17
aug
Seneste opdatering: 18/8-08 kl. 2003
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“En 28-årig, svensk fodboldspiller i pengegæld er blandt de fængslede, som sættes i forbindelse med millionrøveriet fra Dansk Værdihåndtering
Den første fremstilling i rækken af de anholdte fra gårsdagens politiaktion på Hotel Scandic viste sig at være en svensk fodboldspiller, som formentlig også nu kan skrive ‘røver’ på sit spillerblad. Det drejer sig om den 28-årige Patrik Manzila, der spiller i den svenske 1. divisionsklub Väsby United, der ligger nord for Stockholm.

– Jeg fatter ingenting, nåede svenskeren at udbryde i retten, inden dommer Katja Høegh på anklagerens opfordring lukkede dørene af hensyn til efterforskningen.Manzila, der stammer fra Den Demokratiske Republik Congo, måtte under retsmødet have en svensk tolk til at oversætte for sig.”

Svensk fodboldspiller  sigtet for røveri, Flere anholdelser på vej –Røvere kan stå bag flere kup Politiet har tidligere vurderet, at ca. 20 gerningsmænd deltog i røveriet sidste weekend .  Manzilla er  ikke beskyttet af navneforbud.  Kun i Sverige, hvor man konsekvent skriver : –” Jag fattar ingenting, sa en 28-årig svensk från Stockholm när anklagelserna lästes upp.” Nærmest kommer  Kvällsposten, der skriver: Här grips svenska fotbollsstjärnan.     – De  øvrige  svenskere  er beskyttet af navneforbud og beskrives i EB  mandag blot som : AE, 23 år ,  Svensk statsborger. CR, 30 år ,Svensk statsborger , CW, 28 år  Svensk statsborger  .

Og så for en sikkerheds skyld, en gang til for Prins Knud : Dette handler ikke om at en del  “ny-svenskere” er hyperkriminelle, hvad de er, men om at svensk presse retoucherer virkeligheden i politisk øjemed.

“Muslimske brødre skal ikke give bøsser hånden”


Two sensitive subjects have crashed into each other in Berlin, with a row over an article in a German Arabic language magazine warning readers that shaking the hands of gay men can transmit diseases.
The article, in the free magazine al-Salam which is distributed to restaurants and cafes around the German capital, is couched in pseudo-scientific language, and accompanied with graphic photos of skin diseases. Titled “A flesh-eating bacteria and sexual abnormality,” the article claims that gay men are hit by deadly diseases and that Muslim “brothers” should not shake their hands as “one never knows what kind of bacteria and germs are found on them.”

Berlin Arabic mag sparks outrage by labelling gays as diseased. Der Spiegel via   Islam in Europe

De ny svenske socialmoderater

Fredrik Reinfeldt laver en svensk Tony Blair: Fra “wonderboy” til katastrofe på kun to år. Blair  var dog ti år om det. I 2010 vender svenskerne  tilbage til den katastrofe, de er  fortrolige  med. Denngang hedder den M. Sahlin. Hendes trumfkort er, at hun intet siger  offentligt før efter hun er  valgt. Hun må have en klog spin-doktor:

De nya moderaterna gör nu tappra förök att höja sina dalande opinionssifror genom att rekrytera vänsterextremister. Strategin innebär att man snor idéer från promillepartiet Feministiskt initiativ.Det har påvisats av många – både inom och utom de egna leden – att genusteorin rymmer betydande likheter med marxismen – med den skillnaden att man bytt ut klass mot kön. I bägge fallen byggs teorin t ex upp kring en utopi om att utplåna skillnader mellan kön/klasser. Och i bägge fallen betraktar man människor som kollektivvarelser och inte som individer. Och i bägge fallen är man villiga att vidta diverse inskränkningar i individens fri- och rättigheter för att kunna realisera utopin.

Moderaternas strategi att lägga beslag på vänsterståndpunkter har nu lett till att man även omfamnar dylika vänsterextrema ståndpunkter. Den moderata riksdagsledamoten Ewa Thalén Finné vill, enlig SvD, att den nya skolledarutbildningen ska ha genuspedagogik på schemat: “Vi menar inte att man ska läsa fem poäng genuspedagogik, utan det här måste integreras i hela utbildningen”, säger hon. Det vill säga: den som inte delar den feministiska ideologin, kommer inte att kunna bli skolledare. Hon vill även införa “nationell jämställdhetsmärkning” av förskolor och skolor…………  Axess:  Den nya högerns vänsterprofil

Umuligheden af en gylden middelvej i en dynamisk demografi

En læserbrevsskribent i JP påpeger korrekt, at social sammenhængskraft og en stigende byrde af uintegrerbare mennesker på overførselsindkomster modarbejder hinanden. Desværre er hans løsningsforslag om en EU-udstukket linje der tilgodeser både samfundet og godheden et fata morgana. Ethvert indtag af førmoderne grupper med et stort fødselsoverskud, vil på sigt underminere denne balance. Det er kun et spørgsmål om tidshorisonten. Skribenten antager formentlig, at en korrekt justeret indvandringskvote vil blive assimileret over tid, men her nævner han ikke at der ikke findes eksempler på vellykket integration, og slet ikke assimilation, af muslimske mindretal. Hans forestillinger bliver således i sidste ende et fatalt eksperiment hvor al empiri siger at det vil gå grueligt galt (LFPC).

ENDELIG er der andre end Dansk Folkeparti, der har forstået, at indvandring og et finmasket socialt netværk er komplementære størrelser. Dvs. mere af det ene må nødvendigvis føre mindre af det andet med sig.

DF har valgt det finmaskede net og må derfor tage konsekvensen af det og holde grænserne lukkede for indvandring fra tredjeverdenslande. […]

Der vil således i fremtidens globaliserede verden kun være valget mellem de to retninger eller det sted midt imellem, som i dag udfyldes af VK-regeringen. […]

En fælles udlændingepolitik er nødvendig i Europa, hvis vi skal have åbne grænser imellem de europæiske lande. En italiener, der ikke bliver ramt på pengepungen, hver gang der kommer en ny immigrant, men som til gengæld får en ny billig havemand, må nødvendigvis have en mere positiv holdning til immigration end en dansker, der ser skatten stige, hver gang der flytter en hertil fra et tredjeverdensland.[…] Jørgen Pedersen: De komplementære størrelser

 

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Casper | Borgerlig bums

LFPC >>> Det forties jo også som regel at kongen smed de danske bønder ud af deres gårde. Med det formål at sikre hoffet og overklassen nogle dejlige grøntsager af høj kvalitet. Det minder lidt om debatten i dag, nu er det bare middelklassens behov for eksotisk kultur (som handelsvare) der fremhæves. Når amagerbønderne fremhæves som vellykket integration, så er det jo ikke hele historien der fortælles. Hollænderne fik skatte- og tiendefrihed, egne love, arveregler, selvstyre, domstole, fri jagt og fiskeri. De solgte grøntsager på Amagertorv i kirketiden, hvilket blev tolereret – danske bønder gjorde det ikke. Intet under at… Read more »

Daniel Eriksson
12 years ago

Hans gamla klubbs supporterforum: “Namn: Alltid, oavsett, jämnt-Bajen » Svara på inlägg Sänt: 2008-08-18 09:43:51 Jo du , Manzilla fick husera väldigt fritt för ca 13 år sen, råna och sparka ner folk. Framför allt var han så jävla tuff med sina 15 kol svarta polare mot ensamma yngre killar.” “Namn: GreenGoblin » Svara på inlägg Sänt: 2008-08-18 09:19:19 Jag kommer ihåg hur Manzilla mfl låste in sig på toaletten under Gothia cup på kvällarna, och sedan kom ut i sällskap med en sötaktig röklukt en stund senare. Och vad man har hört om misshandel, personrån etc, så är det… Read more »

LFPC
12 years ago

Jeg forstår ikke hvorfor de bruger dette som et positivt eksempel? 400 år, det er da skræmmende, og så var der ikke engang tale om religiøse eller egentlige kulturelle forskelle, og endnu mindre om hollandsk supremacisme.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Vivi Andersen har gjort opmærksom på Anders Bruun Laursens åbne brev til europarådets generalsekretær. Der er væsentlige relaterede links, som alle her på tråden bør læse indholdet af omhyggeligt.
Sangbunden kan passende være LFPC’s indledende post til denne tråd. Læs allerførst citatet fra en af Ciceros taler bragt på Monokultur, som bør være standardviden for alle modstandere af forrædderi, bedrag og totalitarisme.

http://monokultur.dk/2008/08/17/mindevaerdige-ord/

Lad ikke disse links nedefor forblive lukkede. Åbn dem, læs omhyggeligt og bliv klogere:

http://euro-med.dk/?p=1407

http://www.ansamed.info/en/top/ME12.YAM19224.html

http://assembly.coe.int/Main.asp?link=/Documents/AdoptedText/ta08/ERES1605.htm

http://euro-med.dk/?p=1274

http://euro-med.dk/?p=1262

http://www.legislationline.org/legislation.php?tid=218&lid=7975&less=false

Tak til Vivi Andersen.

Med venlig hilsen
Emeritus

Casper | Borgerlig bums

LFPC: “at der ikke findes eksempler på vellykket integration…” Lad mig nævne et eksempel, som ofte fremhæves af globalisterne. F.eks. ved jubilæet for få år siden. De hollandske bønder på Amager blev håndplukket af den eventyrlige kong Christian II. De danske fæstebønder blev smidt ud af deres gårde; en del blev deporteret til Hundested. Hollænderne blev udstyret med særlige privilegier (skattefrihed, eget retsvæsen). Hvorfor de danske skippere og fiskere i Dragør kom til at hade de hollandske bønder og omvendt i de næste århundreder. Det tog “kun” 400 år før sårene var helet – sådan da. I dag er de… Read more »

Pølsen
Pølsen
12 years ago

Ekstra Bladet skriver: “Indblandet i racisme-sag I Sverige sættes han (Manzila) særligt i forbindelse med en kontroversiel sag fra 2004, hvor han ragede uklar med fodboldtræner Lennart Söderberg, da Manzila spillede for 2. divisionsklubben Vasalund/Essinges. Under en træningskamp mellem Vasalund/Essinges og Söderbergs klub Västerås SK fik Manzila – grundet sine afrikanske rødder – besked på ‘at klatre op i sit træ igen’, suppleret af udtalelsen ‘vi er er arisk hold’. De racistiske udfald kostede dengang Lennart Söderberg trænerjobbet. Manzila selv tog det dog med oprejst pande. – Jeg har faktisk også lidt ondt af Söderberg, men det er aldrig o.k.… Read more »

Pølsen
Pølsen
12 years ago

“Der er absolut “nichts” på hans navn på svenske nyheder”

Det er utroligt. Sverige er næppe et demokrati længere.

Janne
Janne
12 years ago

M.h.t. opfattelsen af homoseksuelle i Tyskland så synes jeg at dele af Tyskland begynder at opføre sig som grove og hadske tyskere op mod og og under anden verdenskrig. Bøssehad, jødehad, kønsdiskrimination etc. At Tyskland lader det ske igen det fatter jeg ikke.

Tyskland fremstå mere og mere intolerant.

Casper | Borgerlig bums

En indvandrende fodboldhelt er millionrøver… det er da lidt af en fallit for al svensk snak om “positive rollemodeller”. 🙂