27
aug
Seneste opdatering: 29/8-08 kl. 1523
34 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Indvandrere må flytte derhen, hvor der er arbejde”  (arbejdsløsheden er 6 %, ungdomsarbejdsløsheden 19,1 %).  Ethvert ordentligt parlament  har en god portion teater i sig. Showet skal være  godt og helst ligne  noget vi kender fra  virkeligheden, dog ikke så meget déjà vu at vi falder i søvn.  Hvilket stykke  minder Sveriges Riksdag om ?  “Glade Dage” ´, “Slutspil”, “Den pantsatte bondedreng”,  “Ett drömspel” ?   TOBIAS BILLSTRÖM, ULF KRISTERSSON , ELISABETH SVANTESSON “Ställ tydligare krav på våra invandrare

Abdul Wahid Pedersen: Tænk lige over konsekvenserne

Imam Abdul Wahid Pedersen har fået nys om den mulige udgivelse på Trykkefrihedsselskabets forlag af Sherry Jones’ Medinas Juvel, og vil i den anledning gerne komme med et par velmente råd. Lige en velkendt evergreen først:

…… Så nej, du får ikke danske muslimer til at protestere over selve strafformen [stening]. De mennesker, der bor i et område, hvor en sådan [sharia] lov gælder, er naturligvis underlagt denne lov, om end der i Islam også er mulighed for, at religiøse mindretal inden for rammerne af den islamiske stat dømmes efter deres egne love. […] Stening står ikke til diskussion

Dette citat af imam Abdul Wahid Pedersen er blevet trukket frem et utal af gange, men det vil det blive så længe denne imam kører det velkendte islamiske offer/trusselsspil over for sine vantro landsmænd. Vi er stadig i en fase af Europas islamisering hvor modparten kan true os ved brug af villige massemedier, og hvor der ikke tages særligt notits af det groteske misforhold der ligger i at samme person kan stille barbariske skikke som stening i udsigt for danskerne, og samtidig håne dem som islamofobiske, dvs. irrationelt frygtsomme. Pedersen må vælge: Forsvarer han stening og islamisk overherredømme, er “islamofobi” en berettiget og rationel reaktion.

Måtte dette interregnum med al dets skrøbelige fernis af fortrængning ende, og virkeligheden blive udgangspunktet for os alle. Et koncentrat af imamens virkemidler, lige efter bogen (LFPC):

ÅBEN BREV TIL TRYKKEFRIHEDSSELSKABET

[…] Men når man kender historien omkring en stor del af medlemmerne af Trykkefrihedsselskabet , kunne man meget nemt fristes til at tro, at der også er andre motiver, der ligger til grund for beslutningen. Eksempelvis at fortsætte den hetz mod muslimer og islam, som de samme personer har forestået i en længere årrække. […] Skal det danske forsvar for ytringsfriheden være årsag til, at Danmark (og her taler jeg ikke om jer som personer, men om hele nationen, da en eventuel vrede ikke vil være rettet mod jer som personer, men i lige så høj grad mod vores fædreland) igen skal gøres til genstand for vrede ude i verden. […] Tror I, at I har den danske befolkning med jer, hvis bogen skulle vise sig at være af sådan en karakter, at den udløser en ny ‘tegningekrise’? […] Tilbage er der så kun at håbe, at bogens indhold ikke er af sådan en karakter, at det giver anledning til fornyet vrede mod Danmark. [Snaphanens fremhævelse, LFPC]

Imam Abdul Wahid Pedersen: Debat: Ytringsfriheden misbruges til at piske den islamofobiske kæphest (Politiken 27.8.2008 – Politikens og Pedersens retskrivning)  , se også Helle Merete Brix: En slamfyldt kloak

Henryk M.  Broder  : En advarsel mellem venner

Eine Warnung unter Freunden
In der dänischen Tageszeitung POLITIKEN ist heute ein Offener Brief des Kopenhagener Imams Abdul Wahid Pedersen erschienen, eines Dänen, der vor Jahren zum Islam konvertiert ist. Er richtet sich an die „Gesellschaft für Meinungsfreiheit“, die in ihrem Verlag den von Random nicht verlegten Roman „The Jewel of Medina“ in dänischer Übersetzung herausgeben will.

Pedersen schreibt, man könnte vermuten, dass es der „Gesellschaft…“ nicht nur um Meinungsfreiheit geht, sondern darum, „die Hetze gegen Muslime und den Islam fortzusetzen, die sie schon seit Jahren betreibt“. Das sei einerseits das gute Recht der „Gesellschaft…“, aber als „ganz gewöhnlicher dänischer Bürger“ wolle er darum bitten, „die Entscheidung zu überdenken“. Es sei nicht auszuschließen, dass die ganze dänische Nation vom Zorn der Muslime getroffen werden könnte. „Soll die ganze Nation als Geisel genommen werden, in Eurem kindischen Drang nach Provokation? Soll Dänemark in der Welt zum Begriff für Rassismus und Fremdenfeindlichkeit werden? Glaubt ihr, dass Ihr die dänische Bevölkerung hinter Euch haben werdet, wenn das Buch den Anlass zu einer neuen Karikaturkrise gibt?“ Es handle sich um einen Missbrauch der Meinungsfreiheit, mit der Absicht, das “Steckenpferd der Islamophobie” anzutreiben. Pedersen beschließt seinen Offenen Brief mit der doppeldeutigen Hoffnung, dass der Inhalt des Buches „den Zorn der Muslime nicht erneut erregen wird“.  Die Achsen des Guten

Roy Andersson – en socialists vaklen

Det er ikke nemt  at skifte verdensbillede i moden alder, så Adolf Hitler skal lige  nævnes. Jeg synes i modsætning til mange andre godt om hans  få film, trods deres  stedvise smældfede  symbolik. Der er så få originaler. Særlig i den branche.

När 400.000 människor sympatiserar med ett parti så måste man respektera det”, säger regissören Roy Andersson. ”Partiledaren Jimmie är inget blindstyre”. Sverigedemokraterna först. Det visar sig att Roy Andersson har en rätt stor förståelse för det främlingsfientliga Sverigedemokraterna. Han resonerar så här: om ett parti har fem procent av sympatierna, det vill säga ungefär 400.000 människor, så måste det partiet respekteras.

– Det är ju inte partiledaren Jimmie Åkesson som prackat på folk de här åsikterna, säger Roy Andersson.Och så lägger han till med en typisk Anderssonsk släng: Utan att vilja försvara Sverigedemokraterna måste vi försöka förstå hur de tänker. Och även i fallet Sverigedemokraterna menar Roy Andersson att det är fel att bryta kontakten. Mona Sahlin har fel som tror på en stenhård konfrontation med Sverigedemokraterna.  Realtid Sverigedemokraternas argument är välgrundade

Norsk homoseksuel: “Er dette takken?”

(“….for min kamp mod racisme”). Dertil er kun at svare, at det er lige  hvad det er.  Det er derfor vi har fået et nyt begreb fra den homoseksuelle sfære: Skabs- DF’ere.  Den nysexistiske forfølgelse har nu ikke  været nogen hemmelighed  i Danmark de seneste  10 år, visse er bare lidt langsomme i opfattelsen:

Michael Hartman, redaktør i homobladet Pink Planet, er rasende på de unge, fremmedkulturelle muslimske menn som kjører forbi og hetser ham på gata.  Det er slettes ikke bare nordmenn som tramper på utlendinger. Michael Hartman jobber som redaktør for homobladet Pink Planet. Han bor i Urtegata på Grønland (bydel i Oslo, Snaphanen)  og tilbringer det meste av sin tid i denne delen av Oslo med svært mange muslimske borgere.

– “Din jævla homo”
De siste årene har han gjentatte ganger opplevd å bli hetset av unge pakistanere og somaliere på gaten – fordi han er homofil. Og han sier selv at han stadig får henvendelser fra lesere om samme opplevelser.

– Det er unge pakistanske menn som kjører forbi i dyre bilen, ruller ned vinduene og skriker «din jævla homo». Jeg får også nedsettende kommentarer som «din jævla hore, enten får du være mann eller så får du være dame», sier en rasende Harman til i Oslo.no.

– Kjemper mot rasisme
Han blånekter å akseptere at slike mennesker får herje fritt – selv på Grønland.

– Jeg lever her, og det er faktisk lov å være homofil i Norge. Det virker som om de fleste andre grupper i Norge har akseptert dét, sier han. Litt av grunnen til at han blir så rasende for den offentlige hetsen, er fordi han selv mener han har kjempet mot rasisme på vegne av nettopp disse ungdommene i mange år.

– Jeg slår ned på rasisme fordi det er naturlig og nødvendig, og det er med et sukk at jeg tenker «er dette takken?».

– Kanskje ikke i Norge?
– Jeg tar meg i å tenke: Hvis dere ikke takler at homofile får være akkurat som de er i Norge og at vi har like rettigheter, ja så er kanskje ikke Norge det riktige landet å oppholde seg i!

Han gjør det også klart at han ikke sier sånne ting med et lett hjerte.

– Poenget er at jeg aldri i livet kunne ha kjørt rundt i Islamabad, rulla ned vinduene og skreket «din jævla pakkis, mora di er ei hore». Det hadde jeg aldri unnsluppet.

Han sier at han blir rett ut forbannet på at han hele tiden skal tolerere alt mellom himmel og jord, mens islamske ledere ikke kan gjøre noe så lite som å ta avstand fra dødsstraff for homofili.

Støtte fra muslimske kvinner
– Ja, jeg blir forbannet på dem som kjører rundt og slenger drit til meg og andre homofile, og på deres ledere, sier redaktøren. Hartman deltok på et seminar om islam i regi av Tauheed Islamic Centre og Internasjonal helse- og sosialgruppe på Hotell Opera forrige helg. Der luftet han sin frustrasjon angående disse hendelsene, og opplevde noe overraskende å bli støttet.

– Jeg fikk veldig sympati og forståelse fra muslimske kvinner i salen. Flere sto med tårer i øynene og ba om unnskyldning på vegne av mennene fra sine miljøer, som gjør dette, forteller han.

Homohetz på åben gade (foto fra Pride Festivalen i København for nylig,  © Snaphanen – klik

24-års-reglens forlis, og de umulige valg

Egentlig har jeg kun en ond latter til overs for al postyret over EF-domstolens afgørelse og konsekvenserne for den danske udlændingepolitik. Jeg er ikke særlig optaget af kosmetisk fnidder som denne jo alligevel er, på bekostning af opmærksomhed på de langt større spørgsmål der bestemmer Europas og dermed danskernes fremtid. Derfor er der en vis primitiv tilfredsstillelse i at se EU-tilhængerne løbe rundt som hovedløse høns, fortvivlede over dissonansen mellem deres idealer og den virkelighed de får sværere og sværere ved at fortrænge. Jo før virkeligheden kommer i fokus, jo bedre (LFPC).

Det går skridt for skridt fremad med integrationen i København, og det bør vi takke den kontroversielle 24-års-regel for. Sådan lyder budskabet fra Jan Andreasen (S), næstformand for Beskæftigelses- og Integrationsudvalget på Københavns Rådhus.

– Det massive pres på København aftager på grund af 24-års-reglen. Hvis vi åbner portene igen uden nogen form for regulering, kan vi som kommune ikke klare integrationen, siger Jan Andreasen. […] Hurra for 24-års-regel

Tom Behnke (K) i frit fald

Tom Behnke må tilhøre samme gådefulde gruppe som Uffe Ellemann, Birthe Rønn Hornbech og Tøger Seidenfaden. Personer som for efterhånden lang tid siden har udvist illusionsløshed i forhold til visse førmoderne kræfter og den trussel de repræsenterer, men som i dag synes at have aflært alt de tidligere stod for, og nu synes lige så tandløse som sagfører Skjold Hansen efter d. 5.5.45. En gåde. Et meget stort mysterium. Ingen grund til at argumentere mod dette tindrende dhimmi-nonsens fra det post-konservative fallitbo, blot et lille konstruktivt forslag til Tom Behnke, som kunne spare mange ressourcer og mindske risikoen for tab af danske (der er stadig noget der hedder ‘dansk’) liv: Hvad med at nedkaste mørtel, cement og murskeer til moskébyggeriet fra et af Forsvarets transportfly – med eller uden faldskærm? (LFPC)

[…] Tom Behnke undrer sig over, at det netop er Det Arabiske Initiativ, som Dansk Folkeparti ønsker fjernet fra finansloven.
“Det er en utrolig farlig udvikling for den helt almindelige dansker og for sikkerheden i vores samfund – både i dag, i morgen og om tyve år.
Det Arabiske Initiativ er med til at dæmme op for den islamistiske trussel mod Danmark – både på kort sigt og i fremtiden. Derfor er det underligt, at netop Dansk Folkeparti ikke vil støtte dét projekt. Partiet har et kæmpe forklaringsproblem, særligt over for sine kernevælgere.”
Tom Behnke peger desuden på, at også renovering af moskéer i Afghanistan har til formål at sikre et stabilitet på længere sigt.”
“Der er ingen tvivl om, at hvis vi vil vinde den afghanske befolknings tillid, så skal vi møde dem med åbent sind, også i forhold til deres religion.
Vi taler jo ikke om at indrette kommandocentre for islamister, tværtimod handler det om genopbygge ødelagte små moskéer til moderate muslimer. Derved giver vi også de moderate kræfter endnu et argument over for ekstremisterne, nemlig at vesten ikke vil bekæmpe islam eller helt almindelige muslimer, men at vi alene bekæmper islamister og deraf afledt terrorisme.” K: Det Arabiske Initiativ handler om danskernes sikkerhed. (nyhedsbrev fra K, den post-konservative filial af Det Radikale Venstre)

 

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

34 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
12 years ago

Danske Petersen har redet på den bølge, der gjorde muslimske mindretal til venstrefløjens og journalisternes krammedyr hævet over gængs og sund kritik. Der er ikke grænser for, hvilke tåbeligheder, han er sluppeet af sted med. Hvordan forholder sig mon med norske Hartman, hvis pink drømmeverden er fuset ud? Han må sikkert snart flytte fra Grønland og nedtone profilen, hvis han vel at mærke ønsker at leve i fred, men det kan vi måske ikke tage som en selvfølge, siden han er så let genkendelig på gaden. Derom aner jeg imidlertid ingenting, derimod tillader jeg mig at efterlyse konsekvens og skrotte… Read more »

Mette
12 years ago

At bøsser og lesbiske som flest ikke for længst er trukket i Dannebrog hører med til tidens mange ubegribelige paradokser, der vel mest af alt skyldes tradition og den hastighed, hvormed det muslimske problem har udviklet sig. DF’s tidligere Louise Frevert har jo fra starten bevist, at homofili sagtens kan respekteres fx indenfor det parti, der ofte kaldes “det ekstreme højre”. Men apropos handicap, så finder jeg det småligt at hænge sig i Langballes brug af det ord. For hvad er det, de homofile kæmper for, hvis det ikke er for at overvinde en mangeårig “ugunstig stilling”, som er en… Read more »

ytr
ytr
12 years ago

Jeg kan godt lide den nuværende facon, fordi der hele tiden dukker nye interessante ting op, når man går ind i kommentarerne.

Der er en elementær suspense forbundet med dette (men det er da rigtigt, at det ikke er umiddelbart overskueligt i traditionel forstand).

ytr
ytr
12 years ago

“Personlig fandt jeg det unødvendigt og pinligt, da Jesper Langballe beskrev homoseksualitet som et “handicap”.”

Jeg tror, at det var Søren Krarup i Nyhedsavisen(?). Men handicap gik (ifølge Krarup) alene på de homoseksuelles manglende evne til at reproducere sig i traditionel forstand. Det er vel en rimelig ytring at sige, at de er handicappede på lige netop dette punkt?

Jakob
Jakob
12 years ago

Steen, jeg tror jeg har foreslået det før, men ved gud (hvis jeg ikke var ateist), hvor ville Snaphanen dog være meget mere tilhængelig, hvis du lavede et nyt indlæg for hvert emne! Jeg besøgte Snaphanen fra et link ovre hos Uriasposten, og skulle lige lede lidt for at finde hoved og hale i tingene (for at læse om Abdul Wahid Pedersen). Når jeg kommer til en så lang postering giver jeg (og andre læsere) op på forhånd. At gå igang med at læse de 27 kommentarer vil også være fuldkommen forvirrende – jeg aner ikke hvilken af de syv… Read more »

Casper | Borgerlig bums

Johansen >> Nu er “de homoseksuelle” jo faktisk lige så forskellige som de normale, når det gælder politik. Jeg har i hvert fald set meningsmålinger, hvor homoseksuelles stemmefordeling lignede det danske gennemsnit til forveksling. Sågar med 2 % til KrF, så det var jo et smukt eksempel på hvor normale vore danske homoseksuelle er. Men jeg har også set tilfælde hvor der var en klar overvægt til R og SF. Det kommer vist an på hvilke grupper man spørger. Det er heller ikke alle de homoseksuelle der forlanger kirkelig insemination og vielse på offentlige sygehuse. Nogle er såmænd godt tilfredse.… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

Det må være svært at finde de der højhælede i størrelse 47 😉

En rigtigt flot flagbøsse/valkyrie –
er det mon Mor/Far Danmark ?

trackback
12 years ago

Dansk amazone…

Fra Pride-festivalen i København. Foto: Snaphanen…….

Janne
Janne
12 years ago

Forestil jer at kristne eller andre religiøse retninger eller ateister skrev som imamen tillader sig at gøre i forhold til Trykkefrihedsselskabet. Med slet skjulte ‘anbefalinger’ om hvad der skal tillades at trykke i Danmark. Manden er uhyrlig.

ytr
ytr
12 years ago

Abdul Wahid Pedersen bruger også ordet ‘tegningekrise’. Men der er jo netop ikke tale om nogen tegningekrise, men om en Muhammed-krise.

Danskerne laver i stor stil (grovkornet) satire med alt mellem himmel og jord, men det er islamister som Abdul Wahid Pedersen og hans ligesindede, der kræver, at vi ikke må lave sjov med en afdød religionsstifter.

ytr
ytr
12 years ago

“Pedersen må vælge: Forsvarer han stening og islamisk overherredømme”

Abdul Wahid Pedersen har valgt side. Han er imod danskerne og for islamisk overherredømme. Endnu tør Abdul Wahid Pedersen og hans ligesindede ikke true mere direkte, end han gør her, men det kommer, når demografien langsomt tipper i islamisk favør.

At Politiken vil lægge spalter til Abdul Wahid Pedersens trusler er ubegribeligt. Men Tøger Seidenfaden minder måske om de tyske bøsse-borgmestre, der omtales andetsteds i kommentarerne.

Seidenfaden tror, at han kan købslå med islamisterne. Det kan han imidlertid godt glemme alt om med tanke på Seidenfadens religiøse baggrund.

Janne
Janne
12 years ago

“Det Arabiske Initiativ er med til at dæmme op for den islamistiske trussel mod Danmark – både på kort sigt og i fremtiden.” Tak for kaffe. Hvad sker der da med os og Danmark hvis vi ikke underkaster os og deltager i Initiativet? Politikeren får det til at lyde som om vi ikke mere har noget valg. Steen Det er rigtigt. Der er noget Wagnersk svung over “Mor Danmark” manden/kvinden i Dannebrog. Hun/han udstrålr storslåethed, mod, styrke, drama, tragedie etc. Der følger nærmest et lydspor med hende/ham på Nørrebro. Jeg kommer også til at tænke på en ny udgave af… Read more »

barfbag
barfbag
12 years ago

Executive producer: Mette Hoffmann Meyer, TV2 Danmark, men bliver den mon vist i Danmark i den bedste sendingstid med diskussion bagefter. Når 450.000 mennesker lige nu er blevet og bliver voldtaget/lemlæstet/dræbt, bør det så ikke prioriteres højt, især når dokumentationen er overvældende. USA griber ikke ind bl.a. fordi de terrortiltalte sudanesiske præsident giver USA oplysninger om, hvor der er terrorister/terrorceller. For store lande/politiske enheder(EU) er almindelige mennesker kun at sidestille med kakerlakker, de er kun døde tal på et stykke papir, som dog kan få storhedsvanviddet op i magthaverne. Jævnfør fx Indonesiens besættelse af og nedslagtninger af indbyggerne i det… Read more »

barfbag
barfbag
12 years ago

Har fundet den amerikanske dokumentarfilm om folkedrabet i Dafur, The Devil Came on Horseback:
http://www.imdb.com/title/tt0912580/

barfbag
barfbag
12 years ago

Dokumentarfilmen Djävulen kom till häst bliver måske ikke sendt på nettet, men linket til SVT1’s programoversigt onsdag den 27. august 2008 er: http://svt.se/svt/jsp/Crosslink.jsp?d=74532&selectedDate=20080827

barfbag
barfbag
12 years ago

Jeg så på rulleteksten/credits til sidst, at dokumentarfilmen er coproduceret i 2007 af TV2 Danmark, måske det bare var selve indslaget, men den burde kunne findes på SVT1’s websider. Har også skrevet beskeden om filmen på Uriasposten.

barfbag
barfbag
12 years ago

Se lige nu! på SVT1 (kl.00.00-1.30) prisbelønnet amerikansk dokumentar film om Darfurfolkemordet!(Titel(svensk):Djävulen kom till häst.)

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Johansen, du skriver “…hvordan bliver tidligere moderne mennesker dog så hjernevaksede af denne totalitære ideologi…” Det er et godt spørgsmål, som der sikkert findes en del forklaringer på. Men faktisk ved Stenings-Petersen jo ikke hvad der vil sige at leve i et land som er behersket af hans yndlings ideologi. De ophold han givetvis har haft i et islamisk land i forbindelse med kurser i islam har ikke kunnet give ham, den Vestlige konvertit, nogen fysiske/ mentale erfaringer af, hvad det vil sige at skulle leve hele sit liv under et teokratisk regime. Han, og andre konvertitter, flirter med ideologien.… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

LFPC Jeg takker! Det var præcis det møde i KB-hallen, som jeg havde i tankerne. Jeg vil aldrig glemme disse udsagn, uanset hvor poleret Reino forsøger at fremstille sig selv. Han holdt en foredragsrække sidste vinter i fagforeningsregi, som jeg skulle have deltaget i. Der havde jeg tænkt mig at konfrontere ham med de uhyrlige udsagn fra 1998. Det blev ikke til noget, men mon ikke han genoptager sin turné på et tidspunkt i bestræbelserne på, at gøre islam mere appetitlig for danskerne? Det tror jeg, og så kan man jo konfrontere ham med hans islamistiske budskaber. Reino er en… Read more »

LFPC
12 years ago

Johansen – Infomedia ser ud til at være nede lige nu, så jeg kan ikke finde artiklen fra JP, men prøv at google ‘abdul wahid kb-hallen 1998’, uden anførselstegn, så kommer der en masse hits. Bl. a.: “SÅLEDES BURDE OGSÅ eksempelvis en cand.mag. i religionsvidenskab ligeledes vide alt om, at den trosfrihed, han med henvisning til et tørklæde og uden noget hold i virkeligheden beskylder Dansk Folkeparti for at ville begrænse, slet ikke eksisterer i islam. Hverken for jøder eller kristne i de muslimske, fascistoide diktaturstater, men bestemt heller ikke i Danmark for de muslimer, der ønsker at gøre brug… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

“Er dette takken?” spørger Michael Hartman, og udstiller dermed sin ufattelige naivitet. Som om deltagelse i såkaldt ‘anti-rastiske’ aktiviteter giver nogle som ‘street credit’ hos jihadisterne, som selv betragter rascisme mod etniske vantro Nordmænd som det mest naturlige i denne verden. Mon ikke Michael Hartman alvorligt skulle overvejde, at lægge sit fremtidige politiske virke i Fremskridtspartiet. Det tror jeg tjener hans interesser som homoseksuel bedre.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

AW Pedersen var en ny bekantskap på min sida av sundet. Vi har ju vår rikskände imam Kielan a.k.a. Leif Karlsson, också en konvertit med kontroversella uttalanden men jag tror dock inte han har givet öppet stöd för dödsstraff än. Här har vi det numera kända fallet där två bögar blev överfallna i Tantolunden under Europride, varav en blev knivstucken. Media mörkade givetvis om gärningsmännen men det framstod snart på nätet att dom var araber. En av dom skrek dessutom att “alla svenskar är bögar”, angreppet var därför inte bara på homosexuella utan på svenskar som folkgrupp också. Kan därför… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Stenings-Petersen er en vaskeægte landsforræder! Han har helt åbenlyst taget den islamiske trusselskultur til sig. Han svigter vores værdier om ytringsfrihed og “advarer” Trykkefrihedsselskabet mod at udgive en bog om Muhammeds barnebrud, Aisha. Muhammed udstilles som den pædofile mandsling, han var, og muslimer følger i det 21. århundrede hans dårlige eksempel. Det vil Stenings-Petersen ikke have frem i lyset, for det gavner ikke islams sag. I stedet for at værne om moderne, vestlige værdier vil han ikke tage afstand fra én af de mest barbariske shariastraffe, stening. Han har endvidere udtalt til et offentligt møde i KB-hallen tilbage i 1998,… Read more »

LP
LP
12 years ago

– Muslimer vill att alla skall vara muslimer.
– En muslim kan inte vara homosexuell och muslim samtidigt.
– Muslimer tolererar inte homosexuella.
– Muslimer kräver tolerans för sin intolerans eftersom de påstår att den är en del av deras religion.

Islam kan inte tolereras av den som vill vara en fri människa.

Janne
Janne
12 years ago

Når der tales om at hetze, hvem er det så lige der hetzer?

Jeg synes ikke at imamen taler særlig pænt om Trykkefrihedsselskabet. Hvorfor bliver han ved med at ville bestemme hvad Trykkefrihedsselskabet vil sige, skrive og trykke?

Har imamen ikke andet at gå op i?

Der er i den grad brug for Trykkefrihedsselskabet. Det viser imamen os gang på gang.

Janne
Janne
12 years ago

Flot bøsse i Dannebrog. (Hvis han altså er bøsse) :o) Fantastisk flot mand. Skide godt foto. Simpelthen.

“Mor Danmark” i hel figur.

Dejligt at vide at nogle muslimske kvinder har et mere menneskeligt og afslappet syn på homoseksuelle.

Dansk Folkeparti må til at give mere plads til homoseksuelle frihedsrettigheder.

Jutta Starke
Jutta Starke
12 years ago

Vi har jo i Tyskland to borgmester af storbyer, Berlin – Wowereit/SPD og Hamborg – Ole von Beust/CDU, som offentlig bekaendte sig som boesser.
Saa er der ogsaa en Abgeordneter i Bundestages Volker Beck/Die Grünen.

Alle tre vil gennem forudilende, frivillig underkastelse under Islam forhindre at de skal blive underkastede.

De traeder meget ind for Islam, man kunde tro, at de elsker deres fjender.

Johansen
Johansen
12 years ago

De homoseksuelle kan lige så godt først som sidst tage springet og melde sig under DFs faner. Der får de størst “beskyttelse” og en vished om, at her er et parti, som ikke lefler for islam og dermed homofobi.
Det eneste jeg kan få øje på i DF, som muligvis ikke tilfredsstiller lesbiske er, at DF er imod offentlig betalt fertilitetsbehandling for de lesbiske par. Og så de kirkelige vielser. Det må de homoseksuelle kunne sluge.

For øvrigt fedt Dannebrog-kostume. Det stikker helt klart min Dannebrogkjole 🙂

ytr
ytr
12 years ago

Ja, det er efterhånden ved at gå op for mange bøsser, at der bliver ballade.