7
aug
Seneste opdatering: 7/8-08 kl. 1928
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

via Veritas Universalis hvor man også kan se Hirsi Ali i Australien. SE også “No Women on Saudi Olympic Team” og “Sexual Assaults and Molestation of Girls in Pakistan; My Story”

»Solen går ned over Danmark«

At tænke sig, Helle Thorning som hardliner! Ovre fra det frisindede Malmø – der ganske vist er en by i med  nordisk rekord i social deroute i et land, der producerer langt over 50.000 nye EU borgere om året – skuer Sydsvenskan i skrækblandet fryd mod vest:

Det tror ingen av de experter som tidningarna Berlingske Tidene, Weekendavisen och Politiken har pratat med. Vem skulle som Danmark vilja inskränka EU-medborgarnas mänskliga rättighet att gifta sig med vem de vill? Bara för att Danmark skall få behålla sina exempellöst hårda restriktioner som säger att danskar bara får gifta sig med utomeuropéer över 24 år med god ekonomi, fast anställning, fast boende, som har klarat integrationstestet och vet allt om Harald Blåtand?
Att EU-fientliga Pia Kjærsgaard gick till attack var väntat. Den restriktiva utlänningspolitiken är hennes baby. Men att också socialdemokraternas nya ledare Helle Thorning-Schmidt skulle angripa statsministern för att inte tillräckligt stå upp för de danska utlänningsreglerna?
Så långt har det gått i Danmark. Från den tidigare socialdemokratiska ledaren Poul Nyrup Rasmussen som vid Dansk folkepartis inträde i folketinget 2001 hytte med näven och sade ”ni blir aldrig rumsrena” och sedan anpassade sig när partiet började förlora röster till att socialdemokraternas ledare nu står på barrikaderna för att försvara utlänningsrestriktionerna. ……………I Danmark är det som om Pia Kjærsgaard styr. Integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (Venstre ) som tidigare kritiserade henne manar nu till uppror mot EU.
På andra sidan sundet står gässen stilla och tittar ut över solen som går ner över Danmark. Uppflugna på en kulle, utspridda över ängarna. Eller är det människor som kurar mot varandra? Ju djupare Danmark sjunker i främlingshat desto öppnare stad blir Malmö. Danmark i uppror

Det ser rigtignok heller ikke for godt ud pt.: Alt tyder på, at EU-kommissionen er på vej med sag mod den sidste danske beskyttelse af stramme regler for familiesammenføring. Ekspert: Danmarks chance for at vinde er mikroskopisk. Bare med den illegale indvandring og med ægteskaber mellem muslimer, der allerede har permanent ophold, bliver EU´s 50 mio muslimer til 100 inden vi har set os om. Og der er næppe meget at gøre ved det. Jeg stemte os ind i 1972, ikke noget at prale med i dag. Som så mange ligesindede fra dengang, vil jeg gerne meldes ud af den klub nu. En relation som Norges og Schweiz´ville passe mig fint. Hellere i morgen end i overmorgen.

‘Tonen’ – ‘anstændigheden’ – ‘dialogen’

Nå, jeg skal nok ikke komme for godt i gang. Jeg har bestemt også gjort mig mine tanker om hvad det er der ‘motiverer’ Herluf Hansen til hans vedholdende kamp for de arabiske diktaturstater (LFPC).

RALF PITTELKOW underholder. Det er der ikke noget nyt i. Hans og Karen Jespersens bog “Islamister og Naivister” var et paranoidt pragtværk, eller var det makværk, som højst kunne have interesse for personer, der studerer psykiatri. […] Fhv. ambassadør Herluf Hansen: Pragtværk eller makværk?

Danske drenge satte ild i kvindes hijab

Nej, de gjorde aldeles ikke. Havde de gjort det, ville alle formentlig have vidst det på nuværende tidspunkt, og tv ville have ekstraudsendelser kørende med den obligatoriske reporter ude i marken. Ghettoer ville sandsynligvis stå i brand, og vold og hærværk ville præge gaderne. Den falske overskrift vækker straks opmærksomhed – havde de virkelige etniciteter i stedet fremgået, ville heller ikke apologeterne have været overraskede (omend de ikke ville indrømme dette). Den anden ungdomsgruppe opførte sig ‘blot’ som forventet, og så afstedkommer uhyrligheden langt mindre opmærksomhed, endsige forargelse (LFPC).

Tre unge mænd rodede med lighter i bybus i Odense og satte ild i håret på kvinde.[…]

Klokken 21.17 stod kvinden på rute 32 ved Rasmus Rask Skolen i Bellinge for at køre ind mod banegårdscentret. Ved Heliosvænget stod tre unge mænd med arabisk baggrund på, og de satte sig straks bag hende. […]

Kort efter kunne hun i genspejlet i ruden se dem rode med en lighter, og da hun spurgte, hvad de lavede, fornemmede hun pludselig, at de satte ild til hendes hår. De unge mænd klappede hende i håret for at slukke det, og da hun kort efter spurgte, hvad de havde gang i, satte de endnu en gang ild til kvindens hår.  Denne gang måtte hun selv slukke det, ved at klappe sig på håret. […] Kvinde fik sat ild til håret i bybus

Historien gentager sig – som en syg vittighed

A security camera over the door, an interrogation table in the corner, ID cards for regulars: a Stasi-themed bar opened in Berlin within spitting distance of the former East German Ministry of State Security. The two owners call it satire, but not everyone is amused.

“Themed restaurant” is how Willi Gau categorizes his pub. East German youth group shirts and porcelain plates with the Stasi symbol hang on the wall, and a mock security camera monitors the entrance. A mannequin next to the door is decked out as a East German riot policeman, complete with night stick and shield. Black red and gold signs advertise East German cooking with the slogan: “Come to us, or we’ll come to you.”
Welcome to Berlin’s New Stasi-Themed Bar

Juridisk jihad: Nu med støtte fra den Europæiske Menneskerettighedsdomstol

UK-based Muslim cleric Abu Hamza al-Masri, has won an interim order from the European Court of Human Rights blocking his extradition to the United States on terrorism charges.

The court said in a statement on Tuesday that it had upheld an application from Hamza, who is serving a seven-year jail term in Britain for inciting his followers to murder non-believers.He is accused by U.S. prosecutors of attempting to set up a terrorist training camp in Bly, Oregon, from 1999 to early 2000. Hamza argued that if he were extradited, he would face treatment in breach of the European Convention of Human Rights, which prevents torture and inhuman and degrading treatment. […]

Abu Hamza wins appeal to block US extraditionTaxpayers face £50,000 bill as hate preacher Abu Hamza launches final appeal against deportation

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jacob A
13 years ago

Rolig nu, jeg var ikke ude efter nogens skalp, jeg spurgte bare. “Vejet og fundet for let” på hebrarisk,
det er sgudda cool:-)

Min ironi er som oftest selvironisk.

VH
Jacob(dansg på ruc)

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Til Jacob. Jeg er ikke altid lige kvik i pæren, så jeg ved ikke rigtigt, i hvilken retning din ironi peger. For en sikkerheds skyld, kan jeg oplyse, at de fire ord i gængs oversættelse lyder: “Vejet, vejet og fundet for let.” Ordene finder du i Daniels Bog 5. kapitel vers 25 i Det gamle Testamente, så kendte du dem ikke, er det ikke så underligt, for det er godt nok længe siden, de blev nedskrevet. Det var den indskrift, der viste sig på væggen under det sidste af Kong Belsazars (Balthasars) gæstebud. Han havde ikke udvist rettidig omhu, derfor… Read more »

Jacob A
13 years ago

Emeritus:

“MENE MENE TEKEL UFARSIN.” hvilket betyder..? Jaj forstå dansg, igge tyrkisk:-)

VH
Jacob

Henrik
Henrik
13 years ago

@ Daniel Eriksson

SuperBest hører til blandt de dyrere butikker i Danmark. Kender ikke Willys, men sammenligner du SuperBests priser med et hvilket som helst discountsupermarked (Netto eller Aldi) er de noget dyrere, men har til gengæld et større og bedre delikatesseudvalg.

Sjovt at høre om de svenske avisers anti-Danmark holdning, når man ser alle de svenskere der kommer her for at handle ind, tage på Bakken eller arbejde. Når svenskere er villige til at bruge omkring 2 timers transport på at krydse Øresund dagligt på et lavtlønsjob i Danmark, må der være nogle betydelige lønforskelle mellem Danmark og Sverige.

Jonny
Jonny
13 years ago

Släkten Svenning vet vad som är bäst för Malmö. Aftonbladetjournalisten Olle Svennings pappa, den gamle sossepampen Eric Svenning, var den som rev det gamla Malmö (och lät bygga bl.a. Rosengård), utan att låta sig bevekas av några protester. Som sagt, då som nu visste överheten vad som var bäst för “pöbeln”!

trackback

[…] Från Snaphanen […]

Emeritus
Emeritus
13 years ago

Efter Metoc-dommen (mene, mene tekel ufarsin) er en retssag på vej mod Danmark, fordi Staten gør forskel på folk. De stramme danske udlændingeregler er menneskefjendske og skal væk i det menneskevenlige EU! Vi skal i stedet lære at elske Islam og sharia. Alt er lagt til rette inden for arbejdskraftens frie bevægelighed. Men herregud. Hvilken rolle spiller det? De stramme danske udlændingeregler var jo alle årene løst krudt – et figenblad. Det har aldrig været forligskredsens hensigt at bremse indvandringen fra ikke-vestlige lande, men at dække den til med figenblade. Det er det, forligspartierne ikke må mere. Et vindue er… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

Vi skal alle tage Wafa Sultans budskab om AFVISNING af sharia til efterretning, både på miko- og makroplan. Lige fra afvisning af intolerant, “rettro” halalkød når vi køber ind til konsekvent afvisning af tvangsægteskaber, blodpenge, hetzen mod “vantro”, undertrykkelse af kvinder, det islamiske apartheidsystem, etc. Shariaen skal ikke have fodfæste i den frie verden. Og der hvor den har fået det, skal den bekæmpes med næb og klør. Wafa Sultans fantastiske civile courage er et eksempel til efterlevelse for alle der kæmper for den europæiske frihedstradition. Hun har desværre med sin modige islamkritik betalt med sin egen frihed ligesom Geert… Read more »

Daniel Eriksson
13 years ago

Sydsvenskans Danmarkshat börjar anta rent parodiska proportioner. Dom har flera ggr haft artiklar som försöker hävda att Danmark inte alls är så mycket rikare än Sverige. Se bl a denna artikel där dom jmf priserna mellan svenska och danska affärer. Den svenska butik dom valt är Willys, en riktig lågprismarknad, medan den danska butiken är Superbest, som tydligen har högre kvalitet (verifiera gärna detta):

http://sydsvenskan.se/privatapengar/article351588/Dansk-mat-mer-an-dubbelt-sa-dyr-som-svensk.html

Hur öppet är det med gated communities? Det är verkligheten i dagens Malmö.