19
aug
Seneste opdatering: 19/8-08 kl. 1540
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(flyer uddelt ved Durban I – og det er bare én af de værste:)

Preparing for Durban II er en fin samleside, der  gengiver  nogle af de  værste excesser fra den første konference  i 2001. Når man har læst den igennem, undrer  følgende  ikke: Britain Threatens Pull-Out If UN’s ‘Durban II’ Becomes Anti-Semitic Replay,  President Sarkozy:  France to “disengage” from UN’s Durban II racism conference if abuses recur. Når man ser videoen her fra et forberedede møde, er der dog intet der tyder på at 2009 vil blive  anderledes, tværtimod. Hvordan vil det danske udenrigsministerium  reagere ?  Den canadiske juraprofessor Anne Bayefsky, sagde for et år siden i Berlingske Tidende:

“Hold op med at betale showet! Det er USA og Europa, der betaler alle udgifter til Durban-konferencen. Man kan protestere ved at lukke pengekassen i og derved stoppe for, at man bliver holdt for nar for sine egne og altså skatteydernes penge.«  Bliver det til noget ?

“Fascism, when it comes back, it will be known as Anti-Fascism”

( Det klinger Orwelliansk, men skulle  være Winston Churchill, 1947)

Antifascistiska arbetsförmedlingen :  Numera talas det mycket om vikten av att sätta folk i arbete. […….] Därför offentliggör vi nu AFA-Uppsalas egna åtgärdspaket i kampen mot arbetslösheten: Antifascistiska Arbetsförmedlingen!

Projektet lanserades den 7/8 i ett av Uppsalas mest socialt utsatta områden, Gottsunda. Aktivister från AFA klistrade då upp affischer med namn, adress och bild på SU-medlemmen Andreas Fjellström, som är boende i området. I affischen utfästes även en belöning på 500 kr och ett knogjärn till den eller de som bevisligen misshandlar Andreas.

Antifascistiska Arbetsförmedlingen – Slå ett slag för det fria entreprenörskapet, nita en nasse.  AFA efterforskes naturligvis af SÄPO nu  –  Screenshot af siden, der jo nok bliver  fjernet.

Tidsånden: Blogosfærens svenske Paris Hilton

“Blondinbella”. Hun er  et “varemærke” og skulle kunne  tjene  flere millioner  i annonceindtægter, helt fint for hende. Hvad handler det om?  Ikke noget, faktisk.  Cafebesøg, pojkvännen, og dertil et minmum af tre  fotos af mig, mig og mig om dagen.  Bevares, hun er da  dekorativ. Hun er “such stuff as journalists are made of” , en selvskreven kolumnist på Aftonbladet om nogle år.  Men nu kommer det interessante: Hun har en halv million læsere – om ugen ! På tre dage  har  hun  samme mængde besøgere som Snaphanen  har på et år – 250.000.   Det er den forkerte  blog vi skriver  her. Jeg vil genfødes  som en narcissistisk,  stockholmsk innerstadsblondine, hvis liv forløber i  et spejlkabinet af tabloidinterviews, tøjkøb, fjanteri og selvdyrkelse. Mit næste  liv skal være et mareridt – men indbringende og jeg skal være “kendt”  af  andre end Gud – for ingenting als. Jeg begynder allerede at fotografere mig selv idag – det  hidtige enkelte  foto hvert 10 år, rækker ikke til nogen læsere overhovedet og slet ikke til annoncører. Vi ses i Se og Hør, Alt for Damerne og  BT. Og til premierer på dårlige  storfilm og  vernissager for  unge, samfundskritiske kunstnere.

Overklassens klansamfund

Der er intet at undre sig over. Når man  splitter et folk op, er der  naturligvis heller ikke længere  basis for en folkeskole. Det løb er kørt. Og  når  Sverige  om 20-30 år fremstår som helt ødelagt, vil de  samme der er ansvarlige for ødelæggelsen, være de første der går i redningsbådene  og forlader den synkende skude.

Friskolan är den nya elitskolan. Tre av fyra elever har akademikerföräldrar. – Det blir mer och mer segregering, säger Karin Wahlström på Skolverket.  Totalt: 7 av 20 barn går i friskola.  Och 6 av 11 ministrar har barn i friskola.  Sätter sina barn i de nya elitskolorna

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Nina Hjerpset-Østlie
13 years ago

Tja, i gamle Sovjet ble man vel raskt erklært sinnsyk hvis man var dissident? I Nazi-Tyskland òg, mener jeg å ha hørt – hvis du altså var en offentlig godkjent arier, men utrolig nok (for regimet, vel og merke) dissident likevel.

“Islamofobi” skal være et påfunn som stammer fra Hizb ut-Tahrir og deres ytrevenstre-sympatisører ved universiteter i Storbritannia, etter hva jeg har lest.

Så det ser kanskje ut til at å sykdomserklære meningsmotstandere er en praksis totalitære bevegelser generelt har glede av – helt uavhengig av verdensdel?

Mvh, Nina

Janne
Janne
13 years ago

Et det et mellemøstligt, arabisk fænomen at kalde sine meningsmodstandere for fobiske?

Eller hvor kommer den praksis med at mennesker der har en anden holdning de betragtes som sygelige?

Stammer sygeliggørelse fra Europa eller fra mellemøstlige lande eller hvor kommer den fra? Nogen der ved det?

Nina Hjerpset-Østlie
13 years ago

Akk ja – skal si det er godt vi med skrøpelig mental helse har velferdsstaten å lene oss til. Panikk-angst lyder ikke bra, Steen; medfører ikke det pusteproblemer? Men aldri så galt er det godt for noe, å slutte å puste i forholdsvis ung alder er vel noe av det mest sosialdemokratiske man kan gjøre mht til statens budsjetter. Fobi for skåninger? Du verden, er ikke det egentlig bare et gjengs og utbredt mishag da, så skånske som skåningene stadig er? 😀 Det finnes forøvrig en meget verre fobi enn som så; og det er Nina Hjerpset-Østlieofobi. Den diagnosen burde… Read more »

Nina Hjerpset-Østlie
13 years ago

Kjære Steen, Kritiserer De Durban I og II? Da beklager jeg å måtte meddele Dem at De åpenbart lider av Durbanofobi. Diagnosen er splitter ny, og er stilt med vennlig omsorg av Egypt. 😀 Mvh, Nina “The Organization of the Islamic Conference has spent years dominating U.N. proceedings, and Durban II — the centerpiece of the U.N.’s alleged “anti-racism” crusade — is their progeny. By the end of the week, it was with genuine exasperation that the Egyptian representative coined a new word: “Durbanophobia.” A couple of days ago he came up with Arabophobia. And we already know about the… Read more »

Jutta Starke
Jutta Starke
13 years ago

Churchill kunne nok har sagt det, men det var Ignazio Silone (81900-1978), italiensk forfatter (christ without Church and Sozialist without parti) som har sagt:
“Fascism,when ist comes back, it will be known as “Anti-Fascism”

Det hved jeg kun, fordi jeg har desvaerre meget at goere med Antifas/ “Islamofascists”, fordi jeg demonstrerer imod Mosks i Tyskland. Jeg skal ogsaa vaere med paa “Anti-Islamisering-Kongress” i Koeln 19/20 Sept.
“Die Linke”, Antifas og Autonome er meget militant, de oever paa at forhindre den internationalt begivenhed og ytringsfriheden:

http://www.dazwischengehen.org/de/print/153

Janne
Janne
13 years ago

““Blondinbella”. Hun er et “varemærke” og skulle kunne tjene flere millioner i annonceindtægter, helt fint for hende. Hvad handler det om? Ikke noget, faktisk. Cafebesøg, pojkvännen, og dertil et minmum af tre fotos af mig, mig og mig om dagen.”

Hun er da en bekvem slags opium for folket. Guf for politikere der hellere vil klare tingene selv med f.eks. EU. Så er der heller ikke så mange der lægger mærke til de flere voldtægter i f.eks. Sverige så længe de læser om blondines nye indkøb og gøren og laden.

Pølsen
Pølsen
13 years ago

Ja, Blondinbella har ramt jackpot. Hun personificerer, hvad der virkelig interesserer folk.