22
aug
Seneste opdatering: 23/8-08 kl. 0000
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det  67-årige medlem af Kölns byråd, Hans-Martin Breninek, blev i dag kort før kl. 15,00  slået ned og sendt på hospitalet af unge tyrkere . Han fik kvæstelser i hovedet og er i øjeblikket under behandling på Maria hospitalet. Den unge mænd, der overfaldt  Breninek, kvæstede ham med knytnæveslag i hovedet,  i en sådan grad at  pensionisten faldt til jorden og mistede  bevidstheden. En butiks  videoovervågning filmede det brutale overfald. Optagelserne  bliver  overgivet til politiet, indtil gerningsmændene er fundet. Den  tyrkiske gruppe, der havde en kamphund med, nåede at flygte inden politiet ankom.

Motivet var tilsyneladende  “tyskfjendtlighed.”  Breninek havde foldere på sig med information om den anti-Islamiseringskongres, som borgerbevægelsen Pro Köln holder den 20 September 2008.  At  Breninek ikke  blev  hårdere kvæstet, da han lå på jorden, kan han takke  modige  forbipasserendes  indgriben for. Schildergasse  i hjertet af Köln er en travl fodgængerzone,  hvor  tusinder af besøgende gør deres indkøb. Det afholdt ikke de  unge tyrkere fra at angribe ham.   Pro Köln  og Kölner Ratsmitglied Hans-Martin Breninek krankenhausreif geschlagen.     Snaphanens oversættelse

“Vilka är värst, förövarna eller journalisterna?”

Den svenska journalistkåren tycks ha beröringsångest inför alla frågor om invandringens negativa konsekvenser, särskilt när det gäller invandrare som begår brott. Det fria ordet stryps medan journalister och ledarredaktioner gömmer sig bakom höga murar. Det föranleder frågan, vilka är värst, förövarna eller journalisterna?  Exempel nummer ett:

Kritik af svenske medier – und kein Ende. Ikke  så underligt  Bert Karlsson idag spørger: ”Var fan är vår åsiktsfrihet?

Indvandrerfødsler i England overstiger  indvandringen

The soaring birth rate among immigrant mothers will soon become the main driver of Britain’s rapid population growth, Government experts have predicted.

Immigration has been the biggest factor in increasing the population in recent years, and with millions of new arrivals starting families the birth rate is soaring. The Office for National Statistics said yesterday that it could be the main source of overall population growth as early as next year, overtaking immigration itself. Almost a quarter of all babies in Britain are now born to immigrant mothers. In London the figure is 54 per cent, rising to 75 per cent in some boroughs. Foreign-born mothers have an average of 2.54 children, compared with 1.79 for women born in the UK. Immigration and births to non-British mothers pushes UK population to record high (se  grafik)

Monica Papazu: Vesten forstår intet

(foto © Snaphanen) –  Monica Papazu er forfatter til en bog om Europas selvmord. »Du skal ikke vende din nabos kind til, så bødlen kan slå ham endnu værre.« Monica Papazu om 500 års erfaringer med islam. Det er ikke let at finde mennesker i Danmark, som beklager anholdelsen for nylig af den tidligere bosnisk-serbiske leder Radovan Karadzic og transporten af ham til krigsforbryderdomstolen i Haag. Men i en lejlighed i midtbyen i Randers sidder der en: Monica Papazu.

»Hans proces – hvis det er en proces – burde have fundet sted straks og i Serbien, ikke så mange år senere og ved en international domstol, som har lukket øjnene for forbrydelser begået af de andre parter i krigen.

»Når Kosovo nu har opnået sin selvstændighed, og når de internationale styrker forlader området, vil ikke blot serberne, men også deres kirker og klostre sandsynligvis forsvinde fra Kosovo. Det er ikke kun et spørgsmål om at redde et folk, som er blevet til et mindretal i en af sine historiske provinser men om at redde en unik, kristen arv, som ikke alene fortæller om serbernes kristendom, men også om Europas egne rødder,« fastslår hun, og fortsætter:

»Kirkerne og klostrene, hvoraf otte befinder sig på UNESCOs liste over verdens kulturarv, bliver brændt og risikerer at forsvinde for vore øjne, og i deres sted skyder moskeerne op. I ’Solsortenes Land’ og på ’Kirkens Jord’ – Kosovo og Metohija – bliver kristendommen udraderet, og islam ekspanderer endnu en gang ved sværdet. Og mens talebanernes ødelæggelse af Buddha-statuerne i Afghanistan i foråret 2001 blev kendt overalt og entydigt fordømt som en utilgivelig forbrydelse mod verdens kulturskat, foregår udslettelsen af den kristne arv i Europa i al stilhed, og der, hvor den er kendt, bliver den alt for ofte mødt med ligegladhed.«

Det er et kodeord: ligegladhed. Man kunne tilføje: uvidenhed. For Monica Papazu er hele forløbet omkring krigen i Kosovo i virkeligheden et udtryk for et historisk, europæisk selvmord, som man kun kan forstå, hvis man forstår, at både Europa og USA intet forstod:

»Problemet er, at hele denne krig, som foregik ved Jugoslaviens sammenbrud i 1990erne, er blevet projiceret over på et tomt lærred, fuldstændig løsrevet fra den historiske sammenhæng. Der var ingen historisk erindring tilbage, der kunne kaste lys over, hvad der skete. Man anede intet om, hvad Jugoslavien var, om Det osmanniske Rige eller om Kosovos betydning for serberne og den øvrige kristenhed. Både journalisterne og de vestlige politikere, de amerikanske især, var præget af en tragisk uvidenhed om historien og ligegladhed med den,« mener hun. […]

»I den muslimske stat blev de kristne dhimmier, andenrangsborgere, som lige nøjagtig blev tålt. Deres liv var en nåde, som altid kunne trækkes tilbage. Alene det er nok til at definere vilkårene. Som rumæner deler jeg historie med serberne. Jeg deler de 500 års osmanniske rige i vore lande. Helt konkret. Serbien og Bulgarien forsvandt totalt som stater. Deres normale liv, deres udvikling, deres politiske samfund forsvandt. Men de var modstandsdygtige. De overlevede, med deres kultur, med deres tro, med deres livssyn, og så er det, at man kan citere et serbisk vers, som jeg altid har fundet meget sigende: ’tyrannens magt standser foran gusla.’ Gusla er det serbiske instrument med en streng, som de serbiske skjalde – folkelige sangere – bruger for at akkompagnere deres viser. Dette vers siger – og det er det, jeg har prøvet at sige omkring kommunismen og Rumænien – at man overlever via kulturen, via erindringen, og så viser det sig, at ånd er stærkere end magt.« […]

– Men den almindelige muslim er vel ikke specielt interesseret i at føre krig mod sin danske nabo?

»Det er fuldstændig rigtigt. Flertallet af de muslimer, som befinder sig i Danmark, ønsker at leve i fred her, men man skal netop være opmærksom på, at selv om troen kun virker som noget overfladisk, selvom muslimerne kan være meget sekulariserede, så har deres religion en sådan karakter, at den altid kan aktiveres i sin stærke form.

Du kan ikke sige det samme om kristendommen, for kristendommen og islam bygger på en inkompatibel forståelse, og det inkompatible er, at du i kristendommen har en religion, der – når du følger den – siger: kærlighed, ydmyghed og vend den anden kind til. På den anden side har du en religion, hvor krigen er helliggjort. I kristendommen skelner vi mellem det, som er Guds, og det, som er kejserens – altså det himmelske og det jordiske liv – men i islam er det fuldstændig integreret og politik og religion er et.«

– Du virker nu ikke som en, der vender den anden kind til. Indimellem lyder du ganske krigerisk?

»Jeg tror, det er en pligt at forsvare det, som skal forsvares. At vende den anden kind til betyder noget ganske bestemt: at det du personligt er udsat for, skal du tåle, men du skal ikke vende din nabos kind til, så bødlen kan slå ham endnu værre. At vende den anden kind til er aldrig ligegyldighed eller ligegladhed. Det er faktisk netop en af dødssynderne at vægre sig mod at skelne mellem godt og ondt.«   se Weekendavisen

Kosovo: church set in flames by Muslim Albanians

Vores EU- og NATO-partner Italien freder terrorister mod ‘sikkerhed’

Eurabia kommer sydfra. Vi taler altså om et land der på alle måder må siges at tilhøre samme kulturkreds og politiske interessesfære som os, som har indgået aftaler med vores værste fjender mod en illusorisk sikkerhed. Hvor går skillelinjen mod os her i nord, hvad er det for forhold der gør at dette er helt, helt utænkeligt på vores breddegrader? Via Dhimmi Watch (LFPC):

A former Italian president says his country had allowed Palestinian terror groups to roam free in exchange for not attacking Italian targets.

Francesco Cossiga’s admission confirmed claims of such a deal revealed last week in an interview in the Corriere della Sera newspaper with Bassam Abu Sharif, the former chief of the Popular Front for the Liberation of Palestine.

In a letter published Aug. 15 in Corriere della Sera, Cossiga described a “secret ‘non-belligerence pact’ between the Italian state and Palestinian resistance organizations, including terrorist groups” such as the PFLP. The deal, he said, had been devised by Prime Minister Aldo Moro, who in 1978 was kidnapped and assassinated by the Italian terror group the Red Brigades.

Nonetheless, there were several major Palestinian terror attacks on Italian targets in the 1970s and 1980s. They included attacks on Rome’s airport and main synagogue, and the hijacking of the cruise ship the Achille Lauro cruise ship…. Italy’s ex-president admits terror deal

Kristeligt Dagblad: Grønlændere og muslimer i Gellerup “tramper på hinanden”

Nej, det er en ekspert der udtaler dette, men Kristeligt Dagblad sætter den infame ækvivalens op som en kendsgerning i det indledende afsnit. Kristeligt Dagblad, der får fugt i øjenkrogen og i andre legemsdele ved tanken om den ‘abrahamiske’ broderreligion islam. Kunne man dog bare finde en gylden middelvej mellem Guds treenighed og Allahs absolutte monoteisme, mellem Jesus som Guds søn og en mindre profet der slet ikke blev korsfæstet, og Muhammed som den sidste profet, og en liderlig landevejsrøver … ja, så ville den da gå fra samtlige kropsåbninger derinde på Dagbladet. Aben lander hos os – der er tale om en “dominoeffekt” fordi danskerne tramper på indvandrerne. Se bare her:

22. aug 2008 00:00 I løbet af 2007 resulterede en årelang hetz mod en gruppe grønlændere i Århus i, at 10 familier flyttede væk. Eksemplet er enkeltstående i den størrelsesorden, men at de laveste samfundslag tramper på hinanden, er en klar tendens, vurderer ekspert […]

Ved Det Grønlandske Hus i Aalborg kan leder Jan Thrysøe ikke genkende problemerne og siger, at de få episoder, der har været, er foregået internt mellem byens grønlændere. Alle tre ledere betoner meget kraftigt, at de respektive byers problemer i grønlænderkredse drejer sig om en lille procentdel af grønlænderne […]

På trods af problemerne fra Gellerup tegner der sig altså ikke en decideret forhånelse af grønlændere på landsplan. Det handler ikke om racisme, når unge muslimer chikanerer grønlændere, men derimod om afmagt og skæve samfundslag. Det mener Preben Brandt, der er speciallæge i psykiatri og ankermand på flere gadeplansprojekter, hvor han i flere år har arbejdet med hjemløse i København:

– De svage grupper i samfundet vil altid forsøge at finde nogen, der er endnu svagere. Eksemplet fra Århus viser, at en gruppe unge indvandre føler sig overset og trådt på af for eksempel bedrestillede danskere og derfor i afmagt reagerer over for endnu dårligere stillede, i dette tilfælde grønlænderne. Det er en dominoeffekt: Hvis vi behandler nogen skidt, behandler de andre skidt, siger Preben Brandt. […]

[…] Derudover var der tale om et socialt belastet kvarter, hvor mange har svært ved at finde sig til rette, og balladen bunder også i manglende integration af de unge, der stod bag chikanen, siger Svend Kolte. [mine fremhævelser, LFPC]   Grønlændere udsat for minoritetschikane

Kristeligt Dagblad har ikke forhørt sig hos andre eksperter der kunne fortælle om vantro mindretals situation i muslimske lande, og den helt konkrete religiøse diskrimination de udsættes for her. Ingen overraskelse (LFPC).

 

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] ? “Det er netop en af dødssynderne at vægre sig mod at skelne mellem godt og ondt.” (Monica Papazu, WA, august 2008). Topf & Söhne i Erfurt  fungerede videre i DDR. Deres medløberi var “kapitalismens […]

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
11 years ago

Tänk vilka kulturskatter som kommer gå till spillo om mohammedaneran kommer till makten. Dom kommer inte dra sig för att jämna Notre Dame, Kölnerdomen eller Stefansdomen med marken bara för att nämna några få exempel. Alla dessa skatter borta för alltid bara för att en liten klick förrädare låtit det hända. Och då har jag bara nämnt vår gemensamma kulturhistoria och inte förlusten i människoliv. Att det också kommer genomföras etniska rensningar, eller holocausts är väl ett bättre uttryck står väl utom allt tvivel utom för den lilla klick av halalhippies som har lierat sig med dessa barbarer.

Daniel Eriksson
11 years ago

Men i Danmark ser det bättre ut:

http://jp.dk/indland/article1417575.ece

Jutta Starke
Jutta Starke
11 years ago
Jutta Starke
Jutta Starke
11 years ago

Der er jo mange, der ikke kan lide Le Pen, men jeg tror det skyldes ogsaa medierne.
Her er et Video fra EU-Parlamentet, Sarkozy skal vaere den nye EU-Ratspräsident. Le Pen har kun 4 Minutter, han taler meget hurtig men indholdet er meget godt:

http://http://www.youtube.com/watch?v=GP5yehUBFVM

Mette
11 years ago

Jutta Jeg har læst i debatten på norske Aftenposten, at flere kontroversielle personer som fx le Pen har tænkt sig at komme til kongressen, og at dette afholder andre fra deltage. På den anden side synes jeg, at det er bydende nødvendigt, at yde stor modstand i Køln. Jeg har desværre ikke gemt en artikel, som jeg læste om Erdogans tale i Køln. Det var rystende, hvad han fik sig selv til at sige, og ingen kunne være i tvivl om, at han talte til tyrkiske kolonisatorer. Kølns domkirke er storslået og bør knejse uden at få følgeskab med en… Read more »

Jutta Starke
Jutta Starke
11 years ago

Köln – Overfald paa Byraadsmedlem.

Her kan i se, hvordan vores Antifas (Afas) glaeder sig:
http://september.web-republic.de/September/wordpress/?p=196

Pro Köln er et parti, som opstod ud af en borgerbevaegelse mod en Mega-Moschee i Köln, de etablerede partier bliver nervoes, fordi partiet bliver valgt mere og mere.

Det er nu den höjre/CDU Borgmester Schramma sammen med venstre/SPD, Liberale/FDP, Groenne og gammel DDR yderst venstre/Die Linke som sammen med Koeln avisen “Kölner Stadtanzeiger” er ogsaa andsvarlig for, at die muslimske/tyrkiske unge slaar paa den aeldre Kölns byraad.

Jeg skal vaere med paa den internationalt “Antiislamisierungs-Kongress” i Köln den 19/20. Sept.

Mette
11 years ago

Monica Papazu er altid værd at læse. “men man skal netop være opmærksom på, at selv om troen kun virker som noget overfladisk, selvom muslimerne kan være meget sekulariserede, så har deres religion en sådan karakter, at den altid kan aktiveres i sin stærke form.” Jeg læste for nogle år siden i en cirka 40 år gammel bog om verdens religioner, at det netop i særlig grad er karakteristisk for islam, at religionen har det med at ligge i en slags dvale i perioder for så at blusse voldsomt op igen. Der stod endda, at det snart måtte være ved… Read more »

Pølsen
Pølsen
11 years ago

“Og vi kunne lære eet og andet af Serbernes historie og af det, der foregår med Kosovo lige nu.”

Krarup har skrevet en kronik, “Staten Fyn”(?), om netop denne problematik.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
11 years ago

Glimrende beskrivelse, Limewoody! Der hvor islam træder stier dør al fremskridt. Islam har intet at give, men vil tage alt. Det gør mig så trist at læse om Serbernes Kosovo – og den stupide ligegyldighed Europas og resten af Vestens ledere lægger for dagen. Hvad der er sket med Kosovo kan også ske med Europas lande. Men det er som om vores politikere IKKE vil se og høre – og en god del af befolkningerne enten har opgivet deres modstand mod islamiseringen af Europa eller aldrig har troet på denne den 3. Jihad er igang. Det hele kan føres tilbage… Read more »

Limewoody
Limewoody
11 years ago

Jeg finder det utåleleligt altid at få den der med “at vende den anden kind til” stukket i næsen når talen kommer til om man må forsvare sig selv. Jesus bliver spurgt et sted om hvad de højeste bud er og han svarer “at du skal elske Gud af hele dit hjerte og elske din næste som dig selv”. Man kan så spørge om mussulmændernes guddom er den samme som kristendommens jævnfør for eksempel pavens tale i Regensburg vedrørende Guds natur? Dernæst kan man spørge sig selv om det dobbelte kærlighedsbud gælder i den udstrækning at du som menneske står… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x