29
sep
Seneste opdatering: 1/10-08 kl. 2221
20 kommentarer - Tryk for at kommentere!

(Hvis  You Tube- Google fortsætter med at censurere Condell, se den på hans  egen hjemmeside.)

Dagens andre engelske gysere til hvo som orker: ‘We’ve done something terrible to ourselves in Britain’
Free-thinking shadow home secretary Dominic Grieve talks multiculturalism 
og  Gang who killed top Barclay banker Frank McGarahan caught on CCTV – Gangs of Asian youths terrorise pensioners – and try to pick a fight with man in wheelchair.

»Kontroversiel«
Det er skidt at være kontroversiel. Vi har selv lige fået det sort på hvidt af Politiken, at vi er “stærkt højrenationale“. Det ville undre vores gamle mødre såre. Vi selv klarer nok lige at leve  med det. Michael Jalving er også ved at blive lovlig kontroversiel. Han risikerer at dele skæbne med Lars Hedegaard, der er “under udfasning”. Vi skal ikke opdage det, nemlig. Så har Berlingeren kun to tænder tilbage at trække ud, Bent Blüdnikov og Claes Kastholm. Så har vi to Politiken´er i Danmark. Er der pædagoger og præster nok i dette land til det ? Burde verdens ældste dagblad anstrenge sig en kende mere, for at holde sig i live?

“Henryk Broders bog Hurra, vi kapitulerer! – der netop nu udsendes i dansk oversættelse – er et koncentrat af hans virke som en af Tysklands bedste kommentatorer. Og den rummer al det vid, den humor og akkuratesse, som savnes slemt i den mediedækning, der pr. automatik stempler Broder som “kontroversiel”, når det snarere ville være kontroversielt eller idiotisk at ignorere ham.

Hos Broder findes alt det, man helst ikke må sige højt eller skrive pæne steder. Her er de megastærke indikationer af, at Europas intellektuelle, politiske og journalistiske klasse ikke aner, hvad de er oppe imod, men i stedet giver efter over for vor tids totalitarisme ved at reagerer som mennesker, der bliver truet af en orkan.” Michael Jalving om Henryk Broder

Berlingskes selvmål

Berlingske Tidendes annoncerede udfasning af klummeskribenten Lars Hedegaard, er et klart selvmål. Lars Hedegaard er en poinér indenfor sit felt, politisk ukorrekt journalistik. Det er netop skribenter som Hedegaard, der giver Berlingske den profil, som sælger aviser i dagens Danmark. Man læser hans Groft Sagt lige så konsekvent som forsiden, vejrudsigten og tegneserierne. Berlingske er stadigvæk lidt en tante, men Hedegaard er tantens tænder, og uden dem, er der ikke meget bid i den gamle dame. Nicolai Sennels

Gøteborg som Hviderusland og Ukraine

Göteborg blir alltmer paradoxalt. Samtidigt som klyftorna växer, visar den samlade bilden av Göteborgsekonomin på hundratals miljoner plus. Boendesegregationen har skärpts, tryggheten minskar och nyföretagandet sviktar. Det är dags att verka för ett regelverk som främjar företagsetablering och avreglera för de mest utsatta områdena. Med ekonomiska frizoner på provtid kan unika etableringsmöjligheter skapas för företag, skriver Henrik Nilsson. “Gör förorterna till ekonomiska frizoner”

Radical Islamic clerics warn of further attacks after publisher is firebombed

Islamic extremists have warned of a wave of reprisals over a controversial book about the Prophet Mohammed after the home of its publisher was firebombed. Radical cleric Anjem Choudhary, who lives in Ilford, east London, said he was “not surprised at all” by the attack and warned of possible further reprisals over the book . “It is clearly stipulated in Muslim law that any kind of attack on his honour carries the death penalty,” he said. Telegraph

Der er muligvis grøde i den rundt omkring, og det dæmrer så småt for flere, at der altså er et problem der ikke kan afvendes med nok så meget ‘respekt’ eller ved at sende aben tilbage til os selv, men de velkendte positioner fra Motoon (tre års jubilæum i dag) eksisterer naturligvis hos mange:

Kære Bjarke Larsen. Nej, det handler ikke længere om ytringsfrihed. For vi HAR ytringsfrihed, og det er der ikke nogen, der kan sætte spørgsmålstegn ved. […] For ja, vi har frihed til at ytre os, men vi har også pligt til at udvise respekt. […]

Vi kan ikke længere sætte spørgsmålstegn ved vores ytringsfrihed, så det er ikke dét, det her handler om. Jeg tror, at det er gået hen og er blevet et spørgsmål om selvhævdelse. Nete Gellert Andersen: Et spørgsmål om selvhævdelse [Jydske Vestkysten 23.9.2008]

Denne vinkel har jeg forlængst droppet ethvert forsøg på at debattere med. Nete Gellert Andersen taler om en moralsk, ikke en juridisk “pligt til at udvise respekt”, dvs. vi taler om en tilfældig persons uforgribelige mening. Nå. Hvad vil Andersen gøre når nu denne mangel på “respekt” er en uudrydelig kendsgerning? Dette burde være hvad der optog hende, men erkendelsen heraf må komme ved stadig frustration over mødet med virkeligheden. Hverken jeg eller andre kan formentlig gøre fra eller til over for denne verdens Nete Andersen’er (LFPC).

Extremists threaten to kill Muslim cleric Omar Bakri’s pole dancing daughter Yasmin

The terrified pole-dancing daughter of radical cleric Omar Bakri Mohammed is in hiding after death threats from Muslim extremists.Yasmin Fostok, 27, who has a three-year-old son, is said to feel suicidal after it was revealed she works as a pole dancer. Police went to her flat in South East London on Friday night after deciding to move her to a safe house.  Mirror – og så skulle  farmand Bakri endda selv have  betalt  4000 pund for  hendes “boob-job”.

0 0 vote
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

20 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Janne
Janne
12 years ago

Nete Gellert Andersen

Du skriver bl.a.:

“For ja, vi har frihed til at ytre os, men vi har også pligt til at udvise respekt. […]”

Hvad er det for en robot tankegang? Ingen har apriori pligt til at udvise respekt. Men vi har pligt til at tage stilling til om der er grund til at vise respekt eller ej. Find den lille rebel i dig selv.

Nete Gellert Andersen
Nete Gellert Andersen
12 years ago

Tak for omtalen ;o) Og kære Janne – til din kommentar: Jeg begrænser ikke nogens ytringsfrihed. Sig endelig frem. Det er jo bare dét jeg har gjort. Men spændende læsning. Og underholdning.

Robin_Shadowes
Robin_Shadowes
12 years ago

Pat Condell är en hjälte som vågar ta bladet från munnen angående denna cancersvulst kallad islam.

Johansen
Johansen
12 years ago

Det glæder mig, at se Kurt Westergaards genistreg, Muhammed med bomben i turbanen, afbildet i “Adskillelsens politik her på 3 års dagen for trykningen af Muhammed-tegningerne i Jyllands-Posten.

Der skal være mange flere, som vover at trykke og afbilde Muhammed. Den “religionsstifter” trænger til at få en satirisk karuseltur.
Jeg vil se frem til at “Medinas juvel” bliver trykt på dansk, endskønt den romantiserer og idyliserer forholdet mellem en midaldrende mand og et barn. Der skal spot på den pædofili, som retfærdiggøres i islam via Muhammeds ægteskab med en mindreårig pige.

Skål
Skål
12 years ago

De britiske islamister ønsker jo simpelthen at slå alle ihjel.

Skål
Skål
12 years ago

Svovlprædikanten Omar Bakris strippende datter er en dejlig pige. Hun er altid velkommen til at gemme sig hos mig.

Mette
Mette
12 years ago

ps. Uhrskovs bog ligger i pejsestuen og virker lovende. Den video var jeg også glad for.

Mette
Mette
12 years ago

Steen.

Held og lykke. Vi må jo indstille os på, at dette bliver skruen uden ende i vor livstid, at døgnet kun har 24 timer, og at vi alle kan køre træt fra tid til anden. Vi må også have tid til at nyde al det dejlige derude og læse de bøger, som vi skriver om, ellers forstener vi og bliver ensporede, og det er kun modparterne tjente med.

Mvh.

Janne
Janne
12 years ago

Det forekommer mig at Nete Andersen bruger sin ytringsfrihed til at begrænse andres ditto.

Mette
Mette
12 years ago

Mange tak for videoen med Pat Condell, hvis naturlige og ligefremme udtryksmåde det var en lise at lytte til. I udfører hver dag et nyttigt stykke arbejde uden at få en klink for det, tværtimod må det koste på mere end en måde, og som Steen skrev forleden, er jeres glæder i så henseende få og små. Condell nævner, hvordan den liberale britiske regering i løbet af få år har sat umådelig meget over styr, og her er der grund til at minde om, hvordan vor egen statsminister Anders Fogh Rasmussen løb i hælene på Tony Blair, så længe Blair… Read more »

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Politiken har det med at vende kikkerten om og sige: “Ja, men dog. Elefanten er jo en mus.”

Med venlig hilsen
Emeritus.

Janne
Janne
12 years ago

Johansen

Jeg er enig i at billedet af den jødiske mand og den muslimske kvinde viser lidenskabens styrke på tværs af her religion. Billedet er meget sensuelt. Billedet viser religion som andet end rigid regelrytteri og intolerant apartheidkultur.

M.h.t. Politikens omtale af henholdsvis danskere og muslimer er det netop bl.a. det der gør Politiken til en minaret-avis.

Johansen
Johansen
12 years ago

Janne

Den med leverpostejsdanskerne stak også i mine øjne.
Det er et ufattelig stemplende og intolerant udsagn mod danskere. Hvorfor skriver journalisten ikke også de kropsforskrækkede muslimer, halal-muslimerne eller lignende?

Hijaben stempler kvinder som mindreværdige – ingen tvivl om det. De islamiske suravers, som påbyder at kvinder tilslører sig, er intolerante og skaber kønsapartheid.

Billedet skærer dog så fint igennem religiøse skel og viser lidenskabens og tiltrækningnes styrke kønnene imellem. Sådan ser jeg det i hvert fald.
Jeg må i boghandlen og hente bogen 🙂

Janne
Janne
12 years ago

Mere minaret-avis syn på danskere:

“…hvordan muslimer og leverpostejsdanskere lever sammen.”

http://politiken.dk/boger/article574246.ece

Johansen

Ja, det er et dejligt billede af den muslimske kvinde og den jødiske mand sammen. Men tørklædet er mig inderligt imod sexistisk og tingsliggørende af kvinden som det er.

Skål
Skål
12 years ago

@Johansen

Fotoet forestiller en muslimsk kvinde, der kysser en jødisk mand.

Hvor længe mon der går, inden et sådan foto bliver opfattet som krænkende?

Janne
Janne
12 years ago

Desuden:

Med ovenstående argumenter er det også svært at fortå at Politiken ikke bruger en del spalteplads på at sparke nedad mod islamisterne og deres religion i Iran, Syrien og i andre teokratiske regimer. I de lande er kristne i klart mindretal. Det er jøder også.

Janne
Janne
12 years ago

OT Se hvor andedamsk og hyklerisk Politiken tænker: “For Politiken er langt hårdere ved Gud og Jesus Kristus end ved Muhammed. Billedet af Jesusskulpturen med erigeret lem er blot et led i mange års systematisk kritiske – til tider hånlige – artikler om kristendommen og folkekirken. Der skal også være forskel. Muslimer er i mindretal i Danmark. Det er ikke Politikens stil at sparke nedad. I Danmark er kristendommen flertallet. Kristne dominerer kulturelt og politisk. Her sparker Politiken opad.” http://blog.politiken.dk/laesernesredaktoer/2008/09/29/jesus-mere-i-skudlinjen-end-muhammed/ Politiken ser i deres synspunkt ikke ud over danske grænser, selvom hele verden kan læse med i det Politiken skriver.… Read more »

Johansen
Johansen
12 years ago

Enig, Politiken er en minaretavis og et menighedsblad for den poltisk korrekte elite.

Jeg fandt dog denne anmeldelse af bogen “Adskillelsens politik” på Politikens hjemmeside. Bogen som også blev diskuteret forleden i Deadline, hvor en håbløs SF´er blev udstillet.
Jeg vil glæde mig til at læse denne bog trods skytset mod Dansk Folkeparti 🙂

Jeg er lidt vild med det lidenskabelige billede, som pryder forsiden af “Adskillelsens politik”:

http://politiken.dk/boger/article574246.ece

Emeritus
Emeritus
12 years ago

Politiken har kun gummer at tygge med.