19
jul
Seneste opdatering: 23/7-08 kl. 1310
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

1947. Vi bruger sommeren lidt p√• musik, ligesom sidste juli p√• Emmylou Harris og k.d. Lang. Der m√• pauser til. ¬†Ferrier, et Guds ord fra landet, ligesom Jussi Bj√∂rling. Hvem ville ikke gerne v√¶re et s√•dant ord, selvom de ikke blev s√• gamle?¬† H√łr n√•r mandskoret s√¶tter¬† ind i del 2. Bruno Walther¬† l√¶rte hende tysk, s√• hun blev sin tids Mahler-sanger. ¬†I to dele.

700 millioner i lommen på importerede maffiosoer på syv  år

Attackerna mot kontanttransporterna i Sverige ökar dramatiskt. De spektakulära rånen mot värdecentralen i Akalla och värdetransportbilen i Hallunda visar på en total hänsynslöshet hos förövarna. Trots ständiga tekniska förbättringar ligger Sverige högt på Europatoppen när det gäller värderån. Enligt uppgifter från Tidningarnas Telegrambyrå har 700 miljoner kronor hamnat i värderånarnas fickor under de senaste sju åren i Sverige.Transport och branschen kräver nu krafttag för att trygga väktarnas arbetsmiljö.
 
‚ÄĚSamh√§llet m√•ste ta sitt ansvar f√∂r v√§rdetransporterna‚Ä̬† Transport.se

¬ĽHalal Euro Fried Chicken¬ę

 se Hodjas Paris fotos

Bedehus eller fjendtligsindet ambassade ?
artiklen siger, der er 18 mio muslimer i Europa. Seneste tal jeg har h√łrt, er 53 mio. , iregnet den europ√¶iske del af Rusland og Tyrkiet. Rigeligt til en blodig konflikt og generationers ‚Äúfredsprocesser‚ÄĚ, hvis de ikke f√•r deres vilje. Appeasement vil v√¶re politikernes svar, men hvor l√¶nge kan man holde et vilddyr tamt ? Her er rigtigt lagt i kakkelovnen til jeres b√łrn og b√łrneb√łrn, der risikerer at opdage hvem , der ender som dybstegt halalkylling fordi deres for√¶ldre¬†var for indskr√¶nkede¬† og ego-centrerede til at¬†interessere sig for andet end fladsk√¶rme , firhjulstr√¶kkere, klassekvotienter i folkeskolen, ¬†og ‚Äúpar-relationer‚ÄĚ :

‚ÄúI et stigende antal lande diskuteres forbud mod oprettelse af moskeer. Europ√¶erne f√łler sig truet af islam og frygter, at muslimer ikke accepterer vestlige v√¶rdier.‚ÄĚ Moskeer er ikke velkomne i Europa

‚ÄúWe already have more than 6,000 mosques in Europe, which are not only a place to worship but also a symbol of radicalization, some financed by extreme groups in Saudi Arabia or Iran,‚ÄĚ Filip Dewinter, leader of a Flemish separatist party in Belgium, told Radio Netherlands Worldwide at the conference. Mosques increasingly not welcome in Europe

Jeg gens√• Preben M√łller Hansen forleden og l√¶ngtes¬†¬† √¶rlig talt¬† efter “stegt fl√¶sk hver tirsdag”, som der st√•r p√• skiltet. Min mund¬† l√łb i vand. Nok med¬† andebryster, vagtler i sarkofager ,¬†r√łdtunger,¬†snegle, tandoori-chicken ¬†og kantareller¬† her. Persillesovs er fremtiden.¬†Og gule √¶rter og gr√łnlangk√•l med¬† brunede¬† kartofler.

¬ĽInvandringspolitiken h√•ller p√• att kn√§cka Sveriges ekonomi¬ę

Det svenske ‚Äúhumanit√¶re storhedsvanvid‚ÄĚ – en Riksdag af 349 Morten Kj√¶rummer, (som P 1 har r√•- dyrket fire gange de sidste dage.) Halvanden time. H√łr det, hvo som orker. Han elsker et urgammelt Kinks nummer, fordi det handler om en ‚Äúdiskrimineret transvestit‚ÄĚ. Det er en rigtig¬†√•ndsperson, vi har sendt til EU. Bliv dernede, vi vil godt betale en mio om √•ret for det, ogs√• selvom¬† Belgien g√•r i opl√łsning.¬†Nu g√•r Sverige, nordens fattigste land , ogs√• mod ressecion , og s√• kan det blive lige lovligt ‚Äúinteressant‚ÄĚ.

Allvaret förstärks samtidigt prognos om den svenska välfärdens sammanbrott. Fel invandrare kommer hit för att leva på bidrag istället för på arbete. Det kostar ca 50-300 miljarder per år. Siffror som mörkas av regeringen! Det är snart val!
Då har inte talet om att allt fler kriminella utan asylskäl som drygar ut bidragen genom kriminalitet. De är orsak till att inga resurser räcker till för bland annat polis, åklagare, domstolar och kriminalvård. EU, EMU och Schengen blev lika fel som närpolisreformen. Teori och praktik stämmer inte.
Nu är det hög tid att ta problemet på allvar och visa att det inte går att avfärda problemet med ordet särregler. Annars kommer det att bli ännu sämre för de Svenska pensionärerna. De folkvaldas storhetsvansinne är inte humanitet. Detta är tänkvärd ord om invandringens kostnader.
Den svenska riksdagen råder det en närmast total likriktning och tystnad i frågan. Civilkurage saknas hos våra folkvalda. Ingen riksdagsman vågar avvika från den uppifrån fastställda åsikten av rädsla för att förlora sin riksdagsplats och därmed sina privilegier. I skydd av ordet humanitär kan utgiftsorgier av sällan skådat slag fortgå år efter år.
Ers√§ttningen eller snarare ‚ÄĚmutorna‚ÄĚ till kommunerna √§r f√∂r var flykting 534. 900 kronor. F√∂r varje √∂verenskommen plats f√•r kommunerna dessutom en eng√•ngsers√§ttning ‚ÄĚmuta‚ÄĚ p√• 500 000: – kronor totalt 1. 034 900: – kronor. Dan Eliasson p√• Migrationsverket s√§ger att det √§r bara f√∂r ensamkommande barn och ungdomar som ers√§ttningen h√∂jts per flykting och √•r, detta i skarp kontrast till all annan offentlig verksamhet d√§r sparbetingen √§r ett m√•ste.
Vad är det som gör att Sverige anser sig ha råd att bedriva en så annorlunda invandringspolitik än sina nordiska grannar? Vad är det som gör att så många, utan rimlig chans på den svenska arbetsmarknaden, söker sig hit?Eftersom frågorna knappast får ställas, än mindre besvaras, fortsätter sönderfallet av det svenska välfärdssamhället med ständigt stigande och allt orimligare skatter. Det humanitära storhetsvansinne som fått dessa negativa konsekvenser för det svenska samhället har inget med verklig humanitet att göra utan måste betraktas som ren dumhet, och dumhet är inget att vara stolt över.

Kjell Ek l√¶serbev tilsyneladende ikke antaget af nogen avis, men han er jo ogs√• Sverigedemokrat. Migverket antal PUT p√• 25 √•r – 1.081.780 pdf. Hertil skal l√¶gges de indenrigsf√łdte efterkommere i perioden. Antal ukendt, men ca. 300.00 er n√¶ppe helt ved siden af.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
12 years ago

Den bedste “l√¶remester” er livet selv. Jeg tror p√• eksemplets magt og p√•, at realismen vil indfinde sig hos tilstr√¶kkeligt mange, n√•r vikeligheden banker tilstr√¶kkeligt h√•rdt p√•. Men det vil efter alt af d√łmme v√¶re for sent til at undg√• borgerkrige eller borgerkrigslignende tilstande i en fremtid, der slet ikke er s√• langt borte. I mange √•r undrede vi os over, at nazismen kunne f√• s√• godt tag i en gammel kulturnation og tr√¶kke andre fascitiske regimer med sig i Europa. Det beh√łver vi ikke mere at undre os over, for vi har hver dag for √łje, at de samme… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Steen, det du skriver om at det bliver meget sv√¶rt, hvis det i det hele taget kan lade sig g√łre at, genl√¶re folk at forholde sig realistisk til omverdenen for at kunne agere hensigtsm√¶ssige er givetvis rigtigt. Men for mig at se eksisterer der ikke andre muligheder, sp√łrgsm√•let er hvordan. Vi har forel√łbig de 2 valg – enten at lade islamiseringsprocessen forts√¶tte eller at g√• igang med en p√¶dagogisk/psykologisk p√•virkning. V√¶lger vi det f√łrste efterlader det os med 3 muligheder, som du sikkert er helt p√• det rene med : konvertering til islam dhimmisering emigrere For mit eget vedkommende vil… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Jutta. Vi er helt enige om, at den danske piskefl√łde er dejlig, og at idyl stadig findes. Efterh√•nden p√• trods af EU, og jeg gruer mig for fremtidens √łdel√¶ggelser. EU-toppen er blevet et uhyggeligt monster, der er godt p√• vej til at √łdel√¶gge demokratiet og truer freden i fremtidens Europa. I g√•r l√¶ste jeg en kronik i Jyllands-Posten. Den handlede om Claus von Stauffenberg, hans Nina og hendes lange enkestand og tapre kamp for deres fem b√łrn. Anledningen var en biografi, som deres datter Konstanze har skrevet. Jeg skulle √łnske, at mit tyske var bedre, for der udkommer i disse… Read more »

Jutta Starke
Jutta Starke
12 years ago

@Mette Siden 30 Aer( 1980) koerer vi(stakkels tyskere) til Danmark/Fanoe for at opleve, hvad du naevner boeger, musik og glaede og Jyllandavis for at glaede for de smaa ting.Jeg koerte forbi boenner, kartofler, isaer smoer og jorddbeer, og jeg gik fra Cyclen, for at koebe det. Vi har som tysker koebt hjemmelavet leverpaastej, ymerdrys, franskbroed for de sidste feriedage. Mange mange dage grillilede vi en roedspaettede. Jeg har lavet en lagkage med den enestaaende Schlagsahne fra Danmark, som jeg hentede i Dezember for hele Familien Juleaften fra Hamborg. Paa Fanoe oplevede vi “Fanoe Kirkekoncerter” og meget mere. Vi kan bare… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

N√•r Kathleen Ferriers navn n√¶vnes, g√•r en sang straks i gang for mit indre √łre: “And the only, only thing that I did that was wrong Was to keep her from the foggy, foggy dew” Men ogs√• andet, Glucks Eurydike og H√§ndels Messias. Kathleen Ferrier n√•ede meget i sin korte og sene karriere. Dejligt med disse dovne julidage, sk√łnt regnvejr. B√łger, musik og gl√¶de ved de sm√• ting. Friskplukkede √łkologiske jordb√¶r fra Gyllingn√¶s, hvor man engang havde vilde id√©er om at bygge et atomkraftv√¶rk. Nu soves der torneroses√łvn med herreg√•rdsidyl, hjorte og fasaner i store m√¶ngder, oldtidslevn i flint kan… Read more »

Jutta Starke
Jutta Starke
12 years ago

“Moskeer er ikke velkomne i Europa”
det er, hvad europaeiske folke mener.
Men det er EU, som garanterer muslimerne fuld religionsudfoldelse i moskeer.
Den europaeiske Kommission mod Racisme og Intolerance:
-I forbindelse hermed skal unoedvendige retslige og administrative forhindringer for bygning af et tilskraekkeligt antal bedehuse til udoevelse af islam AFSKAFFES”;
http://www.coe.int/t/e/human_rights/ecri/1-ecri/3-general_themes/1-policy_recommendations/Compilations.asp#TopOfPage

Jutta Starke
Jutta Starke
12 years ago

Er det forkert her (this thraed) at sige tak for den store sanger Kathleen Ferrier?
Hun kom saa sent til at synge og desvaerre doede hun tidlig.
Hvadfor en stemme….

JensH
JensH
12 years ago

@steen “De fleste er ikke-vesterl√¶ndinge, men jeg kender ikke pr√¶cise tal.” Nej, og det kan man vel ikke finde nogen staestik p√•. Men nu ved vi jo fra det √łvrige vest-Europa, at den gruppe blandt ikke-vestlige indvandrere der specielt skaber problemer er dem fra den muslimske verden. Og hvor muslimer er der s√• i Sverige?? Da Sveriges Muslimska R√•d (SMR) i 2006 rejste en masse krav om s√¶rregler for muslimer l√¶ste jeg i et apr de Svenske medier, at SMR repr√¶senterede ca. 70.000 muslimer ud af ialt 475.000 muslimer i Sverige: http://sydsvenskan.se/sverige/article155979.ece Omvendt, under krisen med Lars Wilks rondeltegning s√•… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Ganske interssant statestik fra Migrationsverket. Af de 1.081.780 personer som har f√•et PUT (Permanent Uph√•llstilst√•nd) har de 500.819 f√•et det via “Anh√∂riga”. Dermed kan man vel n√¶sten sige, at hvergang en person f√•r PUT kommer der yderligere en med i k√łbet via familiesammenf√łringer, eller hur??

Også, dem der får PUT kan vel ikke være udlændinge fra den vestlige verden?? Der er vel her tale om folk fra den ikke-vestlige verden??

Janne
Janne
12 years ago

“En imam i den schweiziske by Z√ľrich mener, at forslaget om at forbyde minareter kan skabe grobund for ekstremisme.

– Det vil s√¶tte skub i radikaliseringen inden for det muslimske samfund i Schweiz, siger Sakib Halilovic.”

Uha, hvis vi ikke makker ret, og g√łr som de kr√¶ver, s√• skal vi nok f√• fredelig religion at f√łle.

Sig mig kender de slet ikke noget til demokratiske rettigheder og spilleregler? At hvis der er et flertal der sig nej til minareter, så skal der ikke være nogen minareter. Sådan er vores demokratiske kultur altså bygget op her i Vesten.

falke√łje
falke√łje
12 years ago

Der er ingen anden l√łsninp√• problemet, end at skifte alle de gamle partier ud med nye.
En helt ny start vil v√¶re godg√łrende.

falke√łje