16
sep
Seneste opdatering: 18/9-08 kl. 1141
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

..citeres en “senior” hollandsk politiker for i videoen her nedenfor. Efter netop at have set Jon Bang Carlsens på flere måde udmærkede film (Goldberg:Purity Beats Everything) på DR 2 i aftes, må jeg beklage at jeg – ligesom CBS, Nidra Poller og Melanie Phillips – drager noget andre konklusioner af Auschwitz og nutiden, end den politisk enfoldige Carlsen, hvis overvejelser og selvbebrejdelser er fra verden af i forgårs. Han udvikler sine tanker her på Goldberg Video – streaming eller download. (Goldberg er et ret nyt, jødisk tidsskrift). CBN News Newswatch, april 2008: “Anti-Semitism on the Rise in Europe”:

“The EU says Muslims are responsible for half of all attacks on Jews in Europe. In France, Muslims outnumber Jews 10 to 1. Nidra Poller, an American writer and commentator in Paris, says the government and media are afraid of the Muslims.” (se også Uriasposten: “Jon Bang Carlsen – fra Auschwitz til Dansk Folkeparti”)

Terrorfinansiering “made in Denmark”

A new report indicates that some of the money sent annually out of the country goes to militant groups such as Al-QaedaIndividuals and organisations in Denmark are sending money abroad to fund terror groups, according to a new report from the Danish intelligence service’s Centre for Terror Analysis.

The report states that foreigners living in Denmark send an estimated 10 billion kroner to their native countries each year. And while most of that money is used toward perfectly legal activities, some goes to militant groups and terror organisations, including Al-Qaeda.

‘On many occasions, individuals with limited reported income have been apprehended on their way out of Denmark with large sums of cash,’ states the report.Terror funded by money from Denmark

Ole Sohn: »Den sociale indsats må styrkes«

…..”og så er det bare et spørgsmål om at få fjernet den narko og de våben” (TV 2 Lorry, 19:30). Sådan! Hvad skulle man gøre uden Ole Sohn, til at løse de problemer han selv og hans parti (er) har skabt? Jeg forstår godt, han så lidt brødbetynget ud på TV, selvom hans skyldfølelse måske ikke er trængt helt op til overbevidstheden. 17 skyderier på en måned. For mig at se, ligner han en mand, der først skyder én ned, for så selv at doktorere på ham. –

Det vi ser nu – skyderier fra scooter – er klassisk “insurgency-taktik”. Man kan ikke dæmme op for det. Og det er i vores ringe mening, en lille bitte forsmag på en fremtid, som Sohn og co. har beredt deres efterkommere. Grundforskningen i den fremtid, foregår hovedsageligt i England, men også i enklaver i Sverige, Holland og Belgien. Hold øje med dem.

På Nørrebro er folk ikke beroliget over Sohn, Mikkelsen og Hanne Bech- Empati-Betjent. Baghdad Brian udtaler: “Det er helt uacceptabelt, at der ikke er tryghed i gaderne.” Måske, men slet langtfra uforudsigeligt. Som forudsagt i “Visionsudvalgets prognoser for fremtidens politi” i 2005, vil unge indvandreres kriminalitet stige med 15-20 % det næste årti. Hvad vil Ole Sohn gøre for at forhindre det ? – Det private initiativ har taget over i bydelen. En ny branche boomer: Vagtshop.dk.. Butikken sælger nu 8000 veste om måneden, mod tidligere 50. SE også: Nomos blog : Klanernes kamp og 19-årig svensk greps i Köpenhamn

Don’t mention the war – en føljeton uden afslutning

[Formand for Nørrebro Handelsforening] Johnny Beyer slår fast, at han ikke ønsker at genere politiet, men han efterlyser, at politiet bruger flere ressourcer på at lægge en jernring omkring de grupper af unge og rockere, der hærger Nørrebro. Samtidig synes han, at politiet nedtoner skudepisoderne ved ikke at kalde situationen for en krig. Politiet overhørte advarsel om optøjer

Der findes næppe noget andet samfundsproblem med så dramatisk en kontrast mellem farlighedsgraden på den ene side, og graden af manglende viden og ulyst til at delagtiggøre befolkningen i hvad man ved, på den anden. Vi ved ikke, eller har kun utilstrækkelige oplysninger om bl. a.: Hvor mange muslimer er der i Danmark? Hvor stor en andel udgør de i fængslerne? Hvor stor aktiv og passiv forståelse er der i ghettoerne for ‘terror’/jihad og uromagere i almindelighed? Bliver der sagt de samme ting i danske moskeer som vi har kunnet se i britisk tv? Hvor stor en rolle spiller penge fra rige olielande for moskeer og koranskoler? Hvor meget koster specifikt muslimske indvandrere kontra andre grupper i overførselsindkomster? Hvor meget belaster de sundhedsvæsenet i forhold til andre grupper? Hvor mange med flygtningestatus rejser hjem på ferie til oprindelseslandet? Hvorfor opholder banderne på Nørrebro sig stadig i Danmark?

At prøve at løse den igangværende konflikt med ubesvarede spørgsmål som disse, og med en politiledelse der åbent erkender at prøve at tale eller tie konflikten væk, i stedet for at oplyse danskerne, har næppe store chancer for succes. Man er simpelthen på helt forkert spor som udgangspunkt (LFPC).

England nu tættere befolket end Holland

The number of people living in England has overtaken the population density of Holland, which has traditionally been the most densely-populated major nation on the continent. The count, which has been attributed to higher levels of immigration, shows England now has 395 people per square kilometre. Latest figures from Holland show that its population density was 395 a square kilometre in 2002 and 393 in 2005. It is estimated that English population density will rise to 464 people for every square kilometre by 2031. The population density in England is already almost double the level in Germany and quadruple that in France. England is most crowded country in Europe

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johansen
Johansen
12 years ago

JensH

Tak for det.
Venstresnoede galninge skal ingenlunde ødelægge et godt årsmøde i DF regi.

Og jo, der er naturligvis festivitas på tapetet lørdag aften med dertil hørende underholdning. Det er sædvanligvis et brag af en fest.

Om DFerne generelt har taget danseskoene med må tiden vise. Mine er i hvert fald puttet i rejsetasken 🙂

JensH
JensH
12 years ago

@Johansen “Personligt finder jeg det usmageligt og bryder mig ikke om at blive buet af, fordi man er medlem af et demokratisk sindet politisk parti” Jeg er helt enig, og kan godt forstå du ikke bryder dig om at blive svinet til af gadens parlament. Men vi må jo bare erkende, at uanset hvor ofte venstrefløjen påstår de er 100 % demokrater, så ‘titter’ deres hæslige totalitære tendenser altså temmelig ofte frem. De har det åbenbart bare svært med at respektere at andre mener noget andet end dem selv. Men jeg vil selvfølgelig ønske dig et godt landsråd i den… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

JensH Tak for din replik om modstanderne af DFs landsmøde i den kommende weekend. Mærkeligt at man uretmæssigt skal anklages for at være racist, når man nu overhovedet ikke er det. Men hvad andet kan man forvente fra den kant end modbydelige beskyldninger og trusler om vold? I morgen drager jeg mod Herning i håbet om et godt og udbytterigt årsmøde. Jeg kan oplyse dig om, at der jævnligt har været SFuere uden for indgangen, som er kommet med tilråb, når man gik til DFs årsmøde. Heldigvis kunne det modsatte aldrig finde sted, altså at Dansk Folkepartis ungdom stod og… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@LFPC En lidt uhyggelig fanatiker denne Markus Lund. Ingen tvivl om hvis side han vil stå på når/hvis de herboende jihadister for alvor udløser en væbnet kamp her i landet. Men jeg ved ikke om du kan huske, at vi her tidligere har talt om venstrefløjens islam-apologeter og så deres holdning til Sharia. Du nævnte i den debat, at det gængse argument blandt disse venstrefløjsere idag er “at sharia er meget andet end stening, og er i virkeligheden ikke så slem som man gør den til”, (efter hukommelsen). Nu har jeg idag siddet og kigget lidt på debat-trådene på Information.dk,… Read more »

LFPC
12 years ago

Kejser Markus Lund: Mine uforgribelige pubertetsanalyser af alt mellem himmel og jord: [Samfundanalyse hentet fra Blekingegadebanden:] “Folk er bange for hærværk og optøjer, ja, men hvis man er ægte revolutionær så kan man ikke afskrive aggressive og militante kampformer, omend disse kan forekomme ikke-voldelige. Men sandheden er at ‘ekstremisterne’ har opfanget ‘sandheden’ og har indset, at det midterorienterede kapitalistiske samfund næppe kan skabe et godt liv for de millioner af mennesker verden over der hver dag dør af sult, og derfor søger de at trække samfundet i en ‘faretruende’ rød retning i håb om at udligne klasseforskellene, men så er… Read more »

LFPC
12 years ago

Hvad gjorde vi dog før Google? “22. apr 12:40 af Markus Lund, SUF/AFA @Til_Jette Hvis man ser nærmere på det, så har Kim Møller (ejer af Uriasposten) selv udtrykt sympati over for nazister og deres sag. Han er overhovedet ikke en pålidelig kilde, men er selv højreekstremist, dog prøver han at dække over det ved at kalde sig ‘nationalkonservativ’. Fascisme er en skadelig ideologi, og det kan kun bekæmpes på samme måde som den udtrykker sig selv: nemlig ved vold. Ved at ‘tie den ihjel’, vokser den sig kun større og større dag for dag i det skjulte. Læs Redox-bogen… Read more »

LFPC
12 years ago

Jeg er ikke så sikker på at han er så harmløs, desværre. Han er i hvert fald tæt involveret i ekstreme grupperinger. På Urias var der et citat hvor han forsvarede AFA-vold, dette trak han lidt tilbage forleden, og erklærede storsindet at han nok ville nøjes med at blokere et møde han ikke brød sig om. Prøv at søge ham der, han har været omtalt nogle gange.

JensH
JensH
12 years ago

Det vil med andre ord sige en latterlig lille mandsling, som sidder og spiller ‘sej’ på nettet uden have det i noget??

LFPC
12 years ago

Markus Lund er en debil klaphat. Han skrev nogle kommentarer på Uriasposten for nogle uger siden som afslørede en primitiv gorilla uden evner eller viden. Han har fundet sin egen lille måde at legitimere almindelig bølleoptræden så det ligner kamp i det godes tjeneste. Kejser Markus Lund, lovgivende, dømmende og udøvende magt i én.

JensH
JensH
12 years ago

@Johansen

Bare lige for at opdatere dig mht. til jeres landsmøde i Herning i weekenden. Politisk vold er åbenbart blevet så stuerent på venstrefløjen, at de kan sidde på Information.dk og fortælle åbenlyst om hvor de vil slå til næste gang. En debattør ved navn Markus Lund skriver som kommentar til en artikel om DF og Danskheden:

“DF skal sgu ikke komme og tro at de kan komme til Herning og holde deres racistiske landmøde i fred. På lørdag og søndag går det løs…”

http://www.information.dk/166045#comments

Bare for at advare dig og andre om at der kan altså blive ballade derovre.

JensH
JensH
12 years ago

Det er helt utroligt hvad venstrefløjen kan slippe afsted med når det drejer sig om hadsk anti-semitiske retorik når de bare pakker det ind i betegnelsen ‘anti-zionisme’.

Ikke at jeg synes der er noget galt med zionisme, tværtimod, men i medierne synes det at det at være imod zionisme at være en fuldgyldig og stueren grund til, at man udgyde selv de værste fordomme om jøder. Og det gælder ikke bare de Danske medier, men er desværre et Europæisk fænomen.

Johansen
Johansen
12 years ago

Den stigende antisemitisme i Europa er fortvivlende.
Venstrefløjen har fået en kedelig alliacepartner i de rettro. “Mein Kampf” er en bestseller i Mellemøsten, hvilket passer som hånd i handske med jødehadet i koranen.

Limewoody
Limewoody
12 years ago

Jødehadet er indlejret i venstrefløjens ideologi. Selv go´e gamle Karl Marx – led af (selv)hadet.

Janne
Janne
12 years ago

Jon Bang Carlsen har desværre samme idiosynkrasier som Jacob Holdt. Snæversyn og inkonsekvens er det indtryk deres produktioner lader en tilbage med.

CBN indslaget om det stigende jødehad i Europa er tankevækkende.

Gøder dele af venstrefløjen faktisk jorden for mere jødehad i Europa?

Fint at der nu mere direkte fokuseres på det spørgsmål.

Hvilke konsekvenser har det f.eks. nu og ikke mindst på sigt at SF anbefaler boykot af hele landet Israel? Hvilket signal sender det til helt unge SF vælgere og til indvandrere? Et parti, der ellers bryster sig af at være dialogsøgende, boykotter Israel.

Janne
Janne
12 years ago

Ole Sohn lyder lidt lige som englændere der efter at have oplevet bombesprængning i London nu har indført sharialove.

I København har de indført flere og flere halal regler i offentligt regi. Men det er åbenbart ikke nok. Så send flere penge…

Limewoody
Limewoody
12 years ago

Men faktum er jo, at indvandrere og flygtninge er med til at berige den danske kultur, og ikke, som nogle mener, dominere den og sætter sig på den.
Ritt Bjerregaard (Socialdemokratiet), Jyllands-Posten 27/10 1991

Den islamiske verden er blevet en mangfoldig del af vores hverdag med spændende butikker og smilende folk. Uden denne påvirkning ville Danmark være farveløs.
Jytte Hilden (Socialdemokratiet), Århus Stiftstidende 26/3 1996.