23
sep
Seneste opdatering: 23/9-08 kl. 2306
25 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Last weekend’s events in Cologne demonstrate what European conservatives are up against. A conference protesting the building of a mega mosque run by Turkish radicals was violently disrupted by thugs who gained the approval of the local German authorities and the German media. The international media, including the so-called “conservative” media, have either not written about the Cologne incidents or done so by branding the conservatives as “Neo-Nazis” and the thugs as ordinary citizens bravely fighting back “Nazism.” An example of the latter can be found in The Times of London.

A reader of the Gates of Vienna blog remarks: “I have the feeling I am living through a moment of great historical import, a pivot in time that will be looked back on by historians as a crucial seminal event at the beginning of World War 3.”

Olav Torheim, a reader from Norway, sent us the below analysis of the media situation in his country. It is indicative of the situation elsewhere in Europe.

Den farverige, mangfoldige multikulturs sortklædte, klonede stormtropper


Malmö demo

Guderne skal vide at de ikke er et kønt syn, disse ‘anti’fascister fra Antifascistisk Aktion, men dette er vigtig dokumentation man ikke finder i mainstreammedierne. Malmø i lørdags, dagen før Uriasposten og Snaphanen med kunstverdenens ypperste ved rattet havde deres lille ghetto-sightseeing-tur her. Man fattes ord, paradokserne og hykleriet skriger til himlen. Ikke mindst når man hertil lægger at denne dokumentation altså bringes på en blog som et analysebureau har udnævnt til “stærkt højreorienteret” (fra Gates of Vienna) (LFPC).

Jailhouse Jihad: Otte  procent  af befolkningen udgør over 50 % af de  fængslede

Myndighederne i Frankrig er bekymrede over, at indsatte i landets fængsler bruger tiden inden for murene til at hverve personer til terrorisme. Det skriver The Economist.For nylig udtalte indenrigsminister Michéle Alliot-Marie til Le Figaro, at “franske fængsler er foretrukne rekrutteringssteder for radikale islamister”.

I Frankrig findes der ikke statistikker over indsatte baseret på religion, men Farhad Khosrokhavar vurderer, at muslimer udgør mere end halvdelen af de indsatte i landets fængsler. På landsplan udgør muslimer cirka otte procent af den samlede befolkning. Krd og Economist

Oliver og nazi-kortet

SF er i gang med to øvelser. Den ene er fremstå som værende i kontakt med den virkelighed, de selv har skabt. Den anden er at udfase Kamal Qureshi, som de desværre kom til at købe ubeset. Som jeg tidligere har tilbudt, kunne de bare have spurgt mig dengang, jeg er hjælpsom. Ja, de kunne bare have forespurgt på Bispebjerg Hospital. Bortset fra det, så minder Camres udtalelse om en typisk varm Villy-vind. Hvordan vil han blive af med 52 mio muslimer endsige forhindre de bliver til 100 mio.? Nej, vel ? Engang  var det en loppetjans at blive  folketingspolitiker. Nobodies kunne  blive til somebodies til en pæn løn. Vær en god sosse, og din fremtid er sikret. Idag ryger man direkte ind i orkanens øje, og adskillige  fortryder da også når de ser sig overmatchet. Alting  flyder. Islam  er en kaoskraft, og pakistansk politik er sindbilledet på det rene  Helvede. Intet under de ønsker sig en ærefuld  død, snarere end livet. I Mellemtiden har vi pakistaniseret  Danmark, Norge og England med deres befolkningsoverskudsbefolkning. + 2 millioner om året. At tale om fødselskontrol, er dårlig smag, det er sikkert “racisme”. SE “Kondom-bombning”.

Det falder ikke i god jord i partitoppen , at SFs Kamal Qureshi har sammenlignet DF med nazister.Ledelsen i SF er utilfreds med, at partiets markante ligestillingsordfører Kamal Qureshi har sammenlignet Dansk Folkepartis formand Pia Kjærsgaard og partiet EU-parlamentsmedlem Mogens Camre med den danske nazileder Jonni Hansen.»Jeg bryder mig ikke om den udtalelse. Den er ikke rimelig,« siger SFs gruppeformand Ole Sohn om Kamal Qureshis angreb på DF-politikerne. I år lød det fra Mogens Camre:»Islam kan ikke integreres. Islam vil dominere Europa. Og islam er uforenelig med vores værdier. Derfor skal islam sendes ud af Europa.«

Pia Kjærsgaard bakkede op om Camres udtalelse ved at tilføje om islamiseringen: »Det ville da være velgørende, hvis det kunne komme ud af Europa.« SF-top kritiserer Kamal Qureshi

Camre, målet og midlerne

At en nullitet som Kamal Qureshi kaster sig over den seneste skarpe udmelding fra Mogens Camre er forudsigeligt, og i sig selv ikke særlig interessant. Men eksemplet er illustrativt for situationen lige nu i de vestlige lande, og den retorik som ‘vi’ (antijihadister under ét) bør eller ikke bør benytte os af. Sagen er jo, at for op imod 85% af den danske befolkning (dem der ikke stemmer Dansk Folkeparti), er vores bekymringer og skrækscenarier ren galimatias – lad os bare være så ærlige. Min konklusion er derfor, at vægten hvad angår det strategiske skal lægges på at skabe viden om problemets realitet og påtrængenhed, og på hvilke ønsker vi som danskere og europæere har for fremtiden. Demokrati og ytringsfrihed? Eller en i bedste fald anspændt multikulturalitet der kun kan opretholdes ved drakonisk lovgivning, og hvor friheden til at være fri for anmassende religion og til at ytre kritik af den er afskaffet?

Camre og andre i debatten kaster sig, desværre efter min mening, over diverse vagt formulerede eller uigennemtænkte løsningsforslag, og får derfor på hattepulden. Dumt, efter min mening, netop fordi vi hellere skulle tale om realiteter (erfaringerne fra lande hvor islam har vundet udbredelse, og hvad dette betyder for os), og om mål (bevarelse af vores nuværende demokrati, men med islam stækket som trusselsfaktor). Så tager vi det derfra, som jeg skrev forleden. Det kunne i første omgang være en række tiltag mod de mest presserende og uacceptable trusler. Men dette hvordan kan ikke afgøres endnu. Spørgsmålet om metoder er selvfølgelig stadig relevant på det taktiske plan – 24-års-regel, administrative udvisninger, fratagelse af opholdstilladelser og statsborgerskaber der helt åbenlyst ikke skulle have være udstedt. Camre er en skarpsindig iagttager, men nok også et løsgående missil, til skade for sagen (LFPC).

Sharia i Danmark

I Odenses mest berygtede forstad, Vollsmose, hersker en arabisk kultur, hvor konflikter løses uden om politiet og domstolene. Denne historie dokumenterer parallelsamfundet og kortlægger en uløselig pædofilisag, hvor politiet måtte give op overfor imamernes uformelle men velorganiserede magt
Bag de rolige facader i Vollsmose i Odense hersker et lokalt straffesystem, hvor religiøse overhoveder og magtfulde mænd har mere at sige end loven. Og politiet er magtesløse over for imamernes ord.Ghettoen straffer selv

Fattig-Sverige : “Giv mig vand”

I går fick landets pensionärer en present av finansminister Anders Borg. Två miljarder kronor att dela på. Det blir i runda slängar ett par hundralappar mer i månaden för de flesta. Bra? Javisst. En hundring är bättre än ingen hundring, skillnaden mellan en billig lunch eller ingen lunch alls. MEN – låt inte lura Dig. Tusentals pensionärer i Sverige, ett av världens rikaste länder, lever fortfarande på det vi kallar existensminimum.De är, med ett bättre uttryck, lusfattiga. Låt mig ta Dig med ut i verkligheten bortom siffrorna:

I förra veckan fick jag ett brev som gjorde mig både ledsen och arg. Brevet var skrivet för hand av “anonym värmländska”. Det stod:

“För några år sedan dog en kvinna på min hemort av vätskebrist efter en operation. Jag tror fallet är anmält.”

Jag insåg då allvaret i att en sjuk människa ej får nog med vätska och bildade ‘Ge mig vatten’. En grupp av fem äldre damer i 70- 80-årsåldern har lovat varandra att ge varandra vatten, om vi ej klarar att dricka själva. Kanske kan det bildas flera grupper med detta tema. Det bygger enbart på medmänsklighet. Ge mig vatten! Så enkelt!”

Ge mig vatten. Ett nödrop – i Sverige 2008. Det bör tilläggas att även tiotusentals pensionärer som i n t e befinner sig i vårdapparaten har det eländigt. Att som Lennart Sacrédeus (kd) fnysa åt pensionärernas situation är helt enkelt oförsvarligt.

Läs brevet härovan en gång till och fundera sen på följande uppgift (i socialstyrelsens rapport):

I stora kommuner (som Stockholm) får 80 procent av de gamla en rimlig nattfasta på 11 timmar eller mindre.

I mindre kommuner sjunker siffran ibland till mindre än 50 procent.

Vad betyder det? Jo, att på många platser i Sverige föser man din gamla mamma eller pappa i säng i mer än halva dygnet – utan mat, utan sällskap och utan vatten. Ofta (se nedan) har vederbörande blivit drogad. Det blir inte bättre av att personalen skrämmande ofta är illa utbildad och har svårigheter med svenska språket. Kort sagt: din gamla mamma eller din gamla pappa befinner sig i praktiken i ett slags fängelse där hon eller han behandlas mycket sämre än vad man skulle tillåta i – ett fängelse.

Nej, jag överdriver inte här. Det är väl känt att intagna på straffanstalter har det betydligt bättre än gamla – huvudsakligen därför att de behöver mindre hjälp. Bättre mat, sysselsättning, rekreation. Allt sådant som förvägras tiotusentals äldre människor, oftast med ursäkten “personalbrist”.

Utdrag ur ett annat brev:

” En annan dag när jag kommer dit ligger min granne i sängen och jag ser att hans fingertoppar är blanka, svarta av något som frätts in i dessa. Jag frågar en i personalen vad det svarta blanka som frätts in i hennes hud är för något. ‘Hon har tagit sig där bak’ får jag till svar. Man har inte tillräckligt med personal som kan titta till gamla som ligger och byta ofta på dem. Blöjor kostar för mycket.”

Brevskrivaren tillägger att “om jag skötte mina barn på samma sätt som de sköter de äldre, så skulle jag bli anmäld till Barnavårdsnämnden”.

Säkert. Dessvärre heter “lösningen” i alltför många fall psykofarmaka. Nyligen rapporterades att fler än 45.000 äldre demenssjuka får “onödigt starka” lugnande mediciner som kan ha allvarliga biverkningar och till och med vara dödliga…

Anders Borgs budget gjorde det lite bättre för de gamla i Sverige – men tyvärr alltför lite.

Siffror kan man förgylla, men inte verkligheten.

Ulf Nilson: Han fnyser åt fattiga pensionärer – det är oförlåtligt  Ulf Nilson

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

25 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul Pot
Poul Pot
12 years ago

@Thomas Bolding Hansen skriver:

“Jeg synes vi bør erstatte den med kvoter i stedet, kvoter som gør det sværere at få en ægtefælle op fra et land hvor der allerede er kommet mange fra. Er du fra Pakistan, ok, vel jeres kvote er opbrugt for de næste ti år, vil du stille op i køen?”

Interessant forslag. Og sikkert meget brugbart i den konkrete situation, vi står i.

Hanzi
Hanzi
12 years ago

Er muslimske politikere og militærpersoner ikke i fuld gang med at bekæmpe islamister i Pakistan, Tyrkiet, Egypten, Algeriet etc.
Det muslimske politiske og militære establisment ønsker ikke islamisterne til magten.
Overklassen og middelklassen er også muslimer, men antager vestlige normer.
Og er/var Ayaan Hirsi Ali og Naser Khader ikke også muslimer?
Der er altså håb.
Jeg mener, at vi skal alliere os med moderate muslimer, og de findes.
Hvem tror I egentlig, at det er U.S.A. kæmper sammen med i kampen mod terror?
Det er jo regeringerne i flere muslimske lande.

Mette
Mette
12 years ago

Thomas Bolding Hansen Vi er helt enig, og jeg synes, at det er en god idé med kvoter. Det kan endda være, at der opstår en ekstra “gevinst”, fordi folk begynder at angive hinanden, når der er tale om tvangsægteskaber. Men at ægteskaberne skulle være en engangsforestilling, er jeg nu ikke så sikker på, og der kommer bla. kamufleret flerkoneri ind i billedet. “Døtre” eller “søstre”, der familiesammenføres, er måske ekstra koner, der importeres. Jeg finder det uhyggeligt med alle de unge piger og kvinde, der er forsvundet, og de selvmord, der sandsynsligvis ikke er det eller fremprovokeres ved stadigt… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Mette det var jo præcist den samme væven og modvilje man så før anden verdenskrig. Der er jo ikke mange mennesker der her, for at sige det med Orwell “A power of facing unpleaant facts”. Når Islamister og terrorister går over stregen og det er desværre alt for muligt, så vender bøtten og terningerne er kastet. Hitler fik lov til at snuppe Østrig, Alsace Lorraine, Suderterlandet før reaktionen kom, intet nyt under solen, De færreste mennesker er glade for krig og det er jo for så vidt kun godt at vi forsøger at undgå den hvis vi kan. “Mener du,… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Det er jo sandt, hvad Thomas skriver, at vi kan klare udfordringen fra islam, hvis vi vil.

Men vil vi det?

Det forekommer mig, at beslutningstagerne i bedste fald handler halvhjertet, og de lader stadig potentielle modstandere strømme ind i Europa.

Mit indtryk af Israels situation er ikke så optimistisk og bygger bl.a. på den kendsgerning, at mange israelere mener, at den største trussel er demografisk.

Det er jo fantastisk som de stakkels evigt lidende palæstinensere alligevel har formået at opformere sig.

Janne
Janne
12 years ago

Mette

“Mener du, at vi har en større forpligtelse overfor befolkningerne i muslimske lande med fødslesoverskud end overfor vore egne børn?”

Præcis! Selvfølgelig har vi størst forpligtelse overfor egne børn og børnebørn.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

“Hvad bygger du den iagttagelse på?” Se Daniel Pipes og PEW research. Nej, de bestemmer ikke hvad vi skriver om, de har skabt frygt for at fornærme profeten og islam, men der er den marxistiske venstrefløj, som ser en medfjende til kapitalismen og imperialismen og de frelste intolerante, der flipper ud over hvad Camre siger og sier myggen fra og sluger elefanten. Muslimerne er ikke et stakkels forfulgt mindretal, de er 1.2 milliarder. Det virkelige mindretal på denne jord består af mennesker der formår at tænke klart og rationelt i det meste, som sætter facts over overtro. De demokratiske lande… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Israelerne lever mere i frygt for dem som kommer fra de besatte områder, end fra deres egen jord. Nu har de ganske vist fået minimeret truslen kraftigt via muren og via checkpoints og raids. Jeg vil skyde på deres tab af liv er reduceret til en 1/10 del af hvad de var for ti år tilbage, der er meget få vellykkede terrorangreb nu.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Naturligvis bryder jeg mig ikke om tanken om at millioner skal dø for intet andet, end stupid middelalderlig overtro, der er gennemtåbelig at det skriger til himlen. Men realistisk set er det eneste, vi kan gøre at modvirke hjernevasken i form af koranskoler osv. Have en meget effektiv efterretningstjeneste og bruge mange penge på at have en. Men der er så mange områder, al qaida kan operere nogenlunde uhindret i. Så jeg er lidt pessimistisk, det eneste muligvis kan afholde dem, er overlegen militær magt og en klokkeklar tilkendegivelse, af at et hvilket som helst land som har nogen del… Read more »

Poul Pot
Poul Pot
12 years ago

@Thomas Bolding Hansen skriver:

“Islamismen kan kun tabe, om den så river nogle titusinde eller millioner med sig i faldet, under alle omstændigheder tager vi nok en ny tur som flødeskumsfront.”

Det er rigtigt, at islamismen vil tabe. Det er imidlertid bekymrende, at du ser så overordnet på tab af menneskeliv. Det handler vel også om at undgå en siuation, hvor brug af ekstrem militær magt er nødvendig. Et sådant scenarie synes ikke at bekymre dig.

Poul Pot
Poul Pot
12 years ago

@Thomas Bolding Hansen skriver:

“Israel kan leve med med 20 procent Arabisk mindretal, omkring 15 procent af dem muslimske palestinænsere. Så kan vi nok også leve med selv et stort mindretal.”

Men lever Israel godt med de 15 procent. Her til aften kørte en israelsk araber ind i en flok fodgængere i Jerusalem. Et land kan muligvis overleve et stort antal, men tilværelsen i landet bliver næppe den samme. Men præges øjensynligt af en mere eller mindre permanent undtagelsestilstand. Er der eksempler på det modsatte?

Poul Pot
Poul Pot
12 years ago

@Thomas Bording Hansen skriver:

“Men det er jo kun et fåtal af muslimer der ønsker dominans…”

Hvad bygger du den iagttagelse på?

Den synes ikke at være konvertibel med virkeligheden, hvor islamister i stigende grad vil bestemme, hvad ikke-muslimer skal tegne, skrive og tale om. De eventuelt moderate muslimer forholder sig samtidigt foruroligende passive. Det er ikke just betryggende.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Dagens virkelighed i de realiteter vi kan konstatere og diskussion af de bedste metoder vi kunne vælge for at nå eller bevare vore idealer respektivt samfundsindretning er ytringer værd og må gerne få flere indlæg.
Sharia i Danmark er krigen fortsat med andre midler som jeg ser det, slut med een lov og ret i landet.
Personligt anbefaler jeg stadig afspærrede områder som den bedste løsning for samfund mod en type sammenbrud, men det er med åbne grænser i lokalområdet ikke nemt i større målestok pt.

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Nu bliver Danmark aldrig eks-jugoslavien, Vi har ikke 700 års besættelse i bagagen med blodskat og hele pivtøjet. Som sagt, Israel kan styre sit Arabiske mindretal uden de store problemer, de har problemer med PAs område, hvor de ikke hele tiden kan gribe ind og må gå ind svært bevæbnet og under meget modstand. Som en Israeler engang sagde til mig og han har sikkert ret, de ved godt at hvis de laver for meget ballade, så bliver de smidt i flygtningelejre eller fængsel og det har de det for godt til at de ønsker, de vil ikke bytte deres… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

ender i forsøg på damage control, som ikke lykkes godt og fører os videre ud i uføret.

Du skulle læse “Mod Mørket” af Helle Merete Brix. Hun er en sober forfatter og meget vidende. Buddhistiske holdninger.

Til sidst. Jeg forstår ikke, hvorfor du mener, at vi for at handle som anstændige mennesker skal føle os forpligtet til at komme ud i samme uføre som Israel?

Mener du, at vi har en større forpligtelse overfor befolkningerne i muslimske lande med fødslesoverskud end overfor vore egne børn?

Mette
Mette
12 years ago

Thomas Bolding Hansen skrev: “Israel kan leve med med 20 procent Arabisk mindretal, omkring 15 procent af dem muslimske palestinænsere. Så kan vi nok også leve med selv et stort mindretal.” Det er vil bok så rammende at skrive, at Israel indtil videre overlever med et stort arabisk mindretal, men at alle fredforhandlinger med omgivelserne strander og får dårligere og dårlige udsigter, fordi magthaverne i de omkringliggende lande ønsker israels udslettelse og har det som mål. Israel anses for mange for at leve på lånt tid, og frygten for en atomkrig er reel. Det samme gælder for øvrigt mht. Iran… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Mon ikke der er sekulære muslimer som ikke har noget imod hvis islam primært findes i Mellemøsten? Særligt de muslimer der er flygtet fra Iran.

LFPC
12 years ago

“Men hans måde at skære alle muslimer over én kam er forkert”. Jeg mener det er mere komplekst end som sådan, uden at jeg skal foregive at vide hvad Camre egentlig mener. Dette med ‘islam’ kontra ‘muslimer’ er en af de største debatkomplikationer overhovedet, og den vil næppe nogensinde blive et overstået kapitel, fordi udsagn fra vores side om islam så let som ingenting kan transformeres (og bliver det) til folkemorderiske intentioner mht. muslimer af vores modstandere. Problemet er ikke som jeg ser det at ‘islam skal ud af Europa’. Dette er lige så ukontroversielt og ønskeligt som at sige… Read more »

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Kasper, jeg forstår ikke, hvor du vil hen, hvordan du kan få, at jeg siger kun et fåtal drømmer om muslimsk dominans, til racisme? Men Kasper, jeg har studeret islam meget indgående. 1. Islam blev udbredt via militant jihad, historisk set, uden endemål. 2. Du kan selv kigge på Daniel Pipes, PEW research institute, for polls omkring vor mange muslimer der støtter offensiv jihad og islamisering af vesten. 3. Du kan kigge på MEMRI.org for hvad markante nulevende islamister mener, f.eks qaradawi søg på ham + Rome. Ligeledes kan du tjekke: http://www.islamistwatch.org/ Og: http://www.answering-islam.org/ Af bøger kan anbefales Bernard Lewis… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Thomas Bolding Hansen Hej. Camres udsagn rammer en udbrdt mening. Der er sket meget, siden du sidsts var fast på Uriasposten, g mange af os kan ikke mere se forskellen på islam og islamisme. Som Mackety engang skrev, er islamisme blot islam på speed. Det er svært at argumentere imod, og du får ikke muslimer til offentligt at tage afstand fra så meget som et enkelt ord i islams hellige skrifter. Det er et enten eller, uanset hvor kløgtige og fredelige folk end er i privatlivet. Tavsheden virker som en accept, og derfor indeholder islam et skræmmende potentiale, som vi… Read more »

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Jag blir upprörd över hur politikerna sköter mitt land. Dom gamla och sjuka får nöja sig med smulorna på bordet medan pengarna regnar över muslimska terrorister och huvuddukar. Vill slutligen bara inflika att Sacrédeus är ett taget namn. Minns inte vad han hettet innan men namnet betyder “helige gud”. Inte bara hybris att döpa om sig till ett sådant namn men om Jesus hade återvänt i vår tid, så är jag övertygad om att denne Lennart “Heligegud” hade varit en av dom månglare han drivit ur templet.

Casper
Casper
12 years ago

Det glæder mig at Camre bliver kritiseret, også her blandt Snaphanefolket. Som medlem af DF er der stadig nogle, som jeg krummer tæer over. Camre er ellers intelligent og har skrevet nogle udmærkede bøger. Men hans måde at skære alle muslimer over én kam er forkert. Han kommer netop ikke med argumenter og fakta om islams grimme sider, han nøjes med at udskrige sin fordømmelse, og det kan man ikke bruge til så meget. En gang imellem er Krarup og Langballes synspunkter også ud over kanten. Men som jeg altid siger til mine venner: deres indsats gør stadig mere gavn… Read more »

Kasper
Kasper
12 years ago

@ Bolding Hansen Sikke da noget vrøvl. “Men det er jo kun et fåtal af muslimer der ønsker dominans ” Hvad ved du om det ? Det er vel ikke blot nogle racitiske fordomme om muslimer du baserer det på ? Vi andre baserer det på erfaringerne fra alle andre steder i verden hvor der er et signifikant antal muslimer. Men du har vist ikke andet end fordomme at byde ind med – den slags racitiske menneskesyn er ikke populære i vores del af verden. “at smide Islam ud, ja det kan ikke gøres uden at smide muslimer ud.” Jo.… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Angående “Oliver og nazi-kortet” så har Jarl Cordua faktisk en glimrende kommentar på sin blog:

http://jarlcordua.dk/2008/09/23/sa-er-oliver-tilbage/#respond

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Citat: Camre “Men islam vil ikke integreres. Islam vil dominere Europa – og islam er uforenelig med vore værdier, derfor skal islam tvinges ud af Europa.” Jeg synes, han har fortjent megaklaphat, med konstant tornado 5 roterende fis i kasketten. Jeg læste lige nekrologen over Glistrup i dag. På en måde må Camre være noget af det samme, en asperger totalt ude af touch med omgivelserne. Han selvfølgelig ret, i at rendyrket bogstavtro islam er uforenelig med vores værdier og er svær at integrere. Men det er jo kun et fåtal af muslimer der ønsker dominans og at smide Islam… Read more »