3
sep
Seneste opdatering: 4/9-08 kl. 0037
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

radioen stod på P 3 ved en ren ulykkeshændelse´ da jeg kom hjem. Det skal ikke ske oftere.  Bagefter lidt reklame for Marco Evaristi. Jeg nåede Gud ske lov at slukke, pronto.

Fighters and Lovers

Petrodollars: Den der smører godt kører godt

Artiklen fra britiske the Telegraph som jeg omtalte nedenfor, indeholder flere aspekter som fortjener en seperat post. Den efterhånden velkendte term ‘wahabisme’ fungerer ligesom ordet ‘islamisme’ ofte som et figenblad der skal beskytte brugeren mod anklager om islamofobi, men efterlader spørgsmålet om hvor man så finder den sande, demokratiske og pluralistiske islam, ubesvaret. For os urene kuffar, uvillige ‘brugere af islam’, er dette ikke et akademisk spørgsmål, men et spørgsmål om hvem man kan forlade ens fremtid på. Når nu artiklen her gør wahabismen til skurken, og denne har sit ideologiske centrum i selve islams mørke hjerte Saudi Arabien, så er dette da rigtig dårlige nyheder. Kombinér dette med at denne undercover-dokumentar netop afslører løgnen bag den moderate facade. Kan vi så stole på nogen kræfter inden for islam overhovedet? Det er ikke for sjov at vores side ynder at tale om taqiyya.

Interviewees for the film explained that an ideology like this has spread throughout Britain’s mosques from the Saudi Arabian religious establishment. One leading Muslim figure told me: “Petrodollar money coming from Saudi Arabia has basically distorted the growth and development of the Muslim community in Britain”; […] Preachers of separatism at work inside Britain’s mosques

Læg hertil spørgsmålet om petrodollars som der refereres til her. Kendsgerning nr. 1: Saudiaraberne er styrtende rige – der tales om beløb af størrelsesordenen 5-6 trillioner dollars som er overført fra olieforbrugende lande til de arabiske og muslimske siden 1973. Kendsgerning nr. 2: Selv  “leading Muslim figure[s]” erkender altså åbent, at nogle af disse penge finder vej til undergravende virksomhed i vore lande. Kendsgerning nr. 3: Rigtig mange mennesker kan købes for penge. Alene dette antyder kraftigt, at der i tilgift hertil foregår et massivt forræderi fra indflydelsesrige personer blandt vore egne. Kan det overhovedet være anderledes? Der ligger utvivlsomt en stor, betændt byld og venter på at blive punkteret. Må ‘hoveder rulle’ i overført betydning i vores egne retssystemer, snarere end bogstaveligt i ‘wahabistiske’ shariadomstole. Snarest (LFPC).

Hverdagskrigen  mod svenske kvinder

Vi kan ikke  dække det hver dag, ikke  engang hver måned,  men dette er blot, så man ikke  glemmer det. Den mindreårige  Landskrona-pige (hvad er  hendes alder?)  glemmer  det i al fald ikke lige  med det samme. Der var  553 “gang rapes” i Sverige i 2007, 1.5 om dagen,  18 % af samtlige anmeldte, der i år vil overstige  5000 .   Her er mindreårige ofre ikke medregnet.

De tre 15-åringar från Landskrona som misstänks för en gruppvåldtäkt häktades på onsdagen av Lunds tingsrätt på sannolika skäl misstänkta för grov våldtäkt mot barn. Våldtäkten ska ha skett inomhus i centrala Landskrona på eftermiddagen i lördags. Offret är en flicka som är under 15 år. Pojkarna är misstänkta för att tillsammans ha våldfört sig på flickan.

15-åringar häktade för gruppvåldtäkt av mindreårig, Alla tre 15-åringarna häktade för gruppvåldtäkten. Her  skal man tillægge, at de fleste  forbrydere aldrig  kommer for  retten. Voldtægt er normalt helt  gratis i  feminismens eget hjemland. Krigen vil fortsætte  ad infinitum. Svenskere mangler den erfaring, at forsvare sig.   “Sverige är kört: Personligen tror jag att vi redan gått över stupet:  (Sundsvalls Tidning, der for en sikkerheds  skyld, skar Nilsons  oprindelige  1400 subversive ord ned til 1100 ) , det har de  kvikkeste  indset i  adskillige  år. Og naturligvis er det sket under rigid censur. Man kan ikke  i den grad bortgive et land, uden at lukke munden forsvarligt på kritikere med  udemokratiske metoder. De danske  bladfolk og politikere, der ikke  ved det, er for overfladisk  orienterede.   Jeg skrev en kronik om voldtægtstragedien, – i Danmark, naturligvis – da tallet rundede 2650. Det er kun fire  år  siden. Svenske  politikere har egenhændigt meldt landet ud af den skandinaviske  kulturkreds. Det kan lyde  summarisk, men bloggere skriver ikke  doktordisputatser.

“Then people can see in public heads rolling down the street”

Islamofoberne må være sluppet løs i denne ‘moderate’ britiske moské hvor man arbejder for integration og fredelig sameksistens. Hvordan er det nu det plejer at blive modtaget når vi udtrykker skepsis over for påstande om ‘moderat’ islam, og at det er islamisk mainstream at arbejde for: Drab på frafaldne og homoseksuelle; omstyrtelse af det naive værtssamfund; ikke at lade sig ‘integrere’, men at danne parallelsamfund, og at: Hade de vantro; ønske indførelse i vores samfund af offentlige håndsafhugninger, pisk og halshugninger?

I flere europæiske lande kan man som oprindelig europæer blive dømt for hate speech for at hævde dette. Her er det så, filmet med skjult kamera i en moské i Storbritannien. Hvad bliver reaktionen nu? Den bliver højst sandsynligt som den blev efter første afsnit af Undercover Mosque, nemlig almindelig ligegyldighed og absolut ingen assertive tiltag (LFPC).

In a large balcony above the beautiful main hall at Regent’s Park Mosque in London – widely considered the most important mosque in Britain – I am filming undercover as the woman preacher gives her talk.
What should be done to a Muslim who converts to another faith? “We kill him,” she says, “kill him, kill, kill…You have to kill him, you understand?”
Adulterers, she says, are to be stoned to death – and as for homosexuals, and women who “make themselves like a man, a woman like a man …. the punishment is kill, kill them, throw them from the highest place”.
These punishments, the preacher says, are to be implemented in a future Islamic state. “This is not to tell you to start killing people,” she continues. “There must be a Muslim leader, when the Muslim army becomes stronger, when Islam has grown enough.”
A young female student from the group interrupts her: the punishment should also be to stone the homosexuals to death, once they have been thrown from a high place. […]

The mosque is meant to promote moderation and integration. But although the circle does preach against terrorism and does not incite Muslims to break British laws, it teaches Muslims to “keep away” and segregate themselves from disbelievers: “Islam is keeping away from disbelief and from the disbelievers, the people who disbelieve.”
Friendship with non-Muslims is discouraged because “loyalty is only to the Muslim, not to the kaffir [disbeliever]”.
A woman who was friendly with a non-Muslim woman was heavily criticised: “It’s part of Islam, of the correct belief, that you love those who love Allah and that you hate those who hate Allah.” […]

One speaker says of the Jews: “Their time will come, like every other evil person’s time will come.” Another speech, this time by Sheikh Khalid Yasin, who learned Arabic in Saudi Arabia, praised the deterrent effect of sharia law: “Then people can see, people without hands, people can see in public heads rolling down the street, people got [sic] their hands and feet from opposite sides chopped off and they see them crucified…they see people put up against the pole and see them get lashed in public they see it, and because they see it, it acts as a deterrent for them because they say I don’t want that to happen to me.” […] Preachers of separatism at work inside Britain’s mosques

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
12 years ago

M.h.t. hverdagskrigen mod kvinder i Sverige. Så har jeg i tidens løb set en del svenske krimier og det er uhyggeligt så perverse og detaljerede og close up nogle af overgrebene på kvinder er i disse film. Men så er der selvfølgelig en sød og kærlig kriminalkommisær m/k der redder trådene ud. Uanset hvad så er det påfaldene så perverse og udpenslende overfaldene på kvinder gøres i svenske krimier.

Johansen
Johansen
12 years ago

De rettro virker en smule intolerante på mig. Og voldsforherligende.
Offentlige hoved- og håndsafhugninger, korsfæstelse, pisk og udkastning af homoseksuelle fra højder for dernæat at stene dem.
Den ideologi er ikke lige min kop the.

Men de går ind for frihed kan man læse her:

http://www.information.dk/164616

Det minder nu allermest om et fascistisk jerngreb og en tidsrejse tilbage til den mørke middelalder på den arabiske halvø.