8
sep
Seneste opdatering: 9/9-08 kl. 1953
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

What Islam Isn’t,    By Dr. Peter Hammond , FrontPageMagazine, april 2008

EU: Dansk stramning som model – en “icke-fråga” 

hedder på  på forsiden af Jyllands Posten idag. Det har været på forsiden det meste  af sommeren. Svenske  asviser  dækker  det stort  set ikke. Seneste uge  har en avis  skrevet om det, GP – og den ubetydelige  Nytt fra Øresund. Dette her  kommer  heller ikke med:

»Det er ikke kun Danmark, der oplever, at EF-dommen giver problemer. Man kan forestille sig, at de danske krav vil blive brugt som model i andre EU-lande,« siger generaldirektøren.

 Sverige – et land uden ledere

Igår kunne man i Agenda SVT se minister Billström en ung socialdemokratisk  Sahlin-type, Veronica Palm, diskutere “integration” og faren ved Sverigedemokraterna. Det er set før. Det mest vidtgående  ved Alliancens nye  forslag, er  at man selv skal kunne  forsørge sine familiesammenførte (!). Det  forslag fik én sætning i programmet. Det er  åbenbart så “brunt, SD-agtigt, xenofobisk og racistisk”, at det ikke  var nogen videre diskussion værd. Det drejer sig immervæk om 29.500 familiesammenførte om året – direkte  i på livsvarig, svensk statsforsørgelse. Ellers  er de ny “stramninger” bare  noget med, at indvandrerne  ikke må klumpe sig  sammen hos familien i Malmø eller Södertälje, men skal tage hen, hvor der er  arbejde. Hvorhen? Danmark eller Norge ?  – Det er  bemærkelsesværdigt, at en socialdemokrat kan gennemføre en sådan diskussion, uden ét eneste politisk argument, men bare pege  fingre  og  sige: “Moderaterna ligner  Sverigedemokraterna”. Ikke ét ord om 36.200 årlige asylsøgere, hvoraf  3% har egentlig asylgrund. Asylretten er hellig, sagde Palm. Et  Sverige med sådanne  “politikere”, og en befolkning uden evne til at smide dem ud, er  fortabt.  SD-formand Åkesson fik lov at indføre  to replikker  hjemme  fra sin have. Se programmet online, cirka midt i udsendelsen. – Det måtte alt i alt  gå sådan her:

Stockholm, en vigtig asiatisk destination

Flere dage bliver der i vinter to daglige afgange mellem Stockholm og Istanbul. I går startede Turkish Airlines med om søndagen at have to daglige afgange mellem Stockholm og Tyrkiet. På den måde er selskabet nu oppe på tre dage om ugen med to afgange, de resterende dage med en enkelt. Det er i sig selv er stort program mellem to så forskellige byer. Grunden er ret enkel. Istanbul bruges for passagerer fra Sverige som hub for rejser til og fra Mellemøsten og en del asiatiske lande.Turkish Airlines går så vidt, at selskabet tilbyder fri sightseeing i Istanbul eller fri overnatning en enkelt nat på hotel, mens der ventes på forbindelse, hvis ventetiden er mere end syv timer.Rejsemagasinet Take Off: Turkish Airlines satser på Stockholm

Intet at se – passér gaden – sov bare videre I

Dagens hund-bider-mand-historie: Den koordinerede aktion som en gruppe indvandrerunge stod for i et kvarter som Hells Angels sidder tungt på, var alligevel ikke et tegn på en alarmerende udvikling. Det er ganske vist. Det drejede sig bare om “nogle, der bor der” kontra “nogle der kommer udefra”. Føler De Dem ikke beroliget? Gid alle alvorlige konflikter kunne reduceres til “nogle, der bor der” kontra “nogle der kommer udefra”, så ville det da også være så meget enklere at håndtere.

Enkelte kunne trods den beroligende tale alligevel føle behov for at stille bekymrede spørgsmål: Var dette blot en enkeltstående manifestation, som der ingen grund er til at tro vil kunne gentage sig – muligvis koordineret over hele landet? Vil aktionsmidler som mobiltelefonkæder eller kortslutning af elledningerne blive umuliggjort af den teknologiske udvikling? Hvordan det? Arbejder tiden og demografien henimod at få sådanne aktioner til at ophøre af sig selv, eller til at blive hyppigere? Spørg ikke hos mainstreammedierne – de (og implicit deres kundegrundlag) finder ikke udsigterne for Danmarks fremtid interessante eller væsentlige at beskæftige sig med. Her må man prøve at søge oplysningerne selv, bl. a. i blogosfæren (LFPC)

[…] Omkring 100 unge med anden etnisk baggrund løb sent søndag aften ind i gaden fra to sider og smadrede bilruder, butiksvinduer og gadedøre.

Og efterfølgende mente politiet, at det drejede sig om en magtdemonstration, der skulle fortælle rockergruppen Hells Angels, at indvandrerbander styrer hashhandlen i den del af byen.

Men det mener politiet altså ikke længere.

“Jeg tror ikke, at der er nogen sammenhæng mellem denne her episode og så tidligere episoder. Jeg tror, det drejer sig om nogle helt andre ting,” siger Svend Foldager.

“Jægersborggade har i mange år udmærket sig ved, at der er konfrontationer mellem nogle, der bor der, og nogle der kommer udefra. Og det er jeg ret sikker på, at det er det, der er tale om,” tilføjer han. […] Politi: Nørrebro-hærværk ikke bandeopgør

Intet at se – passér gaden – sov bare videre II

Det er ved at blive interessant at bemærke hvordan diverse skyderier og ballade helt, helt tilfældigt sker i nærheden af oksehudsbeklædte cykelkædeekvilibristers tilholdssteder. Ligeledes forklaringerne på hvad det så er – “drengestreger” – “nogle, der bor der” kontra “nogle der kommer udefra” (en klassiker er født) – og nu (med hilsen til Monty Python?) “noget helt andet”. Dansken kan sove trygt i sin seng i nat, dansken skal ikke stille upassende spørgsmål. Godt at der bliver passet på os, godt at der bliver udvist rettidig omhu (LFPC).

I alt syv personer blev anholdt efter, at der mandag aften blev åbnet ild mod en person på Glentevej i København, oplyser politiet. […]

Aftenens skyderi fandt sted nær det omstridte rockerklubhus på Svanevej i København, men det har ingen relationer til den ulmende konflikt mellem indvandrerbander og den Hells Angels-relaterede gruppe AK81, fortæller han.

– Det tiltænkte offer har ingen forbindelse til rockermiljøet. Det her handler om noget helt andet, siger efterforskningslederen uden at uddybe. […] Syv anholdt for skud ved rockerborg

»90 procent dropper norskundervisningen«

Hele 90 prosent av innvandrerne som kommer til Rogaland fra land utenfor EU dropper å ta norskundervisning de har plikt til å ta. IMDi tror det handler om Rogaland som oljefylke, og at innvandrerne ikke har tenkt å bli i Norge. I Rogaland, som er et av fylkene med flest innvandrere fra land utenfor EU, er det hele 90 prosent som dropper å ta de 300 timer norsk og de 50 timer samfunnsfag de har plikt til å ta.Over 6.000 innvandrere som befinner seg i Norge har ikke gjennomført den plikten de har til å lære norsk og samfunnskunnskap.90 prosent dropper norskundervisningen

Unge innvandrere og arbeidsdeltakelse

Nylig kom det en rapport fra SSB, utarbeidet av Bjørn Olsen, som tar for seg innvandrerungdom og etterkommer i arbeid i utdanning. Spørsmålet som stilles er hvor forskjellig er unge med ikke-vestlig bakgrunn fra majoriteten?

lant 16-19 åringene var forskjellen i denne andelen 4 prosentpoeng, mens den for 20-24 åringene var 7 prosentpoeng. I aldersgruppen fra 25 til 29 år der sysselsetting blir den dominerende aktivitetsstatusen, ser vi litt større avstand i forhold til majoritetsbefolkningen, dvs. 10 prosentpoeng. I den eldste aldersgruppen fra 30 til 34 år har denne avstanden i andel aktive økt til 13 prosentpoeng. Imidlertid er dette den aller minste gruppen blant etterkommerne.

Det er særlig kvinnelige etterkommere som bidrar til at forskjellen i andelen aktive øker. Fordelinger på kjønn viser en tilnærmet likestilling blant etterkommere under 25 år på linje med det vi kan observere i majoritetsbefolkningen i samme alder. I aldersgruppene over synker imidlertid nivået blant de kvinnelige etterkommerne, mens det er noenlunde stabilt blant menn. Det er fortrinnsvis en lavere andel sysselsatte kvinner som bidrar til at ikke vestlige etterkommerne over 24 år får en lavere andel aktive enn unge i majoritetsbefolkningen.

Rita Karlsen, HRS

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
12 years ago

Kommer Sareen (R) ikke til at fremstå som den irakiske komiske Ali?

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Polisen kan inte hantera det längre och här i Sverige vill politikerna ha muslimer som poliser. Dom är alldeles från vettet.

Daniel Eriksson
12 years ago

Tips: om Sverige och EU:s gemensamma flyktingpolitik.

Lars Danielsson, statssekreterare (s):

“Alla politiska partier i Sverige har varit överens om att vi ska ha en mycket liberal asyl- och migrationslagstiftning. Där skiljer vi oss från i stort sett alla andra medlemsstater i Europa . Effekten blir då att dom andra ser oss som lite tokiga extremister.”

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=db&Id=1340278&BroadcastDate=&IsBlock=0

Janne
Janne
12 years ago

“Politi: Nørrebro-hærværk ikke bandeopgør”

Hvad er det så? Borgerkrig?

JensH
JensH
12 years ago

Jeg formoder, at Sverige begynder at nærme sig den tilstand hvor disse betegnelser er mere rammende, tyvarr.

Janne
Janne
12 years ago

OT

Men hvad laver sharialov på et universitet i Europa?

“Engelsk universitet står bag officiel shariadomstol”

http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/296975:Udland–Engelsk-universitet-staar-bag-officiel-shariadomstol

Man skulle aldrig have tilladt bederum på universiteter.

JensH
JensH
12 years ago

“hvoraf tre % har egentlig asylgrund. Asylretten er hellig, sagde Palm”

Som det tidligere er skrevet herinde, så kan Svensk ‘politik’ bedst beskrives som ‘en skønhedskonkurrence for moralister’. Det værste ved det hele er, at alle meningsmålinger entydigt peger på, at Veronica Palms parti og venstrefløjen står til at vinde det næste valg, og det gør det unægteligt meget svært at have ondt af den Svenske befolkning, der ellers hver dag betaler en høj pris for elitens multikulturelle projekt.