21
aug
Seneste opdatering: 22/8-08 kl. 0312
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

til at udgive en bog , at visse muslimer allerede har aktiveret fornærmethedsgenet  ?  Jeg har  heller ikke læst den, og jeg har svært  ved at afgøre det. Diana West og Andrew Bostom er meget kritiske  overfor  “The Jewel of Medina”.

Romanticized Pedophilia and Polygamy

Having just read the Prologue (available here, not without irony, at a website whose name ends with “..Trashy Books”) to Sherry Jones “The Jewel of Medina,” one hopes (against hope) that perhaps the whole “fatwa” imbroglio has been manufactured by Random House to jettison this idiotic “novel.”

There are so many layers of irony and tragedy to this story, epitomized most of all by the feckless Ms. Jones who not only romanticizes pedophilia (as observed aptly by Diana West), and polygamy, but seems utterly unaware that she is doing so having adopted in her own warped fashion—albeit, not “deferentially” enough—an apologetic narrative for Islam’s foundational (and living) debasement of women. Thus her “narrative” dramatization has Ali (who became the fourth “Rightly Guided Caliph, revered by Shi’a) utter to a “nervous and faint” Muhammad, “Wives are easily acquired. You will find another child-bride.”   Andrew Bostom

“Skyderi hver  dag må vi bare vænne os til”

Enligt chefen för länskriminalpolisen, Sven Alhbin är nog skottlossningar något vi får vänja oss vid i Göteborg. Kriminella har skjutit mot varandra vid nio tillfällen dom senaste tio dagarna. Skottlossningarna rör inte bara uppgörelser mellan kända gäng, utan det handlar även om nya grupper som gör upp med varandra, enligt Sven Alhbin. Skottlossningar- en del av vardagen i Göteborg

“Tærsklen  for voldanvendelse  er fuldstændigt  forsvundet”, siger politichefen. Kurt Lundgren skriver: “Polisen tillhandahåller från och med i dag hörselskydd till medborgarna – medborgare som bor åt Hisingen till och i centrum av staden kan efter begäran på särskild blankett få skyddsväst”.  Vi har den ikke  fra  andre kilder, det  kan være en kulsort  vittighed, man kan ikke  være sikker. Hvad Göteborg har brug for, er lidt mere  empati. Kort sagt:

Meld dig til empatiet

(annonce i gratisaviserne d.19.8. – klik)

“Øzlem Cekics forargelse”

Splittelsen mellem amatørerne og de professionelle i SF begynder at vise sig. Gorm Strandvang:

SF-politikeren Øzlem Cekic beklager, at hendes – ligeledes tyrkiske – bror og svigerinde ikke fik lov til at slå sig ned i Danmark, men måtte flytte til Sverige efter det festlige bryllup. Det kan undre, at hun ikke omtaler årsagen til den nuværende regerings politik med hensyn til immigranter og flygtninge, men nøjes med en forblommet hentydning til, at statsministeren ikke har slægtninge og venner, der ønsker en ægtefælle hentet til Danmark.
Et medlem af Folketinget burde måske medregne den kendsgerning, at – ifølge TV2 nyhederne – en femtedel af unge “indvandrere” stadig ikke er kommet i arbejde? Der er mangel på arbejdskraft i Danmark. Reflekterer fru Cekic over, hvordan tallene fordeler sig på etniske grupper? Er der mon forskel på beskæftigelsesprocenten, når somaliere sammenlignes med vietnamesere? Det er der faktisk, og det har vinduespudsere, asfaltarbejdere og sygeplejersker vidst i lang tid! Ved SF det?

Er de danske arbejdsgivere generelt racistiske? Eller mangler de pågældende unge mennesker kvalifikationer? Noget tyder på det sidste! Hvorfor vil fru Cekic’s bror og svigerinde ikke bo i Tyrkiet? Hvorfor gælder det samme en mængde unge mennesker fra både Tyrkiet og andre dele af Asien og Afrika. Har det noget at gøre med økonomi? Finder fru Cekic ikke Tyrkiets økonomi interessant i denne sammenhæng? Den er ikke den værste i verden, men den er stadig lysår efter Danmark og resten af EU, og der er ikke tegn på en væsentlig forbedring i fremtiden. I modsætning til eksempelvis Vietnam og Finland har Tyrkiet aldrig været behersket af vestlig imperialisme. Alligevel er tyrkisk rentabilitet og produktivitet i bund på grund af et enormt spild af menneskelige ressourcer. Husk, hvad gamle Karl Marx skrev i “Kritikken af Gotha-programmet”: Arbejdet er kilden til velstand. Har SF glemt ham?

At komme i arbejde og tjene til at opretholde den levefod, fru Cekic og hendes bror og svigerinde ønsker, kræver noget, som deres forældres hjemland mangler: privat foretagsomhed, som igen kun trives, hvor der er frihed, et højt vidensniveau og tillid mellem mennesker. Netop disse tre kulturgoder er basis for Vestens produktivitet. Andre steder på kloden mangler de desværre.
Tyrkiet har et årligt befolkningsoverskud på en million, og landets svage økonomi får mange til at ønske sig et liv i Vesten. De tyrkiske – og kurdiske og arabiske – unge, der vokser op i Danmark og tilegner sig de nødvendige kvalifikationer, kommer tydeligvis i beskæftigelse på linje med andre unge. Men problemgruppen kan ikke bruges og må leve af skatteyderbetalt bistand. Vil fru Cekic og hendes parti have en endnu større problemgruppe?    Gorm Strandvang.

Vreden sangbogsredaktør besyng: “Ideologien Danmark og de nationsopbyggende morgensange”

Hvad er  værst – Politiken eller dens læsere og læserbrevsskribenter ? En ung phd. giver svaret idag, dugfrisk fra sit livslange undervisitet: “Italesætte”, (hvad med “i syngesætte” ?),  “meningsfuld”, “problematisere”  “projekt”.  Mandslingen vil være blevet professor, inden jeg har ramt kammertonen på mit  gamle harmonium. Se de slikne, selvforelskede  fotos.

I takt med at danskheden bliver en stadig mindre entydig størrelse, lader den sig vanskeligt besynge med nationale sange. Så skal morgensangen genindføres, må det ideologiske element nedtones.

Af Henrik Marstal , Sangbogsredaktør, Ph.d.

[..]    Med tiltaget Sangens År 2008 – et samarbejde mellem Danmarks Radio, Undervisningsministeriet og Kulturministeriet – og med aktuel politisk bevågenhed for, at morgensangen igen bliver alment udbredt på folkeskolerne, er der netop nu seriøs vilje til at slå et slag for at gøre det at synge sammen til en tilbagevendende social aktivitet blandt skolebørn.  Men det er ikke let at realisere et sådant projekt, uden at det får ideologiske undertoner.

For den mere traditionelle morgensang har unægtelig en iboende ‘nationbuilding’-kvalitet: Den italesætter et særligt dansk værdifællesskab ved at berette om danske forhold, og den medvirker derved til at give børn en forestilling om det danske, som er knyttet til det følelsesmæssige.

Spørgsmålet er  dog, om det giver mening længere at fastholde et sådant syn på morgensangens funktion. For i takt med at danskheden er blevet en stadig mere kompleks og mindre entydig størrelse, lader den sig desto mere vanskeligt besynge med nationale sange.  Så skal morgensangen genindføres, må det ideologiske element derfor problematiseres og nedtones.

I det sene efterår udkommer der i Sangens År-regi en sangbog, som jeg er medredaktør af. Bogen kommer  også til at rumme 15-20 etniske folkesange fra de lande, som har størst etnisk repræsentation i den danske folkeskole i disse år: Afghanistan, Pakistan, Bosnien-Hercegovina, Irak og så videre.
Hvis der skal være nogen meningsfyldt relation mellem en sådan sangbogs repertoire og den livsverden, som de børn der skal synge fra den, er det nemlig kun rimeligt, at dens indhold afspejler den demografiske sammensætning i dagens folkeskole. […] Politiken, ikke online – Henrik Marstal.dk

Mere jamren over onde, uanstændige, fremmedfjendske Danmark … egentlig ikke værd at kommentere

Så længe godhedsfløjen ikke selv praktiserer deres selvfede ‘dialog’ og lytter til modparten – det drejer sig ikke om ‘indelukkethed’, ‘fremmedfjendskhed’ eller ‘påklædning’, men om en ganske bestemt supremacistisk ideologi, om velfærdssamfundets sammenhængskraft, om umuligheden af uendelig godhed – så længe vi ikke kan gøre dem vores argumenter klart, er der ingen grund til at gå ind i deres monomane gentagelser. Kun dette: Hvad vil du gøre, når nu du har jamret færdig? Vil du forbyde Dansk Folkeparti? Vil du forbyde udgivelsen af Sherry Jones’ Medinas Juvel i Danmark, og alle de endeløse ‘krænkelser’ som fremtiden vil byde på? Kig dig omkring på gader og stræder, kig på barne- og klapvogne. Fremtiden er født, du får det som du vil. Fri mig i det mindste for gentagelsen. Ja, ja, du er et godt og anstændigt menneske (LFPC).

Regeringen har, under pres fra Dansk Folkeparti, indført verdens måske strammeste politik over for udlændinge. Reglerne har bred opbakning i befolkningen – og hårde krav og stram politik får, generelt, støtte herfra. Det bliver imidlertid mere og mere tydeligt, at Danmark i angst for fremmede har udviklet regler, der er så forkvaklet stramme og paranoide, at de med rette kan betegnes som menneskefjendske, som en hån, som en pestplet på et civiliseret samfund. […] Simon Andersen: Pesten over Danmark    hvor Andersen følsomt  parafraserer Hartvig Frisch´ visionære bog  fra 1993 om nazismen. 

 

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Skål
Skål
11 years ago

Bjarke Larsen (manden, der ville hindre, at Trykkefrihedsselskabet udgav »The Jewel of Medina« – Medinas Juvel) er nu på vej til at stikke halen mellem benene. Politiken: “Terrorfrygt kan standse dansk Muhammedbog Brandbomben mod en engelsk kollegas hjem giver nervøsitet hos den danske forlægger bag bog om Muhammeds kone. Af Søren Astrup En bog om den muslimske profet Muhammeds kone – en lille pige – udkommer efter planerne på dansk før jul. Men efter et angreb på den britiske forlæggers hjem overvejer Bjarke Larsen fra forlaget Pressto nu, om der er for stor risiko ved at sende bogen på markedet… Read more »

queer jihad
queer jihad
11 years ago

Ifølge Berlingske Tidende er romanen “blød porno”:

“En af eksperterne i islams historie, forlaget rådførte sig med var Denise A. Spellberg, professor på University of Texas, som ifølge The Guardian, kalder bogen (The Jewel of Medina) for blød porno.”

Emeritus
Emeritus
11 years ago

Simon Andersen er en fæl propagandist og en bedrager, som JP’s søjlediagram klart viser. Klik på diagrammet, så kommer det læsbart op. Så vidt jeg husker er 1995 en undtagelse med ekstra mange flygtninge. Det år sammen med et par andre er faldet ud, men undtagelsen ændrer intet ved tendensen. Læg mærke til, at kurven er jævnt stigende. Det varer ved under den borgerlige regering fra 2001 – 2007. Det betyder, at vi i Danmark har modtaget flere indvandrere under den borgelige regering end på noget tidligere tidspunkt! Forskellen består i, at familiesammenføringerne m.m. (fra de muslimske lande) er næsten… Read more »

Pølsen
Pølsen
11 years ago

Bogen minder vel på sin vis om Fitna. Netop modtagelsen og ønsket om censur af bogen gør “The Jewel of Medina” til en vigtig udgivelse på trods af bogens eventuelt manglende litterære kvaliteter.

Mere om en mulig dansk udgave af bogen her:

http://www.newcultureforum.org.uk/home/

EH
EH
11 years ago

På en af mine tidligere arbejspladser arbejdede en ung serber. Det var på det tidspunkt hvor Balkankrigen rasede. Emnet var naturligvis noget følsomt, og vi gik aldrig rigtig ind i det politiske. Han sagde til mig en dag:`Jeg forstår ikke det her. De mennesker som nu slår hinanden ihjel på den mest bestialske måde var tidligere venner. Vi har været sammen på diskotek, danset og har haft det sjovt. Sommeraftenerne tilbragte alle byens unge foran cafeerne på torvet, vi spillede fodbold på de samme hold og vi var fredelige naboer.´ Balkan er måske lidt specielt. Nationalisme og mistro ligger åbenbart… Read more »

Pølsen
Pølsen
11 years ago

Et par dage siden. Lige efter paraden.

Pølsen
Pølsen
11 years ago

Læs for øvrigt Simon Andersens leder om bøsser. Chefredaktøren for den tabsgivende gratisavis skyder, før han tænker.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Som skåning tycker jag att Danmark är ett föregångsland när det gäller motstånd mot massinvandring och islamisering. Anledningen till att det gått så käpprätt åt helvete här i Sverige torde vara att vår motsvarighet till Dansk Folkeparti, Sverigedemokraterna ännu ej lyckats komma in i riksdagen. Men allttyder på att detta kommer förändras vid valet om 2 år. Tror inte att alla problem kommer lösas i en handvändning men man borde kunna vinna tid genom att strypa införslen av fler muslimer. Det är ändå en liten förbättring om vi bara behöver bekymra oss om dom muslimer som redan befinner sig här.

Daniel Eriksson
11 years ago

Det är förorättade flockledares sätt att “föra dialog”. De var alfahannarna – i Sverige är de ännu det – och det färgar av sig på deras sätt att “resonera”. Det för också det goda med sig att de blir förbaskat dåliga på att argumentera – de utsätter ju aldrig sina egna argument för någon som helst kritik. Så länge dessa åsikter dominerar i kultur- och universitetsvärlden lär det dock inte bli nån bättring. Att folk de uppfattar som “betamänskor” har dessa åsikter rör dom inte i ryggen. Det är bara om nån dom respekterar har dessa åsikter som dom kommer… Read more »

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x