30 % brutto, 20 % netto om måneden

“Se at fise af, det er vores by”

fra tysk politis fagblad, maj 2008. Kamp om land er en √¶del, gammel disciplin, som europ√¶erne¬† troede at have sat sig udover, men¬†med en stor fremtid for sig. Islam har en st√¶rk territoriebevidsthed, bare sp√łrg europ√¶iske politi- og redningsfolk. ” Der er dit land og mit land.. alts√• det dine politikere s√• gavmildt har givet mig. Og i mit land, viser du dig p√• mine betingelser, selvom det tidligere var dit.” Tankegangen er uhyre enkel og primitiv : “Vi – klanen -, har erobret dette stykke land, derfor f√•r du sten i hovedet, n√•r du viser dig, for her er vi h√łvdinge”. Alligevel forst√•r europ√¶iske politikere ikke det helt enkle faktum, f√łr mere avancerede v√•ben end sten tages i brug. Og det vil ikke vare l√¶nge, jvf. skyderiet mod franske politifolk sidste √•r og forst√¶dernes solide bev√¶bning. En bombe tikker videre:

Die Mai-Brosch√ľre der Gewerkschaft der Polizei spricht B√§nde. Duisburg-Marxloh, das uns gerne als Hort der Gl√ľckseligkeit und des erfolgreichen Miteinanders der Kulturen pr√§sentiert wird, ist ein Ort des Schreckens f√ľr Polizeibeamte und deutsche Ureinwohner. Sie werden beleidigt, angep√∂belt, √ľberfallen und verletzt, von ignoranten Politikern und bornierten Gutmenschen zum Abschuss freigegeben. Die PDF-Datei kann man sich hier herunterladen, ab S. 10 wirds richtig interessant.

‚ÄúMacht dass ihr wegkommt, das ist unsere Stadt‚ÄĚ

Den ‘moderate’ enhj√łrning m√łdes nu ogs√• af skepsis i mainstreammedierne

Hvad vi og andre l√¶nge har sagt. Det drejer sig om meget mere end ‘blot’ at undg√• terrorisme. Godt at en pr√•s er ved at g√• op for bl. a. agtv√¶rdige the Times. N√¶ste udfordring m√• blive figenbladordet “islamisme”, som kun giver mening som skelnen, hvis der vitterligt findes en moderat, ikke-supremacistisk islam vi kan forlade os p√•. Og g√łr der mon det – spurgte han (LFPC).

[…] The fashionable take on deradicalising angry young Muslim men is that only political Islamists, such as Mr Saeed, have the credibility to stop them going over the deep end. This reasoning is doubtful. The opposition of political Islamists to al-Qaeda violence in the West does not mean that they are actually friends of the West. Rather, they know that there is more than one way to skin a cat.

The boundaries between violent and non-violent Islamists deserve greater exploration. Are non-violent political Islamists part of the solution or, as figures such as Hazel Blears and David Cameron increasingly suspect, part of the problem?

Dean Godson is research director of Policy Exchange think tank The hidden face of political Islamism     Islam Expo, London

EU sabotagen af dansk fremmedpolitik

Regeringen m√• demontere den bombe under udl√¶ndingeloven, det er at EU-regler g√łr det nemmere for danskere at f√• deres √¶gtef√¶lle til landet. Ellers risikerer lovforslag og ministre at ryge, truer Dansk Folkeparti.

Det kan koste regeringen dyrt, hvis de ikke g√łr noget ved problem, der opst√•et efter det er kommet frem, at EU-regler g√łr det v√¶sentligt lettere for danskere at f√• √¶gtef√¶ller til landet. Det advarer Dansk Folkepartis EU-ordf√łrer Morten Messerschmidt om i dagens Berlingske Tidende.
Messerschmidt rasler med sablen

Svenske ung-sossar afskaffer svenskerne

Danske SSU√©re synes at v√¶re lidt mere i tvivl. At d√ł skulle kan man altid kunne finde et ledigt √łjeblik til. Svenskerne beh√łver ingen hj√¶lp udefra, de ordner det p√• egen h√•nd. Med titusindvis at raketforskere og hjernekirurger fra Irak, Gaza og Kurdistan, der vansm√¶gter bag et taxi-rat p√• grund af svensk racisme, er problemet udelukkende strukturelt. Genopdragelse af svenskerne er n√łglen og de vil √¶de det r√•t, for storebror stat kan ikke tage fejl. Sammanfattning av SSUs seminarium :

Under Almedalsveckan i Visby arrangerade SSU ett seminarium om mångfald. Medverkande i panelen var SSUs förbundsordförande Jytte Guteland, författaren Qaisar Mahmood och professorn och samhällsdebattören Masoud Kamali. Moderatator var SSUaren Natalie Sial. Under seminariet diskuterades många intressanta frågor kring definitionen av svenskhet, integration och främlingsfientlighet.

Masoud Kamali framhöll att det inte finns någon tydlig relation mellan den främlingsfientlighet som drabbar människor och hur sysselsättningen ser ut hos den grupp som drabbas. Under andra världskriget drabbades judarna av främlingsfientligheten trots att arbetslösheten var låg.

Masoud Kamali framhävde istället att diskrimineringen i grunden handlar om makt, att man som svensk tj&aum l;nar på att försvara svenskheten genom att det innebär status i samhället. Det blir därför otillräckligt att enbart satsa på integration av personer med utländsk bakgrund på arbetsmarknaden. Det räcker inte så länge människors kompetens inte värdesätts och utnyttjas. Kamali ställde också frågan om integration är rättvist och menar att integration per definition inte är något bra. Integrationsproblematiken bottnar i orättvisor och integrationspolitiken kan därför inte bli framgångsrik om den inte också förenas med en rättvisepolitik.

Qaisar Mahmood betonade vikten av svenskhet som ett kitt som skapar sammanh√•llning i ett land. Ist√§llet f√∂r att ge upp kampen om att definieras som svenska borde personer med utl√§ndsk bakgrund p√•verka samh√§llet att omdefiniera inneb√∂rden i svenskheten. Kamali menade att svenskheten √§r flytande ‚Äď begreppet omdefinieras varefter personer med utl√§ndsk bakgrund anpassar sig till normen. Debatt√∂rerna var √∂verens om att svenskhet i slut√§ndan handlar om yttre betingelser, det vill s√§ga det kr√§vs att man har blont h√•r och bl√• √∂gon f√∂r att betecknas som svensk.

Jytte Guteland tog utgångspunkt i klassperspektivet och menade att många av de problem som anses bottna i etnicitet egentligen handlar om klassorättvisor. Socialdemokratin måste därför öka sina ansträngningar för att skapa ett jämlikt samhälle. Samtidigt betonade Guteland vikten av att också tala om identitetspolitik. Många svenskar med utländsk bakgrund drabbas hårt av utbredda fördomar kring vem som är svensk. Ta exempelvis begreppet invandrare, som ofta används för att beskriva alla personer med utländsk bakgrund, även dem som har vuxit upp i Sverige.

Diskussionen ber√∂rde √§ven Sverigedemokraterna och att den borgerliga regeringen sp√§r p√• fr√§mlingsfientligheten genom att f√∂ra en ‚ÄĚvi och dem‚ÄĚ-retorik. Kamali framh√∂ll att vi i Sverige inte diskuterar sj√§lva rasismen. Sverigedemokraterna √§r inte farliga i sig, det √§r politiken som √§r farlig och den driver de igenom genom att flytta den politiska retoriken till h√∂ger. Ist√§llet f√∂r att tala om att man tar avst√•nd fr√•n Sverigedemokraterna b√∂r man uttala kritik mot inneh√•llet i partiprogrammet.
Mahmood betonade att retoriken kring främlingsfientlighet är samma från alla partier.

Avslutningsvis fick de debatterande g√§sterna ge f√∂rslag till SSU p√• n√•gra konreta √•tg√§rder som kan anv√§ndas f√∂r att skapa ett m√•ngfaldssamh√§lle. Mahmood menade att man b√∂r riva s√§r√•tg√§rder som riktar sig mot personer med utl√§ndsk bakgrund och ist√§llet g√∂ra dem generella. Mahmood menade ocks√• att man b√∂r f√∂ra in nya kunskaper i samh√§llets institutioner ‚Äď √§r politiken utformad utifr√•n hur befolkningen ser ut? Dessutom b√∂r vi f√∂r√§ndra definitionen av svenskheten och hitta det gemensamma kittet som skapar sammanh√•llning. Kamali pekade p√• att integration kr√§ver en stark omf√∂rdelningspolitik, samt en stark antidiskrimineringspolitik i alla institutioner. Han menade ocks√• att ett ‚ÄĚintroduktionsverk‚ÄĚ b√∂r inr√§ttas och en central myndighet f√∂r likabehandling.

Glad sommar önskar Almedalsgänget; Sanna, Mattias, Daniel S, Tobias, Ingela, Daniel P, Hasse, Johan B, Johan H, Jens och Jytte

SSU og Falckblick.nu

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] det g√•r, n√•r¬† presse og politi samarbejder. ER I medskyldige, eller er i medskyldige ikke? Der gik to d√łgn. Man kunne¬† sp√łrge svenske ofre, de der endnu¬†er i […]

PB
PB
12 years ago

Ang, Endnu en efterlysning.

Tag ikke fejl, dette skyldes udelukkende , DF, Den Onde Regering, Tonen (i “debatten”) Muhammed tegningerne, manglende inkludering fra det (pt) omgivende majoritets samfund, sociale “problemer” osv osv osv osv.
Regn ikke med at Fam. Auken, Hans Gammeltoft, Ebba Strange, efterkommerne af fam. Baunsgaard, Nyrup, med “kone” , Jelved, Arnold, Vestager, Mimmi J , Georg M , Rifbjerg ,Erik Clausen ,Niels Hausgaard ,Egon Clausen, og mange mange mange flere ,p√• nogen m√•de fortryder , eller reflekterer over hvad de har afstedkommet, herunder nedbankningen af dem de foreg√łglede at repr√¶sentere.

otto bismarck
otto bismarck
12 years ago

@Janne

den er god nok, Ditte er datter af Susanne Giese. ja ja æblet falder ikke langt fra stammen

Vagn Henning
Vagn Henning
12 years ago

@Sk√•ning, Ak ja, baggrunden. Den har Berlingske sgu ikke fors√łgt at belyse; de jagter blot en potentiel skandale. Mind mig om at jeg skal have opsagt mit abonnement. Det er arbejdskraftens fri bev√¶gelig der er p√• kollisionskurs med dansk udl√¶ndingelovgivning. N√•r nogen har v√¶ret arbejdstager i et EU-land, har de ret til at bos√¶tte sig i Danmark med deres familie. Sp√łrgsm√•let er hvor meget der egentlig skal til f√łr man kan regnes for arbejdstager. To √•rs arbejde? En uge? En jobans√łgning? Det er hverken f√łrste eller sidste gang at to lovkomplexer er i indbyrdes modstrid. Det er ikke n√łdvendigvis en… Read more »

Skåning
12 years ago

Vad är det för EU-regler som gör det lättare att få hit ägtefeller från utlandet, och hur påverkar de i praktiken. Någon som har en länk till en artikel med bakgrunden till Messerschmidts krav?

Janne
Janne
12 years ago

Dansk Folkeparti som fjendebillede på Politiken:

http://blog.politiken.dk/kommentar/2008/07/14/jeg-er-sgu-for-toerklaeder-her/

Gad vide om Ditte Giese er i familie med Suzanne Giese.