27
aug
Seneste opdatering: 12/11-12 kl. 1246
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Malmø, Birmingham, Leicester, Lille og Marseilles. Antwerpen er Europas næststørste havn og verdens syvende største. Et gigantisk trafikknudepunkt. Via Islam Colonia.

This is an undercover video, made for Panorama, but Panorama did not want to broadcast this video, because the images were too controversial: »One day, there will be a Caliphate in Europe«

Sharia domstole regulerer englænderes sex-liv

Så bliver der ikke noget P-pille snyderi – apropos dagens engelske tophistorie: Immigration and a sharp increase in the birth rate among non-British mothers will make Britain Europe’s most populated country by 2060

Unofficial Sharia courts are governing people’s sex lives in Britain.
Ten currently operate across the country, with around 95 per cent of their cases relating to matrimonial issues.Although the hearings have no basis in British law, they are attended voluntarily by Muslim couples to settle disputes without referral to the recognised authorities.

In some cases they can order wives to be more attentive to their husbands’ needs, or deal with releasing spouses from bad or forced marriages. The first Muslim court was established in Birmingham in 1982 and others have followed in London and the Yorkshire towns of Rotherham and Dewsbury. Sharia courts rule on sex lives in Britain .

“Vi må have 200.000 indvandrere om året”

for “internationella migranter bör ses som transnationella agenter” og en dag vil det sikkert også kunne betale sig – økonomisk. Sverige skal bare “tage vare på de tilvandredes kompetencer”. Tænk, jeg vidste ikke at Mellemøstens og Afrikas kolossale fødselsoverskud, var så veluddannede. – Der findes en særlig åndelig boble, der hedder svenske universiteter. Hvad der udgår fra dem, er uforudsigeligt eftersom det er konjunktur og modebestemt, men det er garanteret ubesmittet af nogen virkelighed. Kornø Rasmussen version 2.0 :

Ny rapport från Institutet för framtidsstudier: Snart kommer dubbelt så många människor att årligen invandra till Sverige i jämförelse med hur många som föds. Om bara ett fåtal decennier kan så många som 200 000 människor årligen flytta till Sverige. Det är ungefär dubbelt så många människor som föds i landet varje år. Därigenom blir invandringen viktigare för landets utveckling än barnafödandet, hävdar en rapport från Institutet för framtidsstudier som i dag presenteras på utrikesdepartementet. Men det gäller för oss i Sverige att ta till vara den inflyttade kompetensen hos de 20-30-åringar som utgör den allra största delen av invandrarna.

Det finns mycket som talar för att internationell migration är fördelaktig för världen ur ett ekonomiskt perspektiv. Flyttningar och återflyttningar gör att kontaktytor skapas mellan länder och att förståelse för andra kulturer och människor formas. Migration av högutbildade personer från fattigare delar av världen till rikare kan mycket väl bidra till fördelar för båda sidor, åtminstone på sikt.Det stora problemet för Sverige är att den inflyttade kompetensen inte tas till vara.

“Invandring viktigare för Sverige än barnafödande” (Immigration to Pass Births by 2030) , “Byt ut befolkningen och ni byter ut landet” bemærker en menig svensker. En kun ét år gammel udtryksmåde vil være virkelighed før end ventet: “The act might be masterminded by groups who seek to mar ties between Sweden and other Muslim states.”

Det siger man altså ikke til en svensk feminist, fru Obama

Har du någon hälsning till de svenska kvinnorna, Michelle?
– Åh, Sverige. De svenska kvinnorna sa du? Ni är heta och vackra och jag tänker på er i mina böner, log Michelle Obama. (“Oh, Sweden. Swedish women you said? You are hot and beautiful and you are in my prayers”).

Expressen , men nu kommer Mona Sahlin forbi konventet i Denver for at heppe på Obama og høre rockens fortid, Bruuuuuce, , så kan hun lære Michelle hvordan man tiltaler svenske kvinder.

Braad Thomsen og Nürnberglovene

Seks år efter at selv Dagens Nyheter alligevel syntes det var for tykt at kalde tilknytningskravet for “Danmarks Nürnberg-lov”, lancerer Braad Thomsen igen ordet i Information:

Det er en kendt sag, at man ikke kan blive valgt til præsident i USA, hvis man ikke tror på kristendommen og dødsstraffen. Med den seneste aftale mellem S og SF er vi ved at få samme tilstande i Danmark. Man kan ikke blive minister i Danmark, hvis man ikke bakker op bag en lov af nazistisk oprindelse. I 1930’erne hindrede Nürnberglovene ariske tyskere i at gifte sig med jøder, hvis de fortsat ville bo i Tyskland. Den danske 24-årsregel er det første eksempel siden Nürnberglovene på, at statsmagten sender unge i eksil, hvis de gifter sig med tilsvarende uønskede elementer. SF har tidligere taget afstand fra reglen, men vil nu støtte den ene og alene for at komme i regering. Den danske Nürnberglov, Af ChristianBraadThomsen, filminstruktør og forfatter, Information 26.8.2008

Man kan vel dårligt sige, at to pakistanere “sendes i eksil”, hvis deres samlede tilknytning til Pakistan, er større end til Danmark ? Da der nu heller ikke er nogen i Danmark der vil forbyde nogen at gifte sig eller have “seksuelt samkvem” med hvem de lyster, er det vel nødvendigt lige at ridse op hvad Hitlers love gik ud på, og så minde om at allerede S ordføreren på området , Lars Kramer Mikkelsen, inden 2001 valget mente at Danmark med 12.500 familiesammenføringer, havde ramt smertetærsklen. Men den politiske virkelighed er ikke Braad Thomsens ærinde. Det er nazispøgelset der skal en tur i manegen:

‘Rigsborgerloven’ gjorde ikke-ariere (først og fremmest jøder) til andenrangs-borgere uden fulde borgerlige rettigheder. Da loven trådte i kraft i september 1935 skulle kun rigtige ‘rigsborgere’ nyde godt af at være en del af det tyske ‘folkefællesskab’; jøderne blev udelukket på grund af deres race fra dette fællesskab.
‘Loven til beskyttelse af det tyske blod og den tyske ære’ forbød blandt andet ægteskab eller seksuelle forhold mellem ariere og ikke-ariere. Denne ‘racehygiejniske’ lov skulle sikre, at det tyske blod ikke blev blandet med laverestående racers. I tillæg til disse to love udstedtes i november 1935 en forordning, som endegyldigt definerede begrebet ‘jøde’. Ved samme lejlighed fratog den nazistiske stat jøderne deres borgerlige rettigheder, herunder stemmeretten. Holocaust.dk

Gennem firserne og halvfemserne myldrede det ind i Danmark med mennesker, der hverken havde asylbehov , tilknytning til Danmark eller noget at bidrage med. Det foregik ved allehånde svindel, f.eks. proforma ægteskaber bistået af flygtningeadvokater på samlebånd, hvis navne jeg skal skåne her. Det er fuldstændigt legitimt , at en stat forsvarer sig mod den trafik. Det er derimod noget affældigt svindel, at kalde det nazisme. Hvis noget har undergravet en i forvejen forældet asyllovgivning, er det det systematiske misbrug af den, der fandt sted, højst sikkert med Braad Thomsens helhjertede billigelse. Han og hans lige kan bla. takke sig selv for, at vi stadig idag befinder os i en position, hvor vi er tvungne til at forsvare os. Og kunne vi så komme videre.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
ytr
ytr
13 years ago

@Johansen

Den er særlig aktuel i forindelse med Aisha, da Abu Labans enke fremhæver Muhammeds seksuelle teknikker som et eksempel til efterfølgelse. En sådan rettroende islamisk tankegang leder jo videre til accept af barnebrude.

Johansen
Johansen
13 years ago

ytr

Tak for henvisningen. Den artikel vil jeg prøve at finde.

ytr
ytr
13 years ago

@Johansen

I Weekendavisen fra sidste uge (ikke den, der er kommet i dag) er der en interessant artikel om islam og sex.

JensH
JensH
13 years ago

@Johansen

“Mon ikke Ellemann følger Poulsen over i Dhimmipartiet?”

Uffe Ellemaqn ville passe perfekt i det Radiakle Venstre. Han mindst ligeså arrogant og bedrevidende som den gennemsnitlige Radikale politiker. Jeg har aldrig forstået hvorfra de Radikale har fået den ide, at de skulle være lidt bedre begavede end andre?? Men Elleman lider af de samme vrangforstillinger, så han ville givetvis føle sig godt tilpas i det Radikale cafe-miljø.

Forresten, tak for opdateringen mht til “Muslimer i Dialog”. Jeg synes nok jeg kunne huske de var blevet ‘taget med bukserne nede’.

Johansen
Johansen
13 years ago

JensH

Muslimer i Dialog er en udløber af den pakistanske organisation, Minhaj-ul-Quran (ad koranens vej). Og de er hardliners. Mener de havde en finger med i spillet, da dødsstraffen for frafald fra islam blev (gen)indført i Pakistan.

Mon ikke Ellemann følger Poulsen over i Dhimmipartiet?

LFPC
13 years ago

Jeg havde glemt at Stenings-Pedersen også var med i, ahem, Co-Existence of Civilizations. Har denne forening nogensinde gjort sig bemærket i nogen sammenhænge?

Men det er da en god ting at kunne pege på formelle bånd mellem Ellemann og appeasementfløjen, og så en personage med så kontante antidemokratiske og menneskefjendske udmeldinger som Pedersen. Så er det ikke bare os der laver associationstricks og kommer med uretmæssige beskyldninger om suspekte forbindelser.

JensH
JensH
13 years ago

@ytr “men de skal nok med tiden få os andre påtvunget deres religiøse normer.” Hvis det sker så skyldes det i høj grad, at en masse naive Danskere i misforstået tolerance konstant giver efter for islamisternes krav. Hver for sig synes disse krav måske ikke så vidtgående, men når man først lægger det hele sammen vil man opdage, at flere af vores offentlige institutioner har implementeret tiltag for at imødekomme islamiske krav. Desværre hører de Danske isdlam-apologeter ikke kun til en i den flok af forvirrede radikale skolelærere og venstrefløjsere vi normalt forbinder med begrebet ‘dhimmier’. Desværre er der også… Read more »

Johansen
Johansen
13 years ago

ytr Ja, det bliver vel sådan med tiden, at også danske kvinder skal have indopereret kunstige mødomshinder, så de kan fremvise deres “uskyld”. Aktuelt finansierer de danske skatteydere nogle muslimske kvinders kunstige mødomshinder, som genetableres på offentlige sygehuse. Kunstige mødomshinder – hykleriet indenfor islam vil ingen ende tage. For pokker hvor har bogstavtro muslimer dog et aldeles forkvaklet forhold til seksualitet og samkvem mellem kønnene. Jo mere kønsapartheid, jo mere fokus bliver der på sex. Islamiske værdier om kønsapartheid er helt uforenelige med vestlige værdier om seksuel frihed for begge køn og kønsmæssig ligeværd og ligestilling. Degraderingen af kvinder indenfor… Read more »

ytr
ytr
13 years ago

@Janne

De drikker heller ikke alkohol, og sex før ægteskabet er udelukket (i hvert fald for kvindernes vedkommende), men de skal nok med tiden få os andre påtvunget deres religiøse normer.

Første stop er forbuddet mod at tegne Muhammed.

Andre følger drypvis.

Johansen
Johansen
13 years ago

Janne

Jeg synes ellers towelhead er meget deskriptivt for den islamiske hovedindpakning af kvinder.
Herhjemme ville vi i folkemunde kalde munderingen for en hættemåge.

Islamister rummer ikke humor eller satire. De er for skinhellige og selvretfærdige. Kedeligt liv de må have.

Janne
Janne
13 years ago

Islamister kan bare ikke få nok. Nu vil de også bestemme hvad amerikanske film skal hedde:

“En islamisk borgerrettighedsgruppe har bedt filmselskabet Warner Bros. om at ændre titlen på den kommende film ”Towelhead”.”

http://jp.dk/kultur/film/article1421378.ece

Rummelige folk de islamister.

Limewoody
Limewoody
13 years ago

Det Braadne Kar Så vidt jeg husker havde Adolf Hitler og NationalSOCIALISTERNE ikke et flertal i parlamentet. Hitler kuppede sig til magten og afskaffede det tyske demokrati. At Braad Thomsen kan få sig selv til at sammenligne de danske love anno 2008 med Nurnberg-lovene Tyskland anno 1935 siger en hel del om bemeldte mandspersons historiske viden og sammes demokratiske sindelag. Det er en fornærmelse mod de der oplevede Kristall Nacht på egen krop – Mandslingen kalder Jesus for skizofren og terrorist og hippie, krigsmager. Anders Fog Rasmussen sammenligner han med Karadzic ( som jo vel at mærke ikke er dømt… Read more »

JensH
JensH
13 years ago

“men så kom jeg i tanker om DN år 2002”

Ja, det er ærgerligt at vi ikke længere kan finde den artikel. Jeg har prøvet at søge inde på DN, men uden at kunne finde den. Jeg kan desværre ikke huske klummeskriverens/journalistens navn.

trackback
13 years ago

Brutal hverdag i Berlins ghetto…

Den 47 år gamle berlinske ungdomsdommer Kirsten Heisig har ansvaret for det ”belastede” Neuköllner Rollberg-kvarteret. Hun forteller rett ut om problemene med unge kriminelle innvandrere: Brutale overfall i skolegårdene og lemlestede og sjikanerte…

Adde
Adde
13 years ago

Denne Braad Thomsen borde göra sig själv den tjänsten att läsa på innan han drar till med massa metaforer som han inte själv riktigt förstår. Förslagsvis borde han ta en promenad till närmsta lokala skolbibliotek och fråga efter lite material omhandlande fenomenen Apartheid-lagar, Nürnberg-lagar, Dhimmi/Sharia-lagar och Jim Crow-lagar.

För att bli amerikansk president måste man vara född i landet (nativism) och aldrig ha haft annat medborgarskap än amerikanskt. Att vara kristen är väl mer en tradition eller ett arv, eller kanske är det bara principen om en folkvald ska avspägla den befolkning han eller hon ska företräda.

Casper | Borgerlig bums

At du gider… 🙂