2
aug
Seneste opdatering: 3/8-08 kl. 0711
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det må man sandelig også håbe for lande som England, Holland, Belgien og Sverige. Carl Rudbeck, svensk liberalist

I väst anses den islamiska lagen bara grym och föråldrad. Men den är till stora delar bättre än sitt rykte – och mycket som gått snett i samtida arabisk politik kan förklaras av att det traditionella rättssystemet tynat bort. […]
I Feldmans kontroversiella analys är det bland annat frånvaron av en fungerande sharia som har gjort att arabvärlden har blivit en sen utpost för envåldshärskare utan demokratisk förankring. För att förstå det måste man gå tillbaka ett drygt årtusende till den klassiska islamiska staten där det rådde en förvisso prekär men dock balans mellan den politiska makten och lagen. Kalifen var den exekutive ledaren men han fick sin legitimitet genom att tillämpa sharian så som den uttolkades av ulama, de lärda teologerna.

Sharia, Carl Rudbeck, DN

»Satellit-borgerkrig«

British Muslims are helping the Taliban in their war against UK soldiers in southern Afghanistan, according to the former commander of Britain’s forces in Afghanistan. UK forces have uncovered evidence that British Muslims are actively supporting the Taliban and al-Qa’eda in attacks on coalition forces in southern Afghanistan, Brig Butler said…….He said: “There are British passport holders who live in the U.K. who are being found in places like Kandahar.”
Earlier this year, it was revealed that RAF Nimrod spyplanes monitoring Taliban radio signals in Afghanistan had heard militants speaking with Yorkshire and Midlands accents.
British Muslims ‘fighting with Taliban in Afghanistan’  Telegraph

U-både i den københavnske  skærgård

Da bloggen alligevel var i stykker på sin fødselsdag, og da det er meget varmt i København, forlod  vi skærmen for at fejre  dagen med nogle øl på en tømmerflåde  ved Kalvebod Brygge. Netop som jeg skulle til at hæve pokalen, kommer to  U både sejlende opdykket og  med stor  fart. De ligner  WW I fartøjer, med rustpletter  og det hele, men er  bare to år gamle og indeni er  “”världens  modernaste teknik”. En perfekt  camouflage.  Det viser sig, de er svenske. Kaptajnerne Wennerberg og Zetterström anråber os på upp-svensk – 08 dialekt , vil jeg tro – , og ber´  os  vise vej til den danske hær, som de skal spionere på. De har hørt rygter om, at den skyder med  skarpt og  er redskab for en aktivistisk, fremmedfjendsk udenrigspolitik, der er på kanten af menneskerettighederne. Svenske soldater bruger kun øvelsespatroner, men de  ved det ikke, for de  har ikke løsnet et skud endnu. Riksdagsdekret.   Det skinner tydeligt  igennem, at de er  på en hemmelig mission for det svenske journalistforbund:  “De brune, mørke  kræfter i det populistiske, grumsede folkedyb”, sådan udtrykker kaptajn Wennerberg sig og  har glemt  at fjerne  sit pressekort  fra  reversén. Svenske journalister elsker originale, malende adjektiver, og vi er ikke  dybdeborende bloggere for ingenting.    De har netop  bunkret ved   Center Court i Båstad, og er optændte af ægte stockholmsk indignation over  verdens  samtlige “orättvisor” . Vi fortæller dem, hæren er i Afghanistan i 20-30 år og de må sejle  derud. Kort  efter tøffer de afsted  med stor  fart. Jeg tror, det er en solohistorie at vi afværgede  dette  journalistiske  anslag mod kongeriget. Den store danske u-bådsjagt sluttede  inden den var begyndt og vi vendte  tilbage til vores ølglas, stolte over at have forsvaret vores land mod den svenske presse. Vi bloggende søfolk ved jo godt, man ikke kan sejle til Helmand. Man ender i Karachi, og der vil ikke  engang de  indfødte være.   (foto © Snaphanen, klik)

 

Signalement ?  Næh…….

en af døgnets  15  anmeldte voldtægter i Sverige.  (Nobben=afslag)

Mannen försökte få kontakt med kvinnan, men hon var inte intresserad. Då våldtog han henne på Kyrkogatan i centrala Lund…..Polisen är förtegen om utredningsläget, men har visst hopp om att kunna gripa den skyldige.


Våldtog kvinnan efter att ha fått nobben  . Den såkaldte “personopklaringsprocent” på anmeldt grov voldtægt, var i 2007  femten (15)  procent (!). Altså 700 opklarede  ud af 4.700. De kan ikke have  været pressens  fortjeneste.

Wham! Slam !  Pow ! : Birthe Rønn Hornbech og en halv million udlændinge

af Kirsten Damgaard

Integrationsminister Birthe Rønn Hornbech synes der skal være frihed for Loke såvel som for Thor i det danske samfund ( Information 28. juli 2008 ). Samtidig ser hun det som en prøvelse for vor kulturs frihedsbegreb at “vi har fået en halv million udlændinge på en menneskealder”. At vi i tusind år haft (…) ” én religion, én kultur, ét folk ” har efter hendes mening gjort det (for) let for os.
Etniske danskere har vænnet sig til at friheden SKAL være der. Rønn Hornbech ser ganske rigtigt at danskernes tolerance og åbenhed i forhold til andre frihedsbegreber “er til eksamen nu”. Lad mig prøve at graffit’ie videre på den tanke :

Thok ! Der røg hans forhud – men det går jo tit godt

Slam ! Der fik søster en lussing for de korte ærmer

Pok ! Der blev fætter skudt i blodhævn

Haps ! Der tog han datterens SU

Pow ! Der blev dommeren og politimanden truet

Blop ! Der blev familiens sjette barn født – med genfejl ligesom nummer to og nummer tre

Wham ! Der fik hun husarrest for at kæle med sin kæreste

Åh ! Kvinden fik vitaminmangel p.gr. af klædedragten

Swush ! Endnu en abort til konen, hvor manden ikke synes hun skal anvende prævention

Måske mener Rønn Hornbech ligefrem vi kan lære noget af indvandrernes kultur ? Kunne det dreje sig om menneskerettigheder ?

Om styring af samfundet ?

Om kvinders behov ?

Om børneopdragelse ?

Om momsregnskaber ?

Om praktisk beklædning ?

Om at holde sig ved godt helbred ?

Om dialog ?

Kirsten Damgaard, kulturpsykolog

(Vi vil gerne  retfærdigvis tilføje, at Rønn Hornbech  var én af de få, der advarede ved  vedtagelse  af udlændingeloven af 1983, hvorefter hun i mange  år  efter  var hardlineren onde Birthe. Det  har vi glemt, for  nu er der kommet  så mange , der er endnu ondere. Nu er hun minister, og skal administrere 25 års  elendighed, og det er en helt anden snak)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
13 years ago

BRH. Korrektion. Jeg beklager min kommentar, fordi jeg uden at gå til selve artiklen i Information stødte mig alt for kraftigt på BRH’s attitudebelæring, som jeg kom til at opfatte den ud fra afsnittet med Kirsten Damgaard. Jeg beklager endnu engang dybt over for eventuelle læsere og især LPFC, at jeg helt ubegrundet mistede besindelsen. Hele det andet afsnit i min kommentar er derfor en stor hyperbel fra min side, som hviler på tro uden først at bygge på fornøden viden. Afsnittet burde absolut ikke have belastet denne tråd. Læs selv bragesnakken i Information, forstå og slip for mit bidrag.… Read more »

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Om Birthe Rønn Hornbech. ‘…en halv million udlændinge på en menneskealder…’ Hvad mener hun? – Hvilken afslørende frækhed. På knap en generation (fra -83 til 2008) har vi modtaget flere end én million udlændinge. Er det millionen, hun tænker på og reducerer til det halve? – Eller er det en fortalelse væk fra de 400.000 officielle muslimer, vi kender til takket være JP, hen mod dem, der er indvandret over en menneskealder, og som derfor i hendes optik måske korrekt bliver til 500.000, først lidt efter lidt, siden i store tal? Hvilken frækhed at mene om situationen som hun gør… Read more »

Bananen
Bananen
13 years ago

Tak til Kirsten Damgaard for en tekst på et højt litterært niveau.

monse
monse
13 years ago

He, he. Jeg var engang med til at jage en ubåd oppe i Nordatlanten. Det var i begyndelsen af 1970’erne, dvs. under den kolde krig. Det viste sig dog efter en lang dags legen kispus, at være vores egen S321 Nordkaperen, som var sejlet hele vejen derop for at give os en lille praktisk øvelse. (Det vidste jeg godt hele tiden, men sjovt var det).

monse
monse
13 years ago

PS Tillykke med fødselsdagen i går, og tak for at I endeligt fik mig til at downloade den nye Firefox! Og undskyld Steen, for at jeg stavede dit navn forkert før. Skal aldrig gentage sig.

monse
monse
13 years ago

Sten og LFPC, er I helt sikre på, at det kun var øl, I drak på den tømmerflåde 🙂