18
aug
Seneste opdatering: 19/8-08 kl. 0242
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Muhammed-krise Kurt Westergaard ville ønske, at han kunne deltage i en retssag om sin Muhammed-tegning i Jordan. Han har allerede kontaktet landet for at høre, om han kan få gris i fængslet og læse bøger i cellen. (foto © Snaphanen, klik )

 »Har I gris?«
Jordan Times overså glimtet i øjet i Kurt Westergaards udsagn. Ligesom mange muslimer også har svært ved at skimte noget glimt i Westergaards tegning af en dystert udseende Muhammed med en bombe påtrykt islams trosbekendelse.

»Jeg har spurgt, om jeg ligesom herhjemme kan få en celle med fjernsyn og adgang til bibliotek, hvis jeg tager derned. Jeg holder jo meget af at læse. Og så har jeg spurgt, om jeg kan få serveret svinekoteletter to gange om ugen. Det spiser man jo normalt her i Danmark, så de kan vel tage lidt hensyn til en gammel mand som mig,« siger den forhadte tegner.Tegnerens udsagn om koteletter i fængslet møder heller ikke megen latter hos Zakarya Sheikh, da Nyhedsavisen ringer til ham. Sheikh er redaktør for en jordansk, islamisk ugeavis, og han er talsmand for den gruppe, der har anmeldt Westergaard for »blasfemi« og for »at sprede religiøs og sekterisk splittelse«.

»Jeg vil ikke kommentere på så dum en udtalelse. Jeg vil bruge alle mine ressourcer på, at han bliver retsforfulgt. Han skal bag tremmer, og han skal have den hårdest mulige straf inden for lovens rammer,« siger Zakarya Sheikh redaktør for en jordansk, islamisk ugeavis,  talsmand for den gruppe, der har anmeldt Westergaard for »blasfemi«.
. Muhammed-tegner vil have svin i fængslet ,  I want  chops for dinner

Kvindeliv mellem statsfeminister og patriarker

– Det handlar om att de inte har fritid. Det handlar om att de blir kontrollerade i skolan. De handlar om att de inte får använda tv, dator, telefon hemma utan att någon ser efter dem. De får se på tv tillsammans med någon annan eller att en bror kontrollerar då efteråt vad hon har gjort på datorn. Hedervåld ofta bakom omhändertagande  (“dator” = computer)

Det “antifascistiske” blændværk

 

Et såkaldt “antifascistisk” initiativ fra den alleryderste venstrefløj har set dagens lys. Vi har bragt disse billeder før. Når vi vælger at gøre det igen, er det for at være et korrektiv til mediernes forventede ukritiske kolportering af initiativtagernes selvopfattelse som “antifascister”. Vi på blogs som Hodja, Snaphanen og Uriasposten er erfaringsmæssigt omfattet af det glossokratiske prædikat “fascister”, til trods for at vi ikke er voldelige, i modsætning til stormtropperne i Antifascistisk Aktion og hvad de kalder sig. Vi foranstalter ikke overfald på politiske modstanderes møder. Vores modtræk er udstilling af den såkaldte “antifascismes” grimme virkelighed. Her på Snaphanen behøver vi ikke fabrikere dårlig grafik med ekskrementer o. lign. Velkendte kræfter på den yderste venstrefløj associerer sig selv med heilende Hizbollah (LFPC).

Et antifascistisk kulturforum er ved at blive en realitet. Det erklærede formål er at ‘imødegå regeringens og højrekræfternes stadig mere rabiate politik, hvis hovedindhold er racisme, fremmedhad og undergravning af de sidste demokratiske institutioner’. […]

Indtil videre er det planlagt, at initiativet skal udgive et tidsskrift med klare holdninger omkring kulturkampen. Planen er, at det første nummer udkommer til november, hvor der er planlagt et større kulturarrangement i anledning af 75-året for Rigsdagsbranden og nazisternes magtovertagelse i Tyskland […] Antifascister danner kulturforum

(Foto: Snaphanen)

(Frank Aaen, Enhedslisten i selskab med Hizbollah. Foto: Angantyrs hjørne)


0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
12 years ago

Se hvad der angiveligt sker for kristne og deres kultur i Egypten nu: “During the 1990s, Egypt witnessed a wave of anti-Christian and anti-Western violence led by Islamist groups such as Gamaa Al Islamiya and Islamic Jihad which reaped a toll of some 1,300 people — many of them Coptic Christians — mostly in the southern part of the country. There have been more recent anti-Christian attacks: in June 2008, a monastery in Abu Fana was attacked and burned…” http://www.aina.org/news/20080819130252.htm Det kan vi ikke bare trække på skulderen af. Vi må støtte op om at de skal have lov til… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Emeritus Vi skal selvfølgelig have europæiske traditioner og skikke indført i arabiske lande, når de nu får deres indført i europæiske lande. Ellers er der ikke tale om kulturudveksling og multikultur over hele linien. Hvis vi ikke får indført vores kultur og skikke i arabiske lande, så støtter vi netop intolerance over for vores særpræg og traditioner og kultur. Det skal naturligvis gå begge veje. Så ikke nogen ramadanfest og halal mad i offentlige institutioner i Danmark, før vi får indført fastelavn, halloween, påskefest og juletræer, grisekød, alkohol og bøsseparader i arabiske lande. Ellers er der ikke tale om reel… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Janne. Nej, vel -hvad skulle gris på gaflen et par gange om ugen til Westergaard dog kunne skade i en Jordansk fængselscelle, så længe muslimer får lov at spise halal i Danmark? Og hvad skulle flere kirker kunne skade i Jordan, så længe vi tillader muslimske moskeer og bederum i Danmark, hvad med at bytte bibel for koran? eller kalot for tørklæde? hvordan kan vantro skade tro? Homo – hetero? og hvad skulle et velforsynet bibliotek kunne skade i Jordan, så længe muslimer kan nøjes med at berige sig selv på vor bekostning med islamiske kulturcentre i Danmark. Hvad… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Jeg mener ikke at det kan krænke nogen at bede om at få gris på gaflen. Kurt Westergaard er ikke tilhænger af en religion der ikke spiser gris, så selvfølgelig skal han kunne få gris på gaflen også i arabiske lande.

Janne
Janne
12 years ago

“– Det handlar om att de inte har fritid. Det handlar om att de blir kontrollerade i skolan. De handlar om att de inte får använda tv, dator, telefon hemma utan att någon ser efter dem. De får se på tv tillsammans med någon annan eller att en bror kontrollerar då efteråt vad hon har gjort på datorn.” Det er paradoksalt nok betonfeminister og store dele af venstrefløjen, der giver religiøse patriarker vind i sejlene fordi vi alle skal respekterer deres patriarkalske kultur og dogmer. De bruger islamiske dogmer (ved at acceptere dem og indføre dem i det offentlige rum… Read more »

steen
Editor
12 years ago

Det er i hvert fald godt sagt, selvom det ikke skulle være Churchill.

Faldt lige over et foto jeg fik sendt i foråret. En ungsdomhusdemo, jeg husker ikke hvilken:

Photo Sharing and File Hosting at Badongo.com

David
12 years ago

Skall det inte vara:

“Den nye Fascisme vil da ikke sige: Jeg er Fascisme. Den vil sige: Jeg er Antifascisme.”

Santor
Santor
12 years ago

@ LFPC

Jeg er også stødt på citatet og kunne heller ikke finde en troværdig kilde, men det gør for så vidt ikke udsagnet mindre rigtigt 😉

Jutta Starke
Jutta Starke
12 years ago

“Den nye Antifascisme vil da ikke sige: Jeg er Fascisme. Den vil sige: Jeg er Antifascisme.”
Ignazio Silone (1900-1978), italiensk forfatter

Den 19/20 September skal der afholdes et “Anti-Islamiserings-Kongress” i Köln/Tyskland med flere politiske Partier fra EU.
Flere venstre og saakaldt Antifascistiske venstre bevaegelser har opkaldt til vold og mere imod. De oever med deres bagdele med sitin. Paa samme tid trainerer Islam-kritikere med deres hjerne.
http://tiny.cc/FiUwc

nimu
nimu
12 years ago

Ja, det er fandeme også noget svineri at sådan en gammel gris har ønsker om særlig kost i fængslet. Den er jo lige til Hodjas grisesti!

Iøvrigt er der smukt og fredeligt i Jordan.Hvis man, forstås, er på fri fod.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Det har blivit allt tydligare under senare år att här i skandinavien kan man likställa antifascistisk med antidemokratisk. Vänsterflygelns förakt för yttrandefrihet visar allt oftare sitt fula tryne.