2
sep
Seneste opdatering: 5/9-08 kl. 0644
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

de andre fire afnsit kan findes her. eller her

Voldtægt er en krigshandling

Forbryderne skal behandles, som det de er: krigere. Er de¬† udl√¶ndinge, skal de¬† smides ud af landet¬†uden videre diskussion, statsborger eller ej.¬†Vi vil ikke¬† bekriges i vores eget land, hvor meget de Radikale & co.¬†end¬†accepterer det. ¬†Endnu et √łdelagt kvindeliv –¬†signeret Nyrup, Vestager,¬† Jelved, Simon Emil¬†, Bondam og Gammeltoft Hansen. Det er en ringe tr√łst, at det er¬† 7-8 gange¬† v√¶rre i Sverige.

Signalement: Gerningsm√¶ndene er beskrevet som 15-16 √•r. De to er m√łrkl√łdede og hhv. 170 og 175 cm h√łje – begge med sort strith√•r. Den tredje har dansk udseende, er 170 cm h√łj og har kort lyst strith√•r.Den ene af de m√łrke drenge havde store diamant√łrenringe i hvert √łre, bar en lyser√łd h√¶ttetr√łje og talte dansk med accent. De to andre drenge var ogs√• kl√¶dt i h√¶ttetr√łjer. Pige voldtaget p√• vej til skole

Akkari: Jeg er ogs√• blevet genkendt i Narsaq, hvor folk stoppede op og sagde: Dig har jeg set f√łr.

¬†Akkari interviewet i Gr√łnland – se kommentarerne

Allt fler våldsamma nazistgrupper i Sverige

Om det nu er Expo, der ser de¬† sp√łgelser, der er deres eksistensberettigelse, eller¬† der¬† er tale om Sverige¬† ber√łmte¬† demokratiske¬† Fingerspitzengef√ľhl, det er ikke til at¬† sige. Det er i al fald synd¬† for Sverige, at nazisme¬† ikke er¬† en makaber¬† vittighed som i Norge¬† og Danmark. Havde tyskerne¬† dog bare¬† besat dem, men det beh√łvede de¬† ikke. De¬† var s√• hjerteligt¬†im√łdekommende, selv efter¬† Stalingrad. Sverige lagde sig ned, ligesom idag, for enhver terrorist.¬†Det er den arvesynd, som er en af de vigtige¬† brikker¬† til forst√•elsen¬† af Sverige¬† idag. Det er Sveriges¬† problematiske¬†Vergangenheitsbew√§ltigung.¬† “Det b√łdes der for i lange Aar, Som kun var en stakket Gl√¶de”.(¬† IP Jakobsen¬†)¬†¬†¬†,¬†¬† ¬†Nerikes¬† Allehanda

Holland: Skriften i retten, skriften på væggen?

‘Coming soon to a country near you’? P√• blogs som Uriasposten og Snaphanen er det et velkendt f√¶nomen, at vores modstandere i mangel af argumenter imod de historier vi bringer pr√łver at stemple hele bloggen p√• baggrund af enkelte rabiate kommentarskribenter. “Uriasposten, en sump af fremmedhad og racisme” var s√•ledes titlen p√• en s√•dan ‘afsl√łring’ beg√•et af en af nettets mest ubehagelige personligheder. √Čn ting var, at citaterne var taget h√łjst selektivt ud af den ber√łmte ‘kontekst’, og enkelte endda kommentarskriverens citerede tekst af tredjepart; mere bizart var det, at netop disse eksempler angiveligt skulle (pars pro toto) sv√¶rte hele bloggen, n√•r man med lige s√• stor berettigelse kunne h√¶vde, at de venstreekstreme kommentarer sammesteds gjorde det samme.

Dette er egentlig bare til at lukke op og skide i. Det er et arbejdsvilk√•r her i blogverdenen, take it or leave it. Jeg m√• p√• baggrund af egne erfaringer i disse debatter konkludere, at der aldrig kommer nogen debat i gang med disse personer om emnets substans. Langt v√¶rre er det n√•r pars pro toto-tankegangen bliver jura, og der fra officielt hold foretages sindelagsvurderinger af bloggen in toto, for at bed√łmme en kommentars lovlighed. S√• er vi for alvor ude p√• glidebanen, og med den nylige afg√łrelse fra EF-domstolen in mente er det vanskeligt at se hvor danskernes frihed st√•r mejslet i granit. Holland, der engang blev set som en √•ndsbesl√¶gtet nation mod syd, er meget l√¶ngere nede i afgrunden. Vi m√• bare satse p√• at dansk antidhimmitude og chutzpah vil byde disse antidemokratiske tiltag trods, hvis de skulle fyge over hegnet her hos os. Fra Gates of Vienna (LFPC):

Our expatriate Dutch correspondent H. Numan reports on a recent travesty of justice in the Netherlands. He says, “The hatchet fell – freedom of speech is now dead in Holland.”

Here’s his translation of an article from last Friday’s De Telegraaf, followed by his own commentary:

Webmaster is punishable for extremism

ZUTPHEN – Owners and managers of websites can be held responsible if visitors to their sites place extremist texts on it.

The magistrate [‚Äėpolitie rechter’; lowest court level] sentenced the manager of the site ‚Äėrechtser.com’ to a fine of ‚ā¨750, from which ‚ā¨250 is probational. Contrary to other similar cases, the condemned hadn’t written the offending texts himself, but merely forgotten to remove them.

According to the MDI the sentence is a step forward in addressing digital discrimination. “The judge clearly indicated that the contents of texts placed on sites are the responsibility of the manager,” said MDI director Niels van Tamelen.

The organization tipped the department of Justice about the offending texts on the site. “Important is the signature (political style) of the site. The manager placed negative news items about Muslims and links to extremist sites. He could therefore expect that punishable texts would be placed on his site, and he had address that.”

– – – – – – – – –

According to councilor Bertjan Souman from Epe a slippery slope has appeared: “The site was for some time actively controlled by my client. He wasn’t able to manage it properly due to a lot of work. He only found out something was wrong when he was arrested. The writers of the offending articles were not prosecuted by the police at all.”

H. Numan’s commentary:

It appears to be just a minor news item, but it most certainly is not. Freedom of speech was thoroughly axed by the court. Of course the writer of an article is responsible for his article. The publisher is not, or at least to a much lesser extent.

What has happened is the creation of a precedent: a relatively unknown website run by a non-famous person met the full wrath of multicultural (in)justice. The sentence may seem light, but is far from it. ‚ā¨750 is a lot of money. What people may or may not know is that most Dutch people have insurance to cover lawsuits, but… this insurance only covers civil litigation. Criminal lawsuits are not covered by insurance. The lawyer’s fee (‚ā¨200 per hour) is therefore not covered, not even for such a clearly incompetent lawyer as Mr. (Meester, the title for a Dutch graduate in law) Bertjan Souman is. I have no idea how much a lawyer would charge for this bumbling piece of work – if you can call it even work – but at least 20 to 40 hours, if not more. Which is about four full months’ wages for the webmaster in question.

In America it is maybe possible to pay a lawyer according to results (I am not familiar with US law), or possibly tell this incompetent nincompoop to fleece somebody else. This is not the case in the Netherlands. You pay. Regardless of the outcome.

Why incompetent? First of all the MDI, which in Holland is nicknamed “the thought Gestapo”, ‚Äėforgot’ to inform the webmaster about the offending items, and give him some time to remove them. The webmaster only found out something was wrong when he was arrested by the police. A lawyer worth his salt gold would have pushed for an innocent verdict. He didn’t, as it seems. The judge seems to have forgotten to mention this extremely relevant point in his ruling. It is more than likely that an appeal would change the verdict dramatically. However, an appeal costs money. A lot of money. A lot of money the webmaster simply doesn’t have.

Now consider the double standard applied: some items may be offensive, sure. But why does the MDI not apply the same standards on www.maroc.nl? Almost daily people post much more offensive texts on that forum; they cheer and rejoice if Dutch (or American) soldiers die in Afghanistan, and pray it will be better next time (better = more soldiers’ deaths). The number of highly offensive postings on this board about the resentment those people feel about the country they are born in (!) is almost countless. But not one single posting, nor a webmaster or moderator has been charged. It is not likely that one will be.

Read the underlined sentence “Important is the signature (political style) of the site” again. What is the message here? We judge a site on what we, the MDI, find acceptable or not. If the site is considered acceptable by us (based on what grounds?), anything goes. As is obviously the case with maroc.nl. If the site is considered by us as not acceptable? We will find, just as the Cheka did under Stalin, reasons to kill it.

The MDI together with the ministry of Justice twice attacked far too well-known sites: first Gregorius Nekschot, then GeenStijl. In both cases they had to give in, and lose a lot of face. Not so in this case. Which means that the precedent has been created, and based on this ruling bloggers can be muzzled almost without restriction.

Recently I met a few Dutch upper-class retirees who fully believe in the absolute justice of the legal system we have in the Netherlands. They refused to even listen to or consider anything negative about it. It is the very best in the world! Frankly speaking I don’t agree. I think the judges are rather biased to say the least and if you are neither a pauper nor very rich, it is next to impossible to apply for an appeal.

Not only the webmaster, but Lady Justice was raped in court. Baron Bodissey: Lady Justice Was Raped

Nyhedsavisens eksistenberettigelse

Hed alt andet end Simon Andersen, en fl√łdebolle¬†DR 2 har oph√łjet til “kulturpersonlighed”. Man m√• h√•be JP eller Berlingeren har √•ndsn√¶rv√¶relse nok til at ans√¶tte hende her – foto. ¬© Snaphanen

Så begyndte ramadanen Рwho cares ?

uha,uha, det g√łr samtlige, svenske statsmedier. (N√•r vi kalder dem “statsmedier”, er det jo fordi de ikke bare er momsfritagede, men ogs√• f√•r en halv milliard i direkte pressest√łtte – hvorved de meget belejligt kan “strunta i” , om nogen gider k√łbe avisen. Og hvis outsidere ligefrem vil skrive i den, kan de f√• en bar r√łv at trutte i. L√¶sere skal l√¶se, ikke skrive. ) Nym√•nen er obeserveret et sted i Mellem√łsten af en langsk√¶gget gubbe – nul mad, nul tobak, nul grisebasse i sengen. Det afficerer hele Sverige. Det ser dog ikke ud som om Sydsvenskan har ramadan- logo p√• forsiden i √•r. Den var m√•ske ogs√• lidt i overkanten sidste √•r. Det m√• vente ti √•r endnu, til Malm√ł er blevet Nordens f√łrste kalifat. Vi kan slet ikke vente p√• den “√ėresundsintegration”. En k√łbenhavners hedeste dr√łm, er ikke at blive sk√•ning, men at blive en del af den svenske ummah og f√• en billig jomfru, Mercedes og BMW p√• svenske plader. Kun “gammel-svenskere” k√łrer i Volvo og gifter sig med indenlandske “horar”. Deres tid rinder hastigt ud.

 Nu är det väl för övrigt ramadan och då skall varje svensk tidning innehålla minst fyra helsidor varje vecka om denna tilldragelse eftersom inställsamt fjäskande är vår arvedel och bör styra nyhetsvärderingen. KL

Den muslimska fastem√•naden Ramadan inleddes i g√•r, och f√•r mycket uppm√§rksamhet i svenska massmedier, liksom i aff√§rs- och skolv√§rldarna. Det m√•ngkulturella samh√§llet kan stundtals f√• oss gamla svenskar att k√§nna f√∂rvirring och os√§kerhet. Men den som √§r trygg i sin identitet och i sin tro kan b√•de bejaka nya m√§nniskor och samtala om skillnader i √∂vertygelser och v√§rderingar.Invandrade muslimer skapar ocks√• √∂ppenhet f√∂r religion. F√∂r kristenheten √§r sekulariserade svenskar allt som oftast en betydligt st√∂rre utmaning. Ramadan och identitet, DN: “Ramadank√§nslan v√§xer i Sverige” Thoralf Alfsson : MER STATISTIK OM INVANDRINGEN ,
Immigrationsfakta РSamhällsinformation till hushåll, Word dok , GoV Ramadan-Friendly Sweden, (foto: Royal Copenhagen, Den Kongelige Porcelænsfabrik)

Vi gentager disse års helt centrale svenske replik. Lars Berglund, docent i kunsthistorie:

“Detta är förste gången i världshistorien som en demokratisk vald regering tvingar sit eget folk at bekosta sin egen kolonisering“.

Monica Papazu: Essay om Henrik Ibsen

Word, download.

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
JensH
JensH
12 years ago

@Janne

“Jeg er ogs√• s√• naiv”

Det var nu ikke det jeg mente. jeg synes absolut ikke du er naiv. Tv√¶rtimod ville jeg √łnske at flere Danske kvinder ligesom du ville ‘v√•gne op og lugte til kaffen’. N√•r jeg ser menningsm√•linger der viser, at flertallet af kvinder stemmer p√• centrum-venstre-partierne kan jeg ikke lade v√¶re med at sp√łrge mig selv om de virkelig inderst inde √łnsker at underkaste islam. At stemme p√• partier som √łnsker at √•bne en ladeport for yderligere islamisk indvandring ser jeg n√¶rmest som mascochisme.

.
.
12 years ago

If√łlge en af kommentarerne til Ahmed Akkari-interviewet er Gr√łnland angiveligt en port til Danmark for Akkaris familie:

“Af: Henningsen
2. September 2008 06:45

Blablabla.
Der er kun een grund til at han er flyttet herop og det er reglerne om familiesammenf√łring.
Da de regler endnu ikke er opdateret fra gr√łnlandsk side omg√•r han den danske lovgivning p√• den m√•de.
Efter et stykke tid heroppe kan han f√• sin familie op og vupsi, hjem til Danmark igen med en ‚Äúlovligt importeret‚ÄĚ familie.”

http://sermitsiaq.gl/indland/article53276.ece

.
.
12 years ago

Jeg mener, at der var en gr√łnlandsk avis, der publicerede nogle af Muhammed-tegningerne.

Ahmed Akkari kalder sin rejse til Gr√łnland en dannelsesrejse. Men m√•ske er han faktisk p√• Gr√łnland for at finde et endnu mindre land, han kan tugte med sine islamiske ideer om respekt for Muhammed, da det ikke lykkedes at tvinge Danmark totalt i kn√¶ i forbindelse med Muhammed-krisen i Danmark.

Janne
Janne
12 years ago

JensH

Jeg er ogs√• s√• naiv. Man vil sikkert g√• efter dels den tv-kanal der viser alt hadet og dels g√• efter Snaphanen der ogs√• g√łr opm√¶rksom p√• hadet. Det vil sikkert g√• som med Fitna og Trykkefrihedsselskabet. Der vil komme verbale angreb p√• budbringeren i stedet for p√• selve det problem der bliver sat fokus p√•.

JensH
JensH
12 years ago

@Janne “Hvordan mon venstrefl√łjen vil forklare det der sker i undercover filmen fra en ‚Äėengelsk‚Äô moske?” Venstrefl√łjen vil slet ikke forholde sig til denne dokumentar. De vil ganske enkelt ignorere den. Definition p√• politisk korrekthed er, at man danner sig et ideal-billede af virkeligheden, og udelukker sig selv fra alle informationer der er i modstrid med dette ideal-billede, samt d√¶moniserer dem som tillader at p√•pege ting fra virkeligheden som strider imod glansbilledet. Derfor, hvis du virkelig forholdt denne dokumentar for en venstrefl√łjser, s√•¬®ville han/hun med det samme beskylde dig for ‘islamofobi’ og ‘rascisme’, og s√• i√łvrigt give udtryk for, at… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Janne

Ja, gid det var s√•dan, at offentlige midler ikke gik til religi√łse fester, som helt indlysende burde afholdes i privat regi for private midler. Men s√•dan er det ikke.

Ramadanfesten st√łttes af politikerne fra enhedslisten og over til Vestre. Kun Dansk Folkeparti k√¶mper mod at skatteborgers penge skal misbruges til denne diskriminations/missionsfest. Det er benh√•rde fakta, som vi er oppe imod.
Og ind til videre har vi kun et mandat på Odense rådhus, viceborgmester Alex Ahrendtsen (DF).

Janne
Janne
12 years ago

Hvordan mon venstrefl√łjen vil forklare det der sker i undercover filmen fra en ‘engelsk’ moske?

Hvilket uhyrligt had til kvinder, homoseksuelle, ateister, kristne og j√łder der kommer ud af munden p√• disse hellige m√¶nd og kvinder.

Det er ikke til at fatte at de kan få sig selv til at kalde alt dette had for religion.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

OT. F√łr nogen g√łr nedsl√•ende kommentarer om det, m√• jeg hellere med det samme indr√łmme, at mit indl√¶g h√¶nger temmelig excentrisk p√• tr√•den forst√•et p√• den m√•de, at det ikke er ordentligt centreret. Men koncentrerer man sig om en detalje vedr√łrende Islam, kommer sammenh√¶ngen hurtigt til at fylde s√• meget, at detaljen igen bliver s√• sv√¶r at f√• √łje p√•. fokus g√•r fl√łjten. Jeg ved det alts√• godt. Som alibi-handling er ordet ramadan omhyggeligt n√¶vnt to gange – allerf√łrst og i n√¶stsidste afsnit. Resten handler om, hvad jeg havde p√• hjerte. JensH’s perspektivering p√• Odense R√•dhus er meget vigtig og… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Johansen

Naturligvis skal skatteborgere ikke betale til en religi√łs fest p√• et r√•dhus. Det er at blande religion og politik sammen. Det er gl√¶deligt at Alex Ahrendtsen og alts√• ogs√• du arbejder p√• at f√• kommunalt betalt islam mission ud af r√•dhuset. Jeg ville heller ikke bryde mig om at der blev holdt Indre mission fest p√• R√•dhuset eller en fest for Faderhuset.

Politik for sig og religion for sig.

Johansen
Johansen
12 years ago

De nye afsl√łringer i “Undercover Mosque” er ikke mindre ildevarslende. Wahabistisk indoktrinering i det der g√•r for at v√¶re “moderate” mosk√©er. Der pr√¶dikes had mod anderledes troende, homoseksuelle skal kastes ud fra h√łje bjerge og frafaldne skal dr√¶bes. Man m√• ikke tage “vantro” til venner, det er imod Allahs vilje. Javel ja. S√• taler de heller ikke s√¶rlig p√¶nt om kvinder. De skal kontrolleres af m√¶nd. Fedt nok. Ja, selvf√łlgelig skal vi nok underkaste os. Det manglede da bare. V√¶k med ligestillingen, det er bare noget vestligt pjat, vi er jo satans redskaber, ikke sandt?! Man ser ogs√• det islamiske… Read more »

Regulation7
Regulation7
12 years ago

Johansen: Flot gået!

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Rettelse: Jeg skrev i n√¶stsidste afsnit ‘…efter II. Verdenskrig…’ Der skulle selvf√łlgelig have st√•et ‘…efter I. Verdenskrig…’
Emeritus

Johansen
Johansen
12 years ago

JensH

Jeg havde mit tredje indlæg i Fyens Stiftstidende i går, hvor jeg kraftigt opfordrede alle odenseanere til at boykotte ramadanfesten primo oktober.
Ingen andre minoritetsreligioner f√•r fejret deres h√łjtider i offentligt regi for skattebogernes penge. Derfor er den offentligt betalte ramadanfest et udtryk for diskrimination.
Den offentligt betalte ramadanfest er en regulær skandale, hvilket jeg også skrev.

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Ramadan og Identitet. Alle g√łr klogt i at sk√¶ve til det britiske notat, som selvf√łlgelig kun var et udkast, og som var ‘uden s√¶rlig betydning’ (blev nedtonet), fordi det aldrig blev sendt til Downing Street 10. Men det var ensidigt – det var det. Hvad stod der i det? “…I takt med, at arbejdsl√łsheden stiger, m√• vi forvente voksende offentlig modstand mod indvandrere, Der er ogs√• risiko for, at nedturen vil bidrage til racisme og f√• flere til at tilslutte sig den ekstreme h√łjrefl√łj….” Notatet har som Lord Nelson sat kikkerten for det blinde √łje og peger kun p√• den… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Johansen

“Man m√• konstatere at pression virker”

Glimrende med denne f√łrste sejr i kampen mod islamisering p√• skatteydernes regning. I disse tider, hvor alt for mange har alt for travlt med at appease islamisterne, s√• m√• selv den mindste sejr for det sekul√¶re demokrati hilses velkommen.

Jeg ved du har v√¶ret meget aktiv i denne kamp mod dhimmi-mentaliteten p√• Odense r√•dhus, s√• et stort tillykke herfra. Som du selv skriver, s√• mangler Odenseanerne ‘bare’ at sikre, at denne Ramadan-fest ikke skal finansieres af deres skattekroner.

Johansen
Johansen
12 years ago

Ang. ramadanen
Nu er det lykkes at få flyttet ramadanfesten ud af Odense rådhus i år. Næste skridt bliver at alle offentlige midler til festen trækkes tilbage.
Man m√• konstatere at pression virker ūüôā