27
jul
Seneste opdatering: 18/6-09 kl. 2334
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Timen inden solopgang. Fotos © Snaphanen, alle kan klikkes i helsstørrelse, se Det Nordiske Lys 1, 2 og 3 her.

0 0 vote
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Det nordiske lys 2006, 2007, 2008. […]

trackback

[…] ogsĂĄ at lave “Det nordiske lys” i ĂĄr. Det bliver  i ugen der  kommer. – Fra Det Nordiske Lys 2008, SkĂĄne i […]

trackback

[…] Midt i juli tog vi vores sædvanlige tur for at dyrke  den københavnske højsommer. “Det Nordiske Lys IV“.  […]

Danskeren
Danskeren
12 years ago

Marmorkirken er vel et af Danmarkshistoriens mest forsinkede byggerier, men jeg forstĂĄr ikke at nogen kan kalde den dyster. Tværtimod har jeg allerede som barn i halvtresserne fundet den uhyggelig smuk og himmelstræbende. En knyttet rose i øjet pĂĄ enhver skønhedselskende. Til jer andre. Se den igen, og husk lige at Peterskirken indtil 30èrne lĂĄ gemt bag profant, romersk byggeri. Noget mange idag beklager at facisterne fik revet ned. Ă…benbaringen skulle nemlig have været helt fantastisk nĂĄr man endelig nĂĄede frem til Peterspladsen. Bare for oplysningens skyld bruger jeg nu det pragtfulde billede som baggrund pĂĄ mit skrivebord. Rigtig mange… Read more »

EAM
EAM
12 years ago

Tak for de altid smukke billeder 🙂

@ Janne
Ja, “Frederikstadens marmorbrud” virker unægteligt noget tung og grĂĄ inden i. Derimod kan turen op til vejrs varmt anbefales. Trappen er klaustrofobisk (hvis det er et problem!, og da jeg var deroppe i midt juni mĂĄtte et par amerikanske turister stige af undervejs. Dog kan udsigten ikke mĂĄle sig med Vor Frelsers.

Mette
Mette
12 years ago

Glæder mig over de billeder.

Johansen
Johansen
12 years ago

Man får helt lyst til at flytte tilbage til København 🙂

kenneth
kenneth
12 years ago

Sig mig, sover du nogensinde?

Janne
Janne
12 years ago

Årh, Marmorkirken er noget helt specielt. Så tung og dyster grå indeni og når den ses udefra ligner det at det kun er toppen af kirken vi kan se og resten gemmer sig under jorden. Da jeg besøgte kirken kiggede jeg efter trapper nedad til kirkens virkelige kirkeskib (altså ikke det der hænger i loftet). En eventyrlig kirke der skulle have set helt anderledes ud, men som altså endte med næsten kun at bestå af et bredt og bastant tårn. Pragtfuld kirke.