25
sep
Seneste opdatering: 26/9-08 kl. 0001
18 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Integration er kun et ord. Integration er lig med segregation, adskillelse. Færdig! Enten taler vi assimilation eller også taler vi parallelkulturer.”

Oplæg i Forfatterforeningen den 24 september 2008  af Morten Uhrskov om hans  bog “Et delt Folk”. Indleder Michael Jalving, Berlingske Tidende. Debatten bagefter var kvalificeret og urban ud over det vanlige, men videodkumentationen har desværre sine grænser.  Lyset i Forfatterforeningen er en misére. Lamper der belyser loftet og intet andet. Men lyden fejler ingenting og det er den, det drejer sig om. Hør Uhrskov komprimere sin bog på 612 sider, og  bedre – køb den her.   video © Snaphanen

Italien: 60% stigning i antallet af illegale indvandrere i 2008

“Ingen mennesker er illegale” – så længe de opholder sig i oprindelseslandet, vel at mærke. Vi taler meget om ‘kulturelt selvhad’ her, men faktum er jo, at der er tale om noget endnu mere radikalt: En kulturel dødsdrift. Jeg mener ikke jeg overfortolker når jeg i daglige nyheder som f. eks. forargelsen over indfødsretprøven læser en trang til at få mennesker ind i Danmark. Det er ikke bare et velovervejet ønske om en vis kvote som vi kan hjælpe; mennesker skal bare ind. Jeg kan kun se to mulige forklaringer: Enten at man ikke har skænket det en tanke om der er ubegrænset plads til den tredje verdens fattige, og om Danmark er en Særimner (haram) der kan ernære og tildele overførselsindkomster til hele det Nordafrikanske fødselsoverskud – eller at man direkte ønsker at få rystet godt op i Danmark, som således forløst vil have fået vasket den kollektive arvesynd væk. “Genstart Danmark”, som Enhedslisten formulerer dødsønsket. De prøvede som bekendt noget lignende i Cambodia/”Kampuchea” i 1975. Via Gates of Vienna (LFPC):

(ANSAmed) – ROME, SEPTEMBER 23 – The number of illegal immigrants arriving in Italy in the first nine months of the year was 60% higher than the same period in 2007, Interior Minister Roberto Maroni said today. The minister made his remarks after the cabinet approved a bill to build ten new centers for the identification and deportation of illegal aliens. According to Maroni, the sharp rise in the number of illegal immigrants made the new centers necessary. A total of 23,600 illegal immigrants arrived in Italy from January through September, compared to 14,200 during the first nine months of last year. Maroni also said that relatives who met the requirements to join legal immigrants in Italy would have to undergo and pay for special DNA tests. (ANSAmed). ITALY: ILLEGAL IMMIGRATION JUMPS 60% IN 2008

»SVT Halal-TV«

Jamen, det hedder det. Så svarer navnet i det mindste til indholdet. Det er påfaldende, i hvor høj grad intellektuelle har  brug for en åndelig sutteklud -se f.eks. her:  Thousands of Spaniards, especially intellectuals, academics and anti-globalization activists, are finding comfort and solace in Islam.” Vi almindelige plebejere klarer os fint uden, i det store  hele. Halal på skærmen fra november:

Uppdraget som mångfaldskonsult gav Cherin Awad TV-jobb.Cherin Awad började föreläsa om islam redan under skoltiden i Linköping. Religionsläraren frågade om jag ville föreläsa om religion. Sen har det bara fortsatt, konstaterar hon. Hon har föreläst om mångfaldsfrågor inom universitetsvärlden och näringslivet. – På universitetet har jag haft en kurs om muslimsk rätt.

Med tiden har Cherin Awad även fortbildat sig inom kristendom, judendom och buddhism för att vidga föreläsningarna.
– Egentligen är jag inte så intresserad av de här frågorna. Men jag kan dem och det har visat sig att jag är ganska bra på att tala om de här sakerna.

I våras tog hon sin jur kand från Uppsala universitet.
– Helst skulle jag vilja arbeta med immaterialrätt. Det är den roligaste juridik jag vet. Men jag är öppen för det mesta. Man vet ju inte vad som är roligt förrän man har jobbat med det.

Under studietiden upplevde Cherin Awad aldrig att hon behandlades annorlunda på grund av sin tro.
-. Jag vill inte klaga men jag har kommit till intervjuer där de först är nöjda på papperet men sen säger de att de tyvärr inte har någon tjänst ledig. ”Ok, men varför är jag här” tänker man.

Sedan hon slutade på juristlinjen har Cherin Awad arbetat med SVT:s Halal-TV som börjar sändas i november.
– Jag hade jobbat som mångfaldskonsult åt SVT, sen arbetade jag fram programmet med redaktionen men hade inga tankar på att vara med själv. När de frågade om jag ville blir programledare sa jag nej först. Men efter ett halvårs tjat gick jag med på det.

– I programmet diskuterar vi samhällsfrågor som kan vara lite problematiska. Det blir en lite annan infallsvinkel än den vanliga, eftersom alla vi tre som leder programmet är troende muslimer.

Dagens Juridik: Jurist leder Halal-TV (køledisk Malmø, foto Snaphanen)

Man kan ikke  argumentere imod virkeligheden

SAP | Intern s-strategi mot sd läckt på nätet
Strategin – ord för ord
Sedan något dygn sprids på nätet vad som kallas ”Hemligt: Socialdemokraternas strategidokument mot Sverigedemokraterna”. Det är 36 sidor om att bemöta sd. Dokumentet är äkta, bekräftar Mats Johansson i s-arbetsgruppen för demokratidebatt, och tillägger att s internt har en nyare version, som dock inte skiljer sig på något dramatiskt sätt från den läckta. Men den vill han inte visa.

Det är begripligt. Om detta är vad s har att komma med så har debatterna redan förlorats.

Dokumentet visar att s har ett särskilt ansvar: ”Deras väljare är demografiskt ’våra’”, såsom ”arbetare, LO-anslutna”. Tyvärr axlas inte det ansvaret. S tycks inte ha lärt sig av Mona Sahlins debatt mot sd:s ledare Jimmie Åkesson i TV4. Fortfarande verkar man tro att det ska räcka med att visa att man tycker illa om sd.

Så betonar s att sd har företrädare dömda för brott. Förvisso har folk barmhärtigt glömt förra SSU-ordföranden Anna Sjödin, som 2006 dömdes för våld mot tjänsteman och för att ha utslungat förolämpningen ”svartskalle”, men sd kommer att ha bättre argument. Ekot (13/9-06) och Brottsförebyggande rådet (Brå) visade att ”nästan var femte person som kandiderar för de stora partierna till riksdag och kommuner, cirka 19 procent, har förklarats skyldiga i domstol, eller vid lindrigare brott av åklagare.” Att jämföra med sd, där var tionde kandidat i valet 2006 var brottsbelastad (Expo 15/9-06).

”Invandring har alltid bidragit positivt till Sveriges ekonomi”, påstår argumentsamlingen. Men regeringens utredare professor Jan Ekberg konstaterade redan för snart femton år sedan att invandringen medfört en kostnad alltsedan staten övergav arbetskraftsinvandringen. Ekberg beräknade då kostnaden ända upp till cirka 2 procent av BNP (ESO 1995:68). Den norske ekonomiprofessorn Kjetil Storesletten bedömde för fem år sedan att en genomsnittlig invandrare till Sverige gav en samhällelig utgift på cirka 170000 kronor under sin livstid (Scandinavian Journal of Economics 3/2003). Hur lokala s-företrädare ska bemöta dessa givna svar är oklart. Att berömma den ökade grad av arbetskraftsinvandring som nu genomförs av Alliansen lär inte bli aktuellt – s har bekämpat detta i decennier. Vill man inte lösa problemet kan man heller inte argumentera.

Överrepresentationen i brott försöker man förklara med socioekonomiska faktorer. Visst spelar sådana roll, men sd har länge citerat Invandrares och invandrares barns brottslighet (Brå, 1996) som säger att ”invandrarnas överrepresentation i brottslighet inte beror på ogynnsam fördelning när det gäller kön, ålder eller bostadsort”, och ”att invandrarnas överrepresentation i brottslighet inte heller kan förklaras med att invandrare är sämre lottade när det gäller socioekonomisk status.” S förstår nog att detta bara går att bemöta med tuffare kriminalpolitik. Men det vill man inte.

Sedan påstås att Alliansens politik skapar rasism. Precis som om någon skulle tro på att rasismen uppstod 2006. Och så vidare. Om s tror sig vinna på detta sätt ligger vi illa till. Populisterna kan bara besegras med konkret politik. Med jobb i stället för bidrag. Med polis i stället för gäng. Med trygga bostadsområden i stället för ghetton. Med jämställdhet i stället för hederskultur. Det ser tyvärr inte ut som att socialdemokraterna vill hjälpa till med det

Om detta är er hemliga plan ligger vi illa till (Gudmundsson er lederskribent- han er nødt til at skrive om “populister” og foregive at tro på, at  arbejde  er lig integration. Ikke desto mindre – han  er  avantgarden af svensk debat. Han minder om danske akademikere i den forstand, at der er  grænser for hvilke indsigter, han kan tillade sig at formidle uden at slå syv kors  for  sig. Oh, at være en lederskribent. Det er vi ikke her, vi har færre hensyn at tage.)

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

18 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mette
Mette
12 years ago

Tak for videoen, som jeg var glad for at få mulighed for at se. Hvor er det dog en lettelse, at oppositionen vokser, at der afholdes møder, skrives bøger, debatteres. Men alt går så forrygende hurtigt den forkerte vej, synes jeg. Langt hurtigere, end jeg havde forestillet mig, at det kunne. Forklaringen er naturligvis, at de fleste af os ikke havde nogen anelse om, at andre havde lagt store planer bag vor ryg. At det er Socialdemokratiet, der er den største lokale synder, kan ikke komme bag på nogen, men det er alligevel på sin plads at få det skåret… Read more »

Janne
Janne
12 years ago

Sexisme, ufrihed og rigide religiøse dogmer i norsk politi?

http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/09/26/548206.html

Janne
Janne
12 years ago

Ikke nok med at der er kød nu pakkes som halal. Der er også mange andre madprodukter hvor der er moskeer på emballagen. Kulturforkastelsen er enorm i Malmø. Og imens så har Karin Olsson travlt med at skose Danmark. Tror hun mon at hvis hun laver larm i Danmark, så ser vi ikke det kulturelle forfald i Sverige?

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

JensH, tråkigt att ni också drabbats av sån här propaganda. Sen min förra post har jag läst tråden om Halal-tv på Flashback och det verkar inte vara så mycket att oroa sig för trots allt. Muslimerna själva kollar på satellit-kanaler från hemlandet och vanliga svenskar kommer förmodligen rata programmet, så bara en liten klick halalhippies kommer se det, gissar jag. Förhoppningsvis leder det till att det bara blir en säsong.

Peter Buch
Peter Buch
12 years ago

Cepos er glade for mit bidrag der er det minimale, jeg gav det dog hellere til mere nationale konservative borgerlige end de liberale rodløse.

De fleste gloede da jeg på mødet i dag med Kai Sørlander og Jacob Mchangama i forbindelse med terrorsager sagde, at det bedste var at det civile samfund stoppede terror inden den skete og fuld overvågning var en god ting og stor støtte til overvågningsorganer ligeså dette så jeg som en naturlig og nødvendig ting.
Nok om det, de laver nok en podcast ud af det.

HelgeD-H
HelgeD-H
12 years ago

@ Vivi Andersen Helt enig med dig i, at det er til at blive rasende over dette komplot. Gid jeg kunne blive mindst lige så rasende som dig. Men som du siger : men det er jo hvad danskerne som flest acceptere. Når det gjaldt EF afstemninger, og siden EU afstemninger, og medlemskabet af EU i almindelighed, har politikerne fra Ja-partierne bistået af massemedierne dygtigt manipuleret med vælgerne. Politikerne sagde, at en udmeldelse ikke kunne lade sig gøre. En politiker ( Jelved ) sagde engang, at “Danmark bliver en hvid plet på Europakortet hvis danskerne stemmer nej ” – Dette… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Johansen Ideen om en nationalkonservativ tænketank lyder meget tiltalende og er faktisk særdeles tiltrængt i en tid hvor selv ‘borgerlige’ VK-politikere er parate til at sælge ud af nationalstaten. Men en sådan tænketank koster penge at drive. De neo-liberale i CEPOS kan få penge af erhvervslivet for at føre kampagne for lavere skat og mindre velfærdsstat, og centrum-venstre tænketanken CEVEA kan få penge af fagbevægelsen for at køre kampagne for mere velfærdsstat. Jeg ved ikke om der eventuelt findes fonde, som ville være interesseret i at finansiere en sådan nationalkonservativ tænketank. Jeg tror ihvertfald ikke at relativt små bidrag fra… Read more »

LFPC
12 years ago

“ordet multikultur er en smule misvisende. Åndskampen står i Danmark aktuelt mellem den danske kultur og den islamiske kultur”.

Ja, man kan sige det på den måde at en masse sagesløse indvandrergrupper der bidrager til Danmarks vel er blevet taget som gidsler i denne kamp. Det er så meget lettere for vores modparter at glide udenom at argumentere, når de ikke forholder sig til det som det hele drejer sig om.

erik pedersen
12 years ago

The ongoing surrender to medival death cultists will
cause much more grief in the future.
Who knew that Denmark would be the last holdout
against the darkness in Europe.
Mvh.
bernadotte36
25-09-3009

JensH
JensH
12 years ago

Så ser det ud til vi skal have en ny runde i den tilsyneladende evige diskusion om de 500 afviste Irakiske asylansøgere. Hvorfra ved jeg det?? Jo, EU har i al sin visdom lovet FN at modtage 10.000 Iraksike flygtninge. Hvordan EU kan love det ved jeg egentlig ikke, da organisationen EU ikke har noget territorium at give disse flygtninge ophold på. Det har kun medlemslandene, d.v.s. nationalstaterne, men EU har jo på seneste tiltaget sig magt på disses bekostning, og nu føler EU-eliten tilsyneladende at man for alvor kan føre sig frem som en føderal stat: http://www.dr.dk/Nyheder/Udland/2008/09/25/192151.htm Det skal… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Morten Uhrskov Jensen havde nogle helt klare pointer til mødet i aftes i Trykkefrihedsselskabet. Overskriften i denne postering siger det tydeligt assimilation eller parellelkultur. Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg synes at ordet multikultur er en smule misvisende. Åndskampen står i Danmark aktuelt mellem den danske kultur og den islamiske kultur. Det er den islamiske kultur, som er anmassende og desværre får mere og mere fodfæste i vore offentlige samfundsinstitutioner og generelt i det offentlige rum. Der er for mig at se ikke andre kulturer end den islamiske, der “kæmper” for at nedbryde dansk kultur. Jeg… Read more »

JensH
JensH
12 years ago

@Robin_Shadowes

DR2 har ska sendt den slags programmer, som hylder multikulturen og islam. Men DR’s nyheds -og samfundsrelaterede programmer ses efterhånden kun af folk som i forvejen stemmer på centrum-venstre-partierne. Og DR2 er faktisk kendt som ‘den hemmelige kanal’ fordi den har så få seere, og jeg vil formode disse få seere stort set kun stemmer på til venstre for midten, d.v.s. folk hvis værdipolitiske holdninger blev stemt ned i.f.m. Folketingsvalgene i 200, 2005 og 2007.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Kan inte låta bli att undra vad som hänt om det varit DR eller NRK som kommit med det korkade Halal-tv. Hade det brakat lös i helvetet?

Thomas Bolding Hansen
12 years ago

Med Lissabon traktatens gummiparagraf kan alt blive et EU anliggende og hvem bestemmer hvad? En domstol med verdens største vildnis af paragraffer at arbejde ud fra.
Hvordan vedtages love i EU? Ved forhastede ministerrådsmøder med en agenda som gør overblik umuligt.

JensH
JensH
12 years ago

@Vivi Andersen

Det er helt i orden. Jeg burde ikke have reageret på hans tåbeligheder derovre på Urias. I stand corrected 🙂

Vivi Andersen
Vivi Andersen
12 years ago

JensH

Helt enig !

Det er til at blive rasende over, men det er jo hvad danskerne som flest acceptere.

Man tror en udmeldelse enten ikke kan lade sig gøre eller at vi vil ende med at blive fattige hvis vi meldte os ud af klubben.

PS JensH

Håber du tilgiver mig det jeg skrev til dig på Urias, men jo mere vi føder på ilden jo længere go stærkere brænder den – du forstår sikkert hvad jeg mener!

falkeøje
falkeøje
12 years ago

Danske Folkeparti har for alvor gjort i nælderne denne gang.
Anders Fup skulle have været tvunget til at udskrive valg.

falkeøje

JensH
JensH
12 years ago

Jeg har lige set Morten Uhrskovs glimrende oplæg, hvor han bl.a. gør sig nogle tanker om hvilke konsekvenser Metock-dommen kan få, og om Dansk udlændingepolitik i fremtiden bliver et føderalt anliggende. Og lige bagefter kan jeg så læse på Berlingske.dk, at ikke ændre udlændingedirektiv, men til at ‘held’ blev der efter mødet givet udtryk for, at: “Ifølge EU-Kommissionen er man imidlertid tilfreds med, at Danmark har rettet sig ind.” Alene det faktum at en Dansk integrations-minister skal stå med hatten nede EU og spørge om lov til at vi selv bestemmer hvem der skal opholde sig på Dansk territorium er… Read more »