4
sep
Seneste opdatering: 5/9-08 kl. 0232
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(forresten √©n af grundene til, at jeg betragter Danmark som mere¬† civilliseret end Sverige,” if you pardon my swedish”. ) Vi har med andre ord mere at miste end de¬† fleste, ¬†i¬†vores mere¬† eller mindre frivillige¬† √¶gteskab med ¬†EU, FN og Islam.

Condell: ‚ÄúIslam‚Äôs war on freedom‚ÄĚ

Så er ordet dit, Trine Pertou Mach

Onde Danmark, onde Trykkefrihedsselskabet. Det er kun en uges tid siden at Uriasposten og Snaphanen citerede cand. scient. pol. Trine Pertou Mach for denne perle af akademisk analyse:

Danmark har ikke brug for endnu en ‚ÄėMuhammed’-krise. Vi har ikke brug for, at ekstremister p√• begge sider igen overtager dagsorden. Det er meget sv√¶rt ikke at se Trykkefrihedsselskabets beslutning om at ville udgive en bog, der ikke bliver udgivet i USA som andet end en religi√łs beslutning, som p√• ingen m√•der ser p√• n√łdvendigheden….Men m√•ske skal hele forklaringen p√• Trykkefrihedsselskabets iver findes i det meget banale: At de som de neo-konservative i USAs magtcirkler er opt√¶ndt af den hellige flamme mod en helt bestemt Mission, som de selv mener at v√¶re Guds udvalgte til at f√łre. Lidt √† la Ruth Evensen og Faderhuset, i√łvrigt. S√• optagede af Missionen er de, at de er villige til at bruge alverdens midler for at fuldf√łre den.

Nu ser det ud til at Medinas Juvel bliver udgivet i Storbritannien og i Tyskland. Trine Pertou Mach har med sin svulstige retorik – i ‘anst√¶ndighedens’ navn – bundet sig til at indpasse denne nye udvikling i sin analyse, der jo tog udgangspunkt i den velkendte fort√¶lling om det fremmedfjendske, lukkede, og uanst√¶ndige Danmark. Hvad er forklaringen nu, Trine, er de tyske og britiske forlags motiver en “religi√łs beslutning”, der udspringer af “neo-konservative” str√łmninger i den angelsaksiske og germanske forlagsverden? Er forlaget Gibson Square og det endnu ukendte tyske forlag “opt√¶ndt af den hellige flamme mod en helt bestemt Mission, som de selv mener at v√¶re Guds udvalgte til at f√łre”? Du m√• kunne se at bordet fanger nu, Trine. Sagt lidt mindre venligt, ‘put up or shut up’ (LFPC)

Svenskar och danskar är genetiskt olika

Forskning handler¬† i vid¬† udstr√¶kning om, at verificere det, vi allerede ved. Danskere er simpelthen en slags¬† pseudotyskere. ¬†N√•r man har fotograferet (portr√¶tter)¬†i mange¬† √•r, har man noteret sig, at vi ser anderledes ud. Det mest sl√•ende¬† ved¬† svenske kvinder, som jeg mest har observeret,¬† er¬† √łjnenes udformning og placering i hovedet.¬†¬†Det er en tommelfingerregel, og ikke¬† absolut¬† g√¶ldende¬†¬†Men nu er den svenske¬† fysiognomi selvf√łlgelig under st√¶rk forandring. Den svenske urtype a la¬†¬†Rolf Lassg√•rd, er under udfasning. Sort¬† h√•r dominerer genetisk over det sj√¶ldne blonde¬†og¬† r√łde. Kun¬† fem procent¬† af verdens¬† befolkning, er ikke¬† sorth√•rede.¬†Og¬† finnerne er¬† et kapitel for sig. Det ved¬† jeg fra min finske ex kone.

Svenskar och danskar är inte särskilt lika varandra. Den slutsatsen har forskare från bland annat Köpenhamns universitet dragit efter att ha jämfört 2 500 européers gener.Danskarna är närmast släkt med nordtyskar, norrmän och holländare. Kartläggningen kommer från ett forskarsteam som gått igenom arvsmassan hos 2 500 personer från 23 olika ställen i Europa.

‚Äď Svenskarna skiljer d√§remot ut sig lite fr√•n de andra skandinaverna, men har √• andra sidan m√•nga genetiska likheter med nordtyskarna. Europas genetiska outsiders √§r finl√§ndarna och italienarna, som verkar vara n√•got helt f√∂r sig sj√§lva, konstaterar forskningschef Thomas Werge p√• K√∂penhamns universitet till sajten videnskap.dk.

Forskningen har resulterat i en ny karta där släktskapen över kontinenten ritats upp.
‚Äď Djupt fascinerande √§r att den genetiska Europakartan liknar den geografiska. Det visar att m√§nniskor som bor n√§ra varandra √§r mer lika genetiskt √§n de som bor l√•ngt ifr√•n varandra. . Svenskar och danskar √§r genetiskt olika , Videnskab dk: Genetisk Europakort: finner og italienere er outsidere


En svensk reklamofob i EU

Et flertal i EU-parlamentet besluttede onsdag, at s√•kaldt diskriminerende tv-reklame skal forbydes. Flertallet √łnsker regler, der skal s√¶tte en stopper for reklamer, der viser kvinder i husmoderrollen. Det vil for eksempel sige reklamer, der viser kvinden ved komfuret eller ved vaskemaskinen. Forslaget blev fremsat af den svenske medlem af parlamentet Eva-Britt Svensson, der talte om ‚ÄĚk√łnsspecifikke klicheer i reklamer‚ÄĚ der anbringer mennesker i ‚ÄĚforudgivne, kunstige k√łnsroller.‚Ä̬† Europa-parlamentet vil censurere reklamer

Eva -Britt  er naturligvis medlem for Sverige (ex?) kommunister, Vänsterpartiet. Hun er  havnet i sit rette element.

Bæreudygtighed: England  for  brug  for ti nye  storbyer

Our approach to immigration is unsustainable. We must either cap numbers or introduce a tough guest worker scheme.
I came back from holiday in the vast calm of Burgundy to find that the UK will have the largest population in Europe by 2060, on half the land area of France. …….We have become completely contradictory about migration. We are alarmed by the numbers of people reaching these shores, yet suddenly afraid that they might pack up and leave. Can we afford to lose energetic people who have helped to drive the economy? Can we afford to keep them? How many is too many?…….I believe we face a choice: between open borders and guest workers, or closed borders and fewer workers. To continue to pretend that we do not, as recession looms, may prove politically dangerous. The immigration issue is now spatial, not racial.
Britain 2028: we need ten new cities, please

Lene Kattrup: Lad os få en saglig debat

Det er svært at forsvare EU’s ensretning og overstatlighed, som landene skal afgive suverænitet til, når man undlader at holde folkeafstemninger, fordi man frygter folkenes reaktioner
Er det ikke udemokratisk, at man undlader at h√łre folkene i s√• vigtig en sag, skriver Lene Kattrup i dette indl√¶g i EU-debatten.

DA JEG L√ÜSTE Asger Baunsbak-Jensens indl√¶g den 30. august: ‚ÄĚS√łren Krarups dyrkelse af nationalstaten er en√łjet og farlig‚ÄĚ synes jeg, det var tydeligt, han undgik at g√• dybt ind i substansen af problematikken eller det saglige i debatten.

Lene Kattrup,dyrlæge, i Kristeligt Dagblad

“Uoverstigelige uenigheder

FESTEN FRA SIDEN

Af Uwe Max Jensen Kunstner,¬† Klumme fra MetroXpress om samtalen i √Örhus Kunstbygning mellem kulturredakt√łr Flemming Rose fra Jyllands-Posten og den islamiske t√¶nker, Tariq Ramadan.

√Örhus Festuge er som forandret under den ny direkt√łr Jens Folmer Jepsen. Forg√¶ngeren Martin Lumbye evnede prim√¶rt at f√• overfladisk gang i mediemaskineriet, men kunstnerisk satte Lumbye sig ikke mange varige spor.
Festugeprogrammet under Jens Folmer Jepsens ledelse har dybde og tyngde, og det er tiltrængt efter årene med Lumbyes sæbebobleagtige provokationer, der kortvarigt var flotte at se på, men som forsvandt akkurat så hurtigt, som Lumbye og medierne fik pustet dem op. Et af årets tiltag er de såkaldte Århussamtaler.
De var en succes sidste √•r, og n√•r man kaster et blik p√• dette √•rs deltagere – blandt andre statsminister Anders Fogh Rasmussen – tyder meget p√•, at de bliver det igen. Den f√łrste samtale i √•r var mellem kulturredakt√łr Flemming Rose og den islamiske t√¶nker Tariq Ramadan. Samtalen var pro gram sat til s√łndag aften klokken 19.30, men Ramadans fly fra Paris var forsinket, og klokken fem minutter over ti bekendt gjorde en med – arbejder fra festugen, at Ramadan be fandt sig 20 kilometer fra √Örhus, s√• seancen endte med at blive noget n√¶r en midnatsforestilling.
Tidligere DR2- vært journalist Martin Krasnik skulle styre samtalen mellem de to kombattanter, der mildest talt repræsenterer hver deres syn på Muhammedtegningerne, og det slap Krasnik ikke ensidigt heldigt fra.
Han lagde ud med at sige, at Danmark er et konfliktsky land. Og det kan muligvis have sin rigtighed, hvis man ser igennem fingre med de seneste √•rs aktivistiske udenrigspolitik. Men lige netop hvad ang√•r religionskritik, som Muhammedtegningerne alt andet lige ogs√• er et udtryk for, er Danmark n√¶rmere et foregangsland, og allerede i 1970′ erne var Danmark i forl√¶ngelse af Jens J√łrgen Thorsens planer om en film om Jesu sexliv genstand for nogle af de samme reaktioner, som Muhammedtegningerne har fremkaldt.
Samtalen mellem Rose og Ramadan var pr√¶get af en h√łflig tone, og begge advokerede for, at de faktisk spillede p√• samme hold.
Men det var ikke andet end retorisk glasur over en uoverstigelig uenighed: Hvor Rose mener, at blasfemiparagraffen skal ophæves, ser Ramadan gerne samme paragraf skærpet.
Efter samtalen talte Rose videre ind i det ny d√łgn til et par gamle kolleger fra Jyllands-Posten, mens Ramadan forlod stedet i selskab med en yngre kvinde.”

metroXpress √Örhus | 03.09.2008:

 

0 0 vote
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
li
li
12 years ago

Ang. det der med de ‚Äúdiskrimenerende‚ÄĚ reklamer.

Så må vi vel også forvente, at den muslimske kvindeundertrykker-uniform! hovedaffaldssækken, bliver forbudt på alle offentlige arbejdspladser og i folkeskolen.

Alt andet vil være diskrimenerende.

Idelogien iSLAM, skal ikke igen-igen slippe afsted med et “s√¶rkrav” hvor deres reklamerende kondom-hovedindpakkede kvinder fritages.

Janne
Janne
12 years ago

Emeritus

Hvad hjælper det med ligeværd hvis der ikke er samme muligheder og rettigheder.

Janne
Janne
12 years ago

Så er der igen hjælp fra Al Qaeda til ytringsfrihedskritikerne og frihedsbekæmperne i Danmark.

“Al-Qaeda-kommandant advarer i ny video om flere angreb p√• danske m√•l p√• grund af forn√¶rmelsen af islam.”

http://www.bt.dk/article/20080905/nyheder/809050346/

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Til Andreas.

Tak for distinktionen: ‘…Det burde ikke dreje sig s√• meget om ligestilling, men om ligev√¶rd…’
Du har helt ret i, at der er er gået svamp i begreberne.

Der kan v√¶re en s√¶rlig rejsning over visse personligheder af begge k√łn, men mandens er trods alt af en helt s√¶rlig statur.

Dit t√¶nkte tabu om kvinder, der f√łder b√łrn, s√¶tter fingeren pr√¶cist p√•, at ‘korrekt’ t√¶nkem√•de er helt til grin som erstatning for frisat t√¶nkem√•de.

Med venlig hilsen
Emeritus

Janne
Janne
12 years ago

Samtidig med at SF er med til at indf√łre halal dogmer i offentligt regi i det danske samfund s√• vi partiet sk√¶re ned p√• st√łtten til folkekirken med 13 millioner.

“I dag modtager kirken 650 millioner kroner √•rligt fra staten som tilskud. De penge skal fremover reduceres med to procent, s√• der kommer en besparelse p√• 13 millioner kroner √•rligt.”

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/296686:Kirke—tro–SF-vil-spare-paa-folkekirken

Janne
Janne
12 years ago

Gad vide om det er en hellig mission for SF at boykotte Israel?

Bjovulf
Bjovulf
12 years ago

OT – Dagens griner fra et af de lokale pizzariaer :

http://www.geocities.com/henrikdk01/Skinke_og_bacon_a_la_halal.jpg

Jeg og mange andre er blevet taget ved groft ved næsen
af “kulturberigerne. Det m√• da lige v√¶re en sag for forbrugerombudsmanden eller hva’ ? ūüėČ

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Det är tydligen många som konkurrerar om titeln Årets Dhimwit bl.a. Gordon Brown och Fredrik Reinfeldt.

narhval
narhval
12 years ago

“Du m√• kunne se at bordet fanger nu, Trine.”

Det f√łler jeg mig slet ikke overbevist om , at Trine kan. Hun har effektive fortr√¶ngningsmekanismer mod virkeligheden, n√•r den ikke passer ind i hendes simplistiske verdensbillede.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Bryr mig inte om vare sig Sossarnas eller moderaternas utspel. Kommer inte Sd in i riksdagen efter nästa val kan vi se fram emot en tsunami av mohamedaner.

andreas
andreas
12 years ago

Ang. det der med de “diskrimenerende” reklamer.

Det n√¶ste vil formentlig blive et forbud mod at antyde i tekst eller grafik, at det er kvinderne, der f√łder b√łrnene. Her er der for pokker da tale om noget virkeligt “k√łnsspecifikt!
Jeg forstår ikke, hvorfor visse kvinder advokerer for kvindernes totale emancipiering, som om de mandlige værdier er universelle.
Det burde ikke dreje sig så meget om ligestilling, men om ligeværd. Naturligvis også på arbejdsmarkedet.

JP
JP
12 years ago

Ang. “Svenskar och danskar √§r genetiskt olika”. D√§r skrivs: “Den svenske urtype a la Rolf Lassg√•rd, er under udfasning.” V√§rt att notera √§r att Rolf Lassg√•rd √§r j√§mte och s√•ledes av norsk h√§rstamning. Fast jag har aldrig noterat n√•gon skillnad i utseende mellan medborgare i de skandinaviska omr√•den som r√•kat bli de moderna nationalstaterna Danmark, Norge och Sverige. (D√§remot vissa skillnader inom Norge och inom Sverige pga dessa l√§nders utdragna geografi.)

Johansen
Johansen
12 years ago

Ang. forbud mod “diskriminerende” reklamer Den venstreorienterede svensker talte om ‚ÄĚk√łnsspecifikke klicheer i reklamer‚ÄĚ der anbringer mennesker i ‚ÄĚforudgivne, kunstige k√łnsroller.‚ÄĚ S√• m√• vi heller ikke se m√¶nd i reklamer, der st√•r med en gr√¶ssl√•maskine eller en mand, der maler carport o.l.? Hvad pokker skulle der v√¶re i vejen med at vise en s√•dan reklame? Eller at en kvinde afbildes i en reklame i f√¶rd med madlavning? Jeg fatter det simpelthen ikke. I mine √łjne er dette stupide EU regels√¶t totalt misforst√•et ligestilling. Tag nu at falde ned, vores m√¶nd kan alts√• godt finde ud af at lave mad, selv… Read more »

morlille
morlille
12 years ago

Gad vide, om m√¶nd s√• heller ikke m√• st√• i k√łkkenet, eller om m√¶nd ikke m√• st√• med en boremaskine eller fiskestang. Gad vide, n√•r det nu forholder sig s√•dan, at der genetisk er forskel p√• kvinder, og n√•r nu kvinder i det mindste m√• formodes at tage mindst een halvpart af husholdningen, hvorfor m√• dette s√• ikke afspejles i reklamer? Hvad med bare at give alle en burka p√•, alts√• b√•de m√¶nd og kvinder. S√• skulle problemerne da v√¶re l√łst endda i samtlige menneskelige relationer. O.K. Det er vel ogs√• en s√•dan tilstand de tossede svenskere (hvem vi i√łvrigt… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@steen “Forslaget dog meget bl√łdt, og handler ikke om at begr√¶nse m√¶ngden” Nej, det er ren symbolpolitik, som skal give udseende af “man g√łr noget” for at l√łse problemerne. Nu st√•r de Svenske politkere jo heller ikke overfor den samme ‘trussel’ som Stoltenberg g√łr i Norge, hvor menningsm√•linger har vist at Fremskridtspartiet st√•r til over 30 % af stemmerne. Det er jo et noget andet tal end de fork√łlede 3-4 % Sverigesdemokraterne st√•r til i Sverige. I det hele taget forekommer det mig, at der lidt mere vilje til national overlevelse i Norge end i Sverige, selvom man skal passe… Read more »

Daniel Eriksson
12 years ago

Nja, det är knappast nån 180 graders sväng av sossarna. Läs denna artikel av en som är verkligt initierad:

http://integrationsbloggen.blogspot.com/2008/09/inga-nyheter-alls.html

Janne
Janne
12 years ago

Rigtig god artikel, Lene Kattrup har skrevet. T√¶nk hvis der var samme respekt for vores gl√¶de ved landet Danmark og de traditioner og skikke som er en del af Danmark, som mange multikulturalister har respekt for kulturer og religioner der er importeret til Danmark. Se blot hvilken h√łj status mange andre landes nationaldage og skikke efterh√•nden har for K√łbenhavns Kommune. G√• ind p√• K√łbenhavns Kommunes hjemmeside og se hvor der kredses for andre kulturer. Den danske er i lav kurs. Ingen af de indvandrere der er kommet til Danmark og dyrker egen kultur og nationaldag – bliver d√¶moniseret af multikulturalister… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@steen Pyt v√¶re med gammel-stalinisten Eva-Britt Svensson. Jeg har netop erfaret at Sverier er reddet!!! Det Svenske Socialdemokrati har netop taget en 180 graders vending i udl√¶ngepolitiken, og vil nu gerne st√łtte migrationsminister Tobias Billstr√∂ms forslag om statslig anvisningsret til asylans√łgere: http://svt.se/svttext/web/pages/118.html Sossernes integrationsordf√łrer Veronica Palm havde ellers sammenlignet Billstr√∂ms forslag med “extrema h√∂gerns”. Det er noget af et ryk til h√łjre i Svensk politik skal jeg ellers love for. Der er selvf√łlgelig stadig ikke noget om at bremse tilstr√łmningen, men med den udvikling Svensk politik oplever i disse dage, s√• kommer det vel p√• dagsordenen i 2020. S√• der… Read more »