6
aug
Seneste opdatering: 7/8-08 kl. 0018
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

It is very unusual, although not unknown, for the BBC to air any views critical of Islam. The World Service, in particular, is careful not to offend our “friends” the Saudis by doing so, so this may be the only opportunity Americans get to hear anything like this on the BBC. The BBC is still the BBC, of course, and as you might expect, the interviewer was less than sympathetic to Wilders’ views.

BBC Radio 4, 29 juli, 2008 New English Review

Bruce Bawer: Først kom de etter homofile

Norsk oversættelse af Pajamas  artikel.

–  I forrige mĂĄned holdt jeg en tale i Roma om hvordan den angivelig liberale multikulturelle ideologien har muliggjort spredningen av en dypt illiberal fundamentalistisk islam, med all dens brutalitet og – blant annet – voldelige homofobi i Europa. Da jeg returnerte til hotellet, ringte jeg min partner hjemme i Oslo, bare for ĂĄ bli klar over at han rett før hadde blitt konfrontert med to muslimske ungdommer, hvorav en hadde spurt om han var homofil. Fyren var i ferd med ĂĄ trekke kniv da bussen kom akkurat i det rette øyeblikket, men han sparket partneren min da han gikk pĂĄ bussen. Hvis bussen ikke hadde kommet da den gjorde, kunne møtet ha gĂĄtt mye verre.         Document.no

Pengene fosser ud af den svenske statskasse

Ned i det bundløse hul der hedder det ‘palæstinensiske’ selvstyre. De mĂĄ jo have rĂĄd til det.

SWEDEN INCREASES THE AID TO THE PALESTINIAN AUTHORITIES

Today the government has decided to put aside 50 million kronor [approx. US $8.18 million] in direct aid to the Palestinian authorities.

* The Palestinian authorities are in a dire economic situation and it is running the risk of collapsing if salaries among other things cannot be paid. […]

Sweden is one of the biggest donors to the Palestinians, During 2008 the total Swedish support is expected to amount to around 700 million kronor [approx. US $114 million]. Throwing Money at the Palestinians

“It is running the risk of collapsing if salaries among other things cannot be paid”. Vi har klemmen pĂĄ dem,  men udnytter det ikke – de stenrige arabiske lande vil ikke betale, men lader os urene kuffar betale jizya og fastholde pallierne i offerrollen. Og ‘vi’ – vælgerflertallet – falder pladask for det. There’s a sucker born every day (LFPC).

“Both managed to hijack a secular government agency to prosecute their radical Islamic fatwa against me”

Ordene er Ezra Levants, den canadiske bladudgiver som genoptrykte Muhammedtegningerne, og følgende blev trukket gennem tre års opslidende skueproces hos den såkaldte Human Rights Commission. At sagen endte med at blive frafaldet er kun en delvis sejr, som han forklarer her. Med de endeløse appeller efter appeller som herboende arabere belaster vores retsvæsen med over tegningerne, og med den netop annoncerede sag fra Mullah Krekar mod den norske stat, har vi nogle aktuelle eksempler på endnu et ressourcedræn som vores fjender pålægger os. Egne ressourcer brugt på at bekæmpe os selv, og ingen udsigt til at de vestlige lande vågner op. Man må dog glædes over at netop det Sverigelignende Canada rummer en antidhimmi som giver standretten kamp til stregen. Vi har brug for flere af disse opløftende sager (LFPC).

Some 900 days after I became the only person in the Western world charged with the “offence” of republishing the Danish cartoons of Muhammad, the government has finally acquitted me of illegal “discrimination.” Taxpayers are out more than $500,000 for an investigation that involved fifteen bureaucrats at the Alberta Human Rights Commission. The legal cost to me and the now-defunct Western Standard magazine is $100,000.

The case would have been thrown out long ago if I had been charged in a criminal court, instead of a human rights commission. That’s because accused criminals have the right to a speedy trial. Accused publishers at human rights commissions do not.

And if I had been a defendant in a civil court, the judge would now order the losing parties to pay my legal bills. Instead, the Edmonton Council of Muslim Communities won’t have to pay me a dime. Neither will Syed Soharwardy, the Calgary imam who abandoned his identical complaint against me this spring.

Both managed to hijack a secular government agency to prosecute their radical Islamic fatwa against me – the first blasphemy case in Canada in over 80 years. Their complaints were dismissed, but it is inaccurate to say that they lost: They got the government to rough me up for nearly three years, at no cost to them. The process I was put through was a punishment in itself – and a warning to any other journalists who would defy radical Islam. […] Ezra Levant: How I beat the fatwa, and lost my freedom

Godt 12.000 asylsøgere  første halvår 2008

Man havde  ventet 30.000 i ĂĄr, men nu “kun” 25.000. Dertil skal man lige lægge  de  familiesammenførte –28. 975  sidste ĂĄr, et tal der kun har kunnet stige. De enlige  mindreĂĄrige kaldes “ankerbørn” – familien følger efter. Billigere og lovligt. De er som regel af hankøn, og har ofte  overskæg. Jeg fĂĄr lyst til at citere docent i kunsthistorie Lars Berglund igen:  “Detta är förste gĂĄngen i världshistorien som en demokratisk vald regering tvingar sit eget folk at bekosta sin egen kolonisering“.

Drygt 12 000 personer har sökt asyl i Sverige under första halvåret. Av dessa var drygt 8 000 män och hälften så många kvinnor. Den största enskilda nationaliteten är fortfarande irakier trots att antalet mer än halverats sedan motsvarande period förra året.
Av de drygt 12 000 som sökte asyl var 2 832 minderåriga och av dem anlände 687 utan vårdnadshavare. Totalt och bland de som kom utan vårdnadshavare dominerade irakiska medborgare med somaliska medborgare på andra plats.  Asylsökande första halvåret 2008

Læs ogsĂĄ Hege Storhaugs “Hva gør du nu, lille du?” om den kædeindvandring EU nu vil pĂĄføre  Danmark.

“Her bor der folk, der tror de er sĂĄ ens, O, Danmark”

KODA´s sangkonkurrence 2008 – Tekst til “Ă…rets Danske Sang med obligatorisk tekst”

Hans Kragh-Jacobsen: Det land der rummer alle jordens farver

Det land der rummer alle jordens farver
Fra kornets guld til skovens klorofyl
Hvor hvide storke, sorte skarver
Har redeplads og ræven har asyl
Her bor der folk, der tror de er sĂĄ ens
O, Danmark

Det land med drømmeduft af sommerhylden
Og gøgefuglens fjerne ekko-kuk
Hvor bøgen spejler sig i gyllen
Og bølgen skummer salt til sidste kluk
Her bor der folk, der tror de er sĂĄ ens
O, Danmark

Det land med knuste spejle under gulvet,
Der vogter pĂĄ hvert fremmed element
Med tapre brøl fra musehullet
Får mørke tunger vores mistro tændt
Her bor der folk der tror, de er sĂĄ ens
O, Danmark

Det land med blikket rettet stift mod checken
Og plomben sat i hjertets fri ventil
Med visumtvang for vintergækken
Der kræves brugsanvisning for et smil
Her bor der folk der tror de er sĂĄ ens
O, Danmark

Det land, der rummer alle jordens farver
Er blindt af rødgrødsrødt og mælkehvidt
Husk sommerfugle først er larver
Før alle farver svæver sammen frit
Her vil vi bo i vor forskellighed
O, Danmark

Spil dansk dk KODA Coverforslag til evt udgivelse. Enhedslistens  valgplakat fra 2005. Man kunne  kalde det “Dejlig er  Jorden…..at grave i”.  (foto Snaphanen)

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
13 years ago

Til Steen. Første punktum: tak. Andet punktum: Du er en opmærksom læser! Jeg ser, at du sætter “højreekstremisten” i citationstegn. Det vil jeg godt kommentere pĂĄ. Partierne er aldrig demokratiske. De er varetagere mere eller mindre opportunistisk af partiets egne og forskellige interesser i samfundet. Demokraten mĂĄ sætte sig ud over partipolitiske tilhørsforhold, hvis han vil være demokrat og foretage ufarvede analyser af demokratiet og dets vilkĂĄr pĂĄ tværs af politiske interesser. Er Wilders demokrat? – Jeg spørger, for man kan godt være begge dele – bĂĄde demokrat og medlem af et parti. Wilders varetager jo ikke alles interesser som… Read more »

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Til flere. Geert Wilders gennemfører det meget vanskelige kunststykke at fastholde sin sjælsro og i alle situationer optræde som det, han roligt kan betragte sig som i mine øjne, en fuldblods europæer, gennemsyret af europæisk dannelse og debatkultur. PĂĄ den baggrund fremfører han sin berettigede kritik pĂĄ uangribelig mĂĄde – han gør det fornemt. Han hæver sig bemærkelsesværdigt og eksemplarisk over samtlige modstandere. Hans budskab er enkelt, ærligt, letfatteligt, uforstyrreligt lavmælt, insisterende og rent. Han er velforberedt og har tænkt sig om. Problemet for ham i medierne er, at han ingen underholdningsværdi har, men tværtimod er gabende kedelig, ikke nogen… Read more »

monse
monse
13 years ago

Det kan godt være at BBC journalisten var “less than sympathetic to Wilders’ views”, men det fĂĄr kun Wilders til at fremstĂĄ endnu mere sympatisk, mens han roligt og sagligt svarer pĂĄ de stillede spørgsmĂĄl. Det er under alle omstændigheder en fint medie at fĂĄ hans synspunkter ud i, og det er godt.

Kristoffer Mogensen
Kristoffer Mogensen
13 years ago

Hvordan betjener hun en spade ordentligt,med den snævre kjole/nederdel?

LFPC
13 years ago

Hvis nogen stadig tror at begrebet kulturelt selvhad er noget ‘vores’ side har fundet pĂĄ, kan man nu altid parere med denne ualmindeligt perfide sang. Jeg er mĂĄlløs. Dansk mainstream anno 2008 er nu at piske sig selv med skorpioner – eller er sangens stemme en fra eliten der ser ned pĂĄ alle os andre undermennesker? Den er lidt uklar, synes jeg. “Her bor der folk …” – dette er ‘os’. Men samtidig har vi ĂĄbenbart sĂĄ meget magt at vi kan regulere hele samfundet – “Der kræves brugsanvisning for et smil”. Det virker lidt uklart for mig, at sangen… Read more »

falkeøje
falkeøje
13 years ago

Og på længere sigt, nogen gode svenske soldater, nogle gode svenske maskinpistoler og et godt og nationalt svensk sindelag.

falkeøje

Jacob A
13 years ago

Stakkels svenskere:-( De har brug for en Pia Kjærsgaard samt nogle Ralf Pittelkow’er og Helle Merete Brix’ere.

VH
Jacob