24
sep
Seneste opdatering: 24/9-08 kl. 1613
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Maj 2008) – Islam scholar Ibn Warraq criticizes the European Union and the United Nations for their attitude towards blasphemy. Warraq emphasizes how dangerous it is to go down the path of blasphemy laws: blasphemy laws mean the end of the freedom of speech. (Se også: Ibn Warraq i København 2008)  og Video: London Muslims Commemorate 9/11.    Snaphanen 11 marts 2008

Marianne Mikko, MEP, wants to censor the blogosphere – come and get us, scumbag

We do matter. An encouraging, if rare indication of the influence that European blogs wield: “growing EU concern over the influence of blogs on the internet”. I can give Ms. Mikko a very succinct and to-the-point declaration of myself: name: Emmanuel Goldstein. Declaration of interests: ultimate goal would be bringing down the totalitarian collossus the EU, calling to a halt all plans involving a Mediterranean union with Islamic countries, ending the parasitocracy of Brussels bureaucrats and politicians, and putting before a court all bureaucrats and politicians who have been the recipients of bribes and kickbacks from oil producing countries. Means to be utilized for this purpose: circumventing your gag order, testing the limits of the law and straining the legal system for this purpose, moving shop to a US server, possibly involving encryption of online activities. Via Gates of Vienna (LFPC):

Marianne Mikko, an Estonian centre-left MEP, is concerned that growing numbers of blogs are being used by individuals with “malicious intentions or hidden agendas”.

“The blogosphere has so far been a haven of good intentions and relatively honest dealing. However, with blogs becoming commonplace, less principled people will want to use them,” she said.

Mrs Mikko has proposed that bloggers should be required to identify themselves and that some popular blogs should come with a declaration of interests.

“We do not need to know the exact identity of bloggers. We need some credentials, a quality mark, a certain disclosure of who is writing and why. We need this to be able to trust and rely on the source,” she said. […]

Thursday’s vote in the European Parliament is not legally binding but is an indicator of growing EU concern over the influence of blogs on the internet.

A recent internal European Commission report, leaked three weeks ago, found that the EU was losing the battle for hearts and minds online. “Blog activity remains overwhelmingly negative,” it said. Euro MPs to vote on anonymous blog ban

Opfordring: En påmindelse om god journalistisk skik

Det vides ikke præcist hvornår, eller under hvilke omstændigheder, men en dag blev den danske journaliststand enige om, konsekvent kun at bruge udtrykket “den stramme danske udlændingepolitik”. Mandag den 22. september brød Bent Stuckert alle regler for god dansk journalistik, da han formastede sig at kalde den danske udlændingepolitik “fast og fair”. Skandalen eskalerede i sin kriminalitet, da den blev begået på oppositionens egen tv-kanal, Danmarks Radio. Problematikken i Stuckerts udsagn kan ikke underdrives. Det betyder INTET, at størstedelen af vælgerne bakker op om regeringens stramninger. Det er en journalistisk nødvendighed, at påminde vælgerne om deres ondskabsfuldhed, når de støtter denne politik. Derfor bør vi understrege den usagte konsensus, om KUN at benytte udtrykket “den stramme danske udlændingepolitik”. Brug udtrykket ofte, og gerne i en vemodig tone. Parolen der må imprægneres i vælgernes klejne hjerner må være: ‘man kan ikke stramme noget, der er stramt i forvejen’.

Lad os slutteligt slå det med syvtommersøm: Den danske udlændingepolitik er SÅ STRAM, at man i udlandet kigger bekymret vores vej. Dette kan verificeres ved at slå op på Politiken.dk. Klager over DR – Stuckert kaldte udlændingepolitikken fair   Regulation7, kommentator på Snaphanen

DK: Innvandrerkvinner forsvinner sporløst

Det danske Rigspolitiet har nettopp offentliggjort en statistikk over æresrelaterte forbrytelser. Statistikken viser at det siden juli 2006 er blitt registrert 279 såkalte æresforbrytelser i Danmark, som involverer 349 ofre og 412 gjerningsmenn. 81 prosent av ofrene er kvinner og mer en halvparten er mellom 20 og 30 år. I 2 av 3 saker er det offerets nærmeste familie som er gjerningsmenn, og disse står bak både trusler og vold mot sine nærmeste familiemedlemmer. Bakgrunnen er vanligvis strid om tvangsekteskaper, ønske om skilsmisse, valg av kjæreste eller ektefelle eller som familiene forklarer det: ”uakseptabel atferd”. For øyeblikket har dansk politi fokus på en rekke saker der unge kvinner fra innvandrermiljøet er sporløst forsvunnet. Document.no

Det svenske mantra

“Invandrare har problem. Men invandrare är inte ett problem – utan en resurs.”

Det er det vitterlige vås, men i Sverige  forventes det ikke, at man argumenterer for påstanden. Heidi Avellan er i hypnosebranchen – ikke i debat-ditto. Virkelighed og sandhed er generende  bi-produkter, der må rette sig ind efter skribenternes  ideer. Enhver ved, at den ressource må være på forventet efterbevilling, for i disse år er det bare et spørgsmål om masseindvandringen koster Sverige 100 eller 300 mia om året. Hvordan er Danmark og Finland forresten gået hen og blevet rigere end Sverige – og med en i modsætning til Sverige velfungerende offentlig service? (se også: MASSINVANDINGEN KOSTAR MINST 250 MILJARDER/ÅR)

“För det bottennappet kan Danmark tacka Dansk folkeparti, som just nu samlas till årsmöte: ”I syv år har Dansk Folkeparti hver eneste dag slidt och slæbt for at begrænse antallet af familiesammenføringer og asylsøgere til Danmark”, skriver ledaren Pia Kjærsgaard i sitt veckobrev. Hon påstår också att Df redan 1997 fick besked från Danmarks Statistik att ”udgifterne til masseinvandringen udgjorde knap 30 mia. kr. på årsbasis” – som om det gick att sätta prislappar på människor. Att ta emot folk på flykt är i första hand en moralisk och mänsklig plikt. Men anständigheten kan också löna sig:

Sd påstår att ”massinvandringen” slukar resurser från välfärden. Det danska exemplet visar att det tvärtom är stängda dörrar som ger sveda i plånboken.” Heidi Avellan: Det koster dyrt at være nærig

Lukkede døre ? 20.000 svenskere  arbejder i Danmark på grund af den bedre løn og den  svenske arbejdsløshed.  I løbet af den nærmeste fremtid kommer her et inteview vi laver med en svensk sygeplejerske, der nu arbejder i Danmark. Hun vil fortælle hvad der er sket med svensk “sjukvård”, et direkte dementi af Avellans monomane myter. Vil man undgå Sydsvenskan – med rette kaldet Asylsvenskan – er Skånska Dagbladet et godt alternativ. Her via den fremragende Integrationsbloggen:

“Integrationspolitiken möter en rad ytterst stora svårigheter. Något av den blinda fläcken handlar om invandringens storlek i sig. Ingen integrationspolitik kan klara att framgångsrikt hantera en invandring av den ytterst stora omfattning som vi haft och har till Sverige. Det är dessutom inte bara så att invandringen fortsätter att ligga på en mycket hög nivå. De invandrade tenderar att vara en alltmer splittrad grupp som ställer större krav på mottagningsresurser.”


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

8
Deltag i debatten...

avatar
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
ThekoppVivi AndersenNiels GyldenstensteenRobin_Shadowes Recent comment authors
  Subscribe  
newest oldest most voted
Notify of
Thekopp
Guest
Thekopp

“Invandrare har problem. Men invandrare är inte ett problem – utan en resurs.” MISSLYCKAD INTEGRATION – GIGANTISKA BELOPP Misslyckandet med att integrera utlänningar i det svenska samhället beror på att allt för många, allt för fort och från allt för avlägsna platser och kulturer kommit till Sverige. Integra-tionsprocessen försvåras också av att våra politiker och medier vanligtvis inte är förtjusta i att tala om det svenska samhällets enorma kostnader, både ekonomiska och sociala, för den förda asyl-, invandrings- och integrationspolitiken. Utan vetskap och insikt om kostnaden finns inget underlag för demokratisk diskussion för val av hållbara lösningar. Styrande kretsar i… Read more »

Vivi Andersen
Guest
Vivi Andersen

Niels Gyldensten.

Tjae, jeg griner også lidt i skægget når der skrives og tales om den stramme, danske udlændige politik.

For siden 2001 og frem til idag er antallet af indvandrere/flygtninge ikke formindsket i forhold til tidligere, men tværtimod.

Det tal du angiver for fremmede i Danmark rimer givetvis meget mere med virkeligheden end det tal DS opgiver.

For de fremmede de taler om er de, der endnu ikke er blevet til danskere, ikke ?

Niels Gyldensten
Guest

“I syv år har Dansk Folkeparti hver eneste dag slidt och slæbt for at begrænse antallet af familiesammenføringer og asylsøgere til Danmark” RESULTAT: Tilstrømningshastigheden for de mest fremmede: 9,6% flere ind i 2005, 14,1% flere ind i 2006 og 19,3% flere ind i 2007 end året umiddelbart før. DANSKE STATSBORGERSKABER: Af samtlige 192.871 tildelte naturalisationer ved lov siden 1979 har den siddende regering tildelt i alt mere end 35 pct. ALLEREDE i 2001 blev det besluttet at øge indvandringen til Danmark gradvist til 18.000 pr. år i 2015: http://dst.dk/pukora/epub/Nyt/2001/NR224.pdf, figur 2 og prognoseforudsætningerne under figuren …… “Den danske udlændingepolitik er… Read more »

Robin_Shadowes
Guest
Robin_Shadowes

Sjukvården i Sverige är själv sjuk. UJtlänningarna får allt gratis, det får inte vi. Det gläder mig oerhört att folk som Mikko oroar sig över internet. Det betyder att vi fortfarande kan stoppa dom, annars hade dom släckt ner oss för länge sedan och slängt oss i fängelse. Uppenbarligen har dom inte den makten – än.

JensH
Guest
JensH

Marianne Mikko blev uddannet journalist i 1984, hvilket vil sige i det gamle Sovjet, så EU må være det helt perfekte sted for hende.

Thomas Bolding Hansen
Guest

Glæder mig til det interview, har familie i Sverige og har haft det siden de glade firsere, da Sverige endnu var en velfærdsstat og et land med en reel arbejdsløshed på under to procent.

Der er blevet slagtet i velfærden i en grad som ville få Schlüter til at ligne en socialdemokrat.

Thomas Bolding Hansen
Guest

Hypnosebranchen 🙂 Eller i kollektiv selvsuggestionsbranchen. Hvis det ikke var så tragisk, ville det være så komisk.