12
aug
Seneste opdatering: 13/8-08 kl. 1947
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Del 1 af to – ialt¬† tretten minutter. ¬† Sendt p√•¬† CNN 3 august 2008. Apropos middelalder og kvinde-bashing er her en kostelig video fra MEMRI: Saudi Cleric Muhammad Al-Munajid Slams the Beijing Olympics: Nothing Makes Satan Happier Than the “Bikini” Olympics

‘Trickle down’: Amerikansk terrorbek√¶mpelse-ved-selvcensur har nu n√•et PET

Nu binder vi os selv p√• mund og h√•nd. Jeg har et par gange n√¶vnt, at vi her i Europa n√¶ppe f√•r en realistisk tilgang til ‘terror’, dvs. jihad med voldelige midler, f√łr USA v√•gner op – desv√¶rre formentlig f√łrst efter et angreb med masse√łdel√¶ggelsesv√•ben. En europ√¶isk tilgang der g√łr det helt oplagte at kigge p√• hvordan ‘terroristerne’ legitimerer sig selv ud fra islams tekster, historie og traditioner, og nyder almindelig opbakning p√• ‘gadeplan’, og ikke bliver erkl√¶ret ‘takfir’, dvs. d√•rlige muslimer, af toneangivende islamiske institutioner – vil n√¶ppe kunne lade sig g√łre i en verden hvor forbindelserne til supermagten USA er altafg√łrende. Nu fors√łger man alts√•, ligesom internt i den amerikanske administration, det groteske at fors√łge at f√• problemet til at forsvinde ved at bilde sig selv ind at kuffar, vantro, kan legitimere eller delegitimere jihadister.

Det er ikke en bog der vil blive anbefalet af PET-r√•dgiver J√łrgen B√¶k Simonsen, men man burde foresl√• medarbejdere med bare lidt nysgerrighed og trodsighed at anskaffe sig Raymond Ibrahims bog The Al Qaeda Reader. Den dokumenterer hvordan Al Qaeda i interne dokumenter legitimerer sig ud fra islams tekster og historie. Dette med at “muslimer ydmyges” er kun til propagandabrug.

Jeg synes PET skulle holde sig til det de er bedst til, nemlig infiltration, black bag jobs og aflytning, og holde op med at spille¬† statskommiss√¶r for den korrekte tone. Desv√¶rre kan man godt forvente, at dette nye ‘hovedet under armen’-paradigme ogs√• vil medf√łre negativ opm√¶rksomhed p√• subversive bloggere som os. Vi vil i endnu h√łjere grad blive opfattet som opviglere, snarere end som de der s√¶tter ord p√• virkeligheden. Men ved I hvad, PET, om vi s√• skal ud i nattens mulm og m√łrke og s√¶tte plakater op med tapetklister fordi internettet bliver lukket land af Big Brother EU, s√• vil vi g√łre det (LFPC).

Det er ved til terroristernes b√•l, n√•r vestlige myndigheder bruger ord som “jihad”, “mujahideenere” og “martyrer”.

Det mener Politiets Efterretningstjeneste (PET), der nu barsler med et s√¶t retningslinjer, som myndigheder b√łr rette sig efter, n√•r man taler og skriver om terrorisme.

– Det handler ikke om politisk korrekthed, men om at sikre en sprogbrug, der er s√• pr√¶cis og objektiv som muligt. Terrorister k√¶mper ikke blot en voldelig kamp, men ogs√• en kamp p√• ord – om et bestemt syn p√• verden, siger chefen for PETs afdeling for sikkerhed Anja Dalgaard-Nielsen i en kommentar. If√łlge PET er kernen i mange terrorgruppers budskab, at muslimer undertrykkes og ydmyges af Vesten. De har et anti-vestligt verdenssyn og bruger sproget til at skabe en kl√łft mellem muslimer og resten af verden. P√• den m√•de retf√¶rdigg√łres vold i islams navn. PET: Tal ordentligt om terror

Messerschmidt: ¬ĽVi vil ikke acceptere EF-domstolens juridiske statskup¬ę

Vi har alts√• et forsvar mod EU’s statskup. Og det er Grundloven. Den har EF-domstolen ogs√• tidligere fors√łgt at s√¶tte ud af kraft ved at erkl√¶re, at traktaterne har forrang frem for Grundloven. Men det holder heldigvis ikke i virkelighedens verden, da Grundloven jo er hjemlen for dansk medlemskab af EU. Der er derfor intet til hinder for, at den danske regering kort og godt meddeler EU, at den retsstilling, der er skabt af EF-domstolen, og som omg√•r dansk udl√¶ndingepolitik, er uanvendelig i Danmark. Vi vil ikke acceptere den og vi vil ikke rette os efter den. I Danmark er det Folketinget, der bestemmer udl√¶ndingepolitikken – for vi har aldrig overdraget denne kompetence.Nu venter vi derfor blot p√•, at regeringen tager aff√¶re.¬†¬†¬† af¬† Morten Messerschmidt, EU-ordf√łrer for Dansk Folkeparti og sit partis spidskandidat til EU-parlamentsvalget i 2009

Historisk indvandring til det r√łd-gr√łnne Norge

Etter at den r√łdgr√łnne regjeringen overtok makten i 2005 har Norge opplevd en historisk stor innvandring. Personer med utenlandsk bakgrunn som har v√¶rt i landet mer enn 6 m√•neder har √łkt fra 598.000 til 716.000 p√• 3 √•r.

– Vi har aldri hatt en s√• stor innvandringsvekst p√• s√• kort tid. Dette skjer imidlertid nesten helt uavhengig av √łkningen i antall asyls√łkere.

Samtidig jobber UDI p√• spreng for √• f√• opprettet 5000 nye asylmottaksplasser i l√łpet av h√łsten, i tillegg til de 4000 som allerede er blitt opprettet siden nytt√•r. UDI har forel√łpig 7000 ubehandlede asyls√łknader liggende.

Nina Hjerpset-√ėstlie: Historisk stor innvandring siden 2005

“Din kommende d√łd, Mohammed Sifaoui”

I sin n√¶stseneste indf√łrsel p√• sin blog gengiver Mohammed Sifaoui* – der indtil videre har overlevet tre terrorangreb –¬†√©n af de mange¬† d√łdstrusler han f√•r l√łbende. ¬†Den 6 juli skriver han, “nu tror idioterne, de kan drive mig til selvmord” :

“Jeg er synlig, han er ikke. Han kender mit ansigt, jeg kender ikke hans. Det kommer som en herrel√łs hund eller en hy√¶ne p√• udkig efter et bytte,¬†det kommer som en robot eller en vampyr, der s√łger blod og jeg vil v√¶re der.¬†Jeg vil altid v√¶re¬† klar til at¬†m√łde mine mordere.¬† Selv hvis jeg er alene og ubev√¶bnet, har¬†jeg noget med mig, de aldrig har ejet og hvis betydning de ikke kender: √¶re.” “Kom, jeg venter p√• dig eller¬† en af dine kolleger. Du bliver overrasket over at finde dig overfor en mand, der ikke¬†straks sender dig¬†til “72 jomfruer¬†i Paradis”, men¬†snarere hen for at r√łvpule (enculer)¬† 6000 d√¶moner i helvede.”¬†¬† (foto & overs√¶ttelse¬†¬© Snaphanen)

Helle Merete Brix: St√łtte til Mohamed Sifaoui
Den algiersk-franske journalist Mohamed Sifaoui har l√¶nge modtaget d√łdstrusler og hadefulde emails p√• grund af sit modige arbejde med at infiltere radikale, islamiske grupper og med sin kritik af islamismen. I juni i √•r blev han overfaldet af islamister p√• √•ben gade i Paris, hvor Sifaoui har boet siden han fik politisk asyl i 2000.

Sifaoui har igennem alle √•rene haft politibeskyttelse, men den blev fjernet januar i √•r uden n√¶rmere forklaring. Organisationen WLUML (Women Living Under Muslim Laws), opfordrer nu til at man giver sin st√łtte til at Sifaoui igen sikres politibeskyttelse. Man kan l√¶se n√¶rmere om sagen p√•: Ensure police protection for Mohamed Sifaoui

Det var Sifaoui, der i 2006 afsl√łrede Islamisk Trossamfunds dobbelte tale og tilknytning til Det Muslimske Broderskab. Han har ogs√• produceret en kritisk kommentar om pr√¶dikanten Tariq Ramadan og har i √łvrigt overlevet tre terrorangreb. Herunder angrebet p√• Maison de la Presse i Algier i 1996. I sin bog “Br√łdre-Mordere: Jeg infiltrerede Al Qaeda” (Ekstra Bladets forlag, 2003) fort√¶ller Sifaoui om episoden: Det var en fredelig februareftermiddag med sol, og en kollega havde trukket Sifaoui udenfor for at fort√¶lle ham en vittighed. “Den skulle komme til at redde mit liv. Faktisk var vi kun lige kommet ud, da vi m√¶rkede en k√¶mpeeksplosion. Avisen blev j√¶vnet med jorden p√• en br√łkdel af et sekund”. Angrebet kostede adskillige af Sifaouis kolleger, samt tredive tilf√¶ldige forbipasserende, livet.

Sifaoui har ringe forst√•else for de, der forsvarer islamisterne og deres forbrydelser. Hvordan kan man for eksempel som advokat forsvare for en terrorist og samtidig p√•st√•, at man er engageret i menneskerettighedssp√łrgsm√•l? Sifaoui skriver i bogen: “Faktisk tror jeg, at de uenigheder, jeg har med den slags personer skyldes, at vi har forskellig opfattelse – ikke af Menneskerettighederne, men simpelthen af det at v√¶re menneske. De mener, at mordere, bombem√¶nd, kvinde-og b√łrneslagtere kan ses p√• lige fod med deres ofre. Jeg derimod n√¶gter at sammenblande den myrdede og morderen!”

Sifaoui blev interviewet af forfatteren Rushy Rashid p√• Journalistforbundets Fagfestival i efter√•ret 2006 om blandt andet hans kritiske dokumentar om Islamisk Trossamfund. Rashid havde ikke rigtigt fattet sagens alvor. Jeg skrev om begivenheden i Sappho:Islamistikkens vildveje (*Sifaoui var journalisten der k√łrte i taxi med Abu Laban og Akmed¬† Akkari i 2006)

Helle Merete Brix blog

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] det til H. J. Bonnichsen … n√•h nej, han er jo afg√•et. Fort√¶l det til Anja Dalgaard-Nielsen hos PET. Men m√•ske g√•r kommandovejen via britiske MI5, f√łr man t√łr kaste sig ud i at kigge p√• […]

JensH (Aldrig mere Venstre)
JensH (Aldrig mere Venstre)
12 years ago

@Johansen

Jamen, s√• m√• du jo have et godt m√łde i Fredericia, dog har jeg en lille b√łn: G√łr det helt forst√•ligt for DF’erne at vi under ingen omst√¶ndigheder kan leve med denne dybt politiske dom fra EF-domsolen. If√łlge R√łnn Hornbech er EF-dommen faktisk farligere for Dansk udl√¶ndingepolitik end f√łrst antaget:

http://www.dr.dk/Nyheder/Politik/2008/08/15/181533.htm

S√• Foghs egen integrationsminister mener alts√• ikke dette bare er en ‘lille flig’ af udl√¶ndingepolitiken.

Men under alle må du have en god weekend i Fredricia.

Johansen
Johansen
12 years ago

JensH

N√•, men det var da en god melding. S√• er det alts√• ikke s√• tosset at v√¶re en umoderne kvinde ūüôā

For√łvrigt s√• bliver det en ganske sp√¶ndende weedend. Politisk sommergruppem√łde i Fredericia i morgen med DF. Det gl√¶der jeg mig til. God weekend.

JensH (Aldrig mere Venstre)
JensH (Aldrig mere Venstre)
12 years ago

@Johansen

“at jeg beholder mit lange h√•r flagrende i vinden, endsk√łnt det er yt :-)”

Vi findes faktisk stadig en del m√¶nd her i Danmark, som fortr√¶kker kvinder der lader h√•ret flagre i vinden, fremfor at de pakker sig fuldst√¶ndig ind fra t√• til top ūüôā

Johansen
Johansen
12 years ago

Kære JensH

Nu havde jeg det lige s√• godt, og s√• linker du til endnu en idyllisering af kvindetilsl√łring.
Det er √•benbart blevet h√łjeste mode at smiske for hovedindpakning af kvinder. At smiske og lefle for islam. Jeg l√¶rer det aldrig.

Kvindenedg√łrelsen i form af kyskheds-hovedkl√¶det foragter jeg. Det latterligg√łr kvinder, og signalerer at de er 2. rangs mennesker.
Jeg tror, at jeg beholder mit lange h√•r flagrende i vinden, endsk√łnt det er yt ūüôā

JensH (Aldrig mere Venstre)
JensH (Aldrig mere Venstre)
12 years ago

@Johansen

Nu er du alt for kritisk overfor kvinde-undertrykkelsen i den islamiske verden. Faktisk er de kvindelige muslimske delatgere der trods alt er ved OL ved at danne mode:

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/294508:Kirke%E2%80%94tro%E2%80%93Sporty-sloer-kan-danne-mode-efter-OL

S√• hvis du vil v√¶re cool og med p√• noderne, m√• du nok hellere anskaffe dig et s√•dant “Sporty sl√łr”.

Johansen
Johansen
12 years ago

Ang. Olympiaden

Forkasteligt at man ikke udelukker de lande, som massivt undertrykker kvinder på alle tænkelige og utænkelige områder.
Man kunne da godt finde ud af at udelukke Sydafrika under apartheidstyret men ikke islamofascistiske stater med kvindeapartheid.
Det er √•benbart mere politisk korrekt at diskriminere et helt k√łn end en hel race.

Det virker √¶rlig talt hyklerisk og f√łjende.

Mette
12 years ago

Det er en glimrende idé at placere de olympiske lege permanent i Grækenland.

Jeg t√¶nker, at vor kronprins med et fremtidigt medlemskab af IOC-banden vil sl√• nogle af de sidste s√łm i det danske monarkis ligkiste. S√¶rt, at for√¶ldrene ikke fatter det.

JensH
JensH
12 years ago

Til LFPC:

Nu hvor PET har udsendt nye retningslinjer for korrekt sprogbrug om (islamisk) terrorisme, burde du s√• ikke √¶ndre nick til ‘JSPK’ (Jacob Scharf p√• kokain)??

Henrik Ræder Clausen

Ang. OL s√• jeg helst legene sendt hjem til Gr√¶kenland, hvor de h√łrer hjemme. S√• kunne vi afskedige den korrupte IOC-bande, vi ville slippe for det PR-cirkus om, hvem der skal have legene n√¶ste gang, samt det vanvittige spild med at opf√łre et helt nyt stadion hvert fjerde √•r.

Plus at der ville være anledning til at bringe græske dyder i erindring. Det er der mange, der ville have godt af.

Mette
12 years ago

Vivi Det var lidt besynderligt, da fyrstedatteren af Berleburg pludselig ville v√¶re dansker, og efter at statsborgerskabet var erhvervet vist flyttede permanent til Sverige. Tidligere har jeg forsvaret de kongelige p√• samme m√•de som jeg forsvarer Folkekirken, dog med mindre entusiasme. Begge er betydningsfulde institutioner og symboler. Men jeg er blevet s√• tr√¶t af de kongelige, og det er hovedsageligt pga. kronprinsens evindelige ferieren og manglende evne til f√• stablet en meningsfuld besk√¶ftigelse p√• benene. Som mange g√łr opm√¶rksom p√•, virker han p√•faldende umoden. Da hans kandidatgrad ikke synes at interessere ham, synes jeg, at man skulle give ham en… Read more »

Mette
12 years ago

Bananen

S√• araberne har udviddet sortimentet af k√łbte stedfortr√¶dere. ūüôā

Bananen
Bananen
12 years ago

Araberne er begyndt at opk√łbe afrikanske l√łbere, som s√• tager et muslimsk navn, n√•r de stiller op for det ny arabiske land.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Det kan da undre med den rigelige repr√¶sentation af rige Arab-stater i OIC. Selv tror jeg det bl.a. h√¶nger sammen med at ville v√¶re med som “betydende”, der hvor resten af den √łvrige verden deltager. Vi skal sikkert ogs√• overveje Den Lille Jihad, og de mange m√•der denne bliver f√łrt p√• i nutiden, som en faktor. Men billedet er det samme overalt i Vesten : hvor Araberne kan f√• sig m√łvlet ind, om det er i bankverdenen, universitetsverdenen, forretningsverdenen, i den politiske verden ( jfv. f.eks. det fornyligt afholdte m√łde i Spanien, som Anna Lyttiger har skrevet om) osv. osv.,… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Mette

“hvad der er grunden til, at araberne er s√• rigt pr√¶stenteret,”

Det kan v√¶re de arbejder p√• at f√• indf√łrt stening og h√•ndsafhuggelse som olympiske discipliner. Der skule de vist have en god mulighed for en p√¶m medaljeh√łst.

Mette
12 years ago

F√łrhen fulgte jeg meget med i OL, men for min skyld kan man godt skrotte legene, nu hvor en stor del af sportfolkene forl√¶ngst er mentalt og fysisk presset langt ud over, hvad der ligger inden for normalitetens gr√¶nser, og det ogs√• er noget diffust med de nationale gr√¶nser. Mange topidr√¶tsfolk vil erhverve skader, som de f√•r alvorlige kvaler med resten af livet, og amat√łrer er de jo heller ikke mere. En kvindelig v√¶gtl√łfter som denne s√•kaldt norske fra Uganda. Tja, jeg vidste slet ikke, at en s√•dan disciplin findes for kvinder og m√• indr√łmme, at min f√łrste tanke var:… Read more »

Nina Hjerpset-√ėstlie

Neppe – men de fleste land har dog en hel haug med sv√¶rt dyktige idrettsut√łvere som ikke har landbakgrunn fra nasjonen de representerer. Her m√• vi dessuten huske p√• idrett er blodig alvor, og at Norge fort blir klar for √• g√• til en mindre krig hvis vi ikke tar nok medaljer i internasjonale mesterskap. Og det p√• begge m√•lf√łra! ūüėÄ

I alles interesse drar man f√łlgelig frem de beste man har.

Selv ville jeg muligens tatt meg mer norsk ut som flaggbærer Рmen medaljesjansene ville vært lik null (eller under).

Nina Hjerpset-√ėstlie

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=198201

Her er Norges flaggb√¶rer, Steen – 26 √•r gamle Ruth Kasirye. Hun har v√¶rt i Norge i 10 √•r, men at hun ikke er norsktalende virker som en overdrivelse. Hun var for√łvrig veldig stolt av oppdraget.

At det ble oppstyr rundt dette skj√łnner jeg egentlig ikke – hun representerer jo Norge i OL uansett hvor hun kommer fra.

Mvh, Nina

Mette
12 years ago

Steen. Nej, jeg har intet fotografi, men m√•ske der findes et p√• Aftenpostens site? Det vil jeg da tro. Det m√• kunne skaffes. Pigen er kulravende sort, men skam s√łd. If√łlge kommentarer p√• Aftenpostens debat er hun hverken f√łdt i Norge eller norsktalende. En norsk medarbejder fra Aftenposten blev i √łvrigt interviewet i DR i aftes ang. Allis Hellelands sortie fra det nationale kunstmuseum i Oslo. Denne medarbejder, en midaldrende dame, udtalte, at m√•ske er danskere “mindre demokratiske end nordm√¶nd”. S√• holdt hun en lille pause og fortsatte for skams skyld med en bem√¶rkning om, at det troede hun nu… Read more »

Mette
12 years ago

Nina Hjerpset-√ėstlies oplysninger er slet og ret chokerende, anderledes kan jeg ikke bed√łmme situationen. Og det v√¶rste er, at der ikke synes at v√¶re den mindste udsigt til, at noget vil blive √¶ndret. I Danmark har folk som flest endnu ikke fattet, hvordan Norge spurter mod afgrunden med en m√•lrettethed, der fejer al fornuft og logik til side i kaskader af sentimental opr√łmthed over at f√łle sig som en humanistisk stormagt. Der skal en st√¶rk karakter til at have mange penge og stadig bevare et solidt fodf√¶ste. Under OL-indmarchen forleden indtraf en lille tragikomisk begivenhed. Den danske speaker havde l√¶nge… Read more »

Bananen
Bananen
12 years ago

Mohamed Sifaoui er et mandfolk, som vi er stor tak skyldig.

falke√łje
falke√łje
12 years ago

St√•r Danmarks Riges Grundlov over alt andet, hvad jeg mener den g√łr, s√• kan det kun v√¶re bevidst forvirring af folket, at politikerne ter sig, som de g√łr.

At sætte Grundloven ud af kraft er en omstændelig procedure, som politikerne helt bevidst har opgivet på forhånd.
Så er det nemmere at lyve, og det er de gode til.

falke√łje