24
sep
Seneste opdatering: 25/9-08 kl. 0359
38 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Angst eller fobi ? En lignende  undersøgelse fra Stockholm, Gøteborg eller Malmø ville kaste lys over sagen:

Hver femte kvinne er redd for å bevege seg i Oslo på kveldstid. – Det er helt uakseptabelt, men jeg forstår at folk er redde, sier Kristin Rønnestad (21), som nesten ble drept av en raner i Oslo . Når høstmørket senker seg over Oslo, velger mange å holde seg innendørs. Kun halvparten av Oslos kvinner føler at det er trygt å ferdes i Oslo om kvelden. Det viser en fersk meningsmåling.

Mens syv prosent av menn føler utrygghet i Oslo på kveldstid, svarer mer enn hver femte kvinne at de føler forskjellig grad av utrygghet. Kristin Rønnestad ble utsatt for det alle frykter, men som få heldigvis opplever. For snart to år siden ble hun brutalt overfalt av en voldelig raner. I dag har hun bearbeidet opplevelsen og redselen. Hun mener selv hun hadde uflaks og var et tilfeldig offer, men at det er dumdristig å ikke være forsiktig.  Det er forskjell på å være livredd og det å være realistisk. Det er dumt å føle seg trygg. Da er det bedre med frykt. For ting går i feil retning her. Oslo bør ta lærdom av New York.Hver femte kvinne utrygg

Malmø: “Dialogpolisen” ser passivt til mens AFA’er mishandler mand

Dialog Polis

Dette kaldes brud på den sociale kontrakt. I et samfund hvor borgernes frygt for udskamning som uanstændige overtrumfer overlevelsesinstinktet, fører episoder som denne ikke til selvtægt og dannelse af borgermilitser. Vi har i utallige debatter bl. a. her og på Uriasposten diskuteret det acceptables grænser. Jeg har mange gange anført, at opstilling af paralleller med modstandsbevægelsen under 2. verdenskrig er anakronistisk romantik, og at forsøg på at genoplive denne ville blive slået ned med hård hånd før det greb om sig. Nutidens samfund har helt andre muligheder for kontrol og efterforskning end man havde i 1940’erne. Så selv om man skulle finde selvtægt moralsk forsvarligt, vil det næppe blive en faktor som vil vokse frem via en glidebane som den ikke blot svenske, men også danske myndigheder (“empatiet”) er inde på. Det demokratiske samfund vil ikke bruge magtmidler for at forsvare sig. Denne afskrivelse af vold er selektivt begunstigende for grupper som AFA og voldsparate muslimer. Hvad siger dette om fremtiden?

Polisens nya linje när det gäller våldsamma demonstranter heter dialog och respekt. Borta är sköldar och formeringar på linje……Under fredagskvällen uppträdde polisn mycket avvaktande men stoppade demonstranterna från att komma fram till Hilton hotell, något som var målet för Reclaim the streets. På vägen dit utsattes poliserna för stenkastning och flaskor, en bil stacks i brand och nio större fönsterrutor på bankens SEB:s kontor krossades. En man misshandlades. Ingen person hade vid 23-tiden gripits. […]

Vi har inga gripna för det och inga som är misstänkta för det, säger Eva-Gun Westford.Polisen satsar på samtal. Polisens nya linje när det gäller våldsamma demonstranter heter dialog och respekt. Borta är sköldar och formeringar på linje.

The Good Activists in Malmö smashed shop windows and the big panes of a (capitalist) bank with paving stones. A passing civilian who got fragments of glass all over himself became so angry that he threw back one of the paving stones. Immediately he was attacked by a black-masked crowd and was knocked to the ground, where he was beaten while all those Good People standing around were cheering. Twenty feet further away stood the Swedish Dialogue Police. No one intervened. Did not move a finger, but were videotaping the incident. The Dialogue Police

Hvad mener de menige betjente om denne strategi? Lækager og underhåndsberetninger ville være særdeles ønskværdige (LFPC).

Boys will be boys

På onsdagsförmiddagen exploderade en sprängladdning på Hobyskolan i Bräkne-Hoby och en elev ska ha uttalat dödshot mot två av lärarna på skolan.  Det var vid halv elva på onsdagen som ett antal elever mellan 14 och 16 år gamla ska ha sprängt en laddning utanför en av skolbyggnaderna och enligt uppgifter till rektorn Peter Norlin rör det sig om en kraftig laddning som har exploderat. SR: Explosion och dödshot på Hobyskolan

Bryssel

Burglaries plague Brussels.Brussels is not only the hub of European Union business – it is also the burglary capital of the EU, according to a new survey.The Urban Audit report puts Brussels just ahead of London, with 11.2 domestic burglaries per 1,000 residents, among the 27 EU capitals. Brussels is ‘EU burglary capital’

Carsten Ringsmose: Islamisk retspleje i Odense

Det var forfærdeligt i Stiften søndag at læse, at de muslimske imamer i Vollsmose nu – ifølge oplysninger fra politiet – har overtaget 90 % af “retsplejen” i bydelen. Stiftens overskrift var:  “Politiet: Imamerne udmåler straf i Vollsmose“.

Jeg har flere gange tidligere skrevet om “islamisk retspleje” i Stiften, idet jeg har omtalt steningen af en kvinde i et fængsel i Iran (med sten af en så passende størrelse, at smerten bliver maksimal, fordi døden først indtræffer efter rigtig mange sten, så de hujende tilskuere ikke går forgæves), og jeg har også omtalt et tilfælde fra Pakistan, hvor en islamisk “domstol” lod en uskyldig kvinde udsætte for massevoldtægt som “straf” for hendes kærlige forhold til en dreng.

Da nogle danske naivister mener, at vi kan lære af – og ligefrem overtage noget af – islamisk “retspleje”, skal jeg minde om, at Stiften netop har berettet, at imamerne i Vollsmose også foretager “vielser” af piger helt ned til 14 år (måske mindre – Muhammed blev selv gift med et endnu yngre barn). Helt bortset fra, at imamernes praksis opfordrer til en straffelovsovertrædelse, så er spørgsmålet: Hvad nu, hvis pigerne ikke vil?

Det har man også netop kunnet læse i aviserne, idet Ritzau og AP i slutningen af august udsendte et telegram, der fortalte om fem unge kvinder i Pakistan – heraf tre teenagere – der selv ville arrangere deres ægteskaber: “Men kvinderne blev bortført af seks mænd, der kørte dem ud på en mark. De blev tævet og skudt. Men de var stadig i live, da de blev begravet” som det hedder i telegrammet.

I en velordnet, europæisk retsstat er statsmagten sædvanligvis tre-delt i den lovgivende, den udøvende og den dømmende magt. Det betyder blandt andet, at retsafgørelser foretages af erfarne, faguddannede jurister i overensstemmelse med lovgivningen og under iagttagelse af en række beskyttende retsregler.

I Vollsmose har statsmagten længe været tilsidesat: Man følger sine egne regler, politiet kan ikke arbejde i bydelen, som nu også har fået sige egne “domstole” under ledelse af “imamer” – altså folk uden nogen som helst juridisk uddannelse – event. analfabeter uden uddannelse overhovedet.

Læsere af Stiften husker måske stadig indledningen af den store terror-sag i Vollsmose, hvor alle mulige – også imamer – straks stod frem og påstod, at der slet ikke var nogen sag, for der var blot tale om flinke og uskyldige mennesker. Efter en lang retssag, hvor de anklagede i overensstemmelse med dansk retstradition fik et langt større og bedre forsvar, end de fortjente, blev de to hovedskyldige idømt hver 11 års fængsel, medens den fra Stiften velkendte Abdallah Andersen (også kendt under flere andre navne og som anonym), med forsvarerens energiske henvisning til, at ”ingen er ansvarlig udover evne”, kun fik fem års fængsel.

Hvis de var blevet stillet for den “islamiske domstol” var de straks blevet frikendt – medens småpiger, der ikke vil giftes bort, straks vil blive dømt.

Den barbariske, middelalderlige lovløshed, som ifølge politiets oplysninger har bredt sig til en dominerende position i Vollsmose, bør omgående bringes til ophør.

Fyens Stiftstidende – m. tilladelse  fra forf.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

38 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Mette Jeg havde ham som lærer og læste ikke bøgerne heller ikke de han havde skrevet dengang. Har købt den om Nero, jeg vil læse en dag. Parallelsamfund-problematikken i forbindelse med Romerriget vil jeg mene mere går på det magt-nære dets specifikke forhold hvorfra centrale beslutninger træffes med påvirkning ude i imperiet. Kulturen spredes fra centeret i vid udstrækning og dermed mener jeg vist kun udviklingen i selve Rom er af egentlig betydning med hensyn til disse paralleller. At udsendte soldater blev assimileret i de lokaliteter de blev sendt til kan vist være et klogt træk i forhold til alternativet… Read more »

Mette
Mette
12 years ago

Peter Buch Peter Ørsteds bog om romerne og dagligdagen i det romerske rige havde succes i slutningen af 1980’erne, han populariserede stoffet ved at blande fiktion ind sin fremtilling, og det faldt i god jord hos mange. Men langtfra alle, og nogle af de kritiske var også eksperter og havde doktorgrad i emnet. Vi må altid være opmærksomme på, at der er meget som vi ikke ved, og at vores kilder mest vedrører overklassen. Jeg mener ikke at have læst seriøse fremstillinger, hvor det med parallelsamfundene er blevet fremhævet som problemer for romerrigets sammenhængskraft, og umiddelbart vil jeg tro, at… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

LFPC

Der fik jeg vist gavaldigt udstillet min uvidenhed hvad HA’ere angår. :o) Det er jeg ikke flov over.

Poul Pot
Poul Pot
12 years ago

Jeg er enig i, at det er en tragedie, at vi ikke kan foretage os noget så simpelt og indlysende som at smide disse to tunesere ud (og også gerne marokkaneren, der allerede har opnået dansk statsborgerskab).

Poul Pot
Poul Pot
12 years ago

@polinos

Der er næppe tvivl om, at staten vil slå ekstremt hårdt ned på eventuel gengældelse. Men samtidig vil staten, hvis den ikke garanterer borgernes sikkerhed og opretholder voldsmonopolet, gradvis miste betydning, og mange almindelige borgere er næppe helt så trygge ved staten som tidligere.

Poul Pot
Poul Pot
12 years ago

“Der findes næppe nogle eksempler på at volden går denne vej (mod radikale imamer, red.).”

Vold fra statsapparatet i muslimske lande har i få tilfælde (?) været vendt mod radikale imamer/islamister. Militærets angreb på Den Røde Moske i Pakistan er muligvis et eksempel på dette? Jeg må indrømme, at vi bevæger os ind på et område, hvor min viden er ganske ufuldstændig.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Vivi Andersen Ja, Gibbions bog var og er en klassiker der dog er blevet revideret noget med hensyn til hans konklusioner, jeg husker ikke lige hvor. Fra side 408-423 i hr. Ørsteds bog om Nero fra 2006 gennemgår han mange af bogens kilder og beskriver dele af samfundet på Neros tid dvs det første århundrede. Magtfaktorer som senatorer, riddere og hæren gennemgås med mere. Der var ikke meget om tildeling af statsborgerskaber jeg så der ved hurtigt gennemsyn. Den problematik tror jeg først bliver af virkelig betydning senere. Der er omkring 1.000.000 mennesker i Rom i det første århundrede, jeg… Read more »

LFPC
12 years ago

Stort spørgsmål som vist ingen har et enkelt svar på. Jeg er i hvert fald ikke stærkt nok funderet til at vove et svar. Fjordman er som altid god at få inspiration af, og jeg kan huske at han har beskæftiget sig med emnet i flere essays på GoV. Gramsci, Frankfurterskolen … men dertil kommer jo også Eurabia-projektet som iflg. Bat Ye’or målrettet har opdyrket pro-arabisme og importen af deres fødselsoverskud, som prisen for stabile olieforsyninger.

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

LFPC.

Hvad er, efter din mening, årsagen/årsagerne til denne appeasement som så mange af den Vestlige verdens- og specielt de Europæiske, politikere, meningsdannere og almindelige borgere lægger for dagen i forhold til Islam/muslimer i Vesten og i forholdene til de arabisk/islamiske lande i Mellemøsten ?

LFPC
12 years ago

“Men muslimer bliver vel ikke partout islamister, hvis demografien ikke er i islams favør? Derfor kan en kvote være en løsning. Men hvordan man gennemfører en sådan uden at komme i strid med menneskerettighederne er vanskeligt at se”. Nej, som sagerne står nu er der intet vi kan gøre – se bare hvordan noget så rutinemæssigt som administrativ udvisning af de to tunesere bliver obstrueret, trukket i langdrag, og mistænkeliggjort. Vi kan kun følge med strømmen og håbe det bedste. Desværre er der intet belæg i historien for at det kan gå godt. Der er formentlig en nedre grænse for… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Glemte at tilføje, at jeg for lang tid siden fandt der var sammenfald mellem den måde Romerne agerede på overfor de kulturfremmede og den EU har anlagt – og som de vil tvinge samtlige medlemslande til at antage.

Tage udsagnet om det vise ved at kende historien, vores egen som Europas, alvorligt for ikke at gentage fortidens fejl, burde vi og vores politikere være tvuget til at studere bl.a. Romerrigets historie.

polinos
polinos
12 years ago

Damn! Tunnellen mellem Sjælland og JYLLAND!!! Dumpet til indfødsprøve!Bær over med mig. Jeg er jyde, og vi betragter os jo som hovedlandet og Fyn som en maritim forlængelse af Region Syd.

polinos
polinos
12 years ago

Det mest interessante er, hvad vi vil gøre, når kridtstregen overskrides. Jeg har spekuleret meget på, hvordan vi vil reagere, den dag da en håndfuld terrorister sprænger et IC4-tog i luften i tunnelen mellem Sjælland og Jylland – eller noget tilsvarende rædselsvækkende, der ganske givet vil ske på et tidspunkt. Hvordan vil danskerne kapere en sådan forbrydelse? Som spanierne i 2005 – med total underkastelse. Eller med eksplosiv vrede, med voldelige tilbageslag, der lynsnart vil tilvejebringe den samme situation som på Balkan i 1990’erne. Den nuværende situation med eskalerende “hverdagsvold” og autoritets-sammenbrud er at ligne med frøen, der koges i… Read more »

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

Peter Buch Jeg kan godt misunder dig lidt at have haft Peter Ørsted som underviser ! Hans bøger om Romerriget og Romerne og deres dagligdag osv. vil står øverst på min ønskeliste indtil jeg har dem alle. Romerrigets endeligt blev, som du også beskriver det, forårsaget af mange faktorer, men een af de væsentligste var at man gjorde alt for mange kulturfremmede til Romerske (stats)borgere og tillod disse at slå sig ned i bl.a. selveste Rom. Samtidig med begyndte Romerne at udvise en arbejdsmæssig adfærd, som den vi i nutiden kan opleve SaudiAraberne, og Emiraterne, lægge for dagen nemlig, at… Read more »

LFPC
12 years ago

Der er så vidt jeg kan se to måder at læse udsagnet ‘islam er islam’ på: Der er den ortodokse teologiske, som er den som Erdogan og andre refererer til, og der er ‘den levede praksis’, som er den JBS-underhyleren altid pludrer om. Problemet med ‘den levede praksis’, eller ‘mangfoldigheden’ er så, at den almindeligvis (for den afslappede, moderate religionspraksis’ vedkommende) ikke har dogmatisk belæg i historien, traditionen og lovskolerne. Eks. der er givetvis mange muslimer der tager afslappet på homoseksualitet eller frafald, men de kan ikke stå imod med noget belæg herfor når de rettroende rykker ind i gaden.… Read more »

Poul Pot
Poul Pot
12 years ago

PS: Om 20 år er vi meget klogere!

Poul Pot
Poul Pot
12 years ago

Jeg tror, at skillelinjen mellem islamister og muslimer i høj grad afhænger af demografien. Fredsommelige muslimer kan, som du skriver, naturligvis radialiseres, hvis en konfrontation mellem vesten og islam opstår (her tænkes på en reel militær konfrontation (konfrontationen har vi allerede nu på alle planer undtagen det militære)). Men muslimer bliver vel ikke partout islamister, hvis demografien ikke er i islams favør? Derfor kan en kvote være en løsning. Men hvordan man gennemfører en sådan uden at komme i strid med menneskerettighederne er vanskeligt at se.

Poul Pot
Poul Pot
12 years ago

Uden at lyde som Jørgen Bæk Simonsen, der synes at undlade empiriske erfaringer i sin tilgang til islam, er et udsagn som “islam er islam” forsimplet.

Et udsagn som “kristendom er kristendom” ville ingen acceptere, da kristendom er mange ting.

Jeg mener, at der har været positive tolkninger af islam, hvor man har fokuseret på koranversene, som stammer fra tiden, inden Muhammed blev magthaver. Desværre har disse tolkere angiveligt fået hugget hovedet af, og det siger selvfølgelig alt om projektets skrøbelighed, og fundamentalisternes styrke indenfor islam.

Poul Pot
Poul Pot
12 years ago

Der findes imidlertid sekulære (ateistiske(?)) muslimer i flere muslimske lande.

Måske kan der bygges en alliance med dem i kampen mod islamisterne.

Tyrkiet oplever jo nogle af de samme spændinger mellem sekulære og islamister, som vi oplever.

JensH
JensH
12 years ago

@LFPC “tsunami af disillusion i intellektuelle kredse mht. den vestlige kulturs ophøjethed og styrke” Meget muligt, men ikke i form af det kulturelle selvhad vi har oplevet i vesten siden afslutningen på WWII, og specielt de rædsler den indebar i.f.m. Holocaust. Disse rædsler afledte jo også en massiv skyldfølelese over koloni-tiden. De relativt få intellektuelle som begyndte at foragte vesten efter WWI havde vel heller ikke den samme betydning for opionsdannelsen -og dermed for den førte politik- som de har haft siden WWII. Det er jo meget betegnende, at Frankfurter-skolen bliver etableret allerede i 1923, først får sit virkelig store… Read more »

LFPC
12 years ago

“Måske er der en parallel til 2. verdenskrig i forbindelse med den manglende modstand mod islamismen”. Ja, og Churchill som længe talte for døve øren, osv. Jeg er ikke klar over i hvor høj grad dette beroede på en form for politisk korrekthed, anstændighed, ikke at dæmonisere tyskere. Kulturelt selvhad eksisterede vel ikke endnu, selv om 1. verdenskrigs brutalitet medførte en tsunami af disillusion i intellektuelle kredse mht. den vestlige kulturs ophøjethed og styrke – dette var måske et trin på vejen mod i dag? “Der synes altså at være en (iboende(?)) vilje til at gøre det nødvendige, når situationen… Read more »

Poul Pot
Poul Pot
12 years ago

Vi bør ikke sætte vores lid til kriminelle. Det er under alle omstændigheder et krisetegn, hvis vi alligevel gør det.

Det, der er brug for, synes at være en folkeligt funderet (ikke-kriminel) modstandsbevægelse.

På sigt bliver det muligvis svært at fastholde en sådan gruppering som ikke-kriminel, da religionskritik (læs: islamkritik) med en vis sandsynlighed bliver krimnaliseret indenfor de nærmeste år.

Poul Pot
Poul Pot
12 years ago

@LFPC Måske er der en parallel til 2. verdenskrig i forbindelse med den manglende modstand mod islamismen. Under 2. verdenskrig håbede alle, at Hitler ville få nok, og at det hele kunne løses i mindelghed med et par sonofre (Østrig med mere) til tyskerne. Det gik som bekendt ikke, og først derefter slog de demokratiske lande (og Sovjet) til og gjorde det nødvendige. USA bombede Japan, og tyskerne blev banket helt på plads (Sovjet (der godt nok ikke var demokratisk) har først forladt landet for nylig, og USA har stadig massive troppeforekomster i landet). Der synes altså at være en… Read more »

Poul Pot
Poul Pot
12 years ago

@polinos

God pointe om multikulturalismen, der vel er at ligne med en dogmatisk religion(?).

En anden ting, der understreger, hvor handlingslammede vi er, er frygten for at krænke islamisterne. Kunne man forestille sig, at vi under den kolde krig havde udvist samme frygt for at krænke kommunisterne? Så havde vi ikke vundet den først og fremmest ideologiske kamp mod de kommunistiske diktaturer.

Poul Pot
Poul Pot
12 years ago

“At en hastigt fremadskridende konfrontation så at sige tvinger de forskellige grupper i samfundet til at “bekendte kulør”, tvinger dem over i bestemte “etniske” eller politiske grupper, selv om de egentlig ikke vil.”

Der er ingen tvivl om, at dette desværre på sigt kan blive resultatet. Hvornår udviklingen tilskriver noget sådant er derimod svært at svare på. Israel er ikke nået dertil endnu på trods af en stor gruppe muligvis statsfjendtlige borgere i landet. Men måske holdes denne gruppe så at sige i skak af Israels ekstreme militarisering.

LFPC
12 years ago

“På et eller andet plan. Danmark har ændret sig kolosalt i løbet af 30 år – det kan vel ikke undgås at påvirke også HA’erne. Hvis HA kunne tjene penge på at bevare Danmark frit, gad så vide om de slog over i det spor i stedet for narkokriminalitet?” Her må man huske, at HA er en topstyret amerikansk organisation som næppe ville kaste sig ud i den slags. Jeg tror heller ikke man skal gøre sig nogen forhåbninger om at kunne kanalisere ‘bikernes’ energi over i mere konstruktive aktiviteter. Hvis du ser på deres straffeattester er det folk med… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Jeg havde da lektor dr. phil. Peter Ørsted der dengang og vel også idag er ekspert på området Romerriget på Københavns Universitet i området oldtiden, og selv om det er tilbage omkring 1984, kom vi også lidt ind på sammenbruddet af det romerske imperie, det er svært at udpege en eneste årsag til imperiets fald, men at der var flere årsager til sammenbruddet, var det jeg fik ud af det. Vigtigst som jeg husker det, men her skal nævnes jeg fik 10 i eksamensopgaven med temaet magt, at udenlandske soldater blev en stor del af forsvaret (også af ledelsen i… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Polinos “Altså, at HA så at sige “overtages” af folk, der har en anden dagsorden, en mere politisk dagsorden; at de her finder et sted, en eksisterende organisation med en hjemmestrikket “moral” og “æreskodeks”, og først og fremmest en vilje til at HANDLE, som pæne bloggere og blogkommentatorer som os ikke har?” Jeg har gjort mig noget af de samme tanker. Det tror jeg at mange har. HA må gennemgå en stor forandring lige nu. På et eller andet plan. Danmark har ændret sig kolosalt i løbet af 30 år – det kan vel ikke undgås at påvirke også HA’erne.… Read more »

LFPC
12 years ago

Polinos – “Det første eksempel i verdenshistorien på et folk uden selvopholdelsesdrift?” Ja, jeg som ikke er historisk kyndig ville gerne høre om der findes nogenlunde parallelle fortilfælde. I en anden debat var der vist engang nogen der omtalte nogle paralleller til Romerrigets opløsning i takt med at fremmede folkeslag sivede ind. Men den selvpålagte blindhed og det hvidglødende kulturelle selvhad? Jeg tænker på Lars Hedegaards ord om at “store konsekvenser har store årsager” og prøver at forstå hvordan den situation du beskriver er mulig. Hedegaard ser skyldfølelse over Auschwitz som primus motor, men jeg har svært ved at forstå… Read more »

LFPC
12 years ago

Jens-

Nej, det tør siges. Vi kan måske brokke os over dumme udtalelser fra celebrities hvis de overhovedet nævner fredens religion, men det er klart at deres liv bliver helt ufatteligt kompliceret, hvis de ud over deres sædvanlige personal security skal tage religiøse galninge med i planlægningen. I denne situation synes jeg de skulle holde mund offentligt, frem for at bidrage til idiotien, og måske støtte diverse antijihadister hvis de virkelig mener det. Og det er der sikkert også nogle der gør meget diskret.

polinos
polinos
12 years ago

-> LFPC Jeg er enig i, at romantiske drømmerier om en fremvoksende modstandsbevægelse á lá “Flammen & Citronen”, såfremt den multikulturelt begrundede undertrykkelse øges, er urealistiske – og selvfølgelig heller ikke ønskelige. Vi, der skriver og kommenterer på denne og lignende blogs er jo “pæne mennesker”, der trods vore politisk ukorrekte synspunkter er fredelige durch und durch. Men set i lyset af, at statsmagten i vore nabolande – og i stigende grad også her i landet – ser ud til at godtage og endda sanktionere venstreorienteret vold mod “afvigere”, og med udsigt til at EU nu vil gribe ind mod… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

Okay, den udtalelse om ‘a two state solution’ havde jeg ikke læst. Jeg blev bare så imponeret over, at han turde stå imod de ekstremt højt-råbende anti-Israelske grupper der vitterlig findes i UK. Jeg kan ikke forestille mi at det er specielt ‘hot’ i Britiske kunstnerkredse at optræde i Israel.

LFPC
12 years ago

Macca: Jeg var lige ved at lægge hans liveoptræden med sangen Freedom fra The Concert for NYC på, men så så jeg på Google News: “You know, in my own small way I can bring that message from here to highlight the situation and to say that I think what we need is peace in the region – the two state solution.” McCartney, in Bethlehem, calls for two-state solution in Mideast Nej, det er faneme ikke godt nok. Dette er at kalde på Israels udslettelse på sigt, samtidig med at man fremstår med rene hænder og kønne intentioner her og… Read more »

whodares
whodares
12 years ago

Det er såmænd muligt at en modstandsbevægelse ville have besværligere kår end under ww2, men ærligt talt kan islamiske terrorceller operere i de europæiske lande (selv om de selvfølig nu er så mange at de dårligt stikker ud fra mængden mere)ja så kan Danskere/europæere det sgu også.

Men det er klart langt lettere at bare sige det kan vi ikke, vi er alligevel fucked-up nu så lad os bare brokke os den sidste tid !

Hvad fanden er der sket med det danske folk, jo jeg mistænker at velfærd og skattelettelser har kastreret de danske mænd endegyldigt.

JensH
JensH
12 years ago

Jeg ved det er lidt off topic, men burde Snaphanen ikke give Paul McCartney en stille hyldest for hans standhaftighed:

http://svt.se/svttext/web/pages/151.html

Til trods for megen kritik i Storbritanien har Macca alså valgt at gennemføre sin koncert i Tel Aviv, og har dermed udvist mere mod end hele det Britiske establishment tilsammen.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Tycker också det är extremt obehagligt. Sånt här skall inte praktiseras i europa överhuvudtaget.

Janne
Janne
12 years ago

Det er ekstremt ubehageligt at det er nået dertil at der åbenbart praktiseres religiøs selvtægt flere steder i Danmark. Også derfor skal vi ikke have dommere eller jurister i tørklæde eller i andre religiøse (eller politiske) symboler og så må politiet og politikere i byer med ghettoer og lignende områder, hvor der evt. er imam vælde, altså se at få fingeren ud, og til bunds få undersøgt hvad imamer går og laver og hvad der sker med piger og kvinders retssikkerhed i omtalte områder. Hvis imamer vitterligt har været med til at udføre religiøs selvtægt her i Danmark, så bør… Read more »

Elefanten
Elefanten
12 years ago

Når en muslimsk kvinde bliver skilt, har hun ret til et pengebeløb, en slags engangsunderholdsbidrag, der er aftalt i ægteskabskontrakten.
Hun kan dog miste denne ret, hvis hun er en dårlig muslim.
Da Pia Kjær blev skilt, foranstaltede den kendte Vollsmose-imam Abu Bashar, at hun ikke fik de aftalte penge. Baggrunden for denne imam-afgørelse kendes ikke. Måske spiller det ind, at Pia Kjær er dansker, medens den fhv. ægtemand tilhører en magtfuld kurdisk klan i Vollsmose.
Man kan læse bogen ”Elskerinde i Allahs verden”.