4
aug
Seneste opdatering: 5/8-08 kl. 2138
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Statsminister Anders Fogh Rasmussen må tage initiativet til et opgør med den politiserende EF-domstol, der undergraver dansk udlændingelovgivning. EU har brug for det opgør. EF-domstolen har ikke nøjedes med at forsvare det vigtige princip om arbejdskraftens frie bevægelighed. Denne domstol, der ikke står til ansvar for nogen, og hvis afgørelser ikke kan efterprøves ved andre retsinstanser, har defineret princippet på en måde, der overhovedet ikke nødvendiggøres af udviklingen i det indre marked. Der er ikke blot tale om en dynamisk tilpasning fra domstolens side til udviklingen i det europæiske samarbejde. Der er tale om grov politisering, og hvis denne sag, der i grunden vedrører meget få mennesker, kan føre til, at EU-landene omsider tager sig sammen til det nødvendige opgør med de 27 virkelighedsfjerne og regerelystne dommere, vil EU kun blive styrket, ikke mindst i den folkelige bevidsthed. Claes Kastholm i Berlingske Tidende    DF, annoncekampagne, den siges at have  været i aviserne igår, søndag,  GoV : GO DENMARK!!EF domstolen

Alpha-hanner og fornuftens  fjender

af Ayaan Hirsi Ali, 4 august 2008 

(foto © Snaphanen)

Thinkers of the Enlightenment, a set of new intellectual attitudes that remade Western culture in the 17th and 18th centuries, set out to understand the world and themselves through reason rather than religion. Their ideas led to massive advances in science, economics and commerce, the arts and human liberty, which underpin our present prosperity and social freedoms. Since the September 11, 2001, attacks, Islam has often been seen as the chief threat to the Enlightenment’s legacy. But is there also something internal to Western intellectual history that leaves us vulnerable to the enemies of reason?

The West has cultivated an ethos of individualism, reason and tolerance, and an elaborate system in which every actor, from the individual to the nation-state, seeks to resolve conflict through words. The entire system is built on the idea of self-interest. This ethos rejects fanaticism. The alpha male, in our societies, is pacified and groomed to study hard, find a good job, and plan prudently for retirement. “While we in America are drugging our alpha boys with Ritalin,” writes Lee Harris, author of The Suicide Of Reason, “the Muslims are doing everything in their power to encourage their alpha boys to be tough, aggressive and ruthless.” – By dulling its people’s instincts to stand up in defence of their own society and its values, the West is committing itself to slow suicide.
AEI:  Defend the Individual and So the West .  Hirsi Alis pointer understreges næsten samtidigt i dagens mail. Opdragelse til kapitulation:

Boys in pink sandals and girls breaking wind with their armpits – two new Swedish publishers of children’s literature are causing a stir with books deliberately designed to propagate the country’s social values.Kids’ books become ideological battleground in Sweden

Måske skal de  bløde, lyserøde  drenge til, for ikke at skabe yderligere fast, socialpædagogisk arbejde og kursusvirksomhed ?  “De ’problematiske’ tosprogede drenge“,    “Interkulturel pædagogik” – husk, “problematisk” skal i citationstegn.

Ny rekordnivå för Sverigedemokraterna, erhåller 5,5 procent i opinionsundersökning

Svenske  medier  er indtil videre kemisk renset for  denne historie. Jeg tror underrapporteringen for SD er langt  større end  for DF, så det  er umuligt at spå om valgresultatet i 2010. Det kan blive syv eller  femten procent, ingen aner det.  SD Kuriren

Kommuntoppman har gått med i Sd 

Gävle Torsten Ahlén, topptjänsteman i Gävle kommun och före detta vänsterpartist, har gått med i Sverigedemokraterna. – Jag sympatiserar med politiken. Olika kulturer klarar inte av att leva sida vid sida, säger han.
Torsten Ahlén berättar att han gick med i partiet efter valet 2006 och nu stödjer Sverigedeokraterna ekonomiskt genom att betala medlemsavgift. Han brukar även vara med på partimöten och hjälpa till att dela ut flygblad.Sverigedemokraternas politik mot ”massinvandring och mångkultur” är det som tilltalar Torsten Ahlén mest. Han tycker att de människor som invandrar till Sverige ska acceptera den svenska kulturen.
– Snart har vi ingen egen enande kultur utan bara en mosaik av subkulturer. Då riskerar vi att få ett nytt Balkan, Libanon eller Rwanda, säger han. Arbetarbladet med en saftig afsløring

Alt ved det gængse i UK: “Political correctness gone mad”

SNAFU – Situation Normal, All Fucked Up i Storbritannien. Avishistorier der indeholder udsagn som “political correctness gone mad” er en genre i sig selv. Det er et lille pusterum hvor læserne kan reflektere over hvor langt ude Old Blighty efterhånden er kommet. Således vederkvæget kan man fortsætte sin daglige dont i post-landet der er plastret til med overvågningskameraer, MI5 er med på en lytter, skolepiger arresteres for ‘racisme’ og myndighederne står på hovedet for at servicere det nye herrefolk så de ikke udsættes for krænkelser. En “political correctness gone mad”-historie er nemlig også en bekræftelse af tingenes uforanderlige tilstand. Storbritannien er på en kurs mod noget endnu ukendt, og lader sig ikke styre væk fra vanviddet af nogen regering (LFPC).

Humberside Police has been criticised for taking officers off frontline duties in a crime-ridden neighbourhood to send them on sex-change training.

The move is in response to one of their colleagues undergoing treatment to change from a 42-year-old married man into a woman called Lauren.

But senior officers have said it constitutes “political correctness gone mad” to have staff on anti-discrimination training when they could be out on the beat.

A total of 510 staff – including 344 police officers – working for Humberside Police in North East Lincolnshire received a letter from the chief superintendent saying they had to attend the half-day training course to help PC Lauren’s transition.

The training is likely to cost thousands of pounds but could help to protect the force from a potentially embarrassing lawsuit if PC Lauren were to experience discrimination. […]  Police send 344 officers on sex-change training

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til FLPC II. Jeg har måske ikke tænkt nok, men hvis jeg skal forsøge at forklare det gådefulde, må gåden være skjult og drevet af behovet for at udleve drømme om noget altomfattende. Noget, der er større, end alt andet. Lykkelandet. Tusindårsriget. Troen på Utopia. Jeg har hørt tilsvarende drømme udtrykt under II. Verdenskrig. Efter II. Verdenskrig. Hvem rendte rundt og troede på Sovjetunionen, Hvem rendte rundt og viftede med Maos lille røde, de samme. Rollemodellerne, Hvad har de nu gang i. Dybest set det samme om og om igen. Utopia – følg mig. Til helvede med naboen for Utopia.… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til FLPC. ‘Det er dog stadig gådefuldt…’
Ja, det er både gådefuldt og til det grædefærdige forfærdeligt og håbløst, for det har altid været sådan.
Med venlig hilsen
Emeritus.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Vivi Andersen. Det, jeg taler imod, er ikke afsky for fremmede, det er ikke modvilje mod indvandring eller arbejdskraftens frie bevægelighed. Meget få i dette land er så uoplyste og intolerante, at de er imod den slags. Det er stik modsat Tøger Seidenfadens og Morten Østergårds erklærede opfattelse, der går ud på, at det danske folk er intolerant, fremmedfjendsk og selvtilstrækkeligt, mens de herrer i egen selvopfattelse er fulde af kærlighed og forståelse for de stakkels vilde, som virkelig trænger til en sødmælkskur og et bedre sted at være. Etablissementet vil ikke vide af, at danskere er veluddannede og… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Emeritus mfl. Jeg er ganske enig. Der er dog noget forunderligt ved os Danskere nemlig, at vi stemmer gang efter gang på de samme politikere. Selv når disse har vist sig at være både skadevoldende og dobbelt moralske. Hvordan kan det f.eks. gå til at et parti, som det Radikale Venstre, fortsat eksisterer ? Dette har i hele dets levetid være oikofobisk og alligevel er der Danskere som stemmer på partiet. At SF eksisterer er på en måde mere begribeligt, men det er det Radikale venstres eksistens ikke for mig. Desværre tror jeg ikke ret meget på vi kan stoppe… Read more »

LFPC
12 years ago

Det er dog stadig gådefuldt, hvordan man kan have denne viden om tingenes tilstand, og så handle stik imod ens egne børns fremtid. Jeg vil aldrig kunne fatte det. Måske er de radikale ligesom Frau Fritzl, der formentlig på én gang både vidste og ikke vidste at der foregik mørke ting nede i kælderens dyb.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Janne. Rummelige? Det er jeg ikke sikker på, er det rette ord at bruge om den slags mennesker. Du er vist for elskværdig. Man er vel ikke rummelig, bare fordi man pukker på, at andre skal være rummelige. Det er alt for let at have de uangribelige meninger, så længe man ikke behøver at være et personligt offer for dem. Tænk på en anden af Snaphanens tråde, hvor Margethe Vestager fanges på det gale ben. Hun er slet ikke den værste, til gengæld et skoleeksempel! Hun har helhjertet været med til at skabe en helt umulig folkeskolesituation. Selv vil… Read more »

trackback

[…] et par dage siden omtalte jeg den særlige genre af historier i britiske medier om “political  correctness gone mad“, som handler om det seneste groteske, selvhadende eksempel på kryben og logren for […]

Janne
Janne
12 years ago

Emeritus

Ak ja, flere gange har det vist sig, at de – både politikere og kulturpersonligheder – der betragter sig som rummelige faktisk ender med at lukke intolerante traditioner, kultur, religion og personer ind i Danmark. De viser sig i sidste ende som grumme og kyniske, fordi de ikke vil være med til at tænke over konsekvenserne af det de gør. Konsekvenserne af deres idealisme – konsekvenser som vi andre må betale for.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til LFPC.: ‘Og igen lander aben…’ BRAVO! Hvis vi nemlig lader være at analysere BRH’s bragesnak for at finde spor af intelligens i den, men i stedet kravler ind i hendes hovede, kan det være, at vi mærker, at hun aldrig har brudt sig om beslutningen i 1983, som hun advarede imod. Nu kan vi pludselig føle, at hovedproblemet for hende er, at hun er meget dårlig til at lyve, men at hun gør sit bedste. Derfor vrøvler hun. Nu – i 2008 kan HUN oven i købet iagttage, at det er gået, netop som hun frygtede, og at det… Read more »

LFPC
12 years ago

Og igen lander aben på vores skuldre, det er os det påligger at tilpasse os de andre. Men egentlig gider jeg slet ikke denne diskussion med modparterne. Læg mærke til hvordan vores modstandere kun har to tilgange, enten trusler, tvang, folkeopdragelse eller stækkelse af ytringsfriheden på den ene side, og på den anden (og især her i Danmark) drejer det sig om hændervriden og appeller til kollektiv besindelse. BRH og hele denne fløj burde træde et skridt tilbage og reflektere over den iøjnefaldende håbløshed i disse monomane appeller, og spørge sig selv – hvad gør vi så? Når man må… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Janne. Birte Rønn Hornbech er fuld af bragesnak. Jeg lader hende tage ordet – oh lyt. Det lykkes hende at blande hver for sig interessante begreber sammen i sit interwiev med Information, hvori hun blandt andet påstår, at danskerne nu er til eksamen i frihed på grund af 500.000 indvandrere, der efter hendes mening har krav på den samme frihed til at være sig, som vi selv har til at være os. “Og hvordan synes du, at det går med det?” spørger avisen. “Jeg er ikke tilfreds. Det er jeg ikke. Jeg synes jo netop at det handler om… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Man får mere og mere det indtryk at kampen for øget multikultur i Danmark og EU er ønsket om og kamp for implementering af mere intolerance overfor og had til vestlige frihedsværdier, demokrati og ligestilling.

I forsøget på at skabe multikultur i DK og i EU er der i hvert fald nu gjort plads til barbari og en hastigt voksende mistænkeliggørelse af vores eget samfunds normer, værdier og karakteristika.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Der har indsneget sig en meningsforstyrrende slåfejl i min kommentar. Fjerdesidste linje første bogstav er et ‘S’. Det skulle have været et ‘D’. Læs altså i stedet – ‘DF’.
Med venlig hilsen
Emeritus.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

‘Hvem bestemmer i Danmark?’ Når det gælder den del af udenrigspolitikken som vedrører EU og indvandringen siden 2001, bestemmer forligskredsen. Man kan i dagens avis læse, at den består af regeringspartierne + S, R og SF! – DF er ikke og vil ikke være medlem af den klub. Det forklarer, hvorfor de såkaldte stramme danske regler ingen afgørende indflydelse har haft på tilstrømningen af udlændinge fra ikke-vestlige lande i disse år. Om to år vil indvandrertallet fra ikke-vestlige lande være lig med eller større end i 2001, fordi 24-årsreglen indhentes af alle dem, som nu år for år bliver 24… Read more »

Daniel Eriksson
12 years ago

Kanske har jag skrivit om detta förut, men enligt denna beräkning underskattades sd kraftigt i förra valet. Då skulle man räkna upp sd:s siffror med drygt 50 %:

http://robsten.blogspot.com/2007/10/sd-kommer-in-i-riksdagen-2010.html

Samma tendens finns i Holland, där de Wilders parti nästan dubblade de sista opinionsmätningarna:

http://en.wikipedia.org/wiki/Dutch_general_election%2C_2006#Opinion_polls

Även i Österrike, fast i något mindre grad (FPÖ underskattades):

http://en.wikipedia.org/wiki/Austrian_legislative_election%2C_2006

Österrike och Danmark är mindre politiskt korrekta länder än Sverige och Holland. Slutsats: effekten finns överallt men är starkare ju starkare den politiska korrektheten är.