25
jul
Seneste opdatering: 15/10-09 kl. 1608
29 kommentarer - Tryk for at kommentere!

N√•r en tredjedel er ‘radikaliserede’, giver¬† ordet s√• l√¶ngere mening?

Sp√łrgsm√•let er selvf√łlgelig retorisk, for s√• l√¶nge denne verdens Bonnichsen’er og Seidenfaden’er ikke udpeger en ikke-radikal mainstreamskole af islam, vil jeg forts√¶tte med at betragte ordet radikalisering som en undvigeman√łvre, v√¶k fra den skr√¶mmende erkendelse af at islam i sin natur er os fjendtligt stillet. En moderat muslim er en muslim der tager afslappet p√• dogmatikken, ikke en der henholder sig til en moderat, ikke-supremacistisk skole. En s√•dan findes ikke. En ny meningsm√•ling foretaget blandt muslimske studerende i Storbritannien burde give anledning til et eller to sp√łrgsm√•l af slagsen ‘hvor er vi p√• vej hen? Skulle vi ikke gribe forebyggende ind allerede nu?’, men indgriben vil der helt sikkert ikke blive tale om, ikke p√• denne side af ragnarok. Og husk s√• en vigtig pointe: Disse tal m√• v√¶re minimumstal, for hvor man godt kunne forestille sig flere af de adspurgte muslimer praktisere taqiyya og kitman her og skjule deres virkelige hensigter og sympatier, er det modsatte n√¶ppe tilf√¶ldet – hvis man er moderat, vil man ikke have nogen grund til at h√¶vde det modsatte.

A third of Muslim students in Britain believe killing someone in the name of religion is justified, a new poll claims. The survey found that extreme Islamist ideology has a profound influence on a significant minority of Muslims on campuses across the country.

The findings will concern police chiefs, the security services and ministers, who are struggling with radicalisation among Muslim communities. The YouGov poll was conducted for the Right-wing think tank, the Centre for Social Cohesion, at 12 universities, including Imperial College and Kings College London. It also found:

* 40 per cent support the introduction of sharia into British law for Muslims

* a third back the notion of a worldwide Islamic caliphate (state) based on sharia law

* 40 per feel it is unacceptable for Muslim men and women to mix freely

* 24 per cent do not think men and women are equal in the eyes of Allah

* a quarter have little or no respect for homosexuals.

Although 53 per cent said that killing in the name of religion was never justified, compared with 94 per cent of non-Muslims, 32 per cent said that it was. Of these, 4 per cent said killing could be justified to “promote or preserve” religion, while 28 per cent said it was acceptable if that religion were under attack. […] Killing for religion is justified, say third of Muslim students , Abstract fra rapporten, 10 sider pdf

Hvordan mon reaktionen ville have været, hvis en tredjedel adspurgte kristne havde sagt at det var i orden at slå ihjel i religionens navn? (LFPC)

“Hvis det ligner en rockkoncert, s√• er det en rockkoncert”

Med¬† fare¬† for at g√łre Mette Fugl, Ulla Therkelsen, Krause Kj√¶r¬†og 1.3 mia. svenske journalister kede af det, ¬†f√•r “statsmand Obama” parentesen p√• Snaphanen lov at leve¬† et par sekunder til (og det er¬† ikke fordi vi har noget specielt imod Obama, som vi ikke har imod andre, ¬†men¬† fordi vi ikke¬† f√łlger¬† valgkampe¬† p√• halvandet √•r. Det har man betalte folk til.)¬†¬†Men nu¬†handler dette¬†ogs√•¬†om europ√¶iske journalisters f√łlelsesfulde¬†amokl√łb:

Obama in Berlin sure looked like a rock concert, although most of the media didn’t mention why: It was a rock concert. That is, before Obama took the stage, two popular German acts performed free for the incredible (shrinking) crowd.

“Obama Addresses 200,000 in Berlin” — thus ran the AP headline the day after Barack Obama’s much-hyped speech in front of Berlin’s Siegess√§ule or “Victory Column.” This 200,000 figure has quickly become the standard estimate of the crowd for Obama’s speech in both the American and the German media: so standard indeed that it is for the most part not even treated as an estimate.¬† The estimates given by German public television ZDF actually during the event, however, were as little as one-tenth of that number
200,000 . . . or 20,000? Obama’s Crowd in Berlin og Diana West

‚ÄúEkstreme lande‚ÄĚ

de sl√•r h√•rdt de h√•ndbolde, n√•r de rammer hovedet. Jeg har selv pr√łvet det, men mit er¬† ret solidt:

¬ĽPolitiets Efterretningstjeneste har allerede sagt, at vi er i kategori med Israel og USA sikkerhedsm√¶ssigt. Vi skal placeres i den olympiske by, hvor der ikke er arabiske lande og alt s√•dan noget. Det kan man jo ikke undg√• at t√¶nke over. Og jeg m√• sige, som dansker er jeg chokeret over, at vi overhovedet har lyst til at v√¶re i b√•s med lande, der er s√• ekstreme. Det m√• jeg sige. Det g√łr mig rigtig ked af det. Ikke bare p√• grund af min deltagelse i OL, men som dansk statsborger,¬ę siger Kasper Hvidt. Danskere blandt terroristers topm√•l ved OL

Jyllands-Posten famler i m√łrket, og kan kun f√• √łje p√• onde Dansk Folkeparti

Jeg har et noget blandet forhold til Jyllands-Posten. Et af mediehistoriens lyseste √łjeblikke, dengang for knapt tre √•r siden,¬† kunne ogs√• have v√¶ret startskuddet p√• en afd√¶kning af rimeligt vigtige sp√łrgsm√•l som f. eks. ‘hvor er Danmark og Europa p√• vej hen, set i lyset af den demografiske udvikling?’ og ‘hvordan kan begivenheder i Danmark relateret til islams tilstedev√¶relse, forst√•s i lyset af denne ideologi/religions historie?’. Den daglige d√¶kning af netop ghettoproblemerne er imidlertid karakteriseret af den samme m√•bende uvidenhed og mangel p√• perspektivering som kendetegner den √łvrige mainstream-vandgr√łds-presse. Netop historien om de muslimske vagter i Gellerup Kirke r√•ber p√• perspektivering, men journalisten, som jeg h√•ber blot er en skoledreng i erhvervspraktik i agurketiden, kommer slet ikke i gang med de st√łrre linjer, endsige hvad dette varsler om fremtiden. I stedet er udgangspunktet bare en konstatering af tingenes tilstand, der kan sl√•s hen som ‘sociale problemer’; at se denne situation som en gentagelse af et m√łnster kendt fra de sidste 1300 √•r bliver end ikke unders√łgt. Og s√• er der jo altid den allernemmeste vinkling, Dansk Folkepartis indskr√¶nkethed og ondskab: “Dansk Folkeparti er fort√łrnet – is√¶r over at vagterne er muslimske”. JP har tabt stafetten for l√¶nge siden, og den g√•r nu p√• omgang i diverse blogmedier. (Det var Uriasposten der fandt historien i kirkebladet Udfordringen den 8 juli.)

For at undg√• chikane og h√¶rv√¶rk bevogtes gudstjenesterne i Gellerup Kirke. Dansk Folkeparti er fort√łrnet – is√¶r over at vagterne er muslimske. […] Vagterne skal virke forebyggende. De har respekt og et godt netv√¶rk i lokalomr√•det, og p√• den m√•de undg√•s mange konflikter. […]

Sognepr√¶st Niels Hviid afviser straks enhver snak om, at den kristne kirke betaler beskyttelsespenge til muslimer.¬† ¬ĽDet har ingen rod i virkeligheden. Her er tale om sociale problemer. Ikke om en religi√łs konflikt,¬ę siger han. […]

En anden gang blev en kvindelig pr√¶st overfaldet, efter at hun havde overnattet i kirkens underetage med en gruppe konfirmander. […]

¬ĽN√•r menighedens biler har v√¶ret udsat for h√¶rv√¶rk, s√• er det ikke fordi, det er kristne folks biler. De biler, der holder oppe mellem blokkene, bliver der ogs√• √łvet h√¶rv√¶rk p√•. Det er fuldst√¶ndigt tilf√¶ldigt, hvem der bliver ramt af h√¶rv√¶rk.¬ę […]

¬Ľ60 pct. er arbejdsl√łse, mange har posttraumatisk stress, folk har ikke overskud, mange f√łler sig udenfor, og der er ikke ret mange relevante fritidstilbud.¬ę N√•r man placerer en kirke i s√•danne omgivelser, m√• man finde sig i lidt af hvert – h√¶rv√¶rk, indbrud, fulderikker – mener pr√¶sten. […] [min fremh√¶velse, LFPC] Vagter beskytter Gellerup Kirke og Uwe Max Jensen: Folkekirken betaler for muslimske vagter

Hvis nu journalisten havde v√¶ret vaks ved havel√•gen kunne han have stillet dette helt oplagte sp√łrgsm√•l til de gode, anst√¶ndige mennesker han talte med: Den gruppe mennesker der for nylig blev fordrevet fra Gellerup havde en ganske bestemt identitet der knyttede dem sammen – de var gr√łnl√¶ndere. Alligevel h√łrer vi her, hist-op-og-fald-her-ned, at volden, indbruddene og h√¶rv√¶rket rammer i fl√¶ng, og at disse ting skyldes krigstraumer, d√•rlige besk√¶ftigelsestilbud, og Hassans sk√¶ve ben. Hvad er nu det? Er der ikke en underlig uoverensstemmelse her? Men journalisten var ikke vaks ved havel√•gen. Han sov (LFPC).

Hvem “propaganderer?”

På söndagen fick kunder på Ica Maxi på flygstaden i Halmstad propaganda från Sverigedemokraterna. Vid entrén delade två män ut en tidning med nidteckningar av muslimer och olika artiklar om invandrare som hot
SR:  Sverigedemokraterna delar ut propaganda utanför ICA

D√©r r√łg den dommerkarriere…………….

I en dom i Jönköpings tingsrätt dras paralleller mellan ett mordförsök på en kvinna och gärningsmannens kvinnosyn som enligt tingsrätten präglats av arabisk kultur och att mannen är muslim. Hos Diskrimineringsombudsmannen, DO, höjer man på ögonbrynen över tingsrättens formulering och flera lokala muslimska föreningar är kritiska.
‚Äď Jag k√§nner mig v√§ldigt kr√§nkt, sj√§lvklart och vi inom islam och muslimer representerar mycket annat som √§r mycket b√§ttre. Det h√§r g√∂r att vi smutskastas alla muslimer. Det v√§cker nya f√∂rdomar, s√§ger Masoomabai Takisdotter Virani, ordf√∂rande i f√∂rsamlingen Shiamuslim J√∂nk√∂ping.¬†¬†¬†¬† Domstol pekar ut d√∂md mans religion – virkelige √łre-perle¬† at h√łre Masoomabai Takisdotter Virani klynke p√• SR¬īs terapisofa.

Plausibelt plot?¬† Godt nok til “Kanal Klog”

“En ekstremistisk kristen gruppe gennemf√łrer en r√¶kke angreb p√• Storbritanniens muslimer. Gruppen ledes af pr√¶dikanten Steven Paynton, der har rekrutteret et netv√¶rk af dr√¶bere, der skal fremprovokere en hellig krig mellem kristne og muslimer. Det m√• for enhver pris forhindres, s√• Adam g√•r undercover som kristen fundamentalist for at optrevle gruppen, inden den kan n√• at sl√• til igen.”

DR 2¬†¬†om BBC serien “Spooks” der k√łrer netop nu. Den lyder simpelhen¬†for dum og usandsynlig til at spilde √©t sekund p√•.¬†Englands¬† indenrigsminister Jacqui Smith sagde 14 april i √•r:

“Security forces are investigating THIRTY deadly terror plots which threaten mayhem across Britain.¬†We now face a threat level that is severe. It’s actually growing. There are 2,000 individuals who are being monitored. There are 200 networks involved and 30 active plots.”

Englands troende  kristne er vikelig kommet op på terror-lakridserne, ikke sandt ? Virkelig fiktiv fiktion.  Melanie Phillips  beskriver BBC/DR 2 Рfarcen ganske godt:

“It is really quite obscene that the BBC repeatedly portrays the victims of mass murder ‚Äď Americans, Israelis ‚Äď as its perpetrators and its actual perpetrators as victims. The BBC is doing the work of the enemies of civilisation for them. In a less degraded political environment this would be raised in Parliament and the BBC called sharply to account for such infernal propaganda.¬†……… Truly terrifying.”

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

29 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
g.Johnsen
12 years ago

“Jyllands-Posten famler i m√łrkret” -“kunne ogs√• have v√¶ret startskuddet p√• en afd√¶kning af rimeligt vigtige sp√łrgsm√•l som f.eks. hvor er Danmark og Europa p√• vej hen…”
Der har v√¶ret andre – godt nok mindre lyse – √łjeblikke med mulighed for at fort√¶lle, hvad man ellers har fortiet:

f.ex. det h√łjskolekursurs p√• Europah√łjskolen p√• Kal√ł 2007 om “Demokrati,Tak” som JyllandsPosten var med til at arrangere og som var ledet af to journalister fra avisen. Det viste sig hurtigt at visse sp√łrgsm√•l var uvelkomne og blev underl√łdigt afvist.

Henrik
Henrik
12 years ago

Ans√¶ttelsen af de muslimske vagter giver mindelser om “jizya” (jeg er usikker p√• stavem√•den). Jizya var en strafskat, som kristne og j√łder m√•tte betale i lande med muslimsk flertal. Til geng√¶ld blev disse vantro s√• t√•lt af det muslimske flertal (de var dog bogens folk). Det er utroligt at pr√¶sten i Gellerup ikke kan se paralellen fra dengang til i dag.

Jeg er desuden forundret over, at de gr√łnlandske folketingsmedlemmer er aldeles tavse i denne sag. N√•r de f√łler, at danskerne er urimelige, kommer de ellers hurtigt ud af startblokken…

Johansen
Johansen
12 years ago

Pinligt og forvrængende at vores landsholdsmålmand udpeger Israel og USA som ekstreme.

Det er måske Israel og USA der truer Danmark med bål og brand?
Nej Casper Hvidt, det er islamofascistiske idioter i en lang række islamiske diktaturer, herunder flere stater, der praktiserer massiv kvindeundertrykkelse og barbariske afstraffelsesmetoder.

Det er en OM¬īer, Hvidt!

Mette
Mette
12 years ago

Andreas. Hvorfor betaler du kr. 1.600 for JP? Husker du rigtigt? Jeg har netop checket, hvad jeg skal betale her efter den f√łrste, og det er kr. 1080,66 for hele ugen og udbringning i √ėstjylland, et landdistrikt hvor de fleste holder andre aviser. Jeg synes ogs√•, at Raahauge og Lillelund er h√łjdepunkterne, men jeg vil nu ikke v√¶re s√• kritisk, som I er ang. artiklen om Gellerup kirke. Det er en ganske almindelig genre af de relativt korte refererende. De mere dybdeborende artikler tilh√łrer en anden kategori. Faktisk gl√¶dede jeg mig over artiklen, fordi den henviste til, at det var… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Vivi Andersen

Barokt og skel√łjet fokus Hvidt har i hvert fald. Det er hverken USA eller Israel der truer danske holdboldspillere i Kina og s√• alligevel er det netop de lande der udpeges som ekstreme. Hvad er s√• de lande der faktisk truer det danske h√•ndboldhold med terror? Ekstremt ekstreme eller hvad?

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Janne

Jeg troede f√łrst jeg l√¶ste forkert, da jeg l√¶ste hvad den h√•ndboldspiller havde sagt om ekstreme lande !

Hvis han tegner en god del af Danskerne, så kan jeg egentlig godt forstå vores apati overfor bl.a. Islam og dens Rettroendes ageren i Vesten.

Hans udsagn betyder jo, at han ikke har sat sat ind i hvad det er der foregår derude i den store verden, som herhjemme i den mindre del af denne.

Det er s√łrgeligt !

trackback

[…] til Mainstream-Medierne Posted on 27. juli, 2008 af Anna Lyttiger Inspireret af Snaphanen vil jeg hermed rette f√łlgende sp√łrgsm√•l til de danske medier (undtaget Politiken, deres grunde […]

Janne
Janne
12 years ago

“Og jeg m√• sige, som dansker er jeg chokeret over, at vi overhovedet har lyst til at v√¶re i b√•s med lande, der er s√• ekstreme. Det m√• jeg sige.” Jeg m√• sige at jeg ikke var klar over at der p√• det danske h√•ndboldhold var spillere med s√• ekstreme holdninger. Hvorfor tager han i det hele taget til Kina som vi jo har set ikke har behandlet tibetanere s√¶rlig p√¶nt? Men det er m√•ske ikke ekstremt i h√•ndboldspillerens √łjne. Og Iran, Sudan, dele af Afrika og Syrien etc. n√¶vnes ikke som ekstreme, men USA og Israel g√łr. Det lyder… Read more »

JanChris
12 years ago

Det er fuldst√¶ndig rigtigt, at Jyllands-Posten er i forfald. Allerede for et par √•r siden skar de i den politiske d√¶kning, og for nylig gentog de succesen √©n gang til. Indblik om s√łndagen plejer desuden at v√¶re ugens h√łjdepunkt, nu kan sektionen l√¶ses p√• f√• minutter.
Ud over Niels Lillelund har Jyllands-Posten dog også én anden journalist, der er værd at læse: Anders Raahauge.

Johansen
Johansen
12 years ago

Ans√¶ttelse af muslimske sikkerhedsvagter ved en dansk folkekirke er langt ude p√• et skr√•plan. Hvad bliver mon det n√¶ste, som muslimske sikkerhedsvagter skal beskytte? Man kan i al stilf√¶rdighed stille sig selv sp√łrgsm√•let: “Hvorfor er der pludselig behov for muslimske sikkerhedsvagter ved en kristen kirke og ikke omvendt behov for kristne sikkerhedsvagter ved et muslimsk bedehus/mosk√©?”. Hvem er b√¶rere af en enorm voldskultur? Hatten af for SIAD, at de mobiliserer en demonstration mod den islamiske racisme rettet mod gr√łnl√¶ndere i Gellerup. Det er paradoksalt og meget sigende, at andre grupper som g√•r under navne som anti-racister eller anti-fascister har forholdt… Read more »

LFPC
12 years ago

Klassikeren over dem alle m√• v√¶re den nylige “sprogrygtere”. Ogs√• JP.

Skjoldungen
12 years ago

Jeg er bange for at JP-journalisten ikke blot er en skoledreng i erhvervspraktik i agurketiden, men en fast ansat, frisk udkl√¶kket bladlus fra journalist-madrassa’en i Aarhuus. L√¶s blot f√łlgende fra dagens JP:

Generalmajor Poul Ki√¶rskou, chef for H√¶rens Operative Kommando,forklarer, at bomben ikke n√łdvendigvis har sprunget hul i den kampvogn, som den dr√¶bte soldat var i

Vi kan fors√łge at minimere risikoen ved at √¶ndre vores operationsm√łnster, s√• det bliver mere forudsigeligt, hvor og hvorn√•r vi k√łrer…

S√• var journalistikken p√• det hedengangne “Hudibras” trods alt rangklasser bedre. De kunne da i det mindste skrive dansk.

Janne
Janne
12 years ago

Bananen

P√• pladen “Rabalderstr√¶de forever” har Gasolin (som jeg er vokset op med og derfor slet ikke kan undv√¶re) et nummer om at den hvide mand skal holde sig v√¶k fra Gr√łnland.

I sangen som hedder “Kap farvel til √úmanarssuaq” hedder det bl.a.: “Det er den hvide mand, send ham hjem. Han vil stj√¶le dit land, send ham hjem.”

Hvem synger om gr√łnl√¶ndernes vilk√•r i Gellerup i dag?

Bananen
Bananen
12 years ago

@Janne

Gellerup Bibliotek har ogs√• ansat en (muslimsk) vagt. Se eventuelt Uriaspostens postering fra Gellerup. Desuden fors√łgte Nordg√•rdsskolen i Gellerup sig i en periode med en imam. F√¶dregruppen har ogs√• v√¶ret i kommunal aktivering for at holde orden i √Örhus Sporvejes busser.

Osv. osv.

Vi kan ikke leve af at klippe hinanden. Men der synes næsten at være en profession, hvor en del muslimer lever af at beskytte etniske danskere mod overgreb fra andre muslimers side!

andreas
andreas
12 years ago

Det, der gjorde Jyllands Posten landsd√¶kkende og til den st√łrste avis og en god forretning, var at man heri kunne l√¶se alt det, man ikke kunne f√• at vide i de andre forkrampede og korrekte dagblade. Nu er Jyllands Posten faktisk ikke til at kende fra Politiken eller Berlingske Tidende. Tror dens ledelse virkeligt, at det, at blive et mauinstream medie, er vejen til at rette op p√• √łkonomien? S√• er de godt nok meget dumme. Jeg vil alvorligt overveje at sige mit abonnement op, og f√• mine nyheder eksclusivt fra nettet. 1600 kr i kvartalet (for Jyllands Posten hverdag)… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Lone Dybkj√¶r (R) er nu meget synlig i debatten om udenlandske prostituerede i Danmark der risikerer at blive sendt hjem til bagm√¶nd i hjemlandet. R og Dybkj√¶r var ogs√• meget synlige hvad ang√•r de afviste asylans√łgeres mulighed for at f√• bolig og arbejde og ligeledes meget engagerede i forhold til afviste asylans√łgeres b√łrns vilk√•r i asylcentre i Danmark. Men har man set samme eller bare en lille interesse for de gr√łnl√¶ndere der nu er jaget ud af Gellerup (og hvor bolisselskabet intet har gjort for at hj√¶lpe gr√łnl√¶nderne med at kunne blive boende), n√•r det g√¶lder Det Radikale Venstre? N√¶h…… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

“For at undg√• chikane og h√¶rv√¶rk bevogtes gudstjenesterne i Gellerup Kirke.”

F√łrst h√¶rv√¶rk og derp√• ans√¶ttelse. Hvad hvis der kommer mere h√¶rv√¶rk rundt omkring, bliver der s√• ansat flere med ‘lokalkendskab’.

Hvad hvis der kommer h√¶rv√¶rk mod brandstationer, mod politistationer, mod r√•dhuse, mod skoler, b√łrnehaver, klubber, sygehuse, plejehjem, skattekontorer, uddannelsessteder etc., skal der s√• ogs√• ans√¶ttes personer med ‘lokalkendskab’?

Hvor langt har diverse politikere og andre i offentligt regi tænkt sig at gå i den retning?

Bananen
Bananen
12 years ago

Sappho har også skrevet om vagtordningen i Gellerup Kirke:

http://sappho.dk/Nr9juli2008/roenn-hoernbaek.htm

http://sappho.dk/Nr9juli2008/gellerup-kirken.htm

Antifascisten
Antifascisten
12 years ago

@Skjoldungen

Flemming Rose er ikke fyret (endnu!). Han er på orlov. Angiveligt for at skrive en bog om Muhammed-tegningerne og ytringsfrihed.

morlille
morlille
12 years ago

“krigstraumer”?
Jeg mindes ikke, der blev talt om kriminalitet pga “krigstraumer” som m√• formodes at have h√¶rget befolkningerne i Europa under og efter 2.verdenskrig. Man kan f√• mistanke om at “krigstraumer” henh√łrer i samme diagnosegruppe som “kronisk tr√¶thedssyndrom”!

Skjoldungen
12 years ago

Jyllands-Posten er i frit fald. Efter Carsten Justes afgang er den nu en l√¶se-let-udgave af Samarbejds-Politiken. Det er jo ogs√• samme ejerlaug. “Uheldet” med Muhammed-tegningerne gav den 15 minutters ber√łmmelse, men det er nu helt overst√•et. Af og til kommer der dog stadig et lille efter-r√¶b om ytringsfrihed, hvordan det s√• skal forenes med bladets lallende EU-lefleri? – Forsiderne domineres af gigantiske fotos af ligegyldige duller, finker og kendisser, halvdelen af 1. sektion er sport, lederne en √łrkenvandring af floskler og banaliteter, resten er reklamer. Endnu optages enkelte, kritiske l√¶serbreve, men det skal den ny nullitet af en chefredakt√łr nok… Read more »

LFPC
12 years ago

“Jeg forst√•r det bare ikke”. Forklaringen har nok at g√łre med at dem der kan finde p√• at g√• i demonstrationstog er et andet segment, som ikke p√• samme m√•de kan fremvise deres rene h√¶nder ved at st√łtte gr√łnl√¶nderne. S√• kommer de pludselig til at skulle tage stilling til ‘farlige’ konflikter mellem forskellige offergrupper – s√¶t, man nu blev taget for at v√¶re ikke-stueren ved at demonstrere for gr√łnl√¶nderne, og derved implicit imod offerk√¶le√¶ggegruppen # 1. Der er sikkert mange der t√¶nker som os, men som n√¶rer instinktiv modvilje mod disse hersens patosfyldte fakkeltog og kransenedl√¶gninger. Nogle af os har… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Antifascisten

Det er mærkeligt at det kun er SIAD der laver en sådan demo og at det åbenbart kun er dem der reagerer. Jeg forstår det bare ikke.

Antifascisten
Antifascisten
12 years ago

Der er meget lort p√• DR, og jeg anser ikke scenariet for trov√¶rdigt. Kristne vil sandsynligvis f√łrst forsvarer sig som en sidste udvej, n√•r det g√¶lder selve overlevelsen. Se reaktionen i Gellerup Kirke, hvor man accepterer at v√¶re underlagt muslimsk beskyttelse og oven i k√łbet ser denne beskyttelsespagt som en sejr for multikulturen og integrationen.

Antifascisten
Antifascisten
12 years ago

SIAD demonstrerer til fordel for gr√łnl√¶nderne i Gellerup mod de racistiske islamister:

“Demonstrationen vil blive afholdt p√• √Örhus R√•dhusplads d. 23. august kl. 12.00-14.00.
Vi har f√łrst idag f√•et mundtligt tilsagn fra politiet om at demonstrationen er godkendt. Vi vil hurtgst muligt offentligg√łre program.”

http://www.siad.dk/

falke√łje
falke√łje
12 years ago

Uden en borgerkrig bliver vi aldrig et frit og uafhængigt folk igen.

falke√łje

Janne
Janne
12 years ago

falke√łje

Jeg vil ikke have nogen krig. Men hvordan kan DR da mene at jeg/vi skal have ondt af de irakiske tolke, n√•r DR tilsyneladende ingen empati har for gr√łnl√¶nderne, der nu er jaget ud af Gellerup?

falke√łje
falke√łje
12 years ago

Det skulle da glæde alle, at engelske kristne nu åbner for en borgerkrig mod alle muslimer.
Gid, at den m√• brede sig og g√łre Europa frit igen.

falke√łje

Janne
Janne
12 years ago

“DR 2 om BBC serien der k√łrer netop nu”

Men kan DR2 eller DR1 finde tid til eller mulighed for at lave nyhedsindslag om de gr√łnl√¶ndere der nu er jaget ud af Gellerup? Tilsyneladende ikke.

Hvorfor mon DR1 og DR2 laver den prioritering?